🔴 از نوکری بریتانیا تا پادویی آمریکا!
✔️نشريه اصلاحطلب «صدا» در شماره اخير خود با انتشار مطالبی با عناوین «افكار عمومی را آماده مذاكره با آمريكا كنيد» و «پيش از انتخابات ۲۰۲۰ با آمريكا مذاكره كنيم» و طرح این سوال که: "آيا كشور میتواند يك سال ديگر فشارهای اقتصادی و تحريمها را تحمل كند؟" در پی گدایی مذاکره از ترامپ برآمده است!
1⃣ نیش "عقرب" نه از ره کین است، اقتضای طبیعتش این است!
2⃣ اینها هنوز در عصر قاجار گیر کرده و هنوز آمریکا را محور دنیا میدانند و خیال میکنند زندگی بدون مذاکره و رابطه با آمریکا ممکن نیست!
3⃣ نوکری و پادویی اجنبی در بعضی افراد خونی و ژنتیکی است! اجدادشان با افتخار نوکر سفارت فخیمه بریتانیا بوده و خودشان دنبال پادویی سفارت آمریکا هستند!
#دکتر_صادق_کوشکی
بی تو دارند همه میمیرند
زود برگرد مسیحای همه
همه شهر به چاه افتادند
مددی یوسف زهرای همه
الهی عظم البلاء وبرح الخفاء...
🔴شبکه نفوذ غرب در داخل ایران را جدی بگیرید
🔹حالا دلائل حملهی BBC، علی مطهری، مهنازافشار و کل شبکه رسانهای آنها به چین به واسطه توییت و منشن سفیرِ این کشور بهتر درک میشود!
مقصد عمده صادرات ایران در سال ۹۷ و ۹۸ به چین و عراق بوده و مهمترین شریانها در دورانِ تحریمها هستند. برای تخریب رابطه ایران و عراق بحث "صیغه زنان و دختران ایرانی توسط زوار عراقی مشهد و قم" (که باز هم bbc و مهناز افشار پرچمدار بودند) مطرح شد و برای تخریب رابطه ایران و چین هم جهانپور _سخنگوی وزارت بهداشت_ پیشقدم گردید.
پی نوشت: برای مذاکره پساکرونایی (همانطور که عباس عبدی تحلیل کرد) نیازمند از سَرراه برداشتن چین هستند!
"علی قلهکی"
📍درگیر مسئله دعواهای خبرنگاران اصلاح طلب با سفیر چین در ایران نمیشویم اما یک چیز برای ما جالب است و آن دو موضعگیری علی مطهری در موارد مشابه میباشد:
🔹 واکنش علی مطهری به حضور سفیر انگلیس در تجمعات غیرقانونی در تهران: کار غیرمعمول و ناشیانه ای بوده است. شاید هم تصور میکرده کسی او را نمیشناسد و شخصا آمده که عکس بگیرد!
🔹 واکنش #علی_مطهری به ماجرای سفیر چین و سخنان کیانوش جهانبخش: گستاخی سفیر چین در مورد کرونا باید پاسخ داده شود. وزارت خارجه باید سفیر چین را احضار کند!
🌹خاطرات مهدی سلحشور از سردار سلیمانی
♦️سلحشور مداح اهلبیت (ع):در تیرماه سال گذشته بود که به همراه حاج قاسم به سوریه مشرف شدیم و تا دمشق با یکدیگر مشغول صحبت بودیم.
♦️در میان این گفتوگوها، نکتهای مطرح شد. من گفتم: حاجی، ملت ایران هیچ وقت اهل جنگ نبود و همه از جنگ متنفرند امّا دعا کنید هیچ وقت خداوند باب شهادت را بر رویمان نبندد.
♦️او نگاهی کرد و گفت: به شما اطمینان میدهم روزهایی را پیشرو خواهیم داشت که شهدا به حال آن حسرت میخورند و میگویند، ای کاش ما نیز در کنار آنها بودیم.
⭕️ درحالی که اوضاع ماسک و سایر وسایل پزشکی در آمریکا وحشتناکه، ترامپ یک میلیون ماسک جراحی را به اسرائیل هدیه کرد!
اون دلیل این کار رو کمک به دوست و شریک استراتژیک امریکا عنوان کرده. بنظرم وقتشه مردمش بیان بگن: تل آویو رو رها کن، فکری بحال ما کن...
⚽️ پاس گل حناچی به حریف
🔻 دقیقاً در شرايطی كه عملکرد موفق جامعه درمانی ايران عليرغم فشارهای تحريمی، حيرت مسئولان سازمان بهداشت جهانی را نيز به دنبال داشته، حناچی شهردار تهران با بزرگنمايی تبعات تحريمهای ضدايرانی، عملا به موفقيت تاثيرگذاری تحريمها اذعان كردهاست!
🔹 حناچی که انگار همه ی مشکلات تهران را پشت سر گذاشته، دست به قلم شده و در يادداشتی در روزنامه انگليسی گاردين نوشته است: "تحريمهای آمريكا روند مبارزه ايران با ويروس كرونا را فلج كردهاست! در ايران مديران شهری با يك بحران بی سابقه در حوزه بهداشت عمومی مواجه هستند ما اين ضررهاي جانی را هر روز داريم می بينيم درحاليكه می توانستيم شاهد مرگ آنها نباشيم!"
🔹 #پینوشت : به نظر میرسد استفاده از تهدید کرونا برای مطالبه لغو تحریم ها و استفاده از ظرفیت دیپلماسی عمومی امری پسندیده باشد اما نباید از موضع ضعف سخن گفت و به گونه ای نوشت که عملکرد نظام سلامت کشور در مدیریت اپیدمی کرونا که بارها مورد تقدیر سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته است زیر سوال رود. جناب شهردار پاس گل دادن به حریف خطاست!
🔴 عراق و یک گام به جلو
🔻 بعد از سپری شدن چندین ماه سخت و دشوار در عراق، نهایتاگروههای شیعه «مصطفی الکاظمی» را برای تصدی پست نخست وزیری عراق معین کردند؛ در این زمینه در نظر داشتن نکات و ملاحظات زیر دارای اهمیت است:
1️⃣ اقدام گروه های شیعه در عراق و به عبارتی جمع بندی نهایی آنها در تعیین نامزد پست نخست وزیری دارای این خصلت اساسی و راهبردی است که با در نظر گرفتن شرایط پیچیده و حساس عراق در طی ماههای گذشته، این امکان را به طور همزمان فراهم می نماید که تا حد زیادی اولا منافع مردم عراق را تقویت کند، ثانیا جایگاه دولت و حاکمیت عراق را ارتقاء بخشد و ثالثا دغدغه ها و مطالبات محور مقاومت را تامین نماید.
2️⃣ باید به این نکته توجه داشت که گزینه مطلوب برای جبهه مقاومت در سطح منطقه تداوم نخست وزیری عادل عبدالمهدی بود و اما شرایط بحرانی و اعتراضات خونین عراق و نهایتا درخواست مرجعیت شیعه که منتهی به استعفاء وی شد شرایط مطلوب را تغییر و تنزل داد. با این حال ائتلاف اکثریت گروههای مقاومت شیعی در عراق بر روی مصطفی الکاظمی و جمع بندی کامل و نهائی آنها بر وی خود اقدامی مثبت و رو به جلو با در نظر گرفتن شرایط حساس کنونی کشور و جامعه عراق تلقی می شود.
3️⃣ دستاورد دیگر این رخداد از این منظر حائز اهمیت است که فرصت مناسبی را برای تقویت انسجام و ایجاد همگرایی در مجموعه گروههای سیاسی اعم از شیعه، کردها و اهل سنت فراهم نمود. توافق سه جریان مهم سیاسی و مذهبی عراق بر کاندیدای معرفی شده از طرف ائتلاف اکثریت پارلمان خود می تواند مقدمه ای برای غلبه بر چالش هایی باشد که عراق در دوره اخیر با آن مواجه بوده است.
4️⃣ در اینکه نخست وزیران پیشین عراق سطحی از رابطه و یا حتی گرایش به بازیگران فرامنطقه ای مانند آمریکا داشتند جای تردیدی نیست و اینکه آقای مصطفی الکاظمی نیز از این سنخ است باز ابهامی وجود ندارد. و البته واضح است اجماع بر روی مصطفی الکاظمی یعنی ما در نقطه ای قرار گرفته ایم که متغیرهای داخلی، منطقه ای و فرامنطقه ای سطحی از رضایتمندی را از شرایط پدیدآمده در عراق کسب کرده اند.
5️⃣ اما نکته اساسی و بااهمیت در تحلیل انتخاب نخست وزیر جدید عراق، سازوکار و روشی است که منجر به انتخاب نخست وزیر شده است. ظاهر و واقع امر اینگونه است که سازوکار آمریکایی که عبارت بود از تحمیل عدنان الزرفی از طریق اقدام غیرقانونی برهم صالح با مخالفت قاطعانه گروههای شیعی راه به جایی نبرد و به شکست منتهی شد. اما سازوکار درونی عراق و ائتلاف اکثریت توانست فردی را که بر سر آن به توافق رسیده اند را مکلف به تشکیل کابینه نمایند.
6️⃣ سوابق الکاظمی به ویژه در سمت ریاست سرویس اطلاعاتی این کشور، کارنامه قابل قبولی را برای تصدی این جایگاه برای وی رقم زده است. برخی ابهامات ادعا شده پیرامون اطلاع الکاظمی از عملیات ترور سردار سلیمانی تاکنون هیچ قطعیتی پیدا نکرده و بررسیهای اطلاعاتی، چنین موضوعی را تائید نمی کند. روابط خوب الکاظمی با گروههای سیاسی داخلی و نیز کشورهای همسایه عراق و بازیگران منطقهای از نقاط مثبت اوست که میتواند بسیاری از پروندههای بر زمین مانده در عراق و منطقه را به پیش ببرد.
7️⃣ معرفی مصطفی الکاظمی در حالی صورت میگیرد که هیچگونه اتهام و یا شبههای مبنی بر دخالت بازیگران خارجی در تعیین او مطرح نیست و جریانات عراقی اعم از شیعه، کرد و سنی آن را نتیجه یک تفاهم فراگیر درون شیعی و همراهی و پشتیبانی کردها و اهل سنت از تصمیم اجماعی گروههای شیعه عراق که اکثریت را در پارلمان این کشور در اختیار دارند قلمداد می کنند.
8️⃣ موضوع اجراء مصوبه مهم و راهبردی پارلمان عراق مبنی بر خروج آمریکایی ها از عراق به عنوان یکی از شروط و تاکیدات اصلی گروههای شیعی عراق در انتخاب الکاظمی قابل توجه است. و این مهم بایستی به عنوان یک مطالبه از سوی گروههای شیعی عراق از نخست وزیر جدید همچنان پیگیری شود.
9️⃣ تاریخ و تجربه ثابت کرده شرایط سیاسی در عراق به شدت سیال و پیچیده است. آن چه اما در این باره حائز اهمیت است اینکه گروههای مقاومت و شیعی عراق با حفظ انسجامی که در خصوص مسئله انتخاب نخست وزیر از خود نشان دادند، با همین تفاهم و هم افزایی با دیگر جریان ها دو خواسته اصلی مردم عراق که در وقایع چندماه پیش مطرح شده را به طور جدی در دستور کار قرار دهند: نخست، تسلط بر اوضاع برای حل مسائل اقتصادی و معیشتی، و دوم، اصرار بر خروج پایگاه های و نیروهای نظامی آمریکا در عراق
🖌 #عزیز_غضنفری
هدایت شده از صبح صادق
4_5803123260736407306.pdf
2.38M
🗞 صبح صادق را روزانه بخوانید 🗞
📎 شماره 942
✔️ پدر امت در کنار امت (سرمقاله)
✔️کمک مومنانه (صفحه دوم)
✔️باید زحمت بکشی تا خدا راه را نشان دهد(صفحه سوم)
✔️مدرسهِ قرنطینه (صفحه آخر)
💥 روزنامه صبح صادق، هر روز در پیشخوان مجازی شما
🌐 ما را در سایت ssweekly.ir یا شبکه های اجتماعی @ssweekly دنبال کنید
🆔 @ssweekly
فرصت نجات انسانها از اسارت تمدن غرب
یادداشت: بعد از شکست کمونیسم و بنیانگذاری پدیده جهانیشدن، همه در این اندیشه بودند که جهان بر مبنای ارزشهای لیبرال دموکراسی در دنیا بهصورت یک جریان غالب و مسلط درآمده است و سعادت جهان درنهایت در قالب ایدئولوژی لیبرال دموکراسی محقق میشود اما ویروس کرونا اکنون این تصور باطل را بخوبی نشان میدهد.
گزارههای خبری
۱. پایگاه دیلی سیگنال متعلق به اندیشکده بنیاد هریتج در یادداشتی به قلم آرمسترانگ ویلیامز نوشت: ما آمریکاییها دوست داریم خودمان را مرکز و کانون دنیا بدانیم. ما اغلب بر روی خودمان تمرکز میکنیم و میخواهیم بدانیم رویدادهای جهانی از چشمانداز میهنپرستی و استئناانگاری خود خوانده آمریکا چگونه به نظر میرسند. اما در سرتاسر دنیا، بشریت در مواجهه با نیروهایی که از کنترلش خارج هستند، خوار و کوچک شده است. تا قبل از آنکه ویروس همهگیر شود، دوست داشتیم خودمان را با روایات کاذب درباره اهمیت خویشتن فریب بدهیم. اما عجز و ناتوانی ما در برابر اراده خداوند اکنون دیگر بر همگان روشن شده است. ما آنقدرها که تصور میکنیم بر امور مسلط نیستیم. ما مرهون قدرتهایی بسیار بزرگتر از قدرت خود هستیم و ما در برابر این قدرت برتر هیچ نیستیم. ویروس کرونا به وضوح به ما نشان داد که به یکدیگر نیاز داریم و اینکه بشر محتاج خداست.
2. حبیب فوعانی، نویسنده لبنانی درباره تأثیر کرونا بر جهان نظریه فرنسیس فوکویاما نوشت: اکنون میتوان به این نتیجه رسید که لیبرال دموکراسی سرنوشت محتوم بشریت نیست و پاندمیک کرونا ضربهای کمرشکن به نظریه "پایان تاریخ" فوکویاما و همفکرانش وارد کرده است. منطق "تاریخ" در حال حاضر علیه جهان غرب عمل میکند.
3. جوزف نای:کووید-۱۹ نشان داد که ما قادر نیستیم راهبرد خود را با این دنیای جدید تطبیق دهیم.
۴. جان آلن رئیس اندیشکده بروکینگز: «فاتحان» بحران کووید-۱۹، به روال معمول تاریخ را خواهند نوشت.
نکته راهبردی
رهبر انقلاب در سخنرانی نیمه شعبان به رفتار و عملکرد دنیای غرب در ماجرای کرونا اشاره کردند و با برشمردن مصادیقی از غرب وحشی فرمودند: «در این ماجرا فرهنگ و تمدن غرب محصول خود را نشان داد که این نتیجه طبیعی فلسفه حاکم بر تمدن غربی مبتنی بر فردگرایی و مادیگرایی و غالباً بیخدایی است.» پخش شدن صدای اذان و سجده دستهجمعی در برخی از کشورهای غربی و عطش آنها برای دستیابی به یک قدرت بینهایت و یک منجی، حاکی از بریدگی جامعه غرب از آنچه آزادی بشر تبلیغ میشد و آشتی مجدد با معنویت و خدا است.
🔵 #گام_دوم l موعود گرایی و نظریه نظام انقلابی
🔹 بر اساس دیدگاه مقام معظم رهبری، در نظریه نظام انقلابی، انقلاب اسلامی حرکتی رو به جلو، تحولی و مستمر است که با پیروزی و سرنگونی رژیم طاغوت پایان نیافته بلکه در قالب نظام جمهوری اسلامی به حیات خود ادامه می دهد. از نگاه ایشان، انقلاب یک حادثه محدود به گذشته نیست و به حال و آینده تسری می یابد. این تسری بخشی به دلیل ماهیت تکاملی انقلاب است. به این معنی که در مسیر رسیدن به اهداف غایی، توقف معنا ندارد و وضع کنونی می بایست از وضع پیشین بهتر و متکامل تر گردد
🔹 این گزاره مهم، منبعث از اعتقاد به موعودگرایی و انتظار به عنوان یکی از آموزه های کلیدی مکتب اسلام شیعی است. از دیدگاه اسلام، به خصوص مذهب تشیع، انتظار، همواره برانگیزنده، تحرک بخش، جنبش آفرین، سرچشمه شور مقاومت، ایثار، قیام و حرکت مستمر است.
🔹 باور به موعود، ما را همیشه در یک تطور استکمالی به سمت و سوی غایتی کمالی سوق میدهد و به سبب آن هیچگاه نمیتوان به وضع موجود قانع بود و آن را نهایی ترین ساختار دانست؛ بلکه غایت، #مهدویت است که در آن، دین با تمام جلوه هایش بروز خواهد داشت و تمدن اسلامی به تکامل خواهد رسید.
✅ از این رو در نظریه نظام انقلابی، ساختارهای نظام همیشه پویایی انقلابی خود را خواهند داشت تا به جامعه مهدوی منتهی شود.
🖌 #محسن_محمدی_الموتی
شایعه:
«عکس گریان جاستین ترودو نخستوزیر کانادا به خاطر مردم کشورش در کانادا مردم چهار ماه از پرداخت مالیات معاف و برای مدت چهار ماه با وجود عدم خروج آنها ماهانه به هر خانواده دوهزار دلار داده میشود با اینحال جاستین ترودو با چشمانی گریان به مردمش گفت: اگر جان من باعث نجات شما میشد خساست به خرج نمیدادم و منتظر فکر کردن نمیشدم...»
پاسخ:
اشکهای جاستین ترودو نخست وزیر کانادا، ارتباطی با همه گیری بیماری کرونا در این کشور ندارد .این تصویر قدیمی مربوط به یک کنفرانس مطبوعاتی و در غم درگذشت گورد داونی، خواننده و رهبر گروه موسیقی Tragically Hip است.
گورد داونی شاعر و ترانه سرای مشهور در تاریخ ۱۷ اکتبر ۲۰۱۷ در سن ۵۳ سالگی تسلیم سرطان مغز شد و چشم از جهان فرو بست.
آمریکا در این وانفسای اقتصادی اش از کرونا،یادش نمی رود که10 میلیون دلار برای دستگیری #محمد_الکوثرانی از روحانیون عراق جایزه بگذارد
جرمش چیست؟به آمریکا حمله کرده؟درخاک آمریکا کسی را ترور کرده؟اصلا کسی را در جهان ترورکرده؟جرمش جنگ با داعش، مطالبه و مبارزه برای پایان اشغال کشورش است.
🔴 قدری منصف و واقعبین باشیم
🔷️ گاهی وقتها برخی مسائل را نباید خیلی تحلیل کرد. آنقدر روشن و صریح است که نیاز به تحلیل ندارد. فقط باید قدری انصاف داشت و واقعبین بود. به دو گزاره مهم زیر توجه کنید:
1️⃣ توئیت سفیر چین در ایران در واکنش به اظهارات سخنگوی وزارت بهداشت که دولت چین را به دروغگویی متهم کرده بود: "امیدوارم شما به حقایق و تلاشهای بزرگ مردم چین در مقابله با کرونا احترام بگذارید".
2️⃣ توئیت رابرت مکایر سفیر انگلیس در ایران در واکنش به درخواست آزادسازی نفتکش ایرانی گریس ۱ که دولت انگلیس پارسال آن را در جبالطارق دزدیده بود: "دولت ما حق دارد نفتکش حامل نفت ایران را توقیف کند".
🔷️ حالا بماند حضور میدانی سفیر انگلیس در اغتشاشات مربوط به سقوط هواپیمای اوکراینی که جای دیگر قابل بحث است؛ اگر سفیر چین به جای سفیر انگلیس در آن اغتشاش که عکس سردار شهید حاج قاسم سلیمانی پاره شد میبود، چه میشد؟!!
🔷️ نه چین پرستیم نه اروپا و آمریکاپرست، ولی تشخیص اینکه منافع ملی از کجا و به چه طریق، آسان، کم هزینه و حداکثری و بدون درخواست سرسپردگی تامین می شود، بسیار ساده است.
🖌 #حمید_خوشآیند
🖌 عبدالله گنجی :
آمریکا طبق وعده ترامپ و کنایه #هیلاری همچنان the first باقی ماند و رکورد هم زد
در تعداد مبتلایان
در تعداد فوتی ها
در تعداد مبتلا در 24ساعت
در بیکاری
در ضعف مدیریت
در دزدی تجهیزات
اگر دریچه روشنفکری را لحظه ای ببندیم.این دست انتقام الهی در پاسخ به تحریم ظالمانه ملت مظلوم ایران -به جرم استقلال خواهی- است.
943.pdf
1.95M
🗞 صبح صادق را روزانه بخوانید 🗞
📎 شماره 943؛ یکشنبه 24 فروردین 1398
✔️ ماسک سفید شرق بر مغز سیاه غرب (سرمقاله)
(http://ssweekly.ir/943/)
✔️پیشتاز درمان بیماران کرونایی هستیم (صفحه دوم)
(http://ssweekly.ir/943-e2/)
✔️خروج به نفع مردم(صفحه سوم)
(http://ssweekly.ir/943-e3/)
✔️مدرسهِ قرنطینه (صفحه آخر)
(http://ssweekly.ir/943-e4/)
💥 تا پایان کرونا هر روز همراه شما با روزنامه صبح صادق
🌐 ما را در سایت ssweekly.ir یا شبکه های اجتماعی @ssweekly دنبال کنید
🆔 @ssweekly
🔴 رونق خیرخواهی
رهبر معظم انقلاب به مناسبت نیمه شعبان از طریق رسانه ملی با مردم سخن گفتند که حاوی دو محور عمده بود؛ یکی راجع به منجی و احساس نیاز آحاد بشر در دنیا به ظهور منجی موعود و دیگری شرایط کنونی کشور در زمانه همهگیری بیماری کرونا که ایرانیها توانستند از تهدید کرونا فرصتهایی بسازند و تصاویری از وحدت و انسجام ملی، مسئولیتشناسی و ایثار را به سبک و سیاق دوران دفاع مقدس و سایر بحرانها و بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله بیافرینند.
این موضوع سویه دیگر بحث از فرصتها و تهدیدهایی است که امروزه بیماری ناشی از کرونا در دنیا ایجاد کرده است. آحاد بشر مستأصل امروز در مصاف با ویروسی نادیدنی به عینه دیدند و دریافتند که چقدر ضعیف هستند و مدعیان هندسه قدرت جهانی به موازات ادعایشان در برخورداری از کیک قدرت بینالمللی تصویری درماندهتر از خود به جهان مخابره کردند و بیشتر پرده از نواقص و ضعفهای خود برداشتند و آنچه در این میان به چشم آمد، قدرت برتر الهی بود. این آورده مهم کرونا ویروس است، به شرط آن که فراموش بشر نسیان زده و دارای نقصان نشود. دومین آورده، تجدید باور و ایمانمان به داشتههایمان ازجمله مکتب نورانی توحید و نگاه غایت مدار مذهب تشیع است که متعالیترین نگاه و تکیهگاه را در زمانه تنگنای زندگی انسانی به او ارائه میدهد: یک- این بحران و بیماری آزمون الهی است، دو- با توکل و حرکت و تلاش علمی میتوان به مصاف آن رفت و امید به پیروزی داشت؛ چرا که خالق انسان و جهان انسان را دوست دارد و در همه حال و بهویژه بزنگاهها دست انسان را رها نمیکند. سومین فرصت، رونق خیرخواهی و نیکوکاری است که در ذیل این بیماری همانند نسیمی خوش در کشور وزیدن گرفته است. رهبر معظم انقلاب فرمودند مردم هوای کسانی را که در این روزها کسبوکارشان کساد شده و همچنین اقشار ضعیف جامعه را داشته باشند. این کلام موجی تازه از بسیج امکانات و کمک به محرومان و کاسبان و کارگران را در جامعه رقم زده است.
نظامی که مبتنی بر آموزههای اسلامی و انسانی شکل گرفته و ساختارها و کارگزاران آن با محوریت نگاه توحیدی و عدالت به مردم به مثابه دندانههای شانه نگاه میکند، ظرفیت تمدنسازی اسلامی، هدایت و مدیریت جهانی را دارد. جهان بیمار، خسته و ناامید از وعدههای دروغین قدرتمداران عالم در انتظار چنین نظام، منجی و موعودی است و آن موعود، اسلام است والسلام.
✅ شورای نگهبان مقصر کرونا است؟!
عباس آخوندی، وزیر ناکارآمد و در نهایت مستعفی دولت های یازدهم و دوازدهم که بعد از پایان فعالیت خسارت بارش در وزارت راه و شهرسازی به طرح مسائل فلسفی روی آورده است، این بار گفته است: «شرط لازم و کافی برای پیروزی در نبرد با کرونا، پذیرش پدیده جهانیشدن است... آیا اینک آنان که تجارت و تبادل مالی بینالمللی ایران را که خود با هزاران مشکل روبهرو بود، با متوقّفساختن پیوستن به FATF به محاق بردند و از روز آغاز با برجام به منظور بالا کشیدنِ خود جنگیدند؟ ... شورای نگهبانی که فراتر از قانون اساسی عمل کرد و با رد صلاحیّتهای گسترده و کنترل فرایندهای انتخابات بخش عظیمی از ملّت را از شرکت در انتخابات دلسرد و محروم ساخت و سردترین انتخابات تاریخ جمهوری اسلامی را موجب شد... یارای حل مسئله ویروس کرونا را دارند؟»
این سخنان بیمبنا را کسی مطرح میکند که متأسفانه چندین سال در رأس هرم تصمیمسازی بوده است و با همین استدلالها مردم بی خانمان را سالها پشت درهای بسته مسکن مهر نگه داشت. او باید به بهانه کرونا هم که شده نگاهی به اوضاع پرده برافتاده «غرب وحشی» بیندازد تا ببیند اوضاع کنونی آرمان شهرشان چگونه است؟ آنهایی که شورای نگهبان نداشتند، آنهایی که دربست در اختیار آمریکا بودند، امروز در چه وضعیت فلاکت باری در نبرد با کرونا افتاده اند.
🖌 عبدالله گنجی :
مرحوم #یدالله_سحابی با حکومت و اسلام سیاسی مدنظر امام همراهی نکرد و به اپوزیسیون نظام تبدیل شد.اما رهبری برای فوتش بیانیه صادر و نوشتند او اخلاق و انصاف را در سیاست ورزی مقید بود
ایشان میتواند الگویی برای #اپوزیسیون جمهوری اسلامی برای سیاست ورزی و مخالفت باشد .یعنی اخلاق،نجابت سیاسی و انصاف را در عین قبول نداشتن،زینت بخش رفتار سیاسی خودکنند.
🔴آیا فرکانس صداوسیما عامل کاهش سرعت اینترنت است؟
معاون توسعه رسانه ملی:
🔹ظرفیت فرکانسی ما نه تنها خالی نیست، بلکه از نظر طراحی تلویزیونی به شکل صددرصدی در حال بهرهبرداری است.
🔹درحال حاضر برنامهریزی برای پخش شبکههای HD و 4K درحال انجام است.
🔹با واگذاری فرکانسهای سازمان به تلفن همراه، دسترسی اینترنت کاربران افزایش چندانی نخواهد یافت.
🔹در باندهای فرکانسی ۲، ۳ /۲ و ۵ /۳ گیگاهرتز فرکانسهای خالی موجود است، اگر هدف افزایش سرعت اینترنت است چرا این باندها به کار گرفته نمیشوند؟
🔹این دعوا بر سر پول است؛ در حالی که صداوسیما هیچ پولی از مردم نخواهد گرفت، این دوستان میخواهند منابع درآمدی خود را از جیب مردم افزایش دهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اعتقادی
📌 امروز تضعیف رهبری بزرگترین گناه است.
کسی که رهبری را تضعیف کند یعنی یک کشتی ۸۰ میلیونی را دارد سوراخ می کند.