eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
407 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️ تنبیه خادمین و تشجیع مجرمین هر چند موضع ریاست قوه قضائیه درباره تشهیر اراذل و اوباش توسط ناجا، با هدف تذکر به رعایت قانون صورت گرفت اما در شرایط فعلی نتیجه‌ای جز دلسردی و یاس نیروی انتظامی و بازپرس دخیل در این اقدام شجاعانه، ضروری و امنیت آفرین و گستاخی قداره‌کشان و مجرمان حرفه‌ای نخواهد داشت! مجرمانی که غالبا مشتری ثابت هتل‌های رایگان عدلیه (بخوانید زندان‌ها)اند و علاوه بر تغذیه و ... و اقامت رایگان، روزآمدترین روش‌های ارتکاب جرائم را نیز در همین هتلها فراگرفته‌اند! آقای رئیسی! اگر روزی قضات شما احکامی قاطعانه و بازدارنده در حق اراذل و اوباش صادر کردند آن گاه از تشهیر اوباش توسط ناجا گلایه کنید! لطفا ساعاتی هم پای درد دل بچه های آگاهی بنشینید که بسیار نافع و لازم است! والامر الیکم "دکتر کوشکی"
✅ پرسمان 💠 آیا مشکات اقتصادی امروز هزینه مبارزه با آمریکا است؟ 🛑پاسخ کوتاه: 🔻 اگر منظورِ این سوال این باشد که اگر مبارزه با آمریکا را کنار بگذاریم مشکلات اقتصادی حل می شود، قطعاً این تصور اشتباهی است، اما اگر منظور این است که باعث و بانی بسیاری از مشکلات امروز جامعه، جنایت و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران است، مطلب صحیحی است. آمریکا به تجربه نشان داده است جز به تسلیم محض مخالفان خود راضی نیست و با هر قدم عقب‌نشینی در برابر زیاده‌طلبی‌ها و قلدری‌های او، آمریکا چند قدم جلوتر خواهد آمد، تجربه مصر (قرارداد کمپ دیوید) لیبی (کشتن قذافی و جنگ داخلی) و کره شمالی، تنها چند نمونه از تعامل با آمریکاست که هزینه سازش آن‌ها با آمریکا به مراتب بیشتر از هزینه ایستادگی آن‌ها بوده است. 💢ملاحظات: 🔹۱) این درست است که فشار حداکثری آمریکا به جنایت اقتصادی آن‌ها علیه ملت ایران تبدیل شده است، اما این نظر که ما مقابل آمریکا کوتاه بیاییم تا مشکلات اقتصادی حل شود، درست نیست. عدم نظارت صحیح بر بازار، تصمیمات غلط اقتصادی، حجم نقدینگی بالا، خصوصی سازی‌های بی ضابطه و مسئله‌دار شرکت‌های بزرگ دولتی مانند هفت تپه، کشت و صنعت دشت مغان و ... که ربطی به آمریکا ندارد. عدم توجه بایسته و شایسته به اقتصاد مقاومتی و کم توجهی دولت فعلی و دولت‌های قبلی به رهایی از اقتصاد نفتی که تقصیر آمریکا نیست. 🔸۲) آمریکا خواهان مذاکره و بده‌بستان نیست، روش شناخته‌شده او نده و بستان است و به کمتر از کرنش دیگران مقابل خود راضی نیست، او حتی با متحدان اروپایی خود چنین رفتاری دارد، لذا کنار آمدن آمریکا به معنای پایان مشکلات اقتصادی نیست. 🔹۳) ما و هر ملتی حق دارد براساس فرهنگ، هویت و منافع ملی خود عمل کند و برای امنیت ملی و گسترش عمق راهبردی خود برنامه‌ریزی و اقدام کند، حالا اگر عنصر مزاحمی از آن‌سوی کره زمین آمد و منافع و امنیت ملی شما را تهدید کرد و شما دست به مقابله زدید، اسم این، مبارزه است یا دفاع از استقلال و منافع ملت است. کدام عقل سلیمی چنین ایستادگی را رد می‌کند. 🔺۴) قطع به یقین امکانات و ظرفیت‌های درونی ملت ایران پاسخ‌گوی حل و رفع مشکلات فعلی هست، فقط شرط آن حضور مدیران جهادی در مصادر امور است که آن را هم ملت باید اراده کند و تصمیم بگیرد.
🔴 | عقلانیّت شجاعانه یا محافظه کاری بزدلانه؟! 🔻 بعضی‌ها اسم «عقل» و «عقلانیت» را که می‌آورند، منظورشان از عقلانیت، «ترسیدن» است؛ وقتی می گویند «عاقل» باشید، یعنی «بترسید»؛ یعنی «منفعل» باشید؛ یعنی از مقابل دشمن «فرار» کنید؛ نه این درست نیست؛ «ترسوها» حق ندارند اسم «عقلانیت» را بیاورند.» (رهبرانقلاب_ ۹۹/۷/۲۱) 🔻در تبیین فرمایشات رهبر عزیز انقلاب نکاتی تقدیم می گردد: 1⃣ ، به خصوص در سالهای اخیر، همواره تلاش نموده تا در تعریفی کاملاً واژگونه، محاسبه غلط ناشی از «ترس» (یا همان «محافظه کاری») را «عقلانیّت» و محاسبه درست همراه با «شجاعت» را «بی عقلی»، «تندروی» و «تصمیم احساسی» معنا کند. البته این مسئله از نمونه های قرآنی و تاریخی نیز برخوردار است. به عنوان نمونه قرآن کریم از کسانی یاد می کند که برای «سازش» و اظهار دوستی با دشمن، توجیهات به ظاهر عقلائی همچون «جلوگیری از ناامنی» را بهانه می آورند، در حالیکه دلیل اصلی این کار آنان «ترس» است: «فَتَرَى الَّذِينَ فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشى‏ أَنْ تُصِيبَنا دائِرَةٌ؛ میبینی افرادى را كه در دلهايشان بيمارى است در (دوستى و سازش با) آنان(دشمنان) بر يكديگر پيشى می‏گيرند، و میگويند می‏ترسيم حادثه‏ اى براى ما اتفاق بيفتد.» (مائده: ۵۲) 2⃣ مراقبت لازم است تا کسانی به اسم تدبیر نسخه ی سازش تجویز نکنند. رهبر انقلاب در بیاناتی ضمن استناد به همین آیه (مائده_۵۲) می فرمایند: غالباً بعضى در ميان خودِ ملت‏ هاى ما و از خودِ ما، به پيروى از دشمن، ما را به رها كردن اصول مان توصيه میكنند و آن را «تاكتيك» و « » مینامند! (۱۳۸۵) 🔻 ایشان در بیان دیگری می فرمایند: « آن کسانی که خیال کردند و خیال میکنند عقل اقتضاء می کند که انسان گاهی در مقابل دشمن کوتاه بیاید، امام درست نقطه‌ی مقابل این تصور حرکت کرد. عقلانیت امام و آن خرد پخته ‌ی قوام‌ یافته ‌ی این مرد الهی، او را به این نتیجه رساند که در مقابل دشمن، کمترین انعطاف و کمترین عقب‌نشینی و کمترین نرمش، به پیشروی دشمن می ‌انجامد.» (۹۰/۳/۱۴) 3️⃣ اصلی ترین و مهمترین جنبه «عقلانیت» این است که انسان در محاسباتش ذهنی اش، هوای نفس و امراض قلبی اش را دخالت ندهد. امراضی همچون ترس، راحت طلبی، قدرت طلبی و .... انسانی که در محاسبات ذهنی اش، خواسته یا ناخواسته، امراضی همچون ترس، راحت طلبی و قدرت طلبی دخالت دارد، اگرچه «عالم» باشد، اما «عاقل» نیست. چراکه درواقع امیال نفسانی او هستند که برای او «تصمیم سازی» می کنند، نه عقل او. 4⃣ ملاک دیگر عقلانیت، توجه و دخالت دادن قوانین غیرمادی و معنوی و غیبی عالم در تصمیمات فردی و حکومتی است. 🔻رهبرانقلاب در این زمینه می فرمایند: «من همین‌جا تأکید کنم یکی از خطاهای محاسباتی این است که انسان در چهارچوب عوامل محسوس و صرفاً مادّی محدود بماند؛ یعنی عوامل معنوی را، سنّت های الهی را، سنّت هایی که خدا از آنها خبر داده است، آن چیزهایی را که با چشم دیده نمی شود، ندیده بگیرد؛ این یکی از خطاهای بزرگ محاسباتی است. خداوند فرموده است: «اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم وَ یُثَبِّت اَقدامَکُم.» دیگر از این واضح‌تر؟ اگر شما در راه خدا حرکت کنید، دین خدا را نصرت کنید، خدا شما را نصرت خواهد داد؛ این سنّت الهی است... این را قرآن گفته است، با این صراحت که وعده‌ی الهی است؛ ما هم در عمل آن را تجربه کرده‌ایم.» (۹۳/۴/۱۶)
⭕️ ازآخوندها متنفرند وبه روحانی رای میدهند! ازعربهامتنفرند ولی دوبی میروند! روزه نمیگیرندولی دلشان برای ربنای شجریان تنگ شده است! کوروش پرستنداما تعصبات مذهبی رامانع پیشرفت میدانند! سه برابرتولیدناخالص ملی لوازم آرایشی استفاده میکنند ولی هزینه کربلاوهیئت رااجحاف در حق ایتام میدانند!
💠 بهترین گزینه؛ پیروزی بایدن و ترامپ با هم! ✍ محمد ایمانی : 🔹ترجیح ما در انتخابات آمریکا چیست؟ عده ای بایدن و عده ای هم ترامپ را ترجیح می دهند. واقعیت این است که ما درباره دو دشمن حرف می زنیم، دشمنانی که ثابت کردند کمترین اعتقادی به "تعامل محترمانه و برابر" ندارند. تفاوت آنها صرفا در تاکتیک است و نه راهبرد "تسلیم ایران". ♦️همان ها که برای اوباما و بایدن غش و ضعف می روند، بارها برای ترامپ هم پالس فرستاده و گفته اند حتی از مذاکره در شرایط تحقیر آمیز _مانند آنچه ترامپ با رئیس جمهور صربستان کرد- استقبال می کنند! این رفتار پر خطر و خیانت آمیز، عامل اصلی تشجیع اوباما و ترامپ به تشدید فشارها بوده است. 🔹اگر واقع گرا باشیم، نباید هیچ امیدی به دشمن بست یا با اظهار ضعف، او را برای دشمنی بیشتر به طمع انداخت. دموکرات ها بارها گفته اند که به تعهدات برجامی ایران بسنده نمی کنند و آنها هم امتیازات جدید می خواهند. دموکرات ها بودند که تحریم های ویزا، کاتسا و آیسا را (زیر ساخت فشار حداکثری ترامپ) را پایه گذاری کردند. ♦️منطقا، دشمنی که احمق تر است و رو بازی می کند، بر دشمنی که نقاب "تعامل" را بهانه خدعه و خنجر زدن از پشت می داند، ترجیح دارد. دموکرات ها بودند که دانشمندان ما را ترور، و تحریم های موسوم به فلج کننده را اعمال کردند. نقض برجام و تضییع حقوق ایران، در دوره همین ها آغاز شد. 🔹ترجیح ما کدام است؟ نه پیروزی ترامپ و نه پیروزی بایدن به تنهایی: این که هر دو اعلام پیروزی کنند و زیر بار شکست نروند. ترامپ مدتهاست می گوید پیروز قطعی است. او که فرمانده کل قواست و شکست را فقط در صورت تقلب ممکن می داند، آماده زدن زیر میز است. دموکرات ها نیز درباره تقلب هشدار داده اند. ♦️قرائن بسیاری هست که ترامپ در صورت شکست، آماده دوئل در کف خیابان است. او تا قبل از شیوع کرونا، خود را فاتح انتخابات می دانست چرا که کشورهای مرتجع نفتی را چابیده و چند صد میلیار دلار پول بی زحمت به آمریکا برده بود. اما کرونا، غرور و نخوت انباشته ترامپ را شکست و در آتش جنون او دمید. 🔹مردم در اثر شدت بحران اقتصادی معترض شدند و جنایت های پلیس هم بنزین روی آتش اعتراض آنها ریخت؛ از آن طرف، ترامپ و حامیانش مدت هاست در حال تعمیق شکاف سیاسی- اجتماعی بودند. خانم موگرینی چند سال قبل هشدار داد "من جامعه آمریکا را تا این حد قطبی شده و دچار شکاف ندیده بودم". ♦️ماه گذشته رئیس پلیس فدرال آمریکا (FBI) اعلام کرد آمریکا در آستانه جنگ داخلی است. او در جلسه استماع کنگره با موضوع «امنیت انتخابات و برخورد با آشو‌ب‌ ها» گفت: ما نگران افزایش تنش های مسلحانه هستیم؛ نگرانیم تنش‌ها در آستانه انتخابات (13 آبان) به درگیری مسلحانه تبدیل شود ". 🔹مقامات ارشد پنتاگون ابراز نگرانی کرده اند ترامپ پس از انتخابات در اثر تشدید نا آرامی‌ ها ، ارتش را برای سرکوب وارد خیابان‌ ها کند. ♦️مایکل کوهن وکیل سابق ترامپ می گوید: او اگر در انتخابات شکست بخورد، انتقال قدرت مسالمت‌ آمیز انجام نمی‌ شود، زیرا او حاضر به دست کشیدن از این جایگاه نیست و هر کاری در توانش باشد می‌ کند تا از قدرت کنار نرود". 🔹عمق بحران، همان است که سارکوزی رئیس‌ جمهور اسبق فرانسه گفت: "محوریت جهان در حال عبور از غرب به شرق است. ما برخلاف گذشته، بر جهان مسلط نیستیم. روی کار آمدن فردی مثل ترامپ که باور کردنی نبود، نشانه وخامت شرایط است نه علت آن".
✅ دونوع مدیریت؛ یکی در خانه شیشه ای نشسته و مدام برای مردم سخنرانی تدبیر می کند. دیگری هزار کیلومتر دورتر از پایتخت پای صحبت کپرنشینان نشسته تا حداقل حس نکنند همه مسئولین جمهوری اسلامی از یک قماشند! مدیریت انقلابی با مدیریت غربگرایان از اساس متفاوت است.
📷 استفاده اشتباه رئیس‌جمهور از ماسک! 😷 ماسکی از حسن روحانی امروز در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت از آن استفاده کرد و سوژه رسانه‌ها شد، در حقیقت نوعی ماسک N95 است که طریقه صحیح استفاده از آن طبق عکس بالاست و رئیس‌جمهور به طور اشتباه از آن استفاده کرده است!
✍ سیدنظام الدین موسوی : ⭕️ آقایان روحانی، ظریف و زنگنه در یک خطای راهبردی سالها دور زدن تحریمهای ظالمانه آمریکا را امری غیراخلاقی جا انداختند در حالی که تحریمها غیرقانونی و غیراخلاقی اند. حالا پس از ۷سال دوره افتاده و به این و آن رو میزنند که بیایید تحریمها را دور بزنید. بعضیها هم استاد فرصت سوزی اند.
🌀 کشف قیمت واقعی ارز ✍ علی قاسمی : 🔻نوسان بالای ارز در این روزها و تسری تورمی آن بر روی همه کالاها و خدمات به جایی رسیده که رئیس بانک مرکزی که تیرماه مخالف تزریق و ارزپاشی بود، به این جمع‌بندی رسیده که روزانه ۵۰ میلیون ارز به بازار تزریق کند؛ اعلام این خبر ابتدا قیمت ارز را اندکی کاهش داد؛ اما بلافاصله روند افزایشی مجدداً از سرگرفته شد. با این حال، وضعیت امروز بازار ارز نیاز به تحلیل کارشناسی بیشتری دارد که در این مقال کوتاه به آن اشاره اجمالی می شود. 🔰نکات تحلیلی: 🔹۱ ـ مهم‌ترین سیاست ارزی در این برهه نادیده گرفتن کشف قیمت در بازار آزاد است. توصیه بخشی از اقتصاددانان بنام در این حوزه این است که بازار ارز آزاد کاملا مختل‌ شده و بازار مناسبی برای کشف نرخ ارز در کشور نیست؛ اما متأسفانه سیاست‌گذار بازاری را که نمی‌تواند و نباید نرخ ارز در آن تعیین شود، به‌رسمیت شناخته و مبنای عمل در تعیین نرخ ارز قرار داده است. این درحالی است که با توجه به شرایط تحریمی کشور، بایستی غیرمعتبر و غیرقانونی بودن بازار آزاد ارز اعلام شود؛ چون انواع ریسک‌ها و شوک‌های اقتصادی به کلّیت اقتصاد ایران تحمیل شده است که این موضوع باعث شکل‌گیری بی‌ثباتی و ناآرامی در بازار ارز آزاد شده است. ۲ ـ در گام بعدی چون نرخ بازار آزاد برای سیاستگذار پولی و مالی پذیرفته شده متأسفانه با همین دست فرمان، نرخ نیمایی نیز محاسبه می‌شود؛ در حالی که نرخ ارز مناسب برای جهش تولید و احیای رشد اقتصادی باید خیلی پایین‌تر از این ارقام باشد. رسمی شدن نرخ ارز در بازار آزاد و سرایت آن به نرخ نیمایی عملاً موجب افزایش هزینه تولید و به‌تبع آن کاهش سطح تولید و سرمایه‌گذاری و در نتیجه افزایش قیمت‌ها و جهش تورمی شده است. ۳ ـ کشور ما با یک جنگ فزاینده اقتصادی از سوی دشمن مواجه است و در این جنگ اخلال در نظام ارزی کشور یکی از این شیوه‌هاست. 🔺نکات راهبردی: در شرایط کنونی بایستی بیشترین ارز برای کالاهای اساسی، واسطه‌ای و مواد اولیه تولید تخصیص یابد تا کالاهای رسوبی و مواد اولیه تولید در گمرکات با سرعت ترخیص شوند. در شرایط جنگ اقتصادی فعلی می‌توان به ظرفیت‌های اقتصادی کشور توجه جدی کرد تا رونق صادرات غیرنفتی محقق شود. در این صورت با ایجاد تنوع و افزایش کانال‌های ورود ارز به کشور و ایجاد درآمدهای ارزی مستقیم می‌توان از این شرایط پیچیده عبور کرد.
🔺اسم رمزی با عنوان «جوانان»!🔺 🔺 ایالات متحده آمریکا راهبرد «قدرت نرم» را مشابه وقتی که می‌خواست بر موج انقلاب‌های عربی در سال ۲۰۱۱ سوار شده و بر آن افسار بزند، این بار نیز برای هدف قرار دادن کشورهای همراه چین در شرق آسیا تکرار می‌کند. گروه‌های «جوانان» که اکنون با پول آمریکا در اعتراضات سراسری آسیای شرقی از هنگ کنگ تا تایلند شرکت می‌کنند، نتیجه سال‌ها تلاش این کشور برای نفوذ، جذب، فریب و شوراندن جوانان این منطقه علیه دولت‌های حاکم است. 🔺🔺«نیویورک تایمز» در مقاله‌ای نشان می‌دهد که چگونه همین گروه‌ها که اکنون برای شکل دادن به مخالفان تایلند و جوانان این کشور فعالند، در سال ۲۰۱۱ نیز به سرعت سوار موج انقلاب‌های عربی شدند تا ملت‌های منطقه نتوانند به خواسته‌های خود در مواجهه با نظام‌های دست‌نشانده آمریکا جامه عمل بپوشانند. ♦️♦️منظور از «بهار عربی»، همان تحرکات مهندسی شده توسط آمریکا بود که چنانچه در کتاب خاطرات «هیلاری کلینتون» بدان اشاره شده، با هدف جلوگیری از به ثمر نشستن انقلاب در کشورهای هم‌سو و درگیر کردن کشورهای غیر هم‌سو اتفاق افتاد. البته آنچه با دخالت‌های مهندسی شده آمریکا در غرب آسیا و شمال آفریقا محقق نشد، «دموکراسی» بود. سرنوشت شمال آفریقا و غرب آسیا بیانگر اتفاقی است که آمریکا به دنبال تحقق آن از طریق خشونت و تخریب در هنگ کنگ، تایلند و دیگر نقاط منطقه جنوب شرق آسیا برای مقابله با چین است. ✅‌‌کانال بصیرت را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐 ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🇮🇷 @basirat_fa 🇮🇷www.basirat.ir
💠 کتاب تاریخ روحانی فصل "ابن عباس" ندارد؟! ✍ محمد ایمانی : ✍️ آقای روحانی امروز گفت"امام حسن(ع)، امام صلح و پیوند بود. وقتی برخی از اصحاب آمدندبا زبان معترضانه که چرا صلح کردی، حضرت فرمودند جامعه اسلامی که فقط شما ۱۰- ۲۰ نفر نیستید. من در مسجد رفتم برای مردم سخنرانی کردم و دیدم اکثریت قاطع صلح می‌ خواهند، صلح را انتخاب می‌کنم... اگر در روز صلح، جنگیدیم و در روز جنگ، صلح کردیم، هر دو اشتباه است. به‌ موقع باید بایستیم و بجنگیم و به‌ موقع باید صلح کنیم". ♦️آقای روحانی چندمین بار است که اصرار دارد صلح امام حسن (ع) را مصادره به مطلوب کند و به خیانت برخی خواص و فرماندهان لشکر در این صلح تحمیلی نپردازد؛ چرا؟! آیا فصل خیانت یارانی مانند عبید الله بن عباس، از کتاب تاریخ آقای روحانی سرقت شده؟ یا تعمدی برای کتمان این فصل مهم وجود دارد؟! 🔹عبید الله بن عباس، فردی با نفوذ و فرمانده لشکر امام حسن (ع) بود، اما به نصایح و هشدار های امام (ع) هنگام مذاکره با معاویه و عمروعاص تمکین نکرد. ♦️معاویه، هم او را فریب داد و هم با رشوه ای هنگفت خرید! عبید الله به همراه هشت هزار نفر، همان وسط جنگ، به جبهه دشمن پیوست! اگر صلح و نرمش قهرمانانه، برای امام حس (ع) تدبیری شجاعانه محسوب می شود، برای ابن عباس ها که در اطراف امام (ع) فراوان بودند، خیانت و ننگ و عار ابدی است. 🔹امام خمینی (ره) در باره خیانت خواص، بیان موشکافانه ای دارند: "قصه امام حسن و قضیه صلح؛ آن هم صلحِ تحمیلی بود. برای این که امام حسن، دوستان خودش یعنی آن اشخاص خائنی که دور او جمع شده بودند، او را جوری کردند که نتوانست خلافش بکند، صلح کرد. صلح تحمیلی بود. این صلحی هم که حالا به ما می خواهند بگویند، این است". ♦️ایشان همچنین فرمودند "امام حسن (سلام الله علیه) آن قدر گرفتاری که از این دوستان و اصحابش داشت، از دیگران نداشت. اصحابی که توجه نداشتند که امام زمان شان روی چه نقشه دارد عمل کند. با خیال کوچکشان با افکار ناقصشان در مقابلش می ایستادند و غارتش کردند، اذیتش کردند و عرض می کنم که شکستش دادند، معاهده با دشمنش کردند و هزار جور بساط درست کردند". 🔹صلح بر جنگ ترجیح دارد؛ اما زمانی که دشمن بنای زورگویی و تعدی و باج خواهی نداشته باشد. در مقابل دشمن متخاصم باید ایستاد و جنگید. پرچم صلح را در چنان شرایطی بالا بردن، عین خیانت و حماقت است. ♦️در چنین موقعیتی، خواص و صاحب منصبان و تریبون داران هستند که می توانند مردم را به مقاومت -با سرانجام عزت و پیروزی- فرا بخوانند، یا در اثر آلودگی به دنیاطلبی و اشرافیت و نفوذ، نسخه تسلیم را تجویز کنند. 🔹رویکرد آقای روحانی و هاشمی و مدعیان اصلاح طلبی و برخی شبه اصولگرایان، در معرفی نسخه سازش به عنوان راه رونق اقتصاد کشور، بی تردید خطای خسارت باری بود که با تحریف صلح امام حسن (ع)، یا ادعای این که "درس کربلا، درس مذاکره بود"(!) جبران نخواهد شد. ♦️او نمی تواند نسخه غلط مطلوب دشمن را دو بار تجویز کند بلکه باید پاسخگوی خسارت های حاصل از تجویز سال 92 باشد. ضمن این که فریب افکار عمومی و تحمیل صلح به امام جامعه، رفتاری طاغوتی و عین خیانت است.
🔴 #| تبادل در تهران، تسویه در سئول؟‼️ 🔻 در چند روز اخیر در برخی رسانه‌های غیررسمی اخباری مبنی بر مبادله چند زندانی توسط ایران با آمریکار را که در خاک ایران جاسوسی میکردند میدهند. 🔹همچنین گفته شده همراه این مبادله قرار است مبلغ ۷ میلیارد دلار از دارایی‌های بلوکه شده ایران آزاد شود. 🔹البته اخباری نیز بیانگر این هستند که این پول ها از طریق کره ی جنوبی آزاد خواهد شد. 🔹نکته قابل توجه در این میان این است که آزاد شدن احتمالی این مبلغ، هم از نظر میزان و هم از نظر بازه زمانی می‌تواند برای ایران اهمیت قابل توجهی داشته باشد، چراکه برای مثال این رقم معادل کل پولی است که از مدت‌ها بیش در کره‌جنوبی بلوکه شده بود و از نظر زمانی هم در صورت رخداد، در ایام اوج گرفتن چالش ارزی، می‌تواند روی بازارهای داخلی اثرات مثبتی داشته است.
🛑 برداشت‌های تقلیلی از فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری: ترسوها از عقلانیت حرف نزنند 🔻سخنان مقام معظم رهبری در ارتباط تصویری با مراسم مشترک دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه‌های افسری نیروهای مسلح از تعبیر عقلانیت در نفی ترس مقابل دشمن استفاده کردند. 🔸جمله "ترسوها از عقلانیت حرف نزنند" ناظر به مواضعی از سر ضعف بوده که در مقابل تهدیدات غرب مطرح شده که از سوی برخی افراد سیاسی و رسانه ای مسبوق به سابقه است. 🔹اینکه مواضع حکیمانه رهبری را به چالش کلامی بین دو رییس قوه تقلیل دهیم و از آن برداشت هایی متناسب با سلیقه سیاسی و یا ذهنیت خود داشته باشیم، اشتباهی بزرگ است که تبعات بدی خواهد داشت، چرا که هر کس به خود اجازه خواهد داد از مواضع رهبری به نفع اهداف سیاسی خود استفاده کند. 🔺فی الجمله؛ برخلاف برداشتهای صورت گرفته، بیانات مقام معظم رهبری ارتباطی به اظهارنظرهای اخیر رئیس‌جمهور و رئیس مجلس نداشته و ناظر بر نسخه پیچی عده‌ای معدود در نشریات زنجیره‌ای است که راه حل مشکلات کشور را مذاکره و تسلیم در برابر آمریکا می دانند و نام آنرا عقلانیت می گذارند، در حالی که این مواضع برگرفته از ترس آنان می باشد.
✍ مهدی محمدی : 💠 چند سال قبل یک سند دولتی در امریکا با عنوان استراتژی ملی ضد تروریسم تاکید کرده بود مهم ترین تهدید برای امنیت ملی امریکا ‘افراط گرایی داخلی’ است. آن روز، محتوای آن سند بیشتر به عنوان یک ‘برآورد اطلاعاتی’ در نظر گرفته شد اما اکنون در آستانه انتخابات ۱۳ آبان، این تهدید کاملا برجسته و تحت تاثیر کمپین دونالد ترامپ به ویژگی اصلی جامعه و سیاست در امریکا تبدیل شده است. ترامپ اساس کمپین خود را بر تحریک نژاد پرستی استوار کرده. جامعه امریکا کاملا دوقطبی شده و کسی از طرفین قصد ندارد زیر بار دیگری برود. نه دموکرات ها و نه ترامپ، دیگر حاضر نیستند حتی یک دقیقه حضور دیگری را در کاخ سفید تحمل کنند. ترامپ آشکارا گفته هر نتیجه ای جز پیروزی خود را تقلب فرض کرده و نخواهد پذیرفت. در حالی که او تهدید کرده بود اعلام پیروزی بایدن کل امریکا را تبدیل به میناپولیس خواهد کرد، موافقانش خود را برای درگیری مسلحانه با مخالفان تمرین می دهند. دهه ها دولت امریکا برای کشورهای دیگر توطئه هایی از این دست تدارک دیده و بی رحمانه اجرا کرده است. حداقل ما در ایران به خوبی می دانیم که امریکا چطور سعی می کند هر انتخاباتی را به یک بحران امنیت ملی تبدیل کند. حالا امریکایی ها در چاهی افتاده اند که سال ها برای دیگران می کنده اند. باید صبر کرد و دید چه خواهد شد. مسئله فقط ترامپ نیست، فاشیسم نهفته درون جامعه امریکا بیدار شده است.
🔴سکوت «عدالتخواهان سفارشی» در مقابل اقدام عجیب نوبخت/ وقتی پول‌پاشی دولت خوب است و سفر استانی نمایندگان بد! 🔹️کسانی که در فضای شبکه های اجتماعی سعی می کنند خود را به اصطلاح فسادستیز و نشان دهند، در برابر حاتم بخشی دولت به یک دانشگاه، آنهم از بودجه مصوب وزارت بهداشت از صندوق توسعه ملی، سکوت کرده اند. 🔹️این افراد که با نگاه کاملا سیاسی و جناحی سعی می کنند با مقوله فساد برخورد کنند و آنرا ابزاری برای پیشبرد اهداف جناحی خود قرار داده اند حتی به سفر رئیس مجلس شورای اسلامی که رویکرد مثبتی در کار مدیریت است انتقاد می کنند و مجلسی که هنوز چند ماهی نیست سر کار آمده است را به باد انتقاد می گیرند اما مسائل بزرگی مثل اختصاص بودجه به مراکز دیگر را نادیده می گیرند. 🔹️ نکته جالب توجه در خصوص این افرادی که خود را به اصطلاح برند معرفی می کنند این است که آنها بیشتر سعی در انحراف افکارعمومی از مسائل مهم و حیاتی و همچنین حاشیه سازی برای مطرح کردن خود دارند.
🔴جام زهر روحانی برای کیست؟ 🔹"خبر آنلاين" كه مديران آن در دولت روحانی صاحب منصب شده و به شکل غیررسمی مواضع دولت روحانی را منعکس می‌کند در يادداشتی با عنوان «آيا زمان يك تصميم بزرگ فرا نرسيده؟» نوشته است: موج سنگين گرانی سفره‌های مردم را درنورديده و سبد خريد مردم كوچك و كوچكتر می‌شود، قيمت ارز و سكه نيز از «نقطه جوش» عبور كرده و شايد همه منتظر تصميم مهمی از سوی رهبر انقلاب باشند! 🔹ان شاءالله این بار جام زهری که برای رهبری آماده کرده‌اید را به حلق روحانی خواهیم ریخت و داغ رابطه با کدخدا را به دل‌های سیاهتان خواهیم گذاشت!
نباید ملت ایران امیدوار و شاد شود! ‏بعد از برد شیرین و حیثیتی ‎پرسپولیس مقابل النصر عربستان سعودی، تعدادی از اصلاح طلبان وطن‌فروشان (مسیح علی‌نژاد و شیرین عبادی و سایرین)، در رسانه سعودیِ ایران اینترنشنال، صدای آمریکا و بی‌بی‌سی کمپینی تشکیل دادند و از سازمان‌های بین‌المللی خواستار «تحریم ورزش ایران» شدند. به نظر شما چرا؟ وقتی می‌گوییم ‎فتنه ۸۸ و لیدرهای اغتشاشات، زمینه‌ تحریم‌‌های سال‌های 1389 و 1390 که کشور را تاکنون دچار فشار کرده‌ است را فراهم کردند، برخی باور نمی‌کنند. شاید با دیدن تشکیل «کمپین تحریم ورزش ایران» از سوی این جماعت وطن‌فروش بعد از برد ‎پرسپوليس، حقیقت را ببینند. شعار «هنر غیرسیاسی» یا «ورزش غیرسیاسی» یک دروغ بیشتر نیست. آنها از هر ابزاری برای مبارزه با ملت و نظام ایران استفاده می‌کنند. دشمنان حتی از یک بُرد فوتبالی می‌سوزند که مبادا در این نبرد طاقت‌فرسا، ملت ایران امیدوار و شاد شود!
💠 شاد از واتساپ جلو افتاد! ✍️ حمیدرضا ابراهیمی : 🔻بررسی ها نشان می دهد با وجود مشکلات و حجم بالای استفاده از واتساپ، سهم پهنای باند شاد، از واتساپ در کشور فراتر رفته است. 🔻این یک اتفاق مهم و نشانگر توانمندی بالا در حوزه فناوری در کشور است که سالها زیر آوار عدم خودباوری مدیران ضعیف مدفون بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۳مهر ماه سالروز دستگیری روح‌الله توسط سربازان گمنام سپاه پاسداران ‌ جا داره یادی کنیم از دلیل حمایت در انتخابات ۹۶ از زبان روح ا... زم که از پروژه انتخاب پرده برداشت: اگر یا رییس جمهور بودند این حجم از نارضایتی وجود نداشت و الان مسئله براندازی مطرح نبود، ما تحلیل امنیتی دقیق داشتیم که ناکارآمدی روحانی مردم را به ستوه می‌آورد.
🔴 مجرم به خانه برمی گردد‼️ 🔻 «علیرضا حیدرآبادی‌پور» مدیرعامل اسبق بانک سرمایه که درحین تحقیقات مقدماتی از کشور خارج شده بود، با تلاش پلیس اینترپل جمهوری اسلامی توسط پلیس اسپانیا دستگیر و به کشور مسترد گردیده است. این اولین بار است که یک مجرم اقتصادی از اروپا به کشور بازگردانده می‌شود. 🔹«حیدرآبادی‌پور» دو پرونده مهم فساد اقتصادی دارد، وی به اخلال در نظام اقتصادی از طریق خیانت در امانت و تحصیل مال نامشروع متهم بوده و در جریان محاکمه برخی از مدیران بانک سرمایه در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلال‌گران در نظام اقتصادی کشور بطور غیابی به دوازده سال حبس محکوم شده است. 🔹نامبرده بر اساس وضعیت قرمز اعلام شده از سوی بازپرس پرونده و با هماهنگی پلیس اینترپل ایران شناسایی و دستگیر و طی انجام تشریفات قانونی به کشور بازگردانده شد.
】 🖌 🔴 | علت شکست امام حسن(ع) 🔻 چیزی که امام حسن مجتبی علیه‌السلام را شکست داد، نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود. مردم، تحلیل سیاسی نداشتند. ▪️چیزی که فتنه‌ی خوارج را به‌وجود آورد و امیرالمؤمنین علیه‌السلام را آن‌طور زیر فشار قرار داد و قدرتمندترین آدم تاریخ را آن‌گونه مظلوم کرد، نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود و اِلّا همه‌ی مردم که بی‌دین نبودند. تحلیل سیاسی نداشتند. ▪️یک دشمن می‌انداخت؛ فوراً این شایعه همه‌جا پخش می‌شد و همه آن را قبول می‌کردند! 📚 ۱۳۷۲/۸/۱۲
‌‌↶【 】↷ 🖌 | نکته ای برای اهل ‼️ 🔻رهبر معظم انقلاب: « گاهی شهید شدن، آسان تر از زنده ماندن است!!. آدم های اهل معنا، اهل حکمت و دقت، خوب درک می کنند گاهی زنده ماندن و زندگی کردن و در یک محیطی تلاش کردن، به مراتب مشکل تر از کشته شدن و شهید شدن و به لقا خدا پیوستن است....امام حسن(ع) این سخت تر را انتخاب کرد »
🔴 | دندان طمع اسرائیل در بحران قره باغ چرا تیز شده است؟! 🔻 اسرائیل یکی از بازیگران اصلی و فعال در حوزه «تهیه آتش» منازعه قره‌باغ است که پیشاپیش و به خوبی این نقش را از طریق فروش‌های گسترده تسلیحاتی به آذربایجان، ایفا کرده است؛ 🔹 اسرائیل پس از روسیه دومین صادرکننده بزرگ اسلحه به آذربایجان است و تاکنون ده‌ها میلیارد دلار صادرات داشته است. به طور مثال ارزش سلاح‌ها و تجهیزات جنگی اسرائیل تا اوایل سال ۲۰۱۹ به آذربایجان، بالغ بر ۵ میلیارد دلار بوده است. بزرگ‌ترین معامله تسلیحاتی که میان دو طرف صورگ گرفته، حدود ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار شامل فروش سامانه‌های ماهواره‌ای و پهپادهای پیشرفته بوده است. برتری نظامی آذربایجان به ارمنستان نه در حمایت ترک‌ها از دولت باکو که در برخورداری آذربایجان از سلاح‌هایی بوده است که تل‌آویو در طول سال‌های اخیر در اختیار باکو قرار داده است. 🖌 | اسرائیل در سال‌های اخیر تمرکز خاصی روی آذربایجان کرده است و به دو دلیل این کشور را مرکز ثقل سیاست خارجی خود در منطقه قفقاز قرار داده است. آویگدور لیبرمن وزیر دفاع سابق اسرائیل میگوید: «آذربایجان در نقطه تلاقی سه امپراطوری قرار گرفته است – امپراطوری های پارسی، عثمانی و روسی». این نشان می‌دهد که محل قرارگیری آذربایجان آن را برای بازیگران منطقه به شدت استراتژیک کرده است. 🔹 با در نظر گرفتن مرز آذربایجان با ایران، اهمیت این کشور برای اسرائیل دوچندان می‌شود. لیبرمن که سه بار به عنوان وزیر امور خارجه و یک بار به عنوان وزیر دفاع به آذربایجان سفر کرده است، گفت: «مهم است که ما در آن منطقه کشوری دوست داشته باشیم، کشوری مسلمان، مدرن و سکولار!» 🖌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دلارهای مریم خانم پول چندانی نیست‼️ 🔻 «جان بولتون» در شبکه MSNBC آمریکا؛ 🔹 مهدی حسن: چه میزان از دشمنی شما با ایران به دلیل ارتباط طولانی مدت‌تان با سازمان مجاهدین خلق است؟! شما تنها برای چند سخنرانی، ده‌ها هزار دلار از آنها گرفته‌اید! 🔹 جان بولتون: این میزان پول چندانی نیست! هیلاری کلینتون - که شما دموکرات ها از او حمایت می‌کنید- آنها را از فهرست گروه های تروریستی خارج کرده است.
🔴پالس های نقطه ضعفی که ترامپ از سخنان روحانی دریافت کرده است 👇 ترامپ: ایران توافق می‌خواهد 🔹رئیس‌جمهور آمریکا: اولین تماسی که بعد از پیروزی‌ من دریافت خواهیم کرد از جانب ایران خواهد بود. آیا می‌توانیم توافق کنیم؟ این کشور دارد با تحریم‌ها و همه کارهایی که ما انجام داده‌ایم به جهنم می‌رود. 🔹آنها می‌خواهند توافق کنند. من گفتم تا بعد از انتخابات صبر کنید، چراکه خیلی سخت‌تر می‌شود و اگر جو خوب‌آلود (جو بایدن) رأی بیاورد، فوق‌العاده‌ترین توافق ممکن را به دست خواهید آورد. ✅نکته : کاش می‌شد به جای استیضاح قانونی تصویب شود که تا پایان دولت، روحانی نه تنها کاری نکند بلکه حرف هم نزند. چرا که گویا حرف نزنند و کار نکنند کارها بهتر پیش می‌رود.
‍ 🔴 چهار پرسش برای یک قول ناقص‼️ 🔻 اخیراً جناب روحانی اقدام به بیان بُرشی از سخنان امام حسن(ع) در روزهای پذیرش صلح با معاویه نموده‌اند! ؛ این سخنان از چند جهت قابل نقد است! 1⃣ عبرت تاریخی تحمیل صلح به امام حسن(ع) چهره متوحّش خود را در کربلا نشان داد. 🔹اولین پرسش: جناب روحانی تئوری جنابعالی برای اینکه صلح به اصطلاح حسنی امروز به مسلخ عاشورا نیانجامد چیست؟ بفرمایید که با کدامین تئوری و تضمین، این صلح پیشنهادی به مسلخ عاشورایی دگر از سوی استکبار نمی‌انجامد؟ مراقب باشیم چرا که تاریخ نشان داده است خورانندگان جام زهر صلح به امام حسن(ع) در کربلا در صف همان کسانی بودند که آن فجایع را رقم زدند! 2⃣ معاویه توافق را نقض کرد. پرسش دوم این است که پس از این نقض فاحش ، چه جریانی باعث شد که وقاحت این بدعهدی، گریبان معاویه را نگیرد؟ چرا این بدعهدی باعث بیداری امّت و دیدن دست چدنی معاویه نشد؟ پاسخ روشن است، چون در کنار قدرت رسانه ای کاخ سبز ، پیشنهاد دهندگان این صلح تحمیلی جای عبرت گرفتن با تحریف واقعیت خواسته و ناخواسته معاویه را تطهیر و ظلم معاویه را به یک پُلتیک ساده تقلیل دادند! 3⃣ پرسش سوم: جناب روحانی در این تطبیق تاریخی آمریکا و اسرائیل را در جایگاه معاویه نشانده‌اند که متظاهر به اسلام و پیامبر(ص) بود یا در جایگاه یزید؟! قطعا پیداست که برای ترامپ قمارباز و اسرائیل کودک‌کش وجه‌ی معاویه بودن قائلند نه یزیدی بودن! ؛ تصریح بفرمایند با کدام وجه و با کدامین استناد و تحلیل؟! 4⃣ اما پرسش پایانی : آیا تاریخ برای ویران ساختن مجدد تاریخ برسر اهل حق است یا درس و عبرت گرفتن از آن ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اشانتیون تیم مذاکره‌کننده به غربی‌ها: بفرمایید مارا تحریم تسلیحاتی کنید! 🔴 این سخنان سخنگو وزارت امور خارجه روسیه درباره تحریم تسلیحاتی را بخوانید: 🔹️همان طور که مشخص است که در سال ۲۰۱۵ شورای امنیت سازمان ملل هیچگونه محدودیت تسلیحاتی در مورد ایران وضع نکرد. 🔹️تهران بخشی از محدودیت ها را بطور داوطلبانه برای تسریع روند مثبت مذاکرات در مورد برجام برعهده گرفت. 🔹️از ابتدا برای همه طرف های شرکت کننده مشخص بود که این محدودیت ها هیچ ارتباطی با حل و فصل مسائل پیرامون برنامه هسته ای ایران ندارد.‌ ‌🔹️معنی این اظهارات این است که، تیم مذاکره کننده به غربی ها پنج سال محدودیت تسلیحاتی را پذیرفته(بخوانید هدیه داده) چیزی که ربطی به پرونده هسته‌ای ایران نداشته تا روند برجام سرعت بگیرد!‌
| درباره پیروی از اکثریت 🔴 | از صلح عافیت اندیشانه تا صلح قهرمانانه‼️ ✍ محسن مهدیان : 🔻 آقای رئیس جمهور در اظهارنظری که با واکنش های بسیاری مواجه شد اظهار داشت امام حسن چون اکثریت جامعه خواستند صلح کردند. برداشت غالب مخاطبین از سخنان رئیس جمهور تعریض بر مذاکره بود هرچند صراحت نداشت. 🔹 از فرامتن عبور کنیم. سخنان رئیس جمهور متاسفانه تناقض آمیز است و احتمالا فردا تعبیر دیگری دارند. شاید هم متناسب با واکنش ها توضیح جدیدی داشته باشند. مهمتر اینکه اکثریت که هیچ، بعید است اقلیت دلسوزی باشند که از مذاکره با اوباش حاکم بر آمریکا دفاع کنند. با این حال اصل کلام قابل تحلیل است. 🔻 نقطه کانونی این سخنان در صلح و جنگ نیست. اصل مساله در نحوه مواجهه امام با خواست اکثریت است. سوال اینست: " امام جامعه چه میزان با خواست اکثریت همراهی می کنند؟ مثلا آیا ممکن است در شراط جنگی تن به صلح دهند؟" 🔹 پاسخ به این گزاره مثبت است. امام حسن به خواست اکثریت جامعه تن دادند. امیرالمومنین وقتی با خواست ۲۰ هزار جاهل شمشمیر به دست در سپاهش مواجه شدند به حکمیت تن دادند. رهبرانقلاب نیز با اینکه فرمودند به مذاکره خوش بین نیستم اما با خواست جامعه برای مذاکره همراهی کردند. پس اصل حرف درست است. اما یک اختلاف ظریف در "همراهی مدبرانه" با "پیروی پوپولیستی" وجود دارد. 🔹یک پدر وقتی با اشتباه فرزندش مواجه شود ممکن است موقتا با او همراهی کند. این تدبیر خودش تعلیم است. به سخن دیگر مدارای مرشد گونه با خطای فرزند در نهایت به رشد او منجر می شود. به همین جهت رهبرانقلاب ماجرای مذاکره با آمریکا را نرمش قهرمانانه دانستند و همین نرمش را هم مبارزه تلقی کردند. 🔹 رهبری در ماجرای صلح امام حسن(ع) فرمودند حضرت با صلح تنها سبک مبارزه را تغییر دادند. با این توضیح بین کسی که پوپولیستی پشت سر مردم حرکت می کند و با هرهری مذهبی و تذبذب اعتقادی، اباحه گری سیاسی را ترویج می کند، با امام و رهبری که مرشد گونه و معلم وار با جامعه مدارا می کند تا مردم تجربه کنند و آگاهانه تصمیم بگیرند، تفاوت است. 🖌 | گرچه ظاهر "صلح عافیت اندیشانه" با "صلح قهرمانانه" یکی است، اما از اولی کرنش مقابل اهریمن و استیصال سیاسی و دویدن به آغوش دشمن در می آید و از دومی تنها مبارزه و استقامت!