eitaa logo
بصیر
364 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
412 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️رمزگشایی روس‌ها از تهدید یک ماه قبل سردار باقری علیه امارات ✔️ایران با متحدین اسرائیل در منطقه چه می‌کند؟ ✍️ اواخر مرداد بود که رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به توافق اخیر اماراتی‌ها با رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد و گفت: قطعا رویکرد ملت ایران به این کشور همسایه از اساس تغییر خواهد کرد و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی نیز به این کشور با محاسبات دیگری نگاه خواهند کرد و چنانچه اتفاقی در منطقه خلیج‌فارس بیفتد و امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دچار خدشه هرچند اندک شود ما آن را از چشم کشور امارات متحده عربی می‌بینیم و تحمل نخواهیم کرد. سرلشکر باقری تصریح کرد: توصیه می‌کنیم که تا دیر نشده است کشور امارات متحده عربی نسبت به این تصمیم تجدید نظر کند و مسیری را ادامه ندهد که به ضرر امنیت منطقه و کشورش باشد که این قابل پذیرش نیست. اما روس ها اخیرا ارزیابی در خبرگزاری رسمی خود منتشر کرده‌اند که ابعاد بیشتری از اظهارات صریح رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران را درباره امارات و دیگر کشورهای منطقه که به سمت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در حال حرکت هستد را تشریح کرده که حاوی نکات قابل توجهی است. 1️⃣ ایران تجربه جالب توجهی از توجیه کردن کشورهای دارد که روابط با اسرائیل را عادی سازی کردند. بر اساس ارزیابی روس‌ها، ایران به صورت مشخص پیش از امارات دو کشور گرجستان و آذربایجان را که متمایل به اسرائیل شدند را به گونه ای توجیه کرده که علاوه بر مقامات این دوکشور، مقامات اسرائیل نیز مجبور شدند که مواظب رفتار خود در گرجستان و آذربایجان باشند. 2️⃣ سوال مهم این است که آیا امارات به اسرائیل اجازه تاسیس پایگاه نظامی علیه ایران را در خاک خود خواهد داد؟ روس ها معتقدند که احتمال اینکار توسط امارات کم است چون حاکمان امارات سه نکته مهم راهبردی را قبول و اطلاع دارند. اول اینکه خودشان به خوبی می دانند عمق استراتزیک آنها بسیار کم و ضعیف است، دوم اینکه حتی با در اختیار داشتن پیشرفته ترین تجهیزات نظامی آمریکا امکان تامین امنیت زیر بناهای اقتصادی آنها وجود نخواهد داشت و گزاره راهبردی و مهم سوم اینکه آمریکاییها از آرامکو بیشتر از ابوظبی دفاع نخواهند! 3️⃣ درصورت اراده ایران برای تنبیه نظامی امارات، چه بلایی سر اقتصاد این کشور خواهد خواهد آمد؟ پاسخ روس‌ها نیز به این سوال مهم بسیار قابل تامل است. ارزیابی کنایه آمیز روس‌ها اینچنین است: کل اقتصاد امارات امروزه در ساختمان های بلندی ساخته شده که ستون هایشان در شن های روان است و این شن ها هر لحظه می توانند حرکت کنند و کل این برج ها را ظرف مدت کوتاهی قورت دهند، ماجرایی که شاید فقط به یک تلنگر بیشتر احتیاج نداشته باشد و قطعا ایرانی ها به خوبی می دانند در صورتی که مورد تهدید قرار گیرند چگونه این تلنگر را بزنند! 4️⃣ ارزیابی اخیر روس‌ها به برخی دیگر از کشورهای همانند بحرین که عادی سازی با رژیم صهیونیستی را در برنامه رسمی سیاست خارجه خودی اعلام کردند، نیز قابل تعمیم است. موضوعی که این گزاره را معتبر می کند: «ایران به تنهایی قادر است که در صورت تصمیم سیاسی و نظامی، تنبیه جبران ناپذیری برای هر کشوری که به سمت همکاری نظامی و امنیتی با اسرائیل بر علیه ایران برود را اعمال کند.»
🔴 تمجیدِ تحقیر‼️ 🔻 تمجيد و توجیه عجیب نشريه صدا از رفتار رييس‌جمهور صربستان مقابل ترامپ: 🔹فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده در مقابل همتاي آمريكايي خود نشسته است؛ اگر منافع صربستان چنين اقتضايي كند، بايد اقدام رييس‌جمهور اين كشور را تمسخر كرد يا بايد آن را عقلانيتي سياسي خواند؟! 🔹حالا رئیس جمهور آمریکا (برای انتخابات) عکس دلخواهش را گرفته در مقابل رئیس جمهور صربستان هم به آنچه منافع کشورش دست یافته است. آیا این دستاورد برای ووچیچ در مقام یک سیاستمدار است؟ 🔹باید بلند میشد و برسر ترامپ عربده میکشید یا به صورتش تف می انداخت یا حداقل جلسه مذاکره را ترک میکرد؟
🔴 پیرامون حکم طبری 🔻 اکبرطبری در بخش اول از دادگاه رسیدگی به اتهاماتش، در مجموع برای ۸ عنوان اتهامی به ۶۰ سال حبس محکوم شده که اشد مجازات در احکام صادره ۳۱ سال بوده و طبق قانون پس از تایید نهایی قابل اجراست. 🔻 این حکم به معنای پایان بررسی اتهامات طبری نبوده و بخش دیگری از این پرونده همچنان در همین دادگاه مفتوح بوده و بخش سوم پرونده نیز در دادسرا در حال تحقیق و رسیدگی است که در صورت اعلام جرم دادسرا به دادگاه ارسال خواهد شد. 🔻بخشی از وجوه حاصل از رشوه که توسط دادگاه از طبری ضبط شده شامل ۱۷/۵ میلیارد تومن وجه، سه واحد آپارتمان در برج روما رزیدنس کامرانیه به متراژهای ۶۳۳متر، ۳۸۸ متر و ۳۸۰ متر، یک واحد آپارتمان در برج مجلل خیابان پاسداران به متراژ ۶۳۳ متر و مجموعا ۱۰۰ میلیارد تومان جزای نقدی بوده است 🔻۵ قطعه زمین در بابلسر که به یک باغ ویلای مجلل مبدل شده، زمین ۳۰۰ متری در خیابان کریمخان، واحدهای ۵ و ۶ ساختمان کریمخان، یک قطعه باغ در لواسان به وسعت ۱۶۷۵ متر ویک واحد اداری در مجمتع اداری سانا به متراژ ۱۰۸ متر مربع که همگی حاصل از ارتشاء بوده نیز توسط دادگاه ضبط شده است.
⚫️حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی درگذشت مرحوم مغفور آیت‌الله حاج شیخ یوسف صانعی را تسلیت گفتند. ✍️متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است: بسم‌الله‌الرحمن الرحیم درگذشت مرحوم مغفور آیت‌الله آقای حاج شیخ یوسف صانعی رضوان‌الله‌علیه را به فرزندان و خاندان مکرّم و به برادر معززّ و محترم ایشان و نیز به شاگردان و علاقمندان و دوستان آن عالم بزرگوار تسلیت عرض میکنم. آن مرحوم از شاگردان پر تلاش درسهای فقه و اصول و از نزدیکان حضرت امام خمینی اعلی‌الله‌مقامه بودند و پس‌از پیروزی انقلاب در مسئولیتهای مهمّ قضائی و غیره به خدمت اشتغال داشتند و امید است این همه مقبول درگاه احدیّت و موجب اعتلای مقامات اخروی ایشان باشد. رحمت و مغفرت حضرت حق را برای آن مرحوم مسألت میکنم. سیّدعلی خامنه‌ای ۲۲ شهریور ۱۳۹۹
🔴 آسمان بی‌دفاع افکار عمومی ✍ خجسته : 1️⃣ رهبر انقلاب چند روز قبل‌تر می‌گویند ۲۰۳۰ در برخی‌جاها در حال اجراست و کمتر از چند روز بعدش این داستان جلد کتاب اول و قرآن در میاد که ۲۰۳۰ اینجوریست و این هم نمادش. 🔹 پشت سرش باز یک موج دیگر راه می‌افتد که چماق‌داران دختر را از جلد کتاب‌ها برداشته‌اند و چنین است و چنان. 🔹 و پشت سرش وزارت طفلکی آموزش و پرورش یک بیانیه‌ی دو بندی می‌دهد که در بند اولش بگوید ما بیست سی نیستیم و در بند دومش اثبات کند ما متحجر نیستیم و دختران سرزمینمان چنین‌اند و چنان. یعنی یک بیانیه برای دو موضوع متضاد درباره‌ی یک جلد کتاب درسی. جالب نیست؟! 🔹 واقعا هشدار ۲۰۳۰ مدنظر رهبری این بود؟! واقعا کسی بخواهد آن سند را در کشور پیاده کند می‌آید یک کتاب قرآن را از جلد برمی‌دارد؟! به همین مبتذلی؟! چرا و چه‌گونه آن حرف‌ها به این تقلیل یافت؟! اگر کسی می‌خواست آن بحث‌های رهبری در خصوص منطق انسان‌سازی را در دیدار آموزش و پرورش منحرف کند این یکی از بهترین طرح‌های رسانه‌ای بود که‌می‌شد اجرا کند. 2️⃣ دهه‌ی پرآزمایش محرم امسال با افتخار تمام می‌شود. اما در رسانه این هشتگ آقامیری است که اوج می‌گیرد که لایکش چنین است و چنان. حالا چه آن کارشناس سابق بی‌بی‌بی‌سی که در لندن نشسته این را مسئله‌اش می‌کند و چه آنی که در تهران نشسته است. و بعد آقای پناهیان است که آن‌جور تخریب می‌شود. 🔸 و بزرگترین اتفاق دهه امسال و تصویر ماندگار با خاک یکسان می‌شود یا فعلا فراموش می‌شود یا کسی درباره‌اش حرف نمی‌زند و شبکه اجتماعی روی این‌ها اسکی می‌رود. 3️⃣ دهه شصت هواپیماها و موشک‌های بعثی تا مدت‌ها در آسمان ایران ترک‌تازی می‌کردند. مردم سر به آسمان می‌دوختند تا ببینند آن شی روی هوا کی و کجا فرود خواهد آمد و که و چه را بی‌خانمان خواهد کرد؟! تا اینکه طهرانی‌مقدم‌ها آسمان امنیت را به مردم برگرداندند. 🔹 امروز آسمان افکارعمومی ایران هم بی‌دفاع است. دشمن هر کاری می‌خواهد می‌کند و مردم هر روز زیر آن رگبار صبح را به شب می‌گذرانند تا چه شود و ذهنشان به کدام سمت برود. 🔹طهرانی‌مقدم‌‌های جدید باید این آسمان را به مردم برگردانند.
⭕️ همصدایی منافقین،سلطنت طلبان و اصلاحات با در تخریب تکلیف را مشخص کرد‌. او را میکوبند تا التیام زخمهای ناشی از روشنگریهایش باشد. حریف منبرش نشده لجن پراکنی میکنند.عدالتخواهی وقتی به لجن کشیده شد که با تهمت و آبروبری درظاهر خیرخواهی مخلوط شد
🔴 | شكست سنگين ضدانقلاب در موج‌سازی عليه نظام در پروژه تطهير يك قاتل 🔻 روز گذشته پس از اعلام خبر اجرای حكم قصاص افكاری، ماشين رسانه ای ضدانقلاب بار ديگر سعي كرد با كليدواژه «نويد افكاری» عليه نظام موج‌آفرينی كند. اما عليرغم خبرسازی بی .بی .سی در مورد جهانی شدن اين كليدواژه، نتوانستند به ترندهای جهانی نزديك شوند 🔹 به ميدان آمدن برخی شخصيت های سياسی آمريكايی و تلاش گسترده رسانه های معاند فارسی زبان در فراگير نشان‌دادن اعتراضات، حتی نتوانست بدنه اصطلاحا خاكستری و روزمره نويس توئيتر و اينستاگرام را به اين كمپين پيوند زند چه رسد به ايجاد يك موج اجتماعی! ✅ پخش اعتراف قاتل به سلاخي مقتول و سخنان دردمندانه خانواده مقتول نقش مهمي در شكست پروژه ضدانقلاب داشت.
🔴 | کاهش نظامیان آمریکایی در منطقه؛ واقعی یا مانور انتخاباتی؟‼️ 🔻 دولت آمریکا اعلام کرده بیش از ۲ هزار نیروی آمریکایی طی ماه جاری عراق را ترک می‌کنند و نظامیان اين کشور در افغانستان نیز کاهش می‌یابند. سفیر آمریکا در بغداد نیز گفته قصد ماندن طولانی‌مدت در عراق را نداریم و نیروهای آمریکایی شاید کمتر از سه سال دیگر از عراق خارج شوند. 🔹این اظهارنظرها در حالی است که بسیاری از کارشناسان قائل به نمایشی بودن آن هستند، زیرا ترامپ در چهارسال گذشته برخلاف وعده‌هایش نه تنها نظامیان آمریکا را از عراق و افغانستان خارج نکرد که آنها را افزایش هم داد و بودجه هنگفتی را خرج نظامی‌گری در منطقه کرد. حال آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند با چنین نمایش‌هایی خود را برای عمل به وعده ها، جدی نشان دهند. 🔹موضوع کاهش حضور نظامیان بویژه در مناطقی چون خاورمیانه بدلیل هزینه‌های جانی و مالی زیاد، همواره یکی مطالبات رأی‌دهندگان آمریکایی بوده است.
📷 منو‌تو فیلمی تحت عنوان شادی یک روحانی پس از پیروزی در انتخابات مجلس منتشر کرد برخلاف ادعاهای مطرح شده فرد مورد نظر اصلاً کاندیدای انتخابات نبوده و انتخابات مرحله دوم‌حوزه انتخابیه لنجان اصفهان میان علی یوسف‌پور و حسین رجایی برگزار شد که این دو اصلاً روحانی نبودند.
🔴عجله؟؟؟؟؟ نوید افکاری دو سال پیش مرتکب قتل عمد شده. این همه مدت پرونده در حال بررسی بوده و خانواده‌ش هم در حال پیگیری برای گرفتن رضایت! وجدان و شرف که نداری آقای تاج‌زاده حداقل یه سر سوزن انسان باش تحقیق کن ببین فرصت رضایت دادن یا نه!!!
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
➕کوفه نیوز 👁‍🗨عزاداری سلبریتی های کوفه🔘 😄😄 ✅‌‌کانال بصیرت را به بهترین دوستان و همکاران خود  سفارش کنید.💐 ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🇮🇷 @basirat_fa 🇮🇷www.basirat.ir
💠 با مشکلات کشور چه کنیم؟ ✍ فتح‌الله پریشان : 🔻رئیس‌جمهور طی چهار ماه گذشته دو بار به وزارت صمت دستور ساماندهی بازار خودرو را داده است؛ ولی تنها چیزی که امروزه در بازار خودروی کشور مشاهده نمی‌شود، ساماندهی است! نگاهی ولو سطحی و با عینک مردم کوچه و بازار به سایر بازارها و حوزه‌های اقتصادی نیز کم‌وبیش از همین نگاه حکایت دارد! اما علت یا علل رها بودگی مسئولیت‌ها در مباحث اقتصادی چیست؟ چگونه می‌شود همچنان امور را با انگیزه و جدیت کامل تا روز آخر مسئولیت‌ پیگیری کرد؟ 🔹نکات تحلیلی: ۱ - دو مدل و الگو در این حوزه قابل شناسایی است؛ در کشورهای غربی و توسعه‌یافته، تکلیف دولت با داشتن رویکرد و عقبه حزبی، مشخص است. حزب به خاطر آبرو و حفظ سازمان رأی خود و برای این‌که فرصت‌های آتی خود را تخریب نکند، تا لحظه آخر کار می‌کند و دولت متبوع خود را به کار و پایان دادن به برنامه‌ها و وعده‌ها، ولو با کمترین امید به رأی آوری، وادار می‌سازد. ۲ - اما در دولت‌هایی که ساختار حزبی جا نیفتاده، مکانیزم‌های پایشی و کنترلی دیگری در قانون پیش‌بینی شده است. البته شکی نیست که بهترین سازوکار کنترلی در منظر دینی و دولت اسلامی، انجام کارها به قصد قربت و خدمت و پاسخگویی به وجدان بیدار خود، ملت، تاریخ و در آخر دادگاه عدل الهی است؛ اما به‌هرحال لازم است مکانیزمی بیرونی نیز تعبیه شود. این موضوع در قانون ما، در کارکردهای مجلس پیش‌بینی شده است. مجلس در کنار وظیفه جعل قانون، رسالت نظارت بر حسن اجرای آن را نیز بر عهده دارد. از این منظر، کسانی که سفرهای استانی نمایندگان خانه ملت را دور از ابعاد قانونی تحلیل کردند، به کژ راهه‌ای افتادند که خود در تحلیل‌هایشان نگران آفات و شائبه‌های سیاسی آن بودند! چراکه اصل کار مجلس در راستای جدیت بخشی و مصون‌سازی به اقدامات دولت قانونی است. اساساً، هر سفری از سوی هر مسئولی که سبب آشنایی با مشکلات مردم شود و در نهایت به حل و گره‌گشایی از آن‌ها منجر گردد، پسندیده است. 🔺نکته نهایی: مجلس باید صیانت کند و با درایت و نظارت میدانی، جلوی ورود ویروس تنبلی، بی‌تفاوتی، رهاسازی کارها و تزلزل‌ها را در دولت بگیرد؛ این بزرگ‌ترین خدمت به دولت و حیثیت آن است. مجلس کارآمد و هوشمند تنها با نیت کارگشایی و البته به دور از شائبه‌های سیاسی می‌تواند با پیشنهاد راه‌های قانونی و گشایش روزنه‌های حقوقی در جذب سرمایه‌گذاری‌های تازه، شناسایی منابع درآمدی جدید، هموارسازی قانونی مسیر، دولت را تا روز پایانی آن ترغیب به کار و خدمت نماید.