eitaa logo
بصیر
343 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.2هزار ویدیو
400 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 چرخش ۱۸۰ درجه‌ای وزیر علوم و تائید بازرسی آژانس از دانشگاه‌ها علیرغم اینکه وزیر علوم روز گذشته مدعی شده بود که هیچ بازدیدی از دانشگاه‌های کشور توسط آژانس صورت نگرفته، وی با گذشت کمتر از ۲۴ ساعت با چرخش ۱۸۰ درجه‌ای گفته که این امر براساس تصمیم شورای عالی امنیت ملی بوده و همه باید تبعیت کنند. 🔹برخی از اساتید دانشگاه علم و صنعت بعد از بازدید صورت گرفته توسط آژانس به شدن نگران بودند، عضو هیات علمی این دانشگاه می‌گفت که اتاق‌های ما دیگر قابل اعتماد و امن نیست و ما جرات نمی‌کنیم ۴ تا پروژه علمی را در آن نگاه داریم. 🔹برخی از اساتید دانشگاه مدعی بودند که بازرسان آژانس از دانشگاه شریف هم بازدید کرده اند و به دانشگاه امیرکبیر هم رفته‌اند که در این دانشگاه با مخالفت برخی اساتید روبرو شده و نتوانسته‌اند وارد اتاق‌ها و آزمایشگاه‌ها شوند. 🔹یک عضو هیات علمی دانشگاه هم گفته است: به تازگی شاهد اولین بازرسی پنهانی آژانس بین المللی انرژی اتمی از دانشگاه علم و صنعت بودیم. بعد از دانشگاه علم و صنعت نوبت به بازرسی از دانشگاه شهید بهشتی است که در این مورد فعلا شورای عالی امنیت ملی آنها را معطل کرده است.
🔴 آمدنیوزی تر از زم و پیروان پیامبر پشیمان! 🔻 روح‌الله زم، آغازاده فراری و مؤسس آمدنیوز گفته «مجموعه ما تحلیل امنیتی داشت برای آوردن آقای روحانی. اگر الان آقای قالیباف یا رئیسی سر کار بودند این مشکلاتی که در کشور وجود دارد آیا بود؟ این تظاهراتی که در کشور وجود دارد آیا بود؟ این میزان نارضایتی بین مردم آیا بود؟ میشود این گونه تعبیر کرد که "از روحانی حمایت شد تا عدم تدبیر و مدیریت او باعث خیزش شود". با توجه به شرایط سیاسی داخل و خارج از کشور به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت فردی مثل روحانی. ما با تحلیل در انتخابات ۹۶ از روحانی حمایت کردیم، کشور باید به نقطه جوش می رسید.» 🔺 این اعتراف عجیبی نیست و بسیاری متوجه این فریب ساده شده بودند، سال گذشته نوشتم «آمدنیوز و دولت روحانی: حمایت از روحانی به هدف تضعیف جریان انقلابی و تشکیل یک دولت ضعیف و فراهم شدن شرایط اعتراض و اغتشاش علیه کلیت جمهوری اسلامی از جمله دولت خود روحانی!» 🔻 مسئله مهم تر، اصرار بر اشتباه بخشی از طبقه متوسط و مرفه و حتی محروم است که تحت تأثیر تبلیغات آمدنیوزی باور کرده بودند با آمدن روحانی وضع بهتر می شود یا حداقل بدتر نمی شود یا حداقل تر! کمتر از آمدن رقبا بدتر می شود! حالا که حتی پیام آوران این ترفند اعتراف کرده اند، پیروان خودمنورالفکرپندار کوتاه نمی آیند؛ باورش سخت است اما هنوز هستند اساتید و دانشجویان و مردمی که می گویند اگر روحانی رئیس جمهور نمی شد اوضاع بدتر می شد یا روحانی هنوز دارد اشتباهات احمدی نژاد را جبران می کند و ...! ذی نفعان و شرکا که هیچ، دیگران چرا؟! 🔺 می گویند شیادی برای فریب مردم ادعای پیامبری کرد، بعد از مدتی پشیمان شد و توبه کرد اما مردم نمی پذیرفتند؛ از پیامبر انکار و از پیروان اصرار: والله تو پیامبری، خودت نمی فهمی!
🔻در دیدار اخیر هیأت دولت با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟/ مثل بیرانوند باشید! 🔹 یکشنبه‌ی هفته‌ی جاری، رهبر انقلاب با هیأت دولت برای حل مشکلات اقتصادی کشور جلسه‌ای برگزار کردند. در این جلسه، رهبر انقلاب، "شرایط" و "اقداماتی" که در این مقطع زمانی، دولت می‌بایست انجام دهد را برشمردند. گرچه از این دیدار، صرفا خبر آن منتشر شد، اما نظر به اهمیت آن، خط حزب‌الله بخش‌هایی از آن را منتشر می‌کند: 🔹 در میدان نبرد و مبارزه آنچه بیش از همه به آن احتیاج دارید این است که روحیه‌ی تحرّک، روحیه‌ی پیشرفت، روحیه‌ی مبارزه‌ی با شرایط را در خودتان تقویت کنید؛ این شرط اول است. شجاعت ورود در میدان را به خودتان [بدهید]، عزم راسخ در این زمینه را داشته باشید. مشکل طبعاً پیش می‌آید. 🔹طبعاً هر مشکلی، نوعی برخورد لازم دارد... این را باید همه‌ی دوستانی که در کار دولت هستند هم خود شما، هم مدیران زیردست شما [داشته باشند.] بایستی تصویر دولت در چشم مردم تصویر یک گروه توانا و کارآمدی باشد که دارند تلاش می‌کنند. حالا البته انسان تلاش که می‌کند همیشه موفق نمی‌شود، نفْس اینکه دارند تلاش می‌کنند و کار می‌کنند برای مردم جذاب است. 🔹شما ملاحظه کردید ما در بازی فوتبال امسال در مقابل اسپانیا گل خوردیم اما همه، تیم ما را تأیید کردند ... گفتم: «کارتان عالی بود» . مردم هم آمدند در خیابان‌ها در حالیکه گل خورده بودیم. چرا؟ چون خوب بازی کردند، چون همه دیدند که اینها در میدان تلاش کردند، عرق ریختند، ابتکار به خرج دادند، شجاعت به خرج دادند. دروازه‌بان با هوشمندی و فداکاری و سرعت عمل یک کاری کرد که کارستان بود. 🔹مردم وقتی این را از شما ببینند برایتان شعار می‌دهند، به نفعتان شعار می‌دهند، این باید احساس بشود. آدم ممکن است مشکل را هم یک جایی نتواند حل کند. همین قدر که بدانند وارد میدان هستید و دارید تلاش می‌کنید، روز و شب نمی‌شناسید، به مردم پیام اقتدار را می‌دهد. باید احساس بکنند دارد کار می‌شود.
🔸واکنش رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور درباره پیشنهاد برخی چهره‌های اصلاح‌طلب برای استعفای روحانی: اینها گمنام و فراموش شده‌اند و با مطرح کردن اینگونه مسائل می‌خواهند بر سر زبان‌ها بیافتند 🆔 🖋نامه وزیر بهداشت به رئیس بانک مرکزی: اسامی کسانی که برای دارو و تجهیزات پزشکی، ارز گرفته‌اند اعلام کنید سیدحسن هاشمی، وزیر بهداشت در نامه ای به رئیس کل بانک مرکزی، از وی خواست اسامی شرکت ها و افرادی که برای دارو و تجهیزات پزشکی، ارز دولتی گرفته‌اند، اعلام کند 🆔 عباس عبدی: 🔹بزودی تغيير تيم اقتصادی دولت آغاز می شود؛ اما اگر اولين نفر آن "نوبخت" نباشد، هيچ اثر مثبتی نخواهد داشت 🆔 🔸رئیس جمهوری روسیه در جمع سفیران خود بار دیگر بر اهمیت حفظ برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) تاکید و خاطرنشان کرد: تاسف آور است که توافق هسته ای با ایران از بین برود.
⛔️پشت پرده اصراردولت برای تصویب FATF ! 🔸معاون پارلمانی رئیس جمهور، بعد از اعلام مخالفت مجمع تشخیص مصلحت نظام با لوایح چهارگانه موسوم به FATF، مرجع تصمیم گیری در مورد FATF را شورای عالی امنیت ملی معرفی کرده و دخالت مجمع را بیجا دانسته و عدم تصویب این لوایح را موجب تحمیل خسارات غیرقابل جبران به کشور دانسته است! 🔺جدای از اظهار نظر غیرتخصصی آقای معاون در مورد تصویب معاهداتی مثل FATF، بیان اینکه مرجع تصمیم گیر در مورد FATF شورای عالی امنیت ملی است، در حالیکه 60 درصد این شورا از لحاظ فکری در تیم دولت نقش بازی می کنند، قابل تأمل است! ⚠️ بنابراین این حد از اصرار بر پذیرش این لوایح چه دلیلی می تواند داشته باشد؟ ➖آیا برخی از مسئولین دولتی هنوز تجربه تلخ برجام را درک نکرده و قدرت تحلیل این مسأله را ندارند!؟ ➖یا اینکه این مسئولین، خبر ندارند که کشورهای تنظیم کننده معاهدات بین المللی، خود، به این معاهدات پایبند نبوده و هر روز از یکی از این معاهدات خارج می شوند!؟ ✍ در صورت صحت این دو احتمال، چنین مسئولینی که قدرت تحلیل و آگاهی لازم را ندارند، حق پذیرش مسئولیت در نظام اسلامی را ندارد! ➖ممکن است قهرمانان دیپلماسی!! ذیل برجام تعداتی را پذیرفته اند که یکی از آنها FATF و یا سند2030 است بنابراین مجبورند نظام اسلامی را وادار به پذیرش این تعهدات کنند. ✍ در صورت صحت این احتمال، مسئولین دیپلماسی با چه حقی بصورت محرمانه تعهدات الزام آور ذلیلانه و استعماری را پذیرفته اند؟ آیا مجلس نباید آنها را استیضاح کرده و علت را جویا شود؟! ➖ممکن است تصویب FATF برای برخی آقایان منافعی دارد که حاضر به گذشت از این منافع نیستند و منافع ملی را پای منافع شخصی خود ذبح می کنند شبیه خبر تهدید اخراج آقازاده ها از آمریکا ! ➖یا ممکن است برخی آنقدر واداده و غرب پرست هستند و از غرب و آمریکا هراس دارند که تحت هرشرایطی تبعیت از غرب و هضم شدن در قواعد دهکده جهانی را راه نجات می دانند. ➖ممکن هم هست که برخی سرباز پیاده نظام آمریکا و غرب در داخل نظام اسلامی بوده و در قبال مزدی که دریافت میکنند مأمورند تا اطلاعات حساس نظام اسلامی را در اختیار آنها قرار دهند که پذیرش FATF یکی از مهمترین ابزار این وطن فروشی است! ✍ در صورت صحت احتمالات فوق نیز چنین مسئولینی باید هرچه سریعتر پست های کلیدی نظام را رها کرده تا نظام اسلامی از لوث وجود آنها پاک شود! ✅ به نظر می رسد بعد از اینکه رهبر معظم انقلاب مشخصا در مورد FATF فرمودند : «هیچ لزومی ندارد که ما برویم چیزهایی را که نمیدانیم تَه آن چیست یا حتّی میدانیم که مشکلاتی هم دارد، قبول بکنیم» اصرار بر پذیرش این لوایح استعماری و مشکل دار پشت پرده ای دارد که از مسئولین محترم تقاضا داریم که وجه اصرار خود را برای مردم بازگو کنند، تا تردید مردم نسبت به احتمالات فوق را برطرف کنند، همان مردمی که شما در ایام انتخابات به آنها گفتید که باید از همه مسائل کشور مطلع باشند! این مردم بیش از پنج سال است که نسبت به مسائل مهم کشور نامحرم بوده و مسئولین دولتی به صلاح منافع شخصی و جناحی خود نمی دانند که آنها را در جریان امور قرار دهند.
🔴متهم های اصلی یک فاجعه... ✍محمود باقری ◀️ پروانه سلحشوری نماینده تهران و عضو فراکسیون امید اظهار داشته است: "برای ریاست جمهوری روحانی مایه گذاشتیم و خدا می داند که از روی مردم شرمنده ایم. من از روی مردم (به خاطر حمایت از روحانی) خجالت می کشم!" اما از مدتی قبل تا زمانهای پیش رو: ۱. به مرور زمان شاهد این اظهارندامت های جریان استمرار طلب هستیم:  مرحله اول پس از عیان شدن پوچی برجام در جامعه تا عملیاتی شدن تحریم ها. مرحله دوم در انتخابات آتی مجلس. 🔸۲.‌ نباید افکار عمومی و فضاسازی خبری روزنامه های زنجیره ای که توام با زیرپا گذاشتن منافع ملی و اخلاق و شریعت برای رسیدن به قدرت روحانی بود را فراموش کند. ۳.  این جریان بود که بدنه اجتماعی و تبلیغاتی روحانی برای انتخابات را به میدان آورد و اکنون که مجموعه اقدامات و شکست طرح های آنها برای مردم روشن شده است، تلاش می کند از هزینه های آن بگریزد. ۴. باید ابطال تفکر همه جریان هایی که با تزریق اندیشه وادادگی در جامعه و ، دولت و مجلس را به دست گرفته و اقتصاد کشور را طی پنج سال گذشته معطل توهم مذاکره در حل مشکلات کرده اند، روشن و معرفی شوند. ۵.  به دنبال حذف روحانی به شیوه سناریوهای اصلاح طلبی نیست بلکه بدنبال تبیین نظریات غربگرایانه و جریان فکری کدخدا محوری است که نتیجه پیاده سازی تفکراتشان جز وادادگی در برابر استکبار و هزینه سازی و از بین بردن فرصتها نبوده است. ۶. هزینه جاری این تفکر در وضعیت فعلی کشور، مشترکا به حساب است نگذاریم با این توبه خوانی ها از بازخواست مردم قسر در بروند و با تکرارهای منفعت_گرایانه باز برای کشور و ملت هزینه سازی و فرصت سوزی کنند.
✅ چرا قالیباف ؟ 🔹طی هفته گذشته برخی روزنامه های زنجیره ای بالاخص روزنامه سازندگی در چندین تیتر به بحث تحقیق و تفحص از شهرداری دوران آقای قالیباف پرداخت و حتی محمود صادقی که همواره می خواهد خود را به عنوان یک فرد عدالت خواه!نشان دهد، در یادداشتی قالیباف را به شدت کوبید. 👈چرا بعد از یک سال و نیم هنوز هم دست از سر قالیباف برنمی دارند ؟ چرا هرچند وقت یک بار به قالیباف حمله می کنند؟ این که قالیباف یکی از گزینه هایی است که همواره در انتخابات ریاست جمهوری مطرح است، همین عاملی برای اصلاح طلبان است که گاه و بیگاه به قالیباف حمله کنند. زمانی که آقای قالیباف نواصول گرایی هم مطرح کرد، از جانب طیف اصلاح طلبان حمله وسیعی علیه او صورت گرفت. دوم و شاید مهم تر از دلیل اول، عدم کارایی شورای شهر فعلی در انجام اقدامات در پایتخت است. این اعضا تاکنون اقدام خاصی در سطح شهر انجام ندادند و این یک سال و نیم فقط دنبال شهردار بودند. سوم اینکه اصلاح طلبان می خواهند که قالیباف همچنان در اذهان ملت به عنوان یک شخص مفسد نشان دهند. یعنی هرازچندگاهی با مطرح کردن قالیباف به اتهام فساد در شهرداری این امر به ذهن مردم القا کنندکه قالیباف هم اگه کاری در سطح شهر انجام داده، اما در کنارش دزدی هم کرده است. این در حالی است که تاکنون هنوز موفق به یک مورد تخلف در شهرداری قالیباف نشده اند. فریب اذهان برای عدم کارایی.
✅بانک مرکزی و روزنامه شرق 🔹روزنامه شرق طی گزارشی از پرداخت پول توسط موسسه ثامن الحجج به دو مجری معروف کشور و یک وزیر دولت نهم پرداخت و در جواب این گزارش هر سه نفر واکنش هایی را نسبت به آن داشتند. 👈روزنامه شرق وابسته به اصلاح طلبان است و کسانی همچون محمد قوچانی و عطریانفر از بدنه اصلی این روزنامه هستند. سردبیر آن اکنون غلامی است که شخصی داستان نویس است ، اما بدنه اصلی آن همان بدنه ابتدایی روزنامه با افکار مشخص است. اکنون سردبیر این روزنامه اعلام کرده که از طرف بانک مرکزی گفته اند که به چنین افشاگری علیه مجریان و وزیر دولت نهم پرداخته شود. هرچند این سه نفر هم به ادعاهای شرق واکنش نشان دادند و حتی بعضی ها اعلام جرم کردند. هدف ما این است که چه ارتباطی بین مدیران بانک مرکزی و این روزنامه است که با یک دستور به چنین جوسازی پرداخته اند؟ چه کسانی پشت پرده مشکلات ارزی کشور هستند که اکنون برای فرار از پاسخ گویی به دنبال برچسب زدن به دیگران هستند؟ چرا بانک مرکزی کسانی را که ارز 4200 گرفته اند لیست آن را کامل به قوه قضاییه معرفی نکرده و دادستان کشور مجبور به رسانه ای کردن این موضوع می شود؟ آیا نشر این مطالب برای فرار از پاسخ گویی به مردم است ؟
🔹 اگر دولت پاک بیاید چه خواهد کرد ؟ مقدمه : سوال این است که اگر چنین دولتی بر سر کار بیاید چه می تواند بکند و چه چیزهایی گیر مردم می آید ؟ ۱- اول اینکه ۴۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی داریم که ۹۶ درصدش را ثروتمندان می خورند و دولت غیر دزد با یک برنامه شدنی که دردنیا هم وجوددارد جلوی هدر رفت آنرا میگیرد که می شود سالی ۳۸ هزار میلیارد تومان ۲- دوم اینکه هم اکنون بالای ۲۵۰ هزار میلیارد تومان معوقه بانکی داریم ودولت پاک می تواند با بر نامه عملیاتی و ۱/۵ ساله آنرا به خزانه برگرداند ۳- سوم اینکه ۵۰ میلیارددلار واردات سالانه داریم که کارشناسان می گویند نیمی از آن غیر ضروری است واین یعنی ۲۵ میلیارددلار و یا ۲۰۰ هزار میلیارد تومان ۴- چهارم اینکه سالی ۲۰ میلیارد دلار قاچاق داریم که ۱۵ میلیاردش یعنی ۱۲۰ هزار میلیارد تومان توسط صاحب منصبان انجام می گیرد و دولت پاک می تواند به راحتی جلوی آنرا بگیرد ۵- پنجم اینکه بودجه سالانه عمومی کشور ۴۰۰ هزار میلیارد تومان است و چون ما دررتبه ۶ تا مانده به آخر دولت های پاک دنیا هستیم حداقل سالی ۱۰ درصد بودجه ضایع میگردد واین یعنی سالی ۴۰ هزار میلیارد تومان که دولت پاک می تواند جلوی آنرا بگیرد 👌و می بینیم فقط این ۵ قلم در سال می شود ۶۴۸ هزار میلیارد تومان و ۶۴ درصد بودجه کل کشور ، وبااین پول اگر بخواهیم شغل ایجاد کنیم می توان ۴/۳۲۰/۰۰۰ شغل ۱۵۰ میلیون تومانی ایجاد کنیم واین شدنی است چون دنیا چنین کرده به عنوان مثال چین به مدت ۲۶ سال هر سال ۹ میلیون شغل ایجاد کرده است
🔴 اینگونه میشود کمر تحریم را شکست "دست ما کوتاه و خرما در نخیل" نباشیم! 🔘 محیط پیرامونی ایران مملو از فرصت های اقتصادی است که تحریم ها نمی تواند تاثیری چندان زیادی بر خط تجاری ایران با همسایگان داشته باشد. لذا ایران می تواند به راحتی بخش عمده از ارز مورد نیاز کشور را از طریق داد و ستد با کشورهای همجوار تامین کند؛ به شرطی که نگاه به کشورهای همجوار از منظر اقتصادی یک اولویت اساسی باشد. به عنوان مثال تنها قطر با ۲ و نیم میلیون جمعیت که یک کشور ذره ای در همسایگی ایران است دارای یک بازار ۶ میلیارد دلاری است. با اینکه محاصره اقتصادی قطر یک فرصت طلایی اقتصادی در اختیار ایران گذاشته است اما متاسفانه می بینیم که این فرصت اقتصادی هنوز که هنوز است حال در اثر غفلت یا هر دلیل دیگری، مورد توجه جدی مسئولان قرار نگرفته است. در حالی که قطر تا مرز دریایی ایران در بوشهر ۱۸۵ کیلومتر فاصله دارد، اما کشورمان در یک سال گذشته بیشتر از ۳۰۰ میلیون دلار به این کشور صادرات نداشته است. این را مقایسه کنید با ترکیه که با وجود صدها کیلومتر فاصله با قطر، لیکن صادرات کالایش صدها برابر ایران بوده است. جالب است این صادرات چه زمینی و چه هوایی از طریق خاک و جاده ها و فرودگاه های ایران صورت می گیرد!! به عنوان یک مثال ساده در نخستین روزهای آغاز محاصره اقتصادی قطر در حالی که ایران طی آن چند روز فقط ۴ پرواز صادراتی به قطر انجام داد، ترکیه بیش از ۱۰۵ پرواز صادراتی داشت! به قول معروف جاده و اتوبان های چند بانده از ایران و ترانزیت کالا به قطر از ترکیه!! ما هم فقط از سهم ترانزيت عبور ترکيه از خاک ايران منتفع شدیم! در مورد سایر کشورها هم اوضاع تا حدود زیادی اینگونه است. ترکیه با اینکه یکی از عوامل اصلی گسترش بحران و جنگ در سوریه بود و بیشترین خسارت را برای سوری ها به بار آورد، ولی بازارهای سوریه هنوز هم مملو از کالاهای ترک است! عراق نیز به همین منوال! ضروری است مسئولین تجاری کشور در بخش خصوصی و دولتی در شرایط فعلی برای ایجاد روابط تجاری پایدار و همچنین گسترش حجم تجارت بین ایران و کشورهای همسایه، به صورت جدی تر عمل نمایند. ترکیه بشدت در حال بلعیدن فرصت های اقتصادی در محیط پیرامونی ایران است! مصداق این ضرب المثل نباشیم که "دست ما کوتاه و خرما در نخیل"
🔸 نامه تند منوچهر متکی به سیف | بانک مرکزی به روزنامه شرق گفته خبرسازی کند؟ منوچهر متکی در نامه ای درباره شایعات اخیر به رئیس کل بانک مرکزی نوشت: * به دنبال درج خبر کذب «دریافت مبلغ ١٢۴ میلیارد تومان» توسط اینجانب از مؤسسه مالی اعتباری ثامن الحجج در روزنامه شرق، با مدیرمسئول این روزنامه تماس گرفته و خواستار تکذیب خبر شدم. * در نهایت آقای مدیرمسئول به اینجانب گفت که از «بانک مرکزی» به ما گفته‌اند این گزارش را منتشر کنید. * جناب آقای سیف در بانک مرکزی چه خبر است؟! این مقامات بانک مرکزی که ظاهرا بجای محفوظ داشتن دین خود، صرفا امضایشان محفوظ است در پشت پرده اشاعه این اکاذیب چه اهدافی را دنبال می کنند؟ * از جنابعالی می خواهم ظرف روزهای آینده با ردیابی و پیگیری دو اتهام فوق نسبت به شناسایی این مقامات! و مجازات آنان و اعلام به افکار عمومی اقدام فرمایید.
762979248_11737.jpg
41.8K
‌به روزنامه ها نامه زدن که بازدید بازرسان آژانس انرژی اتمی از دانشگاه ها رو پوشش ندن بزرگواران همینجوری یواشکی کشور رو به فنا دادن بعد ژست محرمانه نداریم هم میگیرن
🔻پس از اغتشاشات دیماه 96 برخی از چهره‌های یک جریان سیاسی خاص، فضای تندتری را علیه نظام جمهوری اسلامی ایران تعقیب می‌کنند. 🔻اگرچه اغتشاشات دیماه به لحاظ مقیاس، یک رخداد کوچک و بی‌اهمیت بود و مطالبات طرح شده در آن نیز عمدتا سیاسی و غیر اقتصادی بود اما چهره‌های اشاره شده، تقریباً روزی نیست که از اشاره‌های شداد و غلاظ به این حادثه غافل بمانند و درباره ابعاد آن صحبت نکنند. 🔻جالب آنکه بیت‌الغزل تمام گفته‌های این افراد پیرامون اغتشاشات دیماه 96 نیز یک چیز بیشتر نیست و آن اینکه این اغتشاشات پیش لرزه یک اتفاق بزرگ بود و مجددا تکرار می‌شود. 🔻تاکنون در این زمینه علاوه بر فرد مورد نظر، سعید حجاریان، محمدرضا تاجیک، بهزاد نبوی و چند تن دیگر صراحتاً تأکید کرده‌اند که اغتشاشات دیماه 96 تکرار خواهد شد. 🔻این در حالی است که با اطلاعات بدست آمده از مقامات و نهادهای کشور، محرز شده است که 60 درصد حاضران در اغتشاشات دیماه شاغل بوده‌اند، 70 درصد شعارهای آنها سیاسی بوده است و هیچیک از آنان نیز جزو فقرای جامعه نبوده‌اند. 🔹پس این اصرارها بر تکرار اغتشاشات با شدّت بیشتر! برای چیست؟!...اما این تنها سؤالی نیست که باید به آن پاسخ داد... این سلسله یک قطعه خطرناک دیگر هم در دنباله خود دارد. 🔻مرد مرموزی که به پیشنهاد می‌دهد برویم سراغ اصل نظام! یک نفر از این جمع به تازگی و در مقاطع مختلف صحبت‌هایی عجیب و در عین حال مرتبط را اظهار کرده‌است! 🔻فرد اشاره شده، چندی قبل طی اظهاراتی در یک مرکز دولتی، از چیزی به نام نام برده و تأکید کرده بود که زمان زیادی برای این کار وجود ندارد. 🔻این فرد در صحبت‌های خود همچنین از این می‌گفت که این اصلاحات را بایستی با روش انجام داد و البته ما (اصلاح‌طلبان) تجربه «حرکت میلیونی مسالمت‌آمیز در خیابان» را هم داشته‌ایم! 🔻شخص مذکور، مدتی بعدتر در اظهاراتی دیگر نیز تأکید کرد که سیاست‌ورزی معمولی دیگر در ایران جواب نمی‌دهد!!! 🔻او، البته در لابه‌لای اشاره‌های خود به سیاست‌ورزی نامتعارف، از هم نام برد....نکته کلیدی دیگری که توجه بیشتری را به خود جلب می‌کند گام سوم فرد مورد اشاره ماست... 🔔 آخرین گفته‌های او یا شاید هم مهمترین بخش از گفته‌هایش برمی‌گردد به سخنانی که چند روز قبل منتشر شد... او پس از اشاره به حضور میلیونی مردم در خیابان و تأکید بر اینکه عمل متعارف در فضای فعلی سیاست ایران، دیگر پاسخگو نیست؛ در اظهارات اخیر خود اما از این گفت که اصلاحات باید معطوف به چیزی باشد که ایجادکننده مشکلاتی است که ما می‌خواهیم آنها را اصلاح کنیم. 🔻این فرد که در فتنه سال 88 نیز دستگیر نشده، صراحتاً گفته بود باید به جای مبارزه با معلول‌ها به سمت برویم. 🔻اشاره او به سمت علت‌العلل همه چیزهایی بود که به آنها اعتراض دارد. از حصر گرفته تا نظارت استصوابی و حضور ایران در محور مقاومت و مخالفت نظام با مذاکره موشکی. 🔻اما نکته اینجاست که به هر دلیلی اظهارات او و توالی آنها، آنطور که باید شنیده نشده است... تأکید می‌شود مهمتر از نام و نشان این فرد، محتوای گفته‌هایش است که باید مورد توجه مخاطبان محترم باشد؛ محتوایی که متأسفانه عزمی راسخ برای پژواک بخشی به آنها نیز دیده می‌شود. 🔻عزمی از مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری گرفته تا برخی روزنامه‌های اصلاح‌طلب و تا تکرار کلیدواژه‌ها در صحبت‌های هم‌طیفان فرد اشاره شده. این ماجرا ابعاد دیگری هم دارد...و آن مربوط به تقلّای ستاد اصلاحات است برای مدیریت اعتراضات خیابانی (که خود موجد آن بوده‌اند) و کردن کشور! و دراین زمینه باید به اعتراض جریان خاص اشاره کرد از عبارت فضای سیاست کشور برای گریز از این مهلکه استفاده کردند وارد رسانه‌هایشان مدام خواستار دلیل و سند بودند... 🔹اکنون سؤال اینجاست که آیا از نظر محافل جریان خاص، گفته‌های کسانی چون که - در این تحلیل تعمدا سعی شده چندان به نام او اهمیت ندهیم - به حضور میلیونی در خیابان، بی‌فایده بودن عمل متعارف سیاسی و تمرکز بر علت‌العلل مشکلات (که همه می‌دانیم کیست و کجاست؟) اشاره دارد؛ دلیل و سند محسوب می‌شود یا خیر؟! 🔸گفتنی است، با استناد به همین شواهد، برخی محافل تحلیلی کشور طی سالیان گذشته، وقوع اغتشاشات دیماه 96 را پیش‌بینی کرده بودند. آنها حتی خبر داده بودند این اغتشاشات، ظاهری اقتصادی اما محتوایی سیاسی دارد؛ و البته این قصه ابعاد دیگری هم دارد که به وقتش خواهیم گفت... ان‌شاءالله
بسم الله الرحمن الرحیم اگر چه اعطای اینترنت بدون فیلتر به هاتگرام و تگرام طلایی به منظور دور زدن فیلتر تلگرام ضربه سختی به پیام رسانهای داخلی وارد کرد. اما این واقعیت را نیز اثبات کرد که بیش از 30 میلیون کاربر ایرانی با علم به داخلی بودن نرم افزار " هاتگرام و تلگرام طلایی" به آنها مراجعه کرده اند و در واقع با یک رفتار معنادار فیلتر شکن ایرانی را بر فیلتر شکن خارجی ترجیح داده اند. بررسی آمار ترافیک درگاه بین المللی اینترنت کشور بیانگر این واقعیت است که بعد از فیلتر تلگرام تنها ده درصد حجم بازدید از تلگرام از طریق فیلتر شکن های خارجی بوده است . این آمار نشان می دهد که مشکل کاربران ایرانی در مراجعه به پیام رسانهای خارجی مشکل امنیتی نیست. مردم علیرغم تبلیغات گسترده دشمن به نهاد های امنیتی جمهوری اسلامی ایران کاملا اعتماد دارند و نرم افزارهای داخلی را بر خارجی ترجیح می دهند. ✅ این رفتار مردم یک پیام برای مسئولین فضای مجازی کشور دارد و آن این است که به جای سرمایه گذاری برای دسترسی کاربران ایرانی به پیام رسانهای خارجی همه تلاش خود را برای بالا بردن کیفیت پیام رسانهای داخلی بکار گیرید . ✅اگر سرمایه گذاری که دولت بر روی فیلترشکن هاتگرام و تلگرام طلایی انجام داد, صرف پیام رسانهای داخلی می شد, امروز به جای اینکه شاهد مهاجرت 40 درصدی کاربران تلگرام به پیام رسانهای داخلی باشیم شاهد مهاجرت 90 درصدی آنها بودیم. در عین حال دشمن به داده های عظیم (big data) کشوردسترسی نداشت و از شر استثمار و استعمار نوین شبکه های اجتماعی خارجی در امان بودیم. عبدالصمد خرم آبادی
«پازوکی» کارشناس مسائل اقتصادی: 🔹علت ۸۰ درصد مشکلات اقتصادی مدیریت داخلی است. 🔹با مدیریت سنتی می‌خواهیم جامعه صنعتی را اداره کنیم اما دچار پارادوکس می‌شویم. 🔹اقتصاد ایران قربانی جهالت اقتصادی است، سیستم مالیاتی ما سیستم سنتی است. 🔹«پوپولیسم» وجه مشترک دولت‌های روحانی و احمدی‌نژاد است. fna.ir/bnaytr @Farsna
🔴بی بی سی/ محسن میلانی، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک دانشگاه فلوریدا: 🔹ممکن است پوتین قول هایی را درخصوص فشار بر ایران در سوریه، به ترامپ داده باشد، اما او توانایی انجام آنرا ندارد، زیرا ایران موضع قدرتمندی در سوریه دارد و نیز از حضور این کشور در سوریه حمایت میکند چرا که می داند خروج ایران از این کشور منجر به سقوط دولت وی خواهد شد.
🔸 در حالیکه ترامپ بارها ادعا کرده 'ایران دیگر آن کشور چند ماه قبل نیست'، مدیر اداره اطلاعات ملی آمریکا گفت خروج آمریکا از برجام هیچ تاثیری بر رفتار ایران نداشته است.
🇮🇷نگاهی به اثر بازگشت تحریمهای آمریکا علیه ایران بر بازار نفت 🔹باتوجه به اهمیت ایران به عنوان چهارمین تولیدکننده پس از آمریکا، عربستان و روسیه (براساس آمار شرکت BP در سال ۲۰۱۸)، اثر تحریم ایران بر بازارهای جهانی نفت قابل اغماض نخواهد بود. 🔹در حال حاضر به نظر میرسد شرکتهای آسیایی به ویژه شرکتهای چینی تمایلی به توقف خرید نفت خود از ایران ندارند
🔴 پژاک 1⃣ پژاک مخفف چه کلماتی است؟ 🔹پژاک یا pjak (مخفف: Partiya Jiyana Azad a Kurdistanê : پارتیا ژیانا ئازادا کوردیستانی: حزب حیات آزاد کردستان) از گروهک های تازه تاسیس با ایدئولوژی چپ گرایانه مارکسیست لنینیستی و جدایی طلبانه می باشد. 2⃣آیا پژاک همان پ ک ک است؟ 🔹پژاک شاخه ایرانی حزب پ ک ک ترکیه می باشد. خود پ ک ک حزبی است که در تاریخ کردهای ترکیه ریشه دارد. تشکیل پ ک ک به دهه هشتاد میلادی باز می گردد. در دهه ۸چ و هنگامی که مناطق کردنشین ترکیه از التهابات کردستان عراق و عملیات انفال صدام حسین به هیجان آمد و مطالبات جدایی خواهانه کردهای ترکیه برپایه این تحولات گذاشته شد. در این سال ها پایه گروهی به نام «پ.ک.ک» یا حزب کارگران کردستان به رهبری فردی به نام « » گذاشته شد که داعیه استقلال و آزادی کردستان ترکیه را داشت. اوجالان هم اکنون در زندان ترکیه محکوم به حبس ابد است 3⃣قلمرو عملیات خرابکارانه این گروهک کجاست؟ 🔹فعالیت این حزب بیشتر در مرز بین ایران و ترکیه و منطقه قلعه‌رش در استان آذربایجان غربی و استان های غربی کردنشین ایران و کوهستان قندیل در کردستان عراق می‌باشد
🔴 : سیاست و رویکرد نظام 🔻فرمایش مهم رهبرمعظم انقلاب در دیدار امروز: 🔹سخنان رئیس جمهور در سفر اخیر به اروپا مبنی بر اینکه «اگر نفت ایران صادر نشود، نفت هیچ کشوری در منطقه صادر نخواهد شد» سخنانی مهم و حاکی از سیاست و رویکرد نظام است. وظیفه وزارت امور خارجه پیگیری جدی اینگونه مواضع رئیس جمهور است.
پيامهاي فرااقتصادي يک ديدار اقتصادي؛* ديداررئيس‌جمهورواعضاي هيئت دولت با رهبر معظم انقلاب اگرچه موضوع و ماهيت اقتصادي داشت و جهت حل مشکلات معيشتي مردم و معضلات اقتصادي کشور صورت گرفت،اما با پيام‌ هاي فرااقتصادي و سياسي مهمي نيز همراه بود که از جمله آنها مي‌توان به موارد زير اشاره کرد: ۱- مهمترين پيام بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامي رابايد« باور معظم له به توانايي دولت درحل مشکلات اقتصادي کشور و عبورازاين شرايط»دانست که درواقع عامل اصلي توفيق کشور در مقطع کنوني است. چرا که اساس جنگ فعلي را جنگ اراده‌ها به خود اختصاص داده و خودباوري نقش موثر در برابرهجمه رواني دشمنان انقلاب اسلامي است که تلاش مي‌کنندتصويري ناتوان از مديران کشور ارائه دهند. لذا معظم‌له تاکيد فرمودند:«جداً معتقدم دولت به شرط انجام اقداماتِ لازم،خواهدتوانست بر مشکلات فائق آيدو توطئه‌هاي آمريکا را ناکام بگذارد.» ۲-دومين پيام مهم اين سخنان درمشروط کردن موفقيت دولت به شروطي لازم‌الاجراء است.معظم‌له دربيان اين شروط به موارد بسيارکاربردي وموثري مانند:«روحيه‌ انقلابي و قوي،مجاهدت،انگيزه، شجاعت و عزم راسخ، تلاش شبانه‌روزي مسئولان، همکاري و همراهي آحادمردم،استمرار پيشرفت وحرکت پرشتاب اشاره کردند.» ۳- پيام ديگر رهنمودهاي امام خامنه ای به دولت اين است که اولادولت بايد در حل مشکلات اقتصادي کشور ومقابله با جنگ اقتصادي وسط ميدان بوده و محوراصلي کاروتحرک در کشور باشد.ثانياً تصويري که مردم ازدولت دارندنيز بايد تصويري کارآمد، تلاشگر و توانا باشد.لذا بايد رسانه‌هاي کشور به ويژه صدا و سيما وظيفه دارند در انتقال تصويردرست از اقدامات دولت کوشا باشند. ۴-پيام بسيارمهم براي مسئولان کشورازاين بخش ازبیانات رهبر معظم انقلاب اين است که بخش عمده‌اي از تصويرسازي درست ازدولت وابسته به عملکرد مسئولان است. چنانچه فرمودند:«مسئولان بايد به ميان مردم، کارگران و صنايع بروند و از نزديک با آن‌ها ارتباط برقرار کنند.»چرا که ازمنظر معظم‌له ريشه برخي از مشکلات پيش آمده در دوري مسئولان از مردم نهفته است. ۵- پيام سياسي بسيار مهم ديگري که درمقطع فعلي حائز اهميت فراواني است اين توصيه معظم‌له مي‌باشد که فرمودند:«نشان دادن اقتدار در مقابل بيگانگان به‌ويژه آمريکايیها امري لازم است و اين کاربايدبه هنگام،صريح و قاطع انجام شود.مانند مواضعي که رئيس‌جمهور کشورمان در اروپا گرفتند.» زيراايجاداختلاف ميان مسئولان کشوريکي ازاهداف اساسي جنگ رواني دشمن است. ۶- در بعد بين‌المللي يک پيام مهم ديگر«ضرورت تحرک عملياتي و هدفمند ديپلماسي کشور»مي‌باشدکه بااين عبارت موردتاکيدرهبرمعظم انقلاب قرارگرفت.«به‌جزموارد معدودي همچون آمريکا، روابط کشور باشرق و غرب بايد هرچه بيشترتقويت شود.»معظم‌له در خصوص مذاکرات کنوني با اروپانيزفرمودند:«البته طرف ‌هاي اروپايي موظفند تضمين‌ هاي لازم را درخصوص برجام بدهند اما نبايد اقتصاد کشور به اين موضوع گره زده و معطل آن شود.» ۷- هفتمين پيام از اين ديدار به لزوم برخوردبامتخلفان اقتصادي باز مي‌گرددچنانکه فرمودند:«برخورد با متخلفان درهرسطحي که هستند ضروري است وبايدقاطعانه دنبال شود. » معظم‌له ضمن حمايت از دستور رئيس‌جمهور براي برخورد با تخلفات در واردات خودرو تاکيد فرمودند:«اين دستورها بايد پيگيري شود تا به نتيجه‌ مطلوب برسد.» برخورد با متخلفان اقتصادي بخشي از مبارزه بامفاسد مالي و اقتصادي است که رهبر معظم انقلاب درخصوص تاثير آن برحل مشکلات کشور فرمودند:«در مبارزه با مفاسد ابتدا بايدبافسادوعنصر متخلف برخورد و سپس به‌طور شفاف اطلاع‌رساني کرد.البته مسئله‌ برخورد با مفاسد در وهله‌اول به عهده‌ مسئولان دستگاه‌ها است و پس از آن بايد موضوع به قوه‌ قضائيه واگذار شود.» ۸- يک پيام مفصل و عبرت آموزاز يک جمله کوتاه معظم له که فرمودند:«اقدام بهنگام و علاج واقعه قبل از وقوع» اين است که دولت نشان داده برخي مشکلات رابعداز اعتراض و آشوب حل مي‌کند، اما اقدام ديگر هنگام سبب مي‌شود تا برخي از مشکلات ابعاد امنيتي و سياسي پيدا کند. ۹- آخرين پيام مهم اين ديدار در اين توصيه معظم‌له نهفته است که بااشاره به لزوم «حرف زدنِ رودرروي مسئولان بامردم وبيان شرايط»فرمودند:« مشکلات رابامردم درميان بگذاريد و ضمن ارائه‌ اقدامات خود، نقشه‌ دشمن را براي آن‌ها تبيين کنيد.» ۱۰- البته دراين ديداررهبر معظم انقلاب اسلامي چندين توصيه و راهکار اقتصادي نيز به دولت داشتندکه عملياتي سازي هر يک از آنها مي‌تواند درعبور کشوراز مشکلات کنوني موثر واقع شود.برخي ازاين راهکارها عبارتند از: الف)تهيه‌«نقشه‌راه اقتصادِ باثبات» لازم است و اگر نقشه‌ راه اقتصاد تهيه شود، مردم و فعالان اقتصادي تکليف خود را خواهند دانست و با احساس ثبات و آرامش به کمک دولت خواهند شتافت. ب)اشراف و اعمال قدرت دولت بر مبادلات مالي براي جلوگيري از عمليات مخرب نظير قاچاق و پول‌شويي ضروري اس
ت و بايد با سامانه‌هاي مربوط و يا مقررات قانوني جلوي چنين تخلفات آشکاري گرفته شود. ج)سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي بايد جدي گرفته شود. *دکتر حسین عبداللهی
هدایت شده از تاریخ پهلوی
محمدرضاشاه:ایران به همه کشورهای عرب کمک کرده است.منبع: روزنامه اطلاعات ۱۳۴۸/۷/۷ کی بود میگفت: ما آریایی هستیم عرب نمی پرستیم @pahlaviiran
📝 گفت🔻 سرت رو بنداز پایین زندگیتو بکن به هیچ چیز و هیچ کس هم فکر نکن، ما بی طرفیم، کار به کسی نداریم... 📝 گفتم🔻 زیارت عاشورا را خوانده ای... دو دسته جمله دارد یا سلام یا لعن؛ جامعه هم دو دسته دارد... مورد سلام اهل بیت(ع) و مورد لعنشان، یزیدیان عاقبت هم دو دسته میشوند، بهشت و جهنم ، وسط ندارد. 📝 گفت 🔻 حتی بی طرف ها؟؟؟؟ 📝 گفتم🔻 در زیارت عاشورا جوابت هست... ( و شایعت و بایعت و تابعت علی قتله) امام صادق (ع) آن بی طرف ها را هم لعن کرده... البته زیاد هم بی طرف نبودند... هر که در لشگر حسین (ع) نباشد در محفل شراب باشد یا نماز...یزیدی است. گفت🔻 زمانه عوض شده ، فرق کرده... گفتم🔻 باز زیارت عاشورا جوابت را داده، (و آخر تابع له علی ذلک) تا آخرالزمان هر کسی مثل این ها باشد لعن شده.. قرار نیست که فامیلیش یزیدی باشد. گفت🔻 با این حساب کل یوم عاشورا یعنی چه؟ گفتم🔻 یعنی حسین زمان و شمر امروزت را بشناسی. در هیئتی که بوی استکبار ستیزی، نباشد ابن زیاد هم در آن هیئت سینه میزند. گفت🔻 حسین زمان که در غیبت است؟ گفتم🔻 اگر میخواهیم کوفی نباشیم باید بدانیم تا حسین نیامده، مسلم ولی امر است. 👈ببین چقدر گوش به فرمان ولی فقیه هستی...👉
🌍 صدای پای طالبان در ۴۰ کیلومتری‌ کابل 🔻پس از اینکه اعلام شد گروه تروریستی طالبان به ۴۰ کیلومتری کابل رسیده، رئیس‌جمهور افغانستان با مقامات این کشور جلسه امنیتی تشکیل داد. چند روز پیش نیز مسکو اعلام کرده بود، نیمی از کشور افغانستان در تسلط طالبان است! 🔸اخیرا طالبان نیز بارها از پیوستن نیروهای امنیتی افغان به این گروه در شهرستان‌های اطراف کابل خبر داده که نگرانی اعضای پارلمان و مقامات افغان را برانگیخته است. حالا خبر رسیده تروریست‌های طالبان با ادامه پیشروی‌ها خود را به ۴۰کیلومتری کابل رسانده‌اند. 🔹 به گزارش رسانه ها، ریاست جمهوری افغانستان به دلیل نگرانی از حضور طالبان در اطراف شهر کابل یک نشست فوری امنیتی را با مقامات افغان و با هدف مقابله با نفوذ این گروه در کابل برگزار کرد. رئیس‌جمهور افغانستان در این نشست از فرماندهی نیروهای تامین امنیت شهری ارتش خواسته تا برای تأمین امنیت پایتخت اقدام کند. در چند روز گذشته اعضای پارلمان افغانستان نیز حضور طالبان در شهرستان «خاکجبار» را زنگ خطری برای دولت این کشور اعلام کرده است.