🔴 پشت پرده تمدید تحریم تسلیحاتی ایران
اگر از برجام تنها یک «مزیت» باقی مانده باشد، آن، «لغو تحریمهای تسلیحاتی» است؛ اما در این زمینه نیز آمریکا در هفتههای اخیر تحرکات گستردهای را در سه سطح داخلی، منطقهای و بینالمللی، برای جلوگیری از لغو تحریم تسلیحاتی ایران که قرار است بر اساس مفاد برجام در ۲۷ مهرماه فعال شود، آغاز کرده است. توسل به سازوکارهای بینالمللی ازجمله شورای حکام، سازمان ملل و شورای امنیت، همچنین هماهنگی با کشورهای اروپایی و رقبای منطقهای ایران، بخشی از فعالیتهای کاخ سفید در این زمینه است.
نکات تحلیلی: یکی از پرسشهای مهم در خصوص موضوع مطروحه این است که چرا آمریکاییها اصرار دارند که تحریم تسلیحاتی ایران برای همیشه تمدید شود؟ دراینباره توجه به نکات ذیل ضروری است: ۱- ممانعت از لغو تحریمهای تسلیحاتی ایران از وجوه گوناگونی تأمینکننده منافع آمریکا و متحدانش است. «فشار حداکثری» علیه ایران که قرار بود در کمتر از یک سال به بار بنشیند و ایران را بهزانو درآورد، عملاً به راهبردی بیثمر و بیاثر برای آمریکا تبدیل شده است. تمدید تحریم تسلیحاتی، آخرین آزمون کاخ سفید برای احیای راهبرد فشاری است که «حداکثری» نام دارد اما به «اهداف حداقلی» هم نرسیده و اکنون با «تنفس مصنوعی» زنده است. ۲- فروش تسلیحات یکی از «منابع عمده درآمدی» بوده و ارزآوری بسیار بالایی برای کشورهای برخوردار از تکنولوژیهای نظامی دارد. لغو تحریم تسلیحاتی دریچهای برای «صادرات تسلیحات» به روی ایران باز میکند که در شرایط تحریم و کاهش شدید صادرات نفتی و کمبود منابع ارزی، بتواند یک «نقطه قوت» در شکوفایی اقتصادی به دست آورد و بهآسانی به مشتریانش تسلیحات بفروشد. ۳ - لغو تحریمهای تسلیحاتی از نقطه نظری خاص، آمریکا را در نگاه متحدان بینالمللی و منطقهای که امنیت خود را به پشتیبانی ایالاتمتحده گره زدهاند، از اعتبار و حیثیت میاندازد و «پوشالی» بودن ماهیت قدرت آمریکا را اثبات میکند. ۴ - ترس از «گسترش مبادلات بازرگانی» در حوزه تسلیحات، میان ایران و رقبای اقتصادی آمریکا، یعنی چین و روسیه، ازجمله اهداف دیگر آمریکا از تلاش برای تمدید تحریم تسلیحاتی است.
نکته راهبردی: با وجود اینکه ایران یکی از کشورهای خودکفا در زمینه تولید تسلیحات مطلوب و بازدارنده به شمار میرود، لغو تحریم تسلیحاتی یک حق مشروع برای جمهوری اسلامی است و نباید اجازه داد که این حق نقض و سلب شود؛ چراکه در مناسبات بینالملل از دست دادن یک حق یا سنگر بهمنزله چراغ سبزی برای زیادهطلبی و فشارهای بیشتر است.
(نویسنده: حمید خوشآیند)
سر نخ دلار ۲۰ هزار تومانی اینجاست
🔹دانیال زاده مفسد بزرگ اقتصادی، ۴هزار میلیاردتومان بدهی بانکی دارد. او امروز در دادگاه گفت "سال۹۵ به حسین فریدون رشوه دادم".
♦️حسین فریدون(داداش روحانی) به خاطر دریافت چند ده میلیارد تومان رشوه، به پنج سال حبس قطعی و رد مال به مبلغ ٣١ میلیارد تومان محکوم شد.
🔹فریدون (داداش روحانی) در انتصاب رئیس برخی بانکها نقش آفرین بود و دست بر قضا، دانیال زاده نیز بدهکاری اش به همان بانک ها را پس نداده است.
♦️مصطفی تاجزاده اخیرا مدعی شد: دلار چند هزار تومان شود، رهبری اجازه مذاکره دوباره با آمریکا را می دهد؟
🔹او می توانست سوال درست را از رفیق فابریکش حسین فریدون(داداش روحانی) بپرسد که چرا مذاکره و توافق با آمریکا، دلار را از ۳۷۰۰ تومان به ۲۰ هزار تومان رساند؟
♦️هر چه باشد فریدون به عنوان دستیار رئیس جمهور، هم عضو تیم مذاکرات برجام بود و هم خرداد ۹۵ بلافاصله پس از آزادی تاجزاده از زندان، به ملاقات او رفت.
🔹تاج زاده و دوستانش هرگز درباره مفاسد فریدون(داداش روحانی) موضع نگرفته اند؛ همچنان که درباره مفاسد واگذاری ۱۸ میلیارد ارز دولتی، زد و بند در حراج شرکت های دولتی ، اختلاس ۱۶ هزار میلیاردی صندوق ذخیره فرهنگیان و...
♦️آنها هرگز اعلام انزجار نسبت به این مفاسد نکردند. چرا؟ چون به تعبیر حضرت امام (ره)، ریشه های گندیده همدیگر را پیدا می کنند.
🔹طبق گفته های نماینده دادستان، یکی از دریافتیهای اکبر طبری از خانواده متهم نجفی، ملکی در خیابان کریمخان بوده است. طبری بعد از دریافت، ملک را با شرایطی و صرفاً برای گم کردن رد رشوه دریافتی، با واحدی از برج «روما رزیدنس» متعلق به دانیال زاده معاوضه می کند.
♦️به گفته دانیالزاده، فریدون(داداش روحانی) سال۹۲ دنبال جا برای انتخابات بود و او ساختمان کریمخان را به عنوان ستاد انتخاباتی تحویل فریدون داد.
🔹خوئینی ها و تاج زاده ها می دانند منابع اقتصادی چگونه هدر رفت، اما رد گم می کنند؛ چون شریک خیانتند.
#محمدایمانی
بمب های دودزایی برای گم شدن خبرهای خوب
🔺خبر امیدوار کننده نزدیک شدن ایران به مراحل نهایی تولید #واکسن_کرونا باعث خوشحالی ست. اما همزمان خبر نامعتبری منتشر می شود که دکتر مردانی عضو کمیته کرونا گفته واکسنی که آکسفورد قرار است بسازد را همه کشورها پیش خرید کرده اند و چیزی به ایران نمی رسد و اگر هم برسد به خاطر تحریم ها نمی توانیم بخریم!
🔹این خبر با موج یأس آفرینی توسط رسانه های همیشه در صحنه برای تحقیر و سیاه نمایی منتشر می شود؛ بدون اینکه کسی بگوید:
🔻اولا هنوز هیچ کشوری موفق به تولید واکسن کرونا نشده.
🔻ثانیا چندین شرکت علاوه بر آکسفورد در حال تلاش برای رسیدن به واکسن هستند.
🔻ثالثا پیش خریدی در کار نیست. چون اساسا هنوز واکسنی در کار نیست و کشورها صرفاً به ساخت واکسن کمک کرده اند.
🔻رابعاً چندین شرکت دانش بنیان در کشور خودمان مراحل اولیه رسیدن به واکسن را با موفقیت طی کرده اند و عقب ماندگی از شرکت های دیگر دنیا در کار نیست.
🔻خامسا کمتر دنبال انتشار بمب های دود زای تحقیر و ناامیدی باشیم؛ آن هم در شرایطی که نمی دانیم چی به چیست!
🔴 خویینی ها ترجمان شکست پروژه چپ آمریکایی!
✔️مجتبی زارعی، مسئول بسیج اساتید در دانشگاه یادگار امام (ره): نامه خویینی ها ترجمان شکست پروژه های چپ آمریکایی در مرکز تحقیقات استراتژیک وقت است
🔹️عقده گشایی های موسوی خویینی ها ترجمان کیته های فروخورده از بی اعتباری و بی اقبالی پروژه های توسعه سیاسی و جامعه مدنی در نزد افکار عمومی ایران است که او در مرکز تحقیقات استراتژیک وقت با کمک یک محفل فرماندهی می کرده است.
✅خویینی ها سی سال از تحولات کشور عقب است او توانایی اداره ی یک روزنامه را هم در کشور نداشت و در مرکز تحقیقات استراتژیک هم شاگرد بشیریه و آلت دست حجاریان، عبدی و کدیور در پروژه ی توسعه سیاسی بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رهبر انقلاب: من هم حتما #ماسک میزنم
🔹 در مقابله با کرونا آن حرکت گذشته از سوی برخی از مردم و برخی از مسئولین سست شده است. اگر اطراف من هم دو یا سه نفر باشند بنده هم حتماً ماسک میزنم کما اینکه میزنم. در مواردی، وقتی مسئول دولتی در اجتماعی ماسک نمیزند آن جوان نیز تشویق میشود که نزند.
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 #ویدئو | آقازاده های خرابکار‼️
🔹️شخصیت های سیاسی و مشهور بسیاری هستند که فرزندانشان آنطور که می خواستند از کار در نیامدند و گاهی از آنها تبری جستتند و حتی گاهی حکم به اعدام آنها دادند.
🔸️در این ویدئو این شخصیت ها و این آقازاده های خرابکار را خواهید دید
#آخرین_پرواز #حقوق_بشر_آمریکایی
🔴 کاش #موشک داشتیم....‼️
🔻 ۱۲تیرماه سال ۶۷ ، در تاریخ کشور ما، یک روز بسیار غم انگیز است.در این روز ناو وینسس امریکایی با دو فروند موشک، هواپیمای مسافربری ما را با ۲۹۰ سرنشین ساقط کرد تا یکی از بزرگترین جنایت های ضد بشری رقم بخورد.
🔸 هم اکنون بیش از سی سال از آن اتفاق تلخ می گذرد، اینکه چگونه ملت ها می توانند در مقابل قدرت های استکباری مانع از وقوع چنین حادثه ای شوند و آیا اساسأ نهاد های بین اللملی می توانند از چنین اتفاقات سنگینی جلوگیری کنند یا نه؟ سؤال بی پاسخی است که در تاریخ مصداقی برای آن نمی یابیم.
🔹تجربه تاریخی نشان می دهد که قدرت را تنها با قدرت می توان مهار کرد. قدرت نیز از مقوله های اکتسابی و ساختنی است، کسی آنرا به ما هدیه نخواهد کرد. به بیان دیگر اگر سال ۶۷ #قدرت_موشکی امروز را می داشتیم، هرگز امریکایی ها جرأت انجام چنان جنایتی را نمی داشتند. به طریق اولی اگر ما چنین قدرتی داشتیم هرگز جنگ ۸ ساله با رژیم بعثی اتفاق نمی افتاد. در واقع برآورد دشمن از ضعف توان و پاسخ ما موجب جرأت و تجاوز می شود.
🔸برعکس آنچه کنشگران رسانه ای دشمن در پی القای آن هستند، ما به قدرت نیاز داریم تا مانع وقوع جنگی دیگر گردیم. کاش نخبگان و مردم ما این تجربه های تاریخی را فراموش نکنند و روی این موضوع بیشتر تامل کنند چرا این روزها ترامپ دست و پا میزند تا با تاکتیک #مذاکره قدرت موشکی ایران را مهار کند!
🖌 #جواد_بیژنی
#جنایت_آمریکایی
🔴 به بهانه سالگرد #آخرین_پرواز ‼️
🔻۱۲ تير سال ۱۳۶۷ ناو جنگی آمريكایی وينسنس با موشك به هواپيمای مسافربری ايران حمله میکند و باعث قتل ۲۹۸ انسان های بی گناه میشود. ۶۶ نفر از قربانيان اين جنايت كودك بودند.
🔸 واکنش برخی مقامات آمریکایی به این فاجعه انسانی بیانگر خوی استکباری_حیوانی و تفسیر سیاست ماکیاولیستی بود؛ جرج بوش پدر، معاون رونالد ریگان رئیس جمهور وقت آمریکا در مرداد ۱۳۶۷ گفت : « من هرگز از طرف آمریکا عذرخواهی نمی کنم . من اهمیتی نمی دهم که چه کاری انجام داده است . من اهمیت نمی دهم حقیقت چیست. »
🔹 بعدها ناخدا یکم ویلیام راجرز فرمانده ناو وینسنس در مصاحبه ای مطبوعاتی به صراحت اعلام کرد : « اگر صدها بار نیز آن اتفاق رخ دهد باز هم دستور شلیک خواهم داد. »
🔸 پس از اتمام مأموريت به تمامي كاركنان اين ناو مدال مبارزه دريافت كردند و در سال ۱۹۹۰ رئيس جمهور آمريكا (جرج واكر بوش) به فرمانده اين ناو به دليل رفتار بسيار شايسته و انجام خدمات برجسته مدال لژون لياقت داد.
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آزادی بیان آمریکایی‼️
🔺 #سانسور_فریاد | صدای آمریکاییها در صدای آمریکا شنیده نمیشود..
🔺 مکتبخانه رضوی
🌴 رهبرانقلاب: شش تدبیر امام رضا(ع) برابر دشمن:
1⃣ ابراز عمومی بدبینی نسبت به دشمن
2⃣ نپذیرفتن پیشنهاد دشمن مگر بالاجبار و حفظ جان خود
3⃣ ارائه شروط سخت برای بی اعتبارکردن پیشنهاد دشمن
4⃣ استفاده از تریبون دشمن برای رساندن پیام خود به جهان
5⃣ استفاده از هر فرصتی برای قرارگیری در معرض ارتباط با مردم
6⃣ حمایت امام از معترضان شیعه در برابر دشمن
🌴 میلاد امام رضا(ع) مبارک🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #گلایه_های_ارزی_همتی
🔺 #ویدئو | اعتراض عبدالناصر همتی رئیس بانک مرکزی به مخالفانش: وقتی اینکارها را میکنید چگونه قیمت دلار را کنترل کنم!؟
🔹 به اسم ته لنجی، لنجها را تا کله پر از کالای خارجیِ قاچاق میکنند؛ بعد میگویند چرا همتی نتوانست قیمت دلار را کنترل کند؟ وقتی اینکارها را ادامه میدهید، چگونه میتوانم قیمت دلار را کنترل کنم؟
🔹 مدام میگویند همتی تقاضا را سرکوب کرده، کدام تقاضا را سرکوب کردم؟!
🔹 به من میگویند اجازه بده بدون انتقال ارز کالا وارد کنیم؟ مگر میشود بدون انتقال ارز کالا وارد کنی؟ تو میخواهی از کف بازار دلار بخری و قیمتها را بالا ببری!
🔴تعطیلی شبکه های برون مرزی صدا و سیما، چرا؟ مقصر کیست؟
هر روز خبر تعطیلی یکی از شبکه های برون مرزی سیما منتشر میشود. دیروز #الکوثر و #العالم، امروز #پرس_تی_وی و #آی_فیلم انگلیسی .. فردا #شبکه_سحر و همه شبکه ها.
🔺ندادن بودجه ارزی صدا و سیما و عدم توان پرداخت اجاره ماهواره ها
علیرغم تاکید رهبر انقلاب و دلسوزان نظام، بر تولید ملی، و تکیه بر توان داخلی که مرتبا از تریبون های صدا و سیما بر زبان رانده میشود، در عمل، لنگ میزنیم. سالهاست شبکه های برون مرزی #ایران، اجاره نشین #ماهواره های عربی و #اسرائیلی هستند. عرب ست، اینتل ست، یاه ست، بدر و.. که همگی متعلق به #سعودی و #امارات هستند، یا یوتل ست (صهیونیستی)، اجاره دهنده فرکانس به ایران هستند و هر زمان اراده کنند، درست مثل اینستاگرام و توییترشان، اقدام به قطع شبکه ها میکنند. به هر بهانه ای.
این بار دولت #روحانی نیز که از فعالیت های برون مرزی کشور در عرصه #دیپلماسی_عمومی نگران است به یاری شان شتافته و با عدم پرداخت بودجه ارزی، این شبکه ها رسما از ماهواره ها به ترتیب در حال قطع شدن هستند. تاثیرگذاری شبکه های برون مرزی ایران بر افکار عمومی منطقه و جهان اسلام و حتی عرصه جهانی با وجود اشکالات متعددی که دارند، قابل قبول است و حذف آنها بزرگترین ضربه را به اندک توان و #قدرت_نرم ایران را می زند.
🔰مشکل از کجاست و راه حل چیست؟
1️⃣ اولین مشکل از مدیریت ناکارآمد #صداوسیما است. صدا و سیما با دهها شبکه بی حاصل و بیهوده بودجه عظیمی را می بلعد، ناچار به آنتن فروشی میشود تا حدود 50 هزار کارمند و هزاران نان خور خود را تغذیه کند. شبکه هایی که برخی به شکل خانوادگی اداره میشوند.
#شبکه_شما، متعلق به اقوام و خویشان یکی از معاونان سازمان صدا و سیماست. رئیس این شبکه، داماد اوست. شبکه ای که هیچ خروجی و بیننده ای ندارد و صرفا هست که باشد. #شبکه_ایران_کالا که بسیاری از مردم ایران اسمش را هم نشنیده اند، شبکه ای متعلق به مدیران بازنشسته سازمان است که همچنان سفره بیت المال را رها نمیکنند. #شبکه_تماشا و #شبکه_نمایش که کمتر کسی تفاوت آنها را میداند (چه رسد به تماشایشان) دو شبکه قابل ادغام دیگر سازمان هستند. #شبکه_سلامت و #شبکه_امید و #شبکه_ورزش و #شبکه_پنج که همگی قابل ادغام هستند و حتی حذف آنها هیچ ضربه ای به مملکت نمیزند بلکه جلوی حیف و میل بیت المال را میگیرد. #شبکه_چهار و آموزش و قرآن نیز قابل ادغام در یکدیگر هستند. همه اینها با یک مدیریت کارآمد جلو هدر رفتن میلیاردها تومان بودجه را میتواند بگیرد. اما دریغا.
2️⃣ گام دوم. صدا و سیما نهادی حاکمیتی و فرا دولتی است. چنانکه نیروهای نظامی ایران چنین اند و باید باشند. بنابراین #بودجه این نهاد(ها) نیز باید حاکمیتی و خارج از اعمال قدرت دولت و قوه مجریه باشد. دولت حق ندارد با گروگانگیری بودجه این نهاد حساس، سیاستها و مطالبات حزبی خود را بر این سازمان تحمیل کند. چنانکه بارها شاهد امر و نهی های دولت در بستن برنامه های انقلابی و انتقادی بوده ایم. #مجلس محترم میتواند محل دریافت و پرداخت بودجه را برای کلیه دستگاههای حکومتی، از دست دولت خارج کند و ذیل نهاد و سازمانی حاکمیتی و فرادولتی و فراجناحی درآورد.
3️⃣ اما گام سوم. #نیروی_نظامی قدرتمند ایران خصوصا نیروی هوافضای سپاه، از نظر فنی چنان قدرتمند است که توانست #ماهواره_نور را با موفقیت به فضا بفرستد. آن هم از موقعیت جغرافیایی داخل ایران. چرا که به عنوان مثال، یوتل ست ماهواره ها را در قزاقستان و گویان فرانسه و.. پرتاب میکند که نزدیک به مدار هستند. اما ایران توانست با وجود آنکه از لحاظ فنی سخت تر و پیچیده تر است از داخل ایران ماهواره را به فضا ارسال کند. پس لازم است نیروهای هوافضای قدرتمند کشور به یاری صدا و سیما نیز آمده و با تکنولوژی بومی پیشرفته خودمان، و ارسال ماهواره های تلویزیونی، شبکه های برون مرزی را از اجاره نشینی ماهواره های عبری عربی خارج کنند.
متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در تهران نیوز: https://tehrannews.ir/?p=597272