eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
410 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 | چرا مخالفیم؟‼️ ✍ فرهاد مهدوی : 🔻 درگیری آذربایجان و ارمنستان یک موضوع قدیمی است که از سال ۱۹۹۲ تا کنون هر از چندی به دلایل مختلف شروع و پایان یافته است. حدود ۲۸ سال از اولین درگیری های به خاطر منطقه قره باغ می گذرد . دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی به مدت بیش از ۲ سال بر سر قره‌باغ جنگیدند و در نهایت این جنگ با ضعف جمهوری آذربایجان و با تثبیت حضور نیروهای ارتش ارمنستان بر این منطقه با آتش‌بس خاتمه یافت و از آن زمان تاکنون، جمهوری آذربایجان منطقه خودمختار قره‌باغ را منطقه‌ای اشغال شده از خاک خود از سوی ارمنستان می‌داند. 🔹 دو طرف پس از آتش‌بس سال ۱۹۹۴ تاکنون بارها در این منطقه درگیری نظامی داشته‌اند که آخرین آنها طی روزهای گذشته به وقوع پیوسته است. در این جنگ های کوتاه و مقطعی بازیگرانی چون ترکیه، آمریکا و رژیم صهیونیستی نقش اساسی دارند. 🔻 اما چرا جمهوری اسلامی مخالف تنش و درگیری ارمنستان و آذربایجان است؟ 1⃣ خسارات و آسیب های هر دو طرف پیامدهایی همچون ناامنی در مرزهای شمالی ایران و ورود آوارگان به ایران را در این شرایط دشوار اقتصادی و کرونایی به دنبال دارد. 2⃣ رژیم صهیونیستی به وجود درگیری در منطقه نیاز دارد زیرا به وسیله این ناامنی خود را به مجاورت مرز ایران می کشاند. 3⃣ تاکنون جنگ هیچ مشکلی را در منطقه حل نکرده و در واقع مشکل اصلی حل نشدن قره باغ، همین جنگ طلبی است. 4⃣ برخی از جریانهای قومگرا در صدد بهره برداری از اوضاع نا آرام این کشورها برای افزایش تحرکات قومگرایانه در داخل کشور هستند تا به اهداف ناکام خود در طول دهه های گذشته جامه تحقق بپوشانند. 🖌 : کشورهای منطقه باید با مسوولیت پذیری به دنبال آرامش لازم در منطقه باشند و فریب بازی ماهرانه رژیم صهیونیستی را که به دنبال نفود در دو کشور ارمنستان و آذربایجان است را نخورند ؛ زیرا این رژیم مجعول در سالهای گذشته نفود و حضور خود را در این کشورها و تهدید مناطق مرزی ایران افزایش داده است.
⁦♦️⁩"مواظب باشیم، کیان ایرانی را بدون اسب وارد معرکه دشمن نکنیم." ⁦🇮🇷⁩⁦🇮🇷⁩⁦🇮🇷⁩⁦🇮🇷⁩⁦🇮🇷⁩⁦🇮🇷⁩ ⁦⚔️⁩در میانه ی جنگِ با زبیریان، امیرِ لشگر مختار توسط مشاورش، دچار وسوسه شیطانی می شود. کیان ایرانی برای جنگ وارد و اذن می گیرد؛ امیر لشگرِ منصوبِ مختار، توسط مشاورش دچار وسوسه می شود، به سردار سلحشور سپاه شک می کند؛ شرط اذن را ورودِ به جنگ، بدون اسب می داند. کیان تمنا می کند که با اسب بهتر می تواند پوزه دشمن را به خاک بمالد. اما امیر تاکید می کند بدون اسب بجنگد. ساعاتی بعد جنگجویان ایرانی به سرداری کیان شکست می خورند. وشیطان پیروز این صحنه می شود. افسوسِ امیر لشگر، دیگر به کار نمی آید. این شکست سرآغاز شکست پیروزمندانه مختار در جریان خونخواهی از حسین بن علی ( ع) می گردد. ⭕درقضیه خودرو پارس و دنا پلاسِ نمایندگان وقضیه های آینده ازقبیل واکسن آنفولانزا غیره وغیره...؛ موضوع خودرو ملی دادن به نمایندگان مجلس انقلابی مطرح نیست؛ موضوع فراتر ازآن است. قرار است همین اولِ کارِ مجلسِ یازدهم، جنگ روانی، مجلس را به حاشیه بکشانند. ⭕همه میدانیم که موضوع خودرو براساس رویه معمول برای تسهیل در اجرای وظائف نمایندگی به نمایندگان یا به امانت داده شود یا بصورت قسطی فروخته میشود.قرار نیست خودرو ملی در این مجلس برای رفاه حال شخصیِ نمایندگان تحویل داده شود. خوب توجه کنید؛ قرار است این خودرو ملی برای تسهیل در اجرای وظائف نمایندگی آنهم با هزینه خودشان انجام گردد. خب، عده ای از نمایندگاه پایتخت نشین بی نیاز از آن شدند و اعلام کردند. ویکی، دونفر قربتاً الی الله !!! آن را رسانه ای کردند.!!! ⭕اما موضوعی که در این میان مهمتر از خودرو یا واکسن یا هرچیزی از این قبیل، میباشد؛ جنگ روانی ورسانه ای اشخاصی غرض ورز از درون حاکمیت و با اهداف خاص، واز بیرون حاکمیت و پشت سیستم نشینان اجیر شده ی اون طرف آبی، است که می خواهند با ایجاد توهم رفاه طلبی، مجلس یازدهم را به حاشیه بکشانند. ⭕قطعاً این مجلس آمده است با اصلاح قوانین، کسب وکارها را تسهیل کند، با رانت های سازمان یافته ناشی از تبصره های قانونی بوسیله اصلاح، تغییر وضع قانون مبارزه کند؛آمده است رویه های غلط نظارت بر دولت را اصلاح کند. مهمترین عملکرد نمایندگان انقلابی نظارت بر اجرای صحیح قوانین توسط دولت است. کار سختی در پیش است. ⭕ تا کنون حدود ۵ ماه از تشکیل آن می گذرد. مجری قوانین، اگر قانونِ خوب را نتواند یا نخواهد اجرا کند، قطعاً کار مجلس خنثی می شود. خواهش می کنم متوجه باشید؛ دولت پاکدست وجهادی باید در ادامه مسیرِ مجلس، با رای ملت سرکار بیاید تا پازل جهاد وخدمت تکمیل گردد. ⭕استدعا می کنم دوستان ویاران وعلاقه مندان به اصل انقلاب، در میدان دشمن بازی نکنند. ⭕پیشنهاد نمی کنم مطالبه گری ونظارت بر رایی که دادیم انجام نگردد؛ اما جنس مطالبه گری باید به گونه ای باشد که ویترینی نباشد، ماهیتی باشد؛ ما مجلس را انقلابی دانستیم که آمده است در اصلاح وتغییر یا وضع قوانین خوب، تدبیر کند. ما را با موضوعات نخ نمایی چون خودرو یا واکسن یا ازاین قبیل سرگرم نکنند. ⭕مواظب وسوسه خناسان وشیاطین باشیم. "کیان ایرانی را با جنگ روانی، رسانه ای؛  وارد معرکه جنگ با تزویر نکنیم."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نماینده مجلس: آقای رییس جمهور میدونی تو شهر چه خبره و مردم چی میگن؟ میگن: خدا روحانی لعنت کنه... بزرگوار گویا شما هم تو باغ نیستی چون فحش هایی که ما میشنویم +18
﷽؛ اتّحاد با برای صلح جهانی ‼️ احمدی نژاد خطاب به آنجلینا جولی:‏با صحبت صريح شما درباره وجود تبعيض بنيادين در جهان موافقم.تبعيض ، فقر ، جنگ ونا امني محصول مديريت فعلی است كه بر قدرت طلبی وسلطه جويی استوار می باشد.جامعه انسانی نيازمند احترام ، همكاری و صداقت است. برای اصلاح وضع جهان همه با هم و به صورت متحد تلاش خواهيم كرد. ✍پ.ن: دروغ چرا حقیقتا دلم برای احمدی نژاد می سوزد، همین روزها سالگرد سفر ماندگار او به لبنان در اکتبر 2010 است سفری که در اقدامی ماندگار پشت حفاظ ها شیشه ای نیز حاضر نشد و رو در رو برای مردم لبنان سخنرانی کرد، حالا احمدی نژاد فکر می کند کار نظام تمام است و با چپ بازی و حرکت های رادیکالی به دنبال فضا مانور بیشتر و امتیازگیری از نظام است.
شهادت ۳ تن از پاسداران انقلاب اسلامی در نیکشهر قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه: 🔹دو دستگاه خودروی ناحیه مقاومت بسیج نیکشهر که در مسیر «اسپکه» به «نیکشهر» در حال تردد بود مورد حمله یک خودروی پژو ۴۰۵ قرار گرفت. 🔹در این حادثه ۳ نفر از پاسداران به شهادت رسیده و یک نفر مجروح شده و هویت ضاربین در دست پیگیری است؛ همچنین در این درگیری دو نفر از ضاربین به هلاکت رسیدند.
💠 پرسمان 📝 سوال : نقش رهبری در مواجهه با مشکلات اقتصادی جامعه چیست؟ چرا رهبری ورود نمی کنند؟ چرا روحانی را عزل نمی کنند یا با استیضاح و برکناری وی موافقت نمی کند؟ 👈 پاسخ 🔹 ۱) این درست است که مشروعیت تمام اجزای حکومت به تایید ولی فقیه است، اما جمهوری اسلامی ایران کاملاً به مردم سالاری دینی معتقد و ملتزم است، به این معنا که این مردم هستند که مسئولان اجرایی و قانونگذار خود را انتخاب می‌کنند، لذا بر اساس تقسیم کاری که صورت گرفته مباحث اجرایی به عهده دولتی است که با رای مستقیم مردم روی کار آمده و تعیین مسیر آن و نظارت بر عملکرد آن به عهده مجلسی است که نمایندگان آن با رای مردم بر کرسی مجلس تکیه می‌زنند. اگر رهبری مدام در هر امری که وظیفه این قوا است ورود کنند، فلسفه وجودی این قوا زیر سوال می رود، ضمن آنکه روش امام راحل و رهبر معظم انقلاب مدیریت سیستمی بوده و هست، چرا که نمی خواستند و نمی خواهند نظام قائم به فرد بشود، کما اینکه با رحلت امام خمینی جامعه و نظام بدون هیچ چالشی پذیرای رهبر جدید شدند. به زبان دیگر در مدیریت الهی و ولایی همه مسئولان و آحاد جامعه باید رشد و تعالی یابند و این با دخالت رهبری در تمام امور جامعه منافات دارد. البته رهبری روشنگری و هشدارها را همواره ارائه می کنند. 🔸 ۲) اینکه گفته می‌شود رهبری کاری برای حل این مشکلات انجام نمی‌دهند اشتباه است، چرا که رهبری به چند صورت برای کاهش مشکلات مردم ورود می کنند. یکی با هشدارهای علنی و دوم دستورات و هشدارهای غیر علنی در جلسات، ایشان خود به این اشاره کردند که هر دستور یا نهیبی به یک مسئول دولتی نباید علنی شود. همچنین اجازه به دولت برای فعالیت‌های فراقانونی مثل برداشت از صندوق توسعه ارزی برای حل مشکلات و ... رهبری زمانی وارد عزل و نصب مسولان می شوند که انحراف اساسی در مسیر انقلاب رخ دهد. در سال آخر ریاست جمهوری استیضاح یا برکناری و حتی استعفای دولت هیچ مشکلی را از جامعه برطرف نمی‌کند، بلکه بر مشکلات موجود می افزاید. 🔹 ۳) این دولت وعده داده که با مذاکره با کدخدا مشکلات را حل می کند. همه باید اشتباه بودن این راهبرد بدانند، امروز دولت در سال آخر خود باید پاسخگوی وعده های داده شده و مسئولیتهای خویش باشد نه آنکه با کنار رفتن آن، بخش های تبلیغاتی همسو با دولت با اغواگری از آن دولتی مظلوم بسازند که مثلاً "نگذاشتند کار کند". باید سطح آگاهی های عمومی چنان افزایش پیدا کند که بدون ورود مصداقی، انتخاب قاطبه مردم بر اساس مصالح ملت و کشور ایران باشد تا مشکلات موجود نیز حل شود.
رتبه اول: آمریکا رتبه دوم: ژاپن رتبه سوم: انگلستان رتبه چهارم: کانادا رتبه پنجم: فرانسه 🔺آخ که چقدر شما چشم و دل سیرید 📍 بازدید روزانه یک سایت مستهجن معروف، به تفکیک کشورها (سال 2019)
✍ سید یاسر جبرائیلی : 💠 جریان لیبرال خطی را شروع کرده است مبنی بر اینکه "اگر هر کس دیگری جای آقای روحانی بود، وضع چنین بود". در جدیدترین اظهارنظر، یکی از این آقایان گفته است "اگر شاخ مدیریت اقتصادی هم جای آقای روحانی بود، وضعیت فقط ۵ درصد بهبود می‌یافت". ناظر به این پروژه سیاسی-تبلیغاتی، می‌توان یک پرسش و یک توصیه مطرح کرد. 🔹پرسش این است که اگر واقعا ریاست آقای روحانی با غیر آقای روحانی تفاوتی در وضعیت کشور ایجاد نمی‌کند، اولا چرا این جریان به مردم وعده‌هایی در حد بی‌نیازی به یارانه داد؟ چرا در ایام تبلیغات- حتی ۹۶- به جای اینکه بگوید "طرحی داریم که هیچ کس گرسنه نخوابد"، نمی‌گفت که "مردم عزیز ایران، تفاوتی میان روحانی و غیر روحانی نیست"؟ ثانیا چرا مردم را از پیروزی رقیب ترساند؟ ثالثا اگر این تبشیر و انذارها درباره وضع مردم، واقعی نبوده و اساسا همه مشکلات کشور به واشنگتن دی سی برمی‌گردد، این جریان با چه هدفی میلیاردها تومان خرج پیروزی در انتخابات کرد؟ آیا هدف از شرکت در انتخابات، انتفاع مالی-ایدئولوژیک از موقعیت دولت بوده است؟ چه کسانی چه نفعی از این هشت سال صدارت برده‌اند؟ 🔹اما توصیه اینکه اگر لیبرال‌های ایرانی در همین ادعای خود صادق هستند ‌که تفاوتی ندارد شخص رئیس جمهور و تیم مدیریتی دولت از کدام طیف فکری باشد، مرحمت بفرمایند از هرگونه تلاش برای تصاحب مجدد کرسی ریاست‌جمهوری پرهیز نمایند و نامزدی را برای انتخابات ۱۴۰۰ معرفی نکنند. ان‌شاءالله دولت جوان انقلابی تفاوت دوغ و دوشاب را نشان خواهد داد.
💠 تخم مرغ گندیده 🔹تاج زاده توییت زده: "یک جوان ایرانی به‌نام زرتشت بختیاری‌مقدم شهردار شهر نویی سور مَرن در فرانسه شد. وی ۳۰ ساله، حقوقدان و اصالتا لاهیجانی است‌. چرا نباید کشور به‌گونه‌ای شود که استفاده از توان و استعداد همه شهروندانش، نه فقط خودی‌های ۱۵درصدی ممکن شود ووضعیت اسفبار کنونی خاتمه یابد؟". ♦️او خود را به نادانی زده. و گرنه جواب سوالش را باید در شورای شهر شبه اصلاح طلب پیدا کند. همان ها که اجازه یافتند به شورا بروند، اما در طول سه سال، سه شهردار جا به جا کردند؛ بی آن که قدمی برای مردم بردارند. 🔹خیلی هم که خودشان را به زحمت انداختند، نام چند خیابان را به نام چند هنرمند زدند تا مردم را از حیرت این که در شورا چه می کنند، بیرون بیاوردند! ♦️شهردار اول شان، وسط برف و یخبندان و راه بندان تهران، گویا در کیش مشغول برگزاری ماه عسل بود. وقتی هم استعفا داد، هیاهو راه انداختند که نظام نگذاشته کار کند... مدتی بعد خبر آمد پنج گلوله شلیک کرده و نو عروس جوان را به قتل رسانده است. 🔹شهردار دوم، بازنشسته بود و طبق قانون منع به کارگیری بازنشستگان برکنار شد. و سومی، کسی است که رئیس شورای شهر می گوید شجاعت و جرئت کافی برای مدیریت ندارد. ♦️تاج زاده ها الان اگر در پاریس بودند، با گوجه و تخم مرغ گندیده جواب می گرفتند. اما اینجا در میان انبوه چک برگشتی وعده ها، هنوز هم آروغ طلبکاری می زنند تا حساب پس ندهند. خیال می کنند مردم هم اصلا متوجه نمی شوند! 🔹او اگر وقت کرد، عیادت حسین فریدون را پس بدهد و سوالش را از او بپرسد که به اتهام فساد اقتصادی در زندان است.
💠 هیجانی که گران تمام شد؛ پایان پنج ماه بلاتکلیفی صمت ✍ محمد ایمانی : 🔹قریب پنج ماه بی وزیر ماندن وزارت صمت، امروز به پایان رسید. یک غضب عجیب آقای روحانی نسبت به وزیر قبلی، موجب شد کشور در شرایطی که خود او، آن را "جنگ اقتصادی" می نامد، به مدت 141 روز فاقد وزیر باشد. ♦️وزارت صمت (صنعت، معدن، تجارت)، قلب فرماندهی دولت در چهار حوزه "حمایت از تولید"، "تنظیم بازار"، "حمایت از صادرات" و "مدیریت واردات" است. اثر تخلیه نا به جای خشم و غضب روحانی را هم، در تشدید نابسامانی بازار خودرو و مایحتاج عمومی دیدیم. آن تصمیم غیر عقلایی، موجب سخت تر شدن معیشت مردم شد. حجم خسارت را باید کارشناسان برآورد کنند. 🔹آقای روحانی بر خلاف سنت همیشگی معرفی وزیران پیشنهادی، برای بار دوم به مجلس نرفت. نمایندگان مجلس، نوبت قبل از رفتار روحانی گله مند شدند. درباره وزیر جدید هم حرف و حدیث و ابهام کم نبود. ♦️نمایندگان بر اساس ابهامات موجود درباره وزیر پیشنهادی، می توانستند او را تایید نکنند. اما با مصلحت اندیشی به جا و تصمیم همدلانه سعی کردند به بی ثباتی در وزارت صمت خاتمه دهند و نگذارند نبودن وزیر، بیش از این بهانه و مجوزی برای رها شدگی بازار شود. 🔹ما در این پنج ماه، دو رفتار متناقض از رئیس جمهور دیدیم. از یک طرف ادعا می کرد کشور در شرایط جنگ اقتصادی بی سابقه است و از طرف دیگر، در برکناری وزیر و بی محلی به مجلس، به نحوی رفتار کرد که انگار ترجیحش بر بی وزیر ماندن صمت است و نه ثبات یافتن آن! ♦️او مردم را از سایه جنگ ترساند تا رای بیاورد اما حالا اذعان دارد دشمن در دوره او جرئت کرده جنگ راه بیندازد. با این وجود، در طوال این هفت سال تقریبا هیچ وقت، او را مهیای دفاع در برابر دشمن و دفع درست تهدیدات ندیدیم. 🔹روحانی، رئیس دولتی است که بالاترین رکورد های تورم، رکود، نقدینگی، ضریب جینی، رشد منفی اقتصادی، و سختی کسب و کار را به نام خود زده است. او تنها رئیس جمهوری است که برای پنج ماه وزارت صمت را بی وزیر گذاشت؛ همچنان که سفارت ایران در چین (بزرگ ترین شریک اقتصادی کشور) را به مدت پنج ماه بدون سفیر نگه داشت! ♦️متاسفانه آقای روحانی در زمینه برخی کارهای غلط و پرخسارت، توانش را به کار بست و کم نگذاشت. اما امید که این یازده ماه باقی مانده را دریابد و نامی نیک باقی بگذارد. ما دوست نداریم پرونده دولت او با همین قضاوت تلخ و ادبیات این روزهای مردم بسته شود.
رسانه صهیونیستی: ایران یک «ابرقدرت پهپادی» است روزنامه «جروزالم پست» نوشت: 🔹ایران یک قدرت پهپادی و یکی از کشورهایی است که شمار زیادی پهپاد کوچک و بزرگ تاکتیکی و انتحاری را می‌سازد. 🔹ایران در تلاش است نشان دهد یکی از قدرت‌های جهانی در تولید سلاح و بسیار فراتر از مهندسی معکوس ادوات روسی، چینی یا کره شمالی است. http://fna.ir/f01w48