⭕️فاش شدن راز ۱۱ سپتامبر توسط ژنرال آمریکایی
جنرال وسلی کلارک رئیس سابق ستاد ارتش امریکا و فرمانده سابق ناتو
🔹در سال ۲۰۰۷ با صراحت اعلام کرد که حادثه ۱۱ سپتامبر بهانهای برای ویران کردن لبنان، عراق، سوریه، لیبی، سومالی، سودان و ایران بود.
🔸این جنرال کهنه کار آمریکا ادامه داد:
تمام ۷ کشور به غیر ایران با جنگ نابود شدند. ولی به دلیل قدرت نظامی ایران، استراتژی به نابودی نرم تغییر کرد.
🔹او همچنین گفت تحریمها ۲ هدف دارند. یا ایران دچارآشوب میشود، که پروژه سوریه (جنگ داخلی) اجرا میشود. یا ایران تسلیم مذاکره میشود که پروژه عراق و لیبی (خلع سلاح و حمله نظامی) اجرا میشود.
ایرانی راهی جز پیروزی در جنگ اقتصادی ندارد. یا پیروز میشود و ابرقدرت میشود یا شکست میخورد و نابود میشود.
◀از این گفت و گو سالها میگذرد و کشورمان، ایران توانست مقابل شدیدترین تحریمهای اقتصادی مقاوت کند و از پس تهدیدهای نظامی هم عبور کند.
◀اکنون این ایران است که سرنوشت منطقه غرب آسیا را تعیین میکند و به یک قدرت جهانی تبدیل شده است.
☀منبع:کتاب " برج های دوقلو...نوشته : خوان آنتونیوسارین...استاددانشگاه شیکاگو
💠 فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ
@basir8
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ناگفتههای سفر سردار سلیمانی به اربیل بعد از حمله داعش به کردستان عراق
1_406855450.pdf
2.47M
📗کتاب سوالات پر تکرار مردم
⁉️ پاسخ به سوالات و شبهات مردمی در خصوص عملکرد و کارآیی نظام اسلامی
💠ویژه مبلیغن و فعالان فرهنگی
1️⃣بخش اول: اقتصادی
2️⃣بخش دوم: دستاوردهای انقلاب
3️⃣بخش سوم: دوران پهلوی
4️⃣بخش چهارم: انتخابات
5️⃣بخش پنجم: متفرقه
✅ لطفاً مطالعه کرده و نشر دهید.
تهدید چین بابت همکاری با ایران
«استیفان بیگان»، معاون وزیر خارجه آمریکا در واکنش به گزارشها درباره قصد ایران و چین برای رسیدن به توافقی جامع، پکن را به تحریم اقتصادی تهدید کرد. او اضافه کرد: «یکی از مؤلفههای رفتار نگرانکننده چین همنشین شدن با رژیمهای غیردموکراتیکی مانند ایران است که دشمن ایالاتمتحده هستند. اگر چین وارد تعامل اقتصادی با ایران شود، نقض قوانین ایالاتمتحده خواهد بود»؛ «مارک دابوویتز»، مدیرعامل لابی صهیونیستی «بنیاد دفاع از دموکراسی» (افدیدی) که یکی از مشاوران غیررسمی «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا در قبال ایران به شمار میرود نیز اخیراً پیشنهاد تحریم بانکها و شرکتهای چینی در صورت همکاری با ایران را مطرح کرده بود.
💠 فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ
@basir8
⭕️ حدود ۳۰ درصد از کشتهشدگان منافقین در عملیات موسوم به فروغ جاویدان، «محکومان به زندان با جرایم تروریستی» بودند که عمدتاً بین سالهای ۶۰ تا ۶۶، به دلایلی از جمله توبه یا پایان محکومیت از زندان آزاد شدند!
این یعنی #رسم_خیانت، در منافقین امری نهادینه و غیرقابل تغییر است!
💠 فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ
@basir8
🔴 #شیطنت_اردن | همکاری تکراری با شیطان‼️
✈️ اخبار موثق در خصوص ماجرای رهگیری هواپیمای ایرانی حاکی است که دو جنگنده اف- ۱۵ مزاحم به احتمال قوی از پایگاه هوایی آمریکا در اردن موسوم به «الازرق» به پرواز در آمدهاند.
🔹این همان پایگاهی است که به احتمال بسیار زیاد پهپادها و هواپیماهای آمریکایی مجری ترور فرماندهان مقاومت نیز از آنجا برخاستند!
🔹دولت اردن سال گذشته نیز این رخداد را تکذیب کرد و حاضر به پذیرش مسئولیت آن نشد، اما تواتر بهرهگیری ارتش تروریست آمریکا از خاک این کشور برای ایجاد ناامنی در منطقه قابل کتمان نیست.
🔹احضار کاردار پادشاهی اردن از سوی وزارت خارجه اولین اقدامی است که برای روشن شدن نقش اردن در این رخداد باید مورد توجه قرار بگیرد.
💠 فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ
@basir8
🔻 منافقین که بودند؟!
🔻 #جریان_شناسی_سیاسی
🔹 رهبران_گروه
🔹 تاریخچه_تاسیس
🔹 اندیشه_سیاسی
🔹 شیوه_مبارزه
🔹 و....
✅ به بهانه سالروز عملیات مرصاد
🔴 #تحلیل | اگر #بایدن رای بیاورد..‼️
🔻 در بخشی از پیشنویس سند سیاستهای حزب دموکرات آمریکا در ۲۰۲چ منتشره در ۲ مرداد ۱۳۹۹ آمده است: «توافق هستهای همیشه قرار بوده آغاز دیپلماسی ما با ایران باشد نه پایان آن. دموکراتها از تلاشهای جامع دیپلماتیک برای محدود کردن برنامه هستهای و سایر فعالیتهای تهدیدکننده اعم از ستیزهجویی منطقهای، موشکهای بالیستیک و سرکوب داخلی حمایت میکنند.» ؛ با این توصیف به نظر میرسد امیدواری به بازگشت سریع و کامل دولت بایدن به برجام، واقعبینانه نباشد.
🔹 طراحان برجام در دولت اوباما آن را به مثابه نقطه آغازی در جهت پیگیری راهبردی قلمداد میکردند که نگرانیهای غرب در همه حوزههای هستهای، منطقهای و موشکی را رفع کند. به همین دلیل دولت اوباما نیز به طور کامل به تعهداتش در برجام پایبند نبود تا همچنان از تحریمها به مثابه ابزاری برای وادارسازی ایران به مذاکره در دیگر موضوعات استفاده کند.
🔹 بنابراین از منظر تصمیمسازان دولت احتمالی بایدن معقول نخواهد بود تحریمهای بیشماری که به مثابه اهرم فشار از دولت ترامپ به ارث برده را به یکباره رها کند. دولت بایدن نیز به احتمال زیاد تلاش خواهد کرد از این تحریمها، برای زمینهسازی مذاکرات در خصوص فعالیتهای جبهه مقاومت در غرب آسیا و توان موشکی ایران و حداقل برای تمدید بندهای غروب برجام استفاده کند.
🔹 البته برخلاف دولت فعلی آمریکا، بایدن صرفاً بر اِعمال فشار حداکثری تمرکز نخواهد کرد و مشوقهایی برای اقناع ایران ارائه میکند. برای مثال میتوان به معافیت ۸ خریدار بزرگ نفت ایران از تحریمها و یا تعلیق موقت تحریمهای بانکی و سوئیفت به مثابه تسکین فشارها و نوعی تنفس مصنوعی اشاره کرد.
🔹 ولی دولت آمریکا اجازه بازگشت ایران به فضای توسعه اقتصادی و گشایش کامل در تحریمها را نخواهد داد. به همین دلیل به احتمال فراوان بخش موثر تحریمهای ثانویه حتی پس از بازگشت آمریکا به برجام پابرجا خواهد ماند و مانع سرمایه گذاری و همکاری شرکتها و دولتهای خارجی خواهد شد.
🔹 با این تفاسیر به نظر میرسد تصمیمگیران سیاست خارجی کشورمان میبایست با واقعبینی و دقت نظر بیشتری به برنامهریزی سناریوهای محتمل در صورت پیروزی بایدن بپردازند و این سیاست را به گونهای تنظیم کنند که ضمن تلاش برای رفع تحریمها، مؤلفههای امنیت ملی کشور حفظ شده و در عین حال امکان متهم کردن ایران به مذاکره گریزی از سوی دشمن سلب شود.
🖌 اندیشکده_تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ «صهیونیستها چمدانهاشون رو جمع میکنند و میروند»
فقط اون بشکن آخرش😁