eitaa logo
بصیر
350 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
407 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✍ مهدی محمدی : وقتی دقیق می شوید یک حقیقت تلخ خود را بی پرده نشان می دهد: علت ایستادگی اروپا در مقابل اسنپ بک صرفا این است که اروپایی ها نگران هستند برجام کلا از بین برود و ایران بازرسی ها را لغو کرده و برنامه هسته ای خود را از سر بگیرد. برای اروپا، برجام فقط تعهدات ایران است و بس! روزی که اروپا واقعا باید ایستادگی می کرد، یعنی وقتی که ترامپ از برجام خارج شد و تحریم هایی ده ها برابر شدیدتر از قطعنامه ها اعمال کرد، از جایش تکان نخورد. علت هم این بود که مطمئن بودند دولت ایران تعهدات برجامی خود را حفظ خواهد کرد. برای اروپا، برجام فقط تعهدات ایران است و بس!
🔴 تأملی در نخستین سفر استانی رئیس مجلس ✍ عزیز غضنفری ؛ 🔻نخستین سفر استانی رئیس مجلس شورای اسلامی به استان خوزستان که چهار روز به طول انجامید ، دیروز جمعه به پایان رسید. تا اینجا همه‌چیز عادی و مسبوق به سابقه است، چراکه سفر مقامات و رؤسای قوا به استان‌ها پیش‌تر نیز انجام می‌شده است؛ اما سفر آقای قالیباف به استان خوزستان از جهات مختلف حائز اهمیت است: 🔹نکات تحلیلی: ۱ - یکی از وظایف مهم مجلس شورای اسلامی در کنار تقنین، نظارت بر حسن اجرای قوانین و نیز نظارت بر عملکرد بخش اجرایی و مدیران قوه مجریه است. نظارت اما شقوق مختلفی می‌تواند داشته باشد. آنچه تاکنون از کارکرد نظارتی مجالس گذشته قابل‌مشاهده و ارزیابی است، این بوده که یا این کارکرد انجام نمی‌شده و در حد نظارت‌های کلی و ستادی صورت می‌گرفته است. ۲ - مجلس کنونی با تعریفی جدید از شأن و کارکرد نظارتی خود پا به عرصه گذاشته است. نظارت میدانی و مستقیم، حتماً نظارت مؤثر و دقیق‌تری خواهد بود و تصمیمات و قانون‌گذاری را واقعی‌تر خواهد ساخت. رئیس مجلس در سفر به خوزستان بیان داشتند که نظارت ما از جنس نشستن در تهران نیست. وی حتی در حوزه کارکردی مجلس، شأن نظارتی مجلس را مقدم بر قانون‌گذاری معرفی می‌نماید. ۳ - تا اینجا آنچه آقای قالیباف گفته‌اند منطبق بر واقعیت‌هاست. امروز حتی درک کسانی که موضوعات مربوط به سیاست و اقتصاد و اجتماعیات را از راه دور می‌نگرند نیز این شده است که مشکل یا مشکلات کشور ضرورتاً ارتباطی با قانون‌گذاری ندارد، بلکه علت‌العلل، به فقدان نظارت مؤثر و مستمر ارتباط پیدا می‌کند. 🔸نکته راهبردی: در این که نظارت دقیق و محاسبه شده یکی از شئونات اصلی مجلس است، جای تردید نیست و در این که ریشه بخشی از مسائل کنونی به نبودن نظارت بر حسن اجرای قوانین برمی‌گردد، باز ابهامی وجود ندارد؛ اما باید نظارت مجلس بر اجرائیات کشور و مدیران قوه مجریه منتهی به حل مسائل مردم و گشوده شده گره‌ها و مشکلاتی باشد که در این مقطع در کار و زندگی مردم پدید آمده است. 🔺حضور ساده و در عین‌ حال جدی و مصمم یکی از سران قوا در بین مردم خاصه مناطق محروم، پدیده امیدوارکننده و موردنیاز کشور است، اما باید مراقبت کرد مردم در یک بازه زمانی مشخص ثمرات این سفرها را لمس کنند و اگر چنین چیزی رخ ندهد، دردی بر روی دردهای قبلی اضافه خواهد شد. تحقق این مهم از مسیر تعامل جدی و فعالانه سه قوه، بخصوص دولت و مجلس می‌گذرد.
تنها ۷ میلیون نفر شامل برق رایگان می‌شوند 🔹اندیشکده اقتصاد مقاومتی با ارسال نامه ای به جهانگیری اعلام کرد: تنها ۷ میلیون نفر مشمول برق رایگان می‌شوند که با ۳۰ میلیون نفر اعلامی رئیس‌جمهور تفاوت قابل توجهی دارد. 🔹بر اساس بررسی‌های انجام شده، حتی برای اقشار بسیار ضعیف جامعه نیز، انطباق میزان مصرف با الگوهای تعیین شده امکانپذیر نخواهد بود. 🔹به جای مشترکین کم مصرف، صاحبان خانه‌های خالی، باغ ویلاها و سکونتگاه‌های غیردائم از این مصوبه دولت منتفع می‌شوند.
آژانس فعلاً در مسیر تعامل با ایران‼️ ✍احمد بنافی 🔹بعد از پنج دوره کاهش تعهدات هسته‌ای ایران در مقابل تعهدناپذیری طرف‌های غربی برابر حقوق تعیین شده در متن برجام، آمریکایی‌ها با همدستی رژیم صهیونیستی دوره ‌افتاده‌اند تا با فشار بر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، پرونده جدیدی با ابعاد «پی‌ام‌دی» علیه ایران ایجاد کنند. در این خصوص کاظم غریب‌آبادی، سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد که گزارش مدیرکل آژانس در رابطه با توافقنامه پادمان ان‌پی‌تی با جمهوری اسلامی ایران منتشر شده است. این گزارش از چند حیث حائز اهمیت است: 1⃣متن گزارش نشان می‌دهد تا این لحظه مدیرکل آژانس حاضر نشده پرونده را از مسیر طبیعی خود خارج نموده، زیر بار فشار آمریکا و رژیم صهیونیستی پرونده را از حیث فنی و حقوقی دستخوش مسائل سیاسی نماید. 2⃣ روح حاکم بر گزارش، بی‌اهمیت بودن ادعاهای رژیم صهیونیستی را برجسته کرده و تلویحاً گواهی می‌دهد اسناد اعلامی این رژیم به آژانس، ساختگی و فاقد ارزش فنی و حقوقی بوده و بیشتر جنبه عملیات روانی داشته است. 3⃣ قرائت این گزارش اذعان از شکل‌گیری یک نقشه راه فی‌مابین آژانس و ایران دارد که طرفین مبتنی بر فهم مشترک، تعامل و بر اساس حقوق و تکالیف شناسایی شده گام برمی‌دارند. 4⃣ از حیث محتوایی، این گزارش نشان می‌دهد آژانس از رفتار منطقی، همراه با حسن نیت ایران در مقابل اجازه دسترسی به دو مکان مدنظر، رضایتمندی داشته و به شکلی گام‌های شفافیت‌ساز و اعتمادساز جمهوری اسلامی را مورد توجه قرار داده است. مضاف بر اینکه در این گزارش به‌جز یک بخش که مربوط به میزان ذخیره اورانیوم است، تقریباً در سایر بخش‌ها گام‌های ایران در کاهش تعهدات هسته‌ای را منفی قلمداد نکرده که بخش اصلی روح این گزارش است. 🔚 هرچند آژانس سعی کرده به دور از تأثیرپذیری، این گزارش را تنظیم کند و نگاه واقع‌بینانه و مبتنی بر نقش فنی و حرفه‌ای به پرونده داشته باشد؛ اما نباید فراموش شود که در حال حاضر شکاف عمیق و بی‌سابقه‌ای بین طرف‌های غربی درون برجام و آمریکا وجود دارد و نگاه به برجام و آینده آن در طرف‌های غربی یکسان نیست و یک راهبرد مشترک بین آن‌ها دیده نمی‌شود. طرف‌های اروپایی تا انتخابات آمریکا تمایل ندارند با برجام آن‌طور که گردانندگان کنونی کاخ سفید می‌خواهند، رفتار کنند. با این حال، در مقطع فعلی نقطه تمرکز تصمیم‌گیران کشورمان باید مبتنی بر حل‌وفصل ادعای اخیر آژانس بر اساس بیانیه اخیر تهران تا قبل از 13 آبان‌ماه (انتخابات آمریکا) باشد تا از بهانه‌جویی‌های واهی در آینده ممانعت گردد.
🗺نقشه جدید و بروز از سوریه🇸🇾 🔴قرمز: ارتش سوریه و متحدانش؛ میزان کنترل: (۶۳.۳۸%) ⚠️زرد: قسد (نیروهای دموکراتیک سوریه)؛ میزان کنترل: (۲۵.۶۴%) ♻️سبز: تروریستهای تحریر الشام و تروریستهای وابسته به ارتش ترکیه؛ میزان کنترل: (۱۰.۹۸٪) 🔹این نقشه ثبات نسبی را نشان میدهد که در ماه های گذشته نیز اینگونه بوده است؛ عدم تغییر در میزان کنترل از ماه های گذشته تا کنون، به دلیل تعهد سوریه و جناح های مخالف برای آتش بس در چار چوب تفاهم نامه مسکو (امضا شده بین ترکیه و روسیه) در تاریخ ۵ مارس ۲۰۲۰ است؛ گروه تروریستی داعش نیز از فوریه ۲۰۱۹ هیچ گونه کنترل نظامی بر خاک سوریه نداشته است ولی هسته های خفته این گروه تروریستی عملیات زیادی را در ماه های گذشته در مناطق مختلف سوریه انجام داده اند.
🔴مهره مرموز انگلیس برای پروژه نفوذ در ایران ✔️تسنیم نوشت: خبرها حاکی از این است که دولت انگلیس قرار است فردی به نام مارگوت آرتور (Margot Arthur) را به عنوان رایزن بازرگانی به ایران اعزام کند 🔹خانم آرتور که مادربزرگی ایرانی دارد، از سال ۲۰۱۶ در میز ایران در شورای فرهنگی بریتانیا (British Council) فعالیت داشته است 🔹او از چهره‌های شناخته شده ضد ایرانی در عرصه فرهنگی و همچنین از طرفداران سرسخت افزایش فشارهای تحریمی بر ایران بوده است 🔹در سوابق کاری آرتور، همکاری با برخی محکومان امنیتی از جمله خانم ارس امیری به چشم می‌خورد. به همین دلیل می‌توان او را یکی از مهره‌های اصلی پروژه نفوذ در ایران دانست.
⭕️ استاندار خوزستان تا حالا انقدر فعال نبوده؛ داره از حال میره🤦‍♂
🔻 فردا مرحله نهایی پروژه آبرسانی توسط قرارگاه خاتم الانبیاء سپاه افتتاح خواهد شد. سپاه قرار بود این پروژه ۳۰ کیلومتری رو ۲ ماهه تحویل بده که با تلاش شبانه روزی و کار جهادی ۱ ماه زودتر به مرحله بهره برداری رسید!! 🔻 : 🔹 فرازی از گام دوم انقلاب: بدانید که اگر بی‌توجّهی به شعارهای انقلاب و غفلت از جریان انقلابی در برهه‌هایی از تاریخ چهل‌ساله نمیبود -که متأسّفانه بود و خسارت‌بار هم بود- بی‌شک دستاوردهای انقلاب از این بسی بیشتر و کشور در مسیر رسیدن به آرمانهای بزرگ بسی جلوتر بود و بسیاری از مشکلات کنونی وجود نمیداشت.
🔻 فردا مرحله نهایی پروژه آبرسانی توسط قرارگاه خاتم الانبیاء سپاه افتتاح خواهد شد. سپاه قرار بود این پروژه ۳۰ کیلومتری رو ۲ ماهه تحویل بده که با تلاش شبانه روزی و کار جهادی ۱ ماه زودتر به مرحله بهره برداری رسید!! 🔻 : 🔹 فرازی از گام دوم انقلاب: بدانید که اگر بی‌توجّهی به شعارهای انقلاب و غفلت از جریان انقلابی در برهه‌هایی از تاریخ چهل‌ساله نمیبود -که متأسّفانه بود و خسارت‌بار هم بود- بی‌شک دستاوردهای انقلاب از این بسی بیشتر و کشور در مسیر رسیدن به آرمانهای بزرگ بسی جلوتر بود و بسیاری از مشکلات کنونی وجود نمیداشت.
🔴 شما هم می‌توانید مثل سپاه باشید؟ ✍ فتح‌الله پریشان : 🔻 فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) سپاه اعلام کرد، فاز سوم پروژه آب‌رسانی به منطقه غیزانیه خوزستان روز یکشنبه(امروز) به‌طور رسمی افتتاح خواهد شد تا دغدغه به‌حق مردم عزیز این منطقه در دسترسی به آب سالم و دائمی برطرف شود. به گفته دکتر محمد «علی‌رغم اینکه تصور می‌شد اجرای این پروژه به علت وضعیت آب‌وهوای بسیار گرم و شرایط محیطی سخت، دو ماه به طول بینجامد، اما در مدت زمانی بسیار کمتر از موعد پیش‌بینی‌شده، تکمیل شد». این خبر، نمونه یک «خبر خوب» در حوزه رسانه است؛ امیدوارکننده، واجد سرعت و دقت بالای انجام پروژه و در یک کلمه کار تمیز جهادی، خداپسندانه و غزوه‌ای بی‌منت. به‌راستی چرا سپاه می‌تواند در شرایط تحریمی و کرونایی، یکسان و بلکه بدتر از شرایط دیگر سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها دست به این قبیل اقدامات بزرگ بزند؟ آیا دیگر نهادها و سازمان‌ها نیز می‌توانند؟ 🔺نکات تحلیلی: 1- سپاه یک مجموعه انسانی دغدغه‌مند و دلسوز مردم است که رسالت بسیار بزرگی را بر دوش خود احساس می‌کند و آن مسئولیت‌پذیری در برابر راحتی و رفاه مردم است. این هدف روزی در سنگرنشینی جنگ و دفاع از امنیت و عزت مردم خود را نشان می‌دهد و روزی در به راه انداختن ابزار و ماشین‌آلات سنگین بیت‌المال برای سازندگی کشور و امروز، کمک به طراحی، ساخت و تقویت زیرساخت‌های صنعتی و خدماتی و مبارزه بی‌امان با مفاسد اقتصادی! 2- آیا دیگران نیز می‌توانند مانند سپاه باشند؟ بله، به‌شرط آنکه وجودشان سرشار از دغدغه‌ برای مردم باشد و از بزرگی راه، دوری مقصد، صعب‌العبوری مسیر خدمت بی‌منت و خار مغیلان سرزنش‌ها و هجمه‌ها و تحریف واقعیات نهراسند. 3- اتفاقاً یکی از بخش‌های سپاه که همواره دشمنان عملکرد آن را تخریب کرده‌اند، همین قرارگاه خاتم است؛ اما سختی خدمت بی‌منت به مردم در همزادی باور و ایمان به راه و درستی این گزاره پرمغز رهبر حکیم انقلاب که «بزرگ‌ترین مبارزه با آمريكا، خدمت به مردم است» سپاه را روئین‌تن در برابر سه‌گانه شوم تحریف، نفوذ و انحراف کرده و به آینده امیدوار ساخته است؛ آینده‌ای که تنها با عبور از «نمی‌شود» و «نمی‌توانیم» حاصل می‌شود. 🔹نکته راهبردی: سپاه با شدیدترین تهمت‌ها و روایت‌های «تحریف» شده مواجه است؛ اما در کنار کار جهادی و خدمت مضاعف، از بصیرت بخشی و پرتوافکنی به صحنه وارونه ترسیمی از سوی کار‌گردانان تحریف نیز غافل نمی‌شود. تاکتیک‌ها و تکنیک‌های خدمت‌رسانی شاید عوض شوند، اما هدف و راهبرد اصلی، یعنی «تفکر خدمت بی‌منت به مردم» توأم با قطب‌نمای بصیرت محال است در سپاه تغییر کند. بی‌تعارف اگر روزی چنین شود، دیگر سپاه، سپاه تراز انقلاب و مردم نخواهد بود.
✍ دکتر عبدالله گنجی : ‏اینکه وزیر دفاع انگلیس اعتراف به بدهی۴۰۰میلیون پوندی به ایران می کند نقطه عطفی است. ‏اما اینکه موضوع را در کانتکس نازنین زاغری عنوان می کند می خواهد سیاست نفوذ و جاسوسی انگلیس را به گروگان گیری ایران برای پول تعبیر و موضوع را وارونه کند.بین این دو مساله هیچ رابطه‌ای وجود ندارد.
✅پشت پرده دیدار در خانه‌باغ قدرت‌الله علیخانی چه بود/ حصر لاکچری ​​​​​​صبح نو نوشت: دیدار اخیر یکی از چهره‌‌‌های اصلی فتنه سال 88 با تعدادی از اعضای تشکل سنتی جناح چپ، حرف و حدیث‌ها و واکنش‌‌‌های زیادی به راه انداخته است. علاوه بر این، تصاویر منتشرشده از دیدار مذکور، واهی‌بودن دعاوی اصلاح‌طلبان درباره سختی شرایط به‌اصطلاح خودشان، محصورین طی این سال‌ها را به وضوح ثابت می‌کرد...جدای از وضعیت مناسب زندگی سران فتنه، باید به نتایج منفی فتنه بعد از انتخابات سال 88 که موجب افزایش جسارت دشمن خارجی در دشمنی آشکار و تشدید تحریم‌ها علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شد نیز اشاره کرد... در شرایط ناکارآمدی دولت و شرایط بد اقتصادی، اصلاح طلبان گمان می کنند شاید بتوانند با تکیه به مفهوم حصر، فضای سیاسی جدیدی درست کنند... واژه حصر و درخواست برای شکستن آن برای اصلاح‌طلبان بدل به دکانی شده که بارها با دست‌یازیدن به آن، توانسته‌اند به طرزی کاملا کاذب و مقطعی، مخاطبان خاکستری خود را به حضور پای صندوق‌ها و رای به نامزدهای اصلاحات، توجیه و ترغیب کنند. اینکه آیا این دکان بتواند دوباره برای اصلاح‌طلبان عایدی داشته باشد، به نظر چندان قرین به واقعیت نیست.
⛔️طراحی روحانی برای فشار به رهبری بابت صدور مجوز طرح پیش فروش نفت ‼️طبق بررسی‌ها موضوعی که سبب کاهش و افزایش قیمت ارز شد خبر خوش آقای روحانی بود. ‼️گمانه زنی ها این است که دولت می‌خواهد نفت را پیش فروش کند در حالی که مردم بیشتر تمایل به خرید طلا و دلار دارند و تمایلی به خرید نفتی که دولت نمی تواند بفروشد، ندارند. ‼️به نظر می رسد بابت این طرح مبالغ کلان ریالی و دلاری زیادی از دست مردم جمع می شود و دولت پول زیادی به دست می آورد تا باقیمانده مدت دولت را خوب سپری کند. ‼️احتمال این که با تبلیغات مردم به این روش نفت را نیز خریداری کنند، وجود دارد. ‼️۲۰ نفر از نمایندگان جوان مجلس در نامه ای خواستار عدم ارائه این طرح در نشست شورای عالی اقتصادی سران قوا شده و تاکید کرده اند که حتما باید در مجلس هم مطرح شود. ‼️براساس شنیده های دولت با سقوط آزاد بورس قصد دارد فشار به رهبری را بابت صدور مجوز فروش اوراق سلف نفتی، انجام دهد.
⛔️اگر واقعا لغو تحریم تسلیحاتی برایتان مهم بود چرا از برجام دو و خلع سلاح ایران می‌گفتید؟ 🔻«کیهان» با اشاره به فضاسازی رسانه‌های حامی دولت برای سندزدن شکست اخیر آمریکا در شورای امنیت به نام برجام نوشت: 🔹این رفتار عجیب در حالی است که برای این طیف نشریات زنجیره‌ای، اصلاً لغو تحریم تسلیحاتی موضوعیت نداشته است؛ نشان به آن نشان که همین طیف از برجام ۲ و ۳ سخن می‌گفتند که موضوع آن، واگذاری اقتدار نظامی و خلع سلاح ایران بود 🔹مسئله مهم در این زمینه، تأخیر عجیب پنج ساله در لغو تحریم‌های تسلیحاتی است 🔹هدف اعلام‌شده دولت برای توجیه برجام، لغو تحریم‌های مالی، بانکی و نفتی بود نه لغو تحریم‌های تسلیحاتی.
⭕️ توی بخشی از اعترافاتش میگه این کاردی که حسن ترکمان رو باهاش کشتیم همون کاردی هس که یک سال قبل خریدیم که برادرمون رو باهاش بکشیم!!! مطمئنا برادر نوید افکاری هم راضی به آزادی این وحشی نیست اونوقت یه مشت پست فطرت به پیروی از ترامپ برا آزادی و اعدام نشدنش هشتگ ترند میکنن .
⭕️ ایشون «کورتیس فلاورز» یه شهروند آمریکایی هست که بعد از ۲۳ سال حبس کشیدن و ۴ بار محکوم شدن به اعدام، معلوم شده قاتل نبوده و آزادش کردن متوجه شدین؟ ۲۳ سااال دوست دارم نظر سلبریتیا و اینا که هشتگ میزنن رو راجع به کورتیس فلاورز و بدونم
🔴آیا کاتیوشا توانایی اخراج نظامیان آمریکا از عراق را دارد؟ ✍ امیر عاصف : ✔️بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی و حمله موشکی به عین الاسد، انتقام سخت وارد فاز تازه‌ای شد و آن اخراج نظامیان اشغالگر آمریکا از منطقه بود؛ موضوعی که از اهداف مهم فرمانده شهید حاج قاسم سلیمانی هم به شمار میرفت. اما این انتقام چگونه قرار است رخ بدهد؟! با حمله‌های قوی با با کاتیوشا؟! 🔹«دو ‌راکت به منطقه سبز بغداد اصابت کرد»، «نیروهای مقاومت عراق چند کاتیوشا به پایگاه نظامیان آمریکا در التاجی شلیک کردند»، «چند بمب کنارجاده‌ای در حین عبور کاروان نظامی آمریکا در عراق منفجر شد»؛ این‌ها خبرهای پرتکراری است که در چند ماه اخیر زیاد شنیده‌ایم. در دنیای موشک‌ها و هواپیماهای جنگنده، احتمالا این راکت‌ها و بمب‌های کوچک چندان به چشممان نمی‌آید؛ یا بعد از خواندن تیتر هر کدام ازین خبرها، دنبال تعداد تلفات می‌گردیم تا در مورد فایده‌داشتن یا نداشتنِ اصابت راکت‌ها قضاوت کنیم. اما آیا معادلات مربوط به این عملیات‌های کوچک و پیوسته بر این اساس پیش می‌رود؟ در این یادداشت به این سوال دقیق‌تر پاسخ می‌دهم. 🔹راهبرد جدید مقاومت برای اخراج نظامیان تروریست آمریکایی در عراق با گذشته کمی متفاوت شده است که دلایل مختلفی نیز بر این موضوع اثر گذاشته است: از نوع حاکمیت جدید عراق تا تغییر رفتار نظامی امریکا. 🔹در اشغال سال ۲۰۰۳ امریکایی‌ها با هدف هجوم به مناطق دیگر عمل می‌کردند که بالطبع این پراکندگی نیرو کمک شایانی به انهدام آنها در جنگی نا منظم بود اما آنها در این چند ماه رفتار خود را از گسترش نفوذ به تمر‌کز نیرو برای حفاظت از سفارت و پایگاه‌های نظامی خود معطوف کرده‌اند. به همین دلیل مقاومت هم رفتار خود را عوض کرده است؛ از مهمترین رفتار نظامی مجاهدان اسلام در این چند ماه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: 🔸الف) ایجاد هسته‌های جدید مقاومت برای عملیات‌های پنهان بدون اینکه گروهی شناخته‌شده مسئولیت حملات را بر عهده بگیرد. مانند تشکیل اصحاب الکهف و دیگر گروه‌های مقاومت. 🔸ب) حملات مداوم با موشک‌های دست‌ساز علیه اهداف امریکایی به قصد حاکم‌شدن وحشت بر سربازان اشغالگر. 🔸ج) جلوگیری از انتقال عدوات نظامی و لجستیکی برای تنگ‌تر کردن محاصره به وسیله بمب‌های کنار جاده‌ای! 🔹به نظر من در‌این چند ماه تقریبا امریکا در عراق فلج شده است، پایگاه‌هایش را یکی پس از دیگری تعطیل می‌کند، قسمتی از نیروهایش را از عراق خارج کرده است. 🔹هدف مقاومت در مرحله اول(مرحله‌ای که در آن قرار داریم) حاکم‌کردن وحشت بر نظامیان آمریکایی و پراکنده‌زدایی آمریکایی‌ها در‌عراق است؛ فرار فرمانده ارشد امریکایی در عراق پس‌از شلیک یک کاتیوشا به اطراف سفارت آمریکا در یک برنامه تلویزیونی را همه به‌خاطر داریم؛ همینطور متمرکز شدن نظامی امریکا از چندین پایگاه به تنها دو پایگاه برای در امان ماندن از حملات مقاومت؛ که حتی این موضوع هم با شکست‌هایی ‌برای امریکا مواجه شده است زیرا به دلیل بمب‌های کنار جاده‌ای نمی‌تواند تجهیزاتش را منتقل کند و روزانه میلیون‌ها دلار متحمل ضرر می‌شود. وقتی نظامیان آمریکایی به صورت کامل در عین الاسد و سفارتشان مستقر شدند مرحله دوم عملیات‌ها اغاز خواهد شد.
🔴 دلمان از دولتی که خودمان روی کار آورده‌ایم خون است‼️ 🔻 حجت نظری عضو شورای شهر تهران: 🔹از فرسودگی ناوگان حمل و نقل عمومی مطلعم اما چه بگویم که دلمان از دولتی که خودمان روی کار آورده‌ایم خون است. 🔹 مردم مشاهده کردند که یک انتقاد به‌حق با عنوان ساخت و ساز در محله جماران چه عواقبی داشت و در کنار جلوگیری از ورود شهردار تهران به جلسات هیئت دولت، دنبال لغو محدودیت ارتفاع محله جماران رفتند!
🔴 ؟‼️ 🔻 چرا بر روی میز یک وزیر جمهوری اسلامی باید سه وسیله لوکس آمریکایی از یک شرکتی که ایران را تحریم کرده است باشد؟ چرا در قابی که وزیر ارتباطات ایران با ژستی مسوولانه بر پشت میز وزارتش نشسته، باید همزمان آی مک، مک بوک و آیفون وجود داشته باشد؟ 🔻 : 🔹 طرح مورد فوق خارج از کری خواندن های بیهوده ی سیاسی و خرده گرفتن و بهانه گیری حاکم در برخی بازی های سیاسی است. 🔹 وزیر محترم ارتباطات بهتر از هر کسی میداند که عکس ها در ورای ظاهر ساکت خود میتوانند سیگنال های فراوانی برای بیننده داشته باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 | ترامپ اینگونه امضا می گیرد‼️ 1⃣ هنگامی که ترامپ اعلام می کند که رئیس جمهور صربستان در توافقنامه همکاری با آمریکا پذیرفته که سفارت صربستان در اسرائیل را از تل آویو به بیت المقدس منتقل کند، رئیس جمهور صربستان با تعجب به متن توافقنامه مراجعه می کند و می بیند که چنین بندی در آن وجود دارد و متعجب و شگفت زده می شود که بدون مطالعه متن توافقنامه آن را امضا کرده است. 2⃣ مقایسه میز ترامپ را با میزی که برای رئیس جمهور صربستان گذاشته اند، نشان دهنده رفتار تحقیرآمیز ترامپ با دیگران است 【 : آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔻اگر میخوانید 🔻اگر میخواهید 🔻اگر میخواهید 🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd 🆔 | t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w 🆔 | sapp.ir/zamanehh بازنشر مطالب بدون ذکر منبع مجاز است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ترامپ اینگونه امضا می گیرد‼️ 1⃣ هنگامی که ترامپ اعلام می کند که رئیس جمهور صربستان در توافقنامه همکاری با آمریکا پذیرفته که سفارت صربستان در اسرائیل را از تل آویو به بیت المقدس منتقل کند، رئیس جمهور صربستان با تعجب به متن توافقنامه مراجعه می کند و می بیند که چنین بندی در آن وجود دارد و متعجب و شگفت زده می شود که بدون مطالعه متن توافقنامه آن را امضا کرده است. 2⃣ مقایسه میز ترامپ را با میزی که برای رئیس جمهور صربستان گذاشته اند، نشان دهنده رفتار تحقیرآمیز ترامپ با دیگران است
🔴 عبرت های تاریخی 🔻 چه کسی گمان میکرد که روزگاری ابرقدرتی چون یوگسلاویِ ژنرال تیتو با تجزیه، به صربستانِ خوار و ذلیل تبدیل شود که رئیس جمهور الکساندر ووچیچ بدین شکل در مقابل ترامپ تحقیر شود! 🔻 : 🔹 سال ۱۹۷۱ میلادی اوج تنش کوبا و آمریکا بود. در همین سال تیتو رهبر یوگسلاوی سابق در دیداری با نیکسون در کاخ سفید سیگار برگ کوبایی‌اش که هدیه فیدل کاسترو به او بود را در میاورد. نیکسون رو به تیتو می‌گوید اقای رئیس ما در اینجا سیگار نمی‌کشیم. تیتو می‌گوید خوش به حال شما و تا آخر ملاقات سیگار میکشد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️کتاب فارسی اول دبستان تفاوت بین چاپ ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ در چاپ جدید قرآن حذف شده و به جای آن گلدان گذاشتند. آیا این تغییر هم مثل حذف نام شهیدان از تابلوی خیابان ها اتفاقی است؟ دفتر تالیف کتب درسی چه جوابی دارد؟
🔴 احترام آمریکایی ✍️ 🔹 مذاکره ای که آمریکایی ها می خواهند، بدون روتوش و صحنه آرایی، همین شکلی است؛ همین قدر تحقیر آمیز! 🔸 مذاکره دونالد ترامپ با رئیس جمهور صربستان. ✅ مذاکره ترامپ با بن سلمان "گاو شیرده سعودی" و اعلام این که با دوشیدن او، چهار صد میلیارد دلار پول به آمریکا آورده است. 🔹 رفتار تحقیر آمیز اوباما با حیدر العبادی نخست وزیر عراق که برای دقایقی طولانی او را معطل گذاشت و پشت به او کرد؛ و پس از بلند شدن از جا هم، بدون اعتنا به العبادی، صحنه را ترک کرد. 🔸 اما از اینها توهین آمیز تر، توهین به شعور مذاکره کنندگانی است که برای شان لبخند زدند، با اسم کوچک صدای شان کردند و در عین حال، توافقی سراسر کلاهبردارانه را به اسم امتیاز به آنها فروختند. ✅ سران سه دولت اروپایی پارسال در نیویورک می خواستند آقای روحانی را در چنان صحنه تحقیر آمیزی گرفتار کنند.
🔴روزنامه کیهان از پشت پرده حمله ها علیه طرح ساماندهی فضای مجازی پرده برداشت ⏪کاهش قیمت، افزایش امنیت و ارتقاء کیفیت، سه هدف طرح ساماندهی فضای مجازی 🔸موضوع فضای مجازی در کشور ما خاصه در سال‌های اخیر موضوع پربحث و چالش‌برانگیزی بوده است. هرگاه که دلسوزانی خواسته‌اند قدم پیش بگذارند صداهای گوناگونی از جاهای مختلف برخاسته تا با شبهه‌افکنی و حاشیه سازی مانع این دست اصلاحات شوند. اخیرا طرحی در مجلس با عنوان «ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی» اعلام وصول شد. به محض انتشار خبر اعلام وصول این طرح، همانگونه که پیش‌بینی می‌شد هجمه‌ها به این طرح با هدف تخریب آن آغاز شد. این جماعت در این مورد هم مثل همیشه از شگرد جنجال و ترساندن مردم استفاده کردند. برای نمونه در برخی از سایت‌ها عنوان شد که این طرح در پی آن است تا پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی را فیلتر کند یا اینکه شبهات دیگر بعضا در سایت‌های دولتی نظیر ایرنا علیه این طرح مطرح شد! چنانکه در ادامه نیز خواهیم دید که عمده این طرح تکالیفی بوده که در شبکه ملی اطلاعات آمده بوده و لذا اساسا دولت و وزارت ارتباطات موظف به اجرای آن بوده و تاکنون روی زمین مانده است... ادامه مطلب👇 http://kayhan.ir/fa/news/197603/
⭕️ آموزش الان رو با زمان جنگ مقایسه کرد چه خوبه سبک مدیریت رییس جمهور زمان جنگ رو هم با الان مقایسه کنیم به این تصاویر دقت کنید .
🔴 ‼️ | چه تصمیمی برای صهیونیست‌ها و معامله قرن ترامپ گرفته شده؟ ✍ جهان تیغی : 🔻 بی شک مهمترین خبر چند هفته اخیر در جبهه مقاومت، خبر دیدار سیدحسن نصرالله و اسماعیل هنیه بعد از ۲۷ سال بود. اولین پیام دیدار نصرالله و هنیه این است که اقدام مشترک ترامپ و سران امارات و اسرائیل برای عادی سازی روابط با هماهنگی‌ها و هم افزایی‌های کم سابقه اعضای جبهه مقاومت روبه رو شده است. در این باره بیشتر بخوانید: 1️⃣ دو ماه قبل اسماعیل هنیه طی نامه‌ای مهم درباره معامله قرن به سید حسن نصرالله، خواستار یکپارچه سازی بیشتر جبهه مقاومت و تحرکات فوری‌تر شد. این نامه شاهدی است که نشان می‌دهد که در دو ماه گذشته ابعاد این یکپارچه سازی تعیین و در جلسه نصرالله و اسماعیل هنیه به تصویب نهایی و عملیاتی بسیار نزدیک شده است. موضوعی که نشان می دهد جبهه مقاومت دوران جدیدی را آغاز کرده و تصمیات و اقدامات مهمی در راه هست. 2️⃣ ابعاد جزئیات جلسه اسماعیل هنیه و سید نصرالله در محرمانه‌ترین وضعیت اطلاعاتی و رسانه‌ای قرار دارد. اما اظهارات هنیه در اردوگاه آوارگان فلسطینی در جنوب لبنان نکته مهمی داشت. او در سخنانی اظهار داشت: «موشک های ما در گذشته تنها 15 کیلومتر برد داشت، ولی اکنون قادر است به تل آویو و ما بعد تل آویو برسد». به تعبیر ساده تر اینک بندر حیفا و تاسیسات هسته ای رژیم صهیونیستی الان فقط توسط حزب الله و ایران تهدید نمی‌شود بلکه یک ضلع سوم نیز ممکن است پیدا کرده باشد. از سوی دیگر موشک‌های فراتر از تل آویو یعنی اهدافی فراتر از سرزمین اشغالی و حتی می‌تواند شامل اهداف غیر اسرائیلی ولی همسو با تل آویو در منطقه نیز شود. 3️⃣ جلسه اسماعیل هنیه و نصرالله بعد از نزدیک به سه دهه یک نفر سومی که این روزها فرمانده ارشد محور مقاومت است، نیز دارد. گرچه از حضور سردار قاآنی در جلسات اخیر در لبنان خبری منتشر نشده ولی همچنان فرمانده جدید سپاه قدس در همه حوادث منطقه هم حضور دارد و هم حضور ندارد! حضور شبح گونه‌ای که به نظر می‌رسد صرفا یک تدبیر اطلاعاتی و امنیتی نیست و بیشتر تبدیل به یک استراتژی در دوران جدید سپاه قدس شده است. دولت ترامپ در حالی با زور و فشار و تبلیغاتی طرح معامله قرن را به ظن خود جلو می‌برد که بی شک اخبار چند روز اخیر در جنوب لبنان کام سیاستمداران آمریکایی را تلخ کرده است. موضوعی که البته به تلخی کام باقی نمی ماند و نوید اقدامات دردآوری را می دهد که مهمترین ویژگی اش هماهنگی و اتحاد کم سابقه رهبران محور مقاومت و تمرکز ویژه‌تر بر سرزمین های اشغالی است.
🔴 ؟! | من نگفتم بازنده و احمق‼️ 🔻 با بالا گرفتن اعتراضات به توهین ترامپ به نظامیان آمریکایی، «جو بایدن» خواستار عذرخواهی ترامپ از کهنه‌سربازان شد. 🔻اما ماجرای چیست؟ 🔹 جفری گلدبرگ سردبیر نشریه آتلانتیک در مقاله‌ای بحث‌برانگیز به نقل از برخی اعضای دولت آمریکا نوشته است که دونالد ترامپ اعتقادی به ادای احترام به آمریکایی‌های کشته‌شده در جنگ ندارد. 🔹 گلدبرگ مدعی است در جریان سفر سال ۲۰۱۸ م ترامپ به پاریس وی از حضور در قبرستانی در پاریس که کشته‌شدگان آمریکایی جنگ جهانی دوم دفن شده‌اند سر باز زد چراکه علاوه بر اینکه نگران به هم خوردن موهای خود در آن روز بارانی پاریس بود، اعتقادی نیز به ادای احترام به کشته‌شدگان نداشت. 🔹 در این مقاله به نقل از برخی منابع آمده است که ترامپ در آن روز چنین گفته است: «چرا باید به آن قبرستان بروم. آنجا با بازنده‌ها پر شده است.» همچنین ترامپ گفته است کسانی که در جنگ کشته‌ ‌شده‌اند احمق هستند. 🔹 پس از انتشار این مقاله، ترامپ که نگران اثرات منفی چنین ادعاهایی در جریان رقابت‌های انتخاباتی است این ادعاها را تکذیب کرده و قسم خورده است که از چنین کلماتی استفاده نکرده است!
ذهن ایرانی باید این تصویر 👆را خوب به خاطر بسپارد. در ایران هنوز این سوال هست که چرا مذاکره نمی کنیم؟ من در اینجا از فرصت نمادینی که این تصویر خلق کرده استفاده می کنم تا نشان بدهم واقعا چه استدلال هایی داریم که بر اساس آنها نباید با امریکا مذاکره کرد؟ اول- نشاندن ایران پای میز مذاکره هدف نهایی سیاست فشار حداکثری است. وقتی مذاکره نمی کنید این سیاست از هدف اصلی خود محروم و در نتیجه به تدریج سست می شود. دوم- مذاکره مبدل فشار به نتیجه است. وقتی مذاکره نمی کنید سیاست یک مسیره فشار نهایتا به بن بست می رسد. دشمن به مذاکره نیاز دارد تا بتواند فشار را تبدیل به نتیجه کند. فراموش نکنید که وندی شرمن گفت آنکه ایران را به توافق واداشت روحانی بود نه تحریم ها. سوم-مذاکره نمی کنیم چون طرفی برای مذاکره ‌و دورنمایی برای بک توافق منصفانه وجود ندارد. چه کسی است که باور داشته باشد می توان با ترامپ، نتانیاهو یا بن سلمان توافقی کرد که غیر تبلیغاتی و واقعا به نفع ایران باشد؟ چهارم- مذاکره نمی کنیم چون یک آدرس غلط برای حل مشکلات است ‌و با شرطی کردن جامعه امکان مراجعه به ظرفیت های واقعی را از کشور می گیرد و زمان را به سود دشمن مستهلک می کند. پنجم- با امریکا مذاکره نمی کنیم چون ترامپ به خلق یک نتیجه ولو‌نمایشی برای سیاست فشار حداکثری نیاز دارد. ایران بخشی از کمپین انتخاباتی ترامپ نیست. ششم- مذاکره نمی کنیم چون تجربه برجام به ما می آموزد وقتی ادعاهای دشمن را به رسمیت می شناسید و از در اعتمادسازی در می آیید این روند پایان ندارد. باید هر چه می گویند گوش کنید و آخرین چیزی هم که به شما خواهند گفت این است که: ‘اصلا نباید وجود داشته باشید!’ ✍ مهدی محمدی