🔻 "مردم، تاوان توهم چند سیاستمدار با ضریب هوشی پائین را میدهند که معلوم شد، سیاست بینالملل هم نمیدانند"
رحیمپور ازغدی:
👈 نسبت سازش را اولینبار معاویه به امام حسن(ع) بست؛ تعجبی نیست اگر غرب باوران در وقت پاسخگویی، دین و دنیای مردم را قربانی کنند؛ هرکه به نام، روحانی است، لزوما به صفت، روحانی نیست.
👈 با وعده سراب، اقتصاد کشور را به اینجا رساندند.
👈 معیشت مردم را برجامی کردند، حالا نوبت به برجامی کردن دین مردم رسیده است؛ در سالهای حاکمیت این ورژن از روحانیت، درجه اعتماد به لباس روحانیت به طرز بی سابقهای تنزل یافت.
👈 مردم، تاوان توهم چند سیاستمدار با ضریب هوشی پائین را میدهند که نه تنها مفهوم عزت و اقتدار ملی را نمیدانند، بلکه معلوم شد، سیاست بینالملل هم نمیدانند.
👈 در پایان این ۸ سال، با تخیلات و دروغهایشان تنها ماندهاند.
👈 اقتصاد برجامی و دیپلماسی ترس، درکنار دزدیهای بیسابقهای که این سالها از بیتالمال شد، ضربات سنگینی به دین ودنیای مردم زد.
👈 شانس مردم ما را ببین که آن یکی هم، میخواهد با آنجلیناجولی، خودشان دونفری مشکلات جهان را حل کنند.
💠 استیضاح حسن روحانی خطای بزرگی است که مسببانش در عواقب آن شریکند.
🔹 استادیار پژوهشگاه فرهنگ و اندیشهاسلامی با بیان اینکه اقدام به استیضاح حسن روحانی و ایجاد فضای روانی در این باب، خطای بزرگی است که مسببانش شریک مشکلاتش هستند، گفت: کشتی استیضاح به ساحل آرام نمیرسد.
http://fna.ir/f05ys6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 ابوموسی اشعری هنوز زنده است
🔺 آن وضعیتی که یک عده بر سر امام حسن (ع) آوردند، تیم مذاکره کننده هم بر سر رهبری آورد و وقتی همه چیز را از دست دادند، گفتند اینها با نظر رهبری بوده، این واقعا جفاست
فارغ از #درست ✅ یا #غلط ❌ بودن استیضاح...
⚠️ به راستی بعد از استیضاح، برکناری یا محاکمه ی روحانی ...
⁉️ آیا نمی گویند قالیباف و رئیسی #انتقام انتخابات را از روحانی گرفتند ؟
⁉️ آیا روحانی با استیضاح خود ، شروع به #مظلوم_نمایی و انداختن ضعف مدیریت خود به گردن دیگران نخواهد کرد ؟
نخواهد گفت اگر #گذاشته_بودند بمانم ، همه چیز را درست میکردم !
⁉️ آیا در انتخابات زودهنگام ( ۲ ماه بعد از استیضاح )، مردم #فریب مظلوم نمایی و تبلیغات همفکران و حامیان روحانی را نخواهند خورد ؟
و افرادی همچون : ظریف ، جهانگیری ، لاریجانی ، محسن رفسنجانی ، حسن خمینی ، آخوندی ، جهرمی و امثال چهره های این جریان فکری را #انتخاب نخواهند کرد !
‼ آیا مردم به این سطح از آگاهی و تحلیل درست سیاسی رسیده اند که :
#مرعوب دروغ هایی همچون #دیوار در پیاده رو و #جنگ نشوند ...
و #فریب وعده هایی همچون ورود #زنان به ورزشگاه و #کنسرت و #رفع_حصر و #ربنا را نخورند ...
⭕️راهبرد آمریکا در غرب آسیا«نخست اسرائیل»
✍️ علیرضا فقیهی راد :
🔺نگاهی به توافقات سازش از منظر سیاست خارجی آمریکا
🔹هر چقدر آمریکا در دوران ترامپ در جهان براساس «نخست آمریکا» عمل میکند، در منطقه غرب آسیا، «نخست اسرائیل» پررنگ میشود.
🔹نتانیاهو برای پایان یافتن دوره اوباما لحظه شماری میکرد. استقبال او از ترامپ بسیار آشکار بود. بلافاصله بعد از اولین سخنرانی ترامپ در جایگاه ریاست جمهوری، نتانیاهو در سخنانی از راهبرد آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران حمایت کرده و سخنان ترامپ را به صورت کامل مورد تأیید و تمجید قرار داد. لابی اسرائیل در سوق دادن ترامپ به تقابل با ایران نقش مهمی دارد و این باعث شده تا ترامپ به منطقه بیشتر از منظر اسرائیل نگاه کند. اسرائیل نقش مهمی در شکل دادن به راهبرد جدید آمریکا در منطقه غرب آسیا دارد.
🔹ترامپ با بازیگری جارد کوشنر داماد یهودی و مشاور ارشدش، در 6 دسامبر 2017، علی رغم مخالفت رهبران کشورهای جهان اسلام و جامعه بینالمللی، انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به بیت المقدس را تأیید کرد و به این ترتیب اولین کشوری لقب گرفت که رسماً بیت المقدس (اورشلیم) را به عنوان پایتخت رژیم صیهونیستی شناخت.
🔹سند امنیت ملی آمریکا که معتبرترین استناد جهت تحلیل راهبردها و استراتژیهای آمریکا است نیز در قسمت خاورمیانه (غرب آسیا) با محوریت امنیتی کردن چهره جمهوری اسلامی و ایجاد تصویر تهدیدآفرین از ایران در منطقه و در کنار به آن عادی سازی و نرمال کردن چهره رژیم صهیونیستی میپردازد. مساله اصلی آمریکا در منطقه غرب آسیا، پیوند زدن ایران و گروههای تروریستی به عنوان تهدیدات اصلی منطقه و در مقابل ایجاد اتحاد میان کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی برای مقابله با این تهدیدات است. آنچنان که فعالیتهای منطقهای ایران به عنوان ریشه درگیریها در غرب آسیا شناخته شود و مناقشات فلسطینیها با اسرائیل در حاشیه و کم اهمیت جلوه داده شود.
🔹بطور صریح در سند امنیت ملی آمریکا آمده است: «برای نسلها، مناقشه بین اسرائیل و فلسطینیها به عنوان بزرگترین عامل مانع صلح و رفاه در منطقه قلمداد شده است. امروز، تهدیدات از جانب سازمانهای تروریستی جهادی و تهدید از ناحیه ایران باعث شده است تا اسرائیل دیگر به عنوان عامل مشکلات منطقه شناخته نشود.» باید ایران به عنوان خطر اول منطقه شناخته شود و در کنار آن با عادی سازی روابط کشورهای عربی با اسرائیل، چهره رژیم صهیونیستی ترمیم شود و جبههای با محوریت این رژیم و همکاری کشورهای عربی در منطقه غرب آسیا علیه ایران ایجاد گردد.
🔹در همین راستا هم بود که مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا هفته گذشته در نشستی در اندیشکده شورای آتلانتیک مدعی شد که درگیری میان اسرائیل و فلسطین عامل بیثباتی در منطقه نبوده است. پمپئو گفت: «اصلیترین نیروی بیثباتکننده در خاورمیانه درگیری میان اسرائیل و فلسطینیها نبود، بلکه تهدید ناشی از برنامههای برونمرزی رژیم ایران بود.»
🔹از سویی یکی از اهداف روشن توافقات سازش میان کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی با واسطه گری و عاملیت مستقیم آمریکا دقیقاً در پیگیری همین راهبرد عادی سازی از چهره رژیم جعلی صهیونیستی، ایجاد جبهه کشورهای عربی و اسرائیل مقابل ایران و امنیتی سازی از چهره ایران به عنوان تهدید اول منطقه غرب آسیا است.
دونالد ترامپ یکی از اهداف اصلی خود از این توافقها بین کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی را اینگونه آشکار میکند و میگوید: «فکر میکنم که اسرائیل چیزی بیشتر از صلح به دست آورده است. اینها توافقهای بسیار قدرتمندی هستند. این صلح جدی است. در خاورمیانه صلح برقرار خواهد شد. فکر میکنم اسرائیل دیگر منزوی نیست.»
🔹لذا آنچنان که روشن است دونالد ترامپ در غرب آسیا راهبرد «نخست اسرائیل» را در پیش گرفته است و از هر اقدامی برای پیشبرد معامله قرن اعم از انتقال سفارت به بیت المقدس تا فشار به کشورهای عربی جهت امضای توافق سازش با اسرائیل و از سویی فشار و امنیتی سازی چهره جمهوری اسلامی ایران و گروههای مقاومت به عنوان دشمن اصلی این رژیم جعلی دریغ نمیکند. تا از این رهگذر تهدید و ریشه منازعات منطقه غرب آسیا را از مناقشه طولانی اشغالگری رژیم صهیونیستی به اقدامات ایران و گروههای مقاومت بازنمایی کند.
🔺متن کامل در لینک زیر👇
https://siasateparsi.com/fa/news/3084
🔴 #تحلیل| ادلب سوریه و تحلیل رفتار بازیگران
🔻 به نظر می رسد در جبهه های نظامی و سیاسی در سوریه آرامشی موقتی برقرار است که نشان می دهد بازیگران مهم از این دوره برای آماده شدن برای جنگ های مهم آتی استفاده می کنند. ادلب در مرکز طوفانی قرار دارد که در راه است.
🔹 #ترکیـه : ترکیه بر تعداد نیروهای نظامی خود افزوده، در ۱۵۰ اردوگاه به آموزش نیروهای شورشی پرداخته است و با گروه های شبه نظامی مستقر در منطقه همکاری می کند. نیروهای ترکیه و روسیه، پس از توافق آتش بس ماه مارس، در بزرگراه حلب به لاذقیه گشت زنی می کنند. ترکیه وضعیت خود را در شمال شرقی سوریه نیز تقویت کرده است. این کشور در «عملیات بهار صلح» منطقه حائلی میان خود و مناطق تحت کنترل کردها ایجاد کرد. در مناقشه اخیر ناگورنو-قره باغ، ترکیه ۱۵۰۰ شبه نظامی سوری را برای پیوستن به نیروهای آذربایجان به کار گرفته است.
🔹 #روسیـه: روسیه نیز که نمی خواهد تغییر حکومت در سوریه با حمایت از خارج صورت گیرد، به حمایت از حکومت اسد پرداخته و موجب شده است که بشار اسد کنترل ۶۵ درصد از کشور را در اختیار داشته باشد. روسیه همچنین با بقایای داعش در مناطق بیابانی وسیع سوریه می جنگد. روسیه با ایفای نقش در سوریه، لیبی و منطقه مدیترانه در ایفای نقش قدرتی بزرگ در این منطقه موفق بوده و اکنون تلاش اصلی خود را در عرصه دیپلماسی متمرکز کرده است.
🔹 #آمریکـا : آمریکا، سومین بازیگر حاضر در سوریه، برای اطمینان یافتن از این که دولت سوریه چاه های نفت منطقه تحت کنترل کردها در سوریه را در اختیار نگیرد و نیز برای محدود کردن نفوذ ایران، بر تعداد نیروهای خود در این منطقه افزوده است. در جبهه نظامی نیز، هدف اصلی آمریکا ردگیری و حذف رهبران افراطیون با کمک حملات پهبادی است. آمریکا در جبهه دیپلماتیک نیز برای ایجاد ائتلاف میان گروه های کرد تلاش می کند.
🔹 #جبهه_عـربی :کشورهای عرب هم به تدریج در حال بازگشت به سوریه هستند. عمان، امارات و بحرین سفارت های خود را در سوریه بازگشایی کرده اند. نگرانی از افزایش حضور ترکیه، آنها را به بازسازی روابط خود با دمشق سوق داده است.
🔻 به احتمال زیاد بن بست دو ساله در ادلب با حمله دولت سوریه با حمایت روسیه پایان خواهد یافت. در صورت جدا نشدن ترکیه از نیروهای شبه نظامی، احتمال رویارویی میان نیروهای ترکیه و دوست سوریه یا مداخله نظامی سنگین روسیه وجود دارد.
🔴 #منطق_مقاومت| صلح یا سازش؟ ‼️
🔻 چند روز است تلاش رئیسجمهور درباره تطبیق صلح امام حسن(ع) با نقشه راه اقدامات دیپلماتیک دولت، باعث تفاسیر زیادی از شرایط صلح امام حسن (ع) و شرایط کنونی سیاسی و بینالمللی ما شده است. چند نکته مهم در این خصوص:
1⃣ مسلم است فلسفه و شرایطی که منجر به صلح امام حسن (ع) شد، نه ترس از عوامل خارجی بود و نه وادادگی! بلکه مجموعه خیانتها و سستیهایی بود که حضرت را مجبور کرد برای " حفظ وحدت جامعه اسلامی" صلح را انتخاب کند. وگرنه کیست که نداند فرزندان علی مرد میدانهای مبارزه اند!
2⃣ اشتباه نشود! سازش را به جای صلح جا نزنند. مگر کسی هست که نداند معاویه صلحنامه را سفید امضاء کرد و نزد امام حسن (ع) فرستاد تا ایشان شرایط صلح را یکطرفه مرقوم فرماید؟! آیا آقایان رویشان میشود این صلح عزتمندانه را با توافقات عقیم و ضعیف خودشان در این سالها مقایسه کنند؟!
3⃣ همانطور که رهبرانقلاب بارها تاکید کردند، نقشه راه انقلاب اسلامی بر مبنای " منطق مقاومت" است.
🔻منطق مقاومت همان چیزیست که دنیا ایران و اندیشه امام خمینی را در چارچوب آن میشناسد و تحسین می کند حتی اگر بوقچیهایشان خلاف آن را نمایش دهند.
منطق مقاومت اسلوبیست که حزب الله لبنان را آفرید و عزت بخشید. منطق مقاومت مسیریست که امام حسین(ع) و شهدای کربلا و تمام شهدای صدراسلام تا کنون رفته اند.
اما همین رهبر حکیمی که منطق مقاومت را رکن رکین انقلاب معرفی میکنند، آنقدر بر رسانه تسلط دارند که وقتی عده ای در مراسم شعار میدهند : « نه سازش نه تسلیم نبرد با آمریکا»، فورا در مقابلشان پاسخ میدهد که: « بحث ما مقاومت است نه نبرد»!
و راه را بر کسانیکه مترصند نیروی فداکار و از جانگذشته انقلابی را جنگطلب نشان دهند، میبندد تا دوستان و دشمنان بدانند منطق مقاومت، منطق مبارزه و دفاع آگاهانه و شجاعانه است نه استقبال از جنگ.
و ای کاش این نکته بینیها را تندروها و کندروها نصب العین کنند که منطق مقاومت، شناخت، آگاهی و ابتکار عمل می خواهد نه هیجانات احساسی نسنجیده!
4⃣ حفظ وحدت جامعه اسلامی، فلسفه صلح امام حسن (ع) بود و آنچه امروز بسیار مهم است و شاید بتوان به عنوان شاهکلید عبور از شرایط سخت این روزهای کشور ، به آن پرداخت، ایجاد و حفظ وحدت و همبستگی ملی و اجتماعی و دوری از حواشی مهندسی شدهای است که جامعه را دچار گسست و چندقطبیهای خطرناک میکند؛ که مسلمان جماعت هر کجا در طول تاریخ شکست خورده از تفرقه بوده و هر جا پیروزی را به خانه آورده از وحدت کلمه بوده است.
✍ هوشمندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مومو_هراسی‼️
🔴 پشت پرده چالش پوشالی "مومو" دردسر مجازی جدید
#سواد_رسانه
#پیرامون_استیضاح
🔴 یادداشت حسین شریعتمداری| پروژه «دولت بیسر» در ایران کلید خورد‼️
🔻 طرح توطئهآمیز «دولت بیسر» علیه ایران هم کلید خورد. «دولت بیسر» نام پروژهای است که آمریکا و متحدانش با هدف تنشآفرینی و ایجاد ناامنی و بیثباتی برای سه کشور ایران، لبنان و عراق تهیه کرده و اجرای آن را از چند ماه قبل کلید زدهاند (استعفای سعد حریری و عادل عبدالمهدی از نخستوزیری لبنان و عراق). بخش اصلی این پروژه (بخوانید طرح توطئه) حذف رئیس دولت در کشور هدف است.
🔹اکثریت قریب به اتفاق آن عده از مدعیان اصلاحات که در شیپور استعفای رئیسجمهور میدمند، کسانی هستند که در کارنامه سیاه خود ننگ وطنفروشی در فتنه آمریکایی- اسراییلی ۸۸ را دارند.
🔹اما آیا نمایندگان انقلابی مجلس احتمال نمیدهند که تصمیم اخیرشان برای استیضاح رئیسجمهور آب ریختن ناخواسته به آسیاب توطئه «دولت بیسر» دشمن باشد؟! آیا برای پیشگیری از این نتیجه تلخ که حاصل کارشان به سبد دشمن ریخته شود نیز فکری کردهاند؟!
هدایت شده از خبرگزاری فارس
صاحبان دلار فروشنده شدند
🔹پس از ثبت رکوردهای دلاری، از دیروز روند کاهش آرام قیمت ارز آغاز شده و از حدود ۳۲ هزار تومان به ۲۸ هزار و ۲۰۰ تومان رسیده است.
🔹یکی از فعالان بازار ارز علت را کاهش تقاضای خرید اعلام کرد و گفت اغلب دارندگان ارز فروشنده آن شدهاند.
🔹یک منبع آگاه از بازار ارز نیز گفت: برخی دارندگان عمده ارز در حال تبدیل داراییهای خود به ریال هستند و همین مساله موجب عرضه سنگین ارز شده. این رفتار ناشی از برخی پیشبینیها از تحولات بیرونی است.
🔹از طرف دیگر از دیروز یکی از صندوقهای بزرگ و فعال در زمینه طلا پیشبینیهای خود از سود آتی را تعدیل کرد و به شدت کاهش داد. همین موضوع نیز از سوی معاملهگران بازار یک نشانه برای ادامهدار بودن این روند تلقی میشود.
🔹در حال حاضر دلارهای بالای ۳۰ هزار تومان نیز خریدار ندارند و اغلب واردکنندگان معتقدند اجناسی را که با دلار بالای ۳۰ هزار تومان وارد میکنند نمیتوانند در بازار داخل به فروش برسانند و خریداران قدرت خرید با قیمتهای بالاتر را ندارند.
🔸برخی فعالان بازار ارز پیشبینی میکنند کاهش بهای ارز در این مرحله ادامه پیدا کند.
fna.ir/f06dtm
@Farsna
💠 بلومبرگ: اقتصادی که ترامپ تلاش کرد نابود کند با «ساخت ایران» در حال رونق گرفتن است🌸
بلومبرگ با اشاره به سیاست اقتصاد مقاومتی در ایران نوشت: «ساخت ایران» روزنه امیدی است در بحبوحه مشکلات اقتصادی به وجود آمده از سقوط بازار نفت و تحریمها و همهگیری ویروس کرونا.
به گزارش تسنیم به نقل از بلومبرگ، برای آغاز یک کسب و کار جدید در ایران زمانی بدتر از این وجود نداشته است. حتی قبل از اینکه مقامات جمهوری اسلامی به مردم در مورد شیوع ویروس کرونا هشدار دهند، اقتصاد این کشور از تحریمهای آمریکا آسیب دیده بود.
برای سه فارغالتحصیل رشته طراحی یک بازار چند ده میلیونی ارزش ریسک کردن دارد. یک برند خاص توانسته از اول تابستان هزاران تاپ و شلوار جین بفروشد.
«ساخت ایران» روزنه امیدی است در بحبوحه مشکلات اقتصادی به وجود آمده از سقوط بازار نفت و تحریمها و همهگیری ویروس کرونا. در کشوری که زندگی بسیاری از مردم تحت تاثیر تحریمهای غربی قرار گرفته، برخی برندها خلأ کالاهای مصرفی را پر میکنند.
یکی از موسسان این برندها میگوید:«ما فقط میدانیم این کار موثر خواهد بود چون هم خودمان و هم بسیاری از افراد اطرافمان بسیار نیازمند کالاهای اساسی و ساده هستیم.»
برند مذکور از منسوجات بافته شده در کارخانهای در شهر خوی استفاده میکند و نیازی به واردات ندارد. نبود رقابت از طرف برندهای جهانی و قیمت پایین نیروی کار قیمت این برند را در حد قابل قبولی نگه داشته و حاشیه سود خوبی دارد.
آیتالله خامنهای، رهبر ایران مدتهاست سیاست اقتصاد مقاومتی را در کشور تشویق میکند. قرار بود قرارداد برجام ایران را به بازارهای بینالمللی بازگرداند ولی دونالد ترامپ با نقض این قرارداد حمله به اقتصاد ایران را آغاز کرد.
یکی از اولین چیزهایی که با آغاز تحریمها از بازار ایران محو شد، مغازههای پوشاک با برندهای خارجی بود. ترکیب سقوط ارزش ریال که ضربه سختی به قدرت خرید مصرفکنندگان زد و ممنوعیت دولتی بر واردات صدها کالای غیر ضروری مثل پوشاک، باعث نابودی صنعت خردهفروشی شد. کاهش واردات باعث کمبود کالاهایی مانند شامپوهای خارجی شده که قیمت آنها سر به فلک کشیده بود.
مقامات ایران سعی دارند بخش خصوصی و صادرات به کشورهای همسایه را توسعه دهند ولی بزرگترین صنایع تولید بومی ایران مثل خودروسازی هنوز گرفتار تحریمها و فساد هستند. همه گیری ویروس کرونا هم در این بین تجارت بین مرزی را متوقف کرده است. اما بسیاری از شرکتهای کوچک عملکرد بهتری داشته اند، با وجود اینکه تولید ناخالص داخلی 12 درصد از 2018 کوچکتر شده است.
اقتصاد ایران همچنان با مشکلات فراوانی روبروست. آمار ابتلای روزانه به کرونا در این کشور افزایش یافته و محدودیتهای حملونقل در پنج شهر بزرگ از جمله تهران اعمال شده است.
بسیاری از کالاهای اساسی که در ایران ساخته میشوند هنوز هم قیمت بالایی دارند چون برای برخی قطعات خود نیازمند واردات
هستند.
✍ دکتر عبدالله گنجی :
گر چه طراحان استیضاح رئیس جمهور از نظر حقوقی واجد ملامت نیستند اما به نظر می رسد غلبه عواطف باعث شد به سه مساله توجه نکنند
۱-ظرفیت همراه خود در درون مجلس چقدر است؟
۲-سیره نظام در باره سال آخر دولتها چیست؟
۳-فردای استیضاح چه میشود و چه مساله ای از کشور حل می شود؟
🔴 #پایان_بازی| حرف آخری که باید اول زده میشد‼️
🔻 امیرآبادی فراهانی، عضو هیئت رئیسه مجلس: در مجلس به این نتیجه رسیدهایم که استیضاح روحانی انجام نشود.
🔹اگر الان استیضاح رئیس جمهور را شروع کنیم، روند آن در حدود ۲ ماه طول میکشد و به ماه دهم سال میرسیم، بعد از آن نیز معاون اول رئیس جمهور به مدت ۳ ماه رئیس دولت میشود و بعد از هم به تعطیلات عید میرسیم و اندکی بعد نیز مهلت کارِ دولت تمام میشود و اگر نتیجهای داشت انجام میشد؛ بنابراین ما در مجلس به این نتیجه رسیدهایم که استیضاح انجام نشود.
🔴 اصلاح طلبان و سقوط از«سیاست ورزی مبتذل» به «سیاست ورزی مستهجن»!
اگر خودشان پیشنهاد #استعفای_روحانی را طرح کنند، اقدامی عاقلانه و برای حل مشکلات است، اما اگر جناح رقیب طرح #استیضاح_روحانی را مطرح کند میشود اقدام علیه جمهور!
🔸🔹 اگر پنگوئن از یه مسیر بره و بفهمه خطرناکه از اون مسیر دوباره نمیره!
ولی اصلاح طلبا چند باره میرن تو مسیر مذاکره و هی شکست میخورن
پا میشن خودشون رو میتکونن و میگن
خب این بار هم مقصر رهبریه!
بریم واسه مذاکره بعدی!
💠 گزارش میدانی از بازار ارز؛
صرافیها: خریدار نیست؛ همه فروشندهاند/ ۶ دلیل ریزش ۴ هزار تومانی قیمت دلار
صرافهای خیابان فردوسی از افزایش تعداد فروشندهها در بازار و نبود خریدار میگویند و تأکید دارند که جو بازار به شدت ریزشی است و احتمالاً قیمت دلار به کانالهای پایینتر سقوط کند.
متن کامل 👇👇👇
mshrgh.ir/1132777
تلاش لشکر تکنفره اصلاحات براي انتخابات 1400
روزنامه صبح نو نوشت: در خاموشی و انفعال قاطبه احزاب و جریانهای اصلاحطلب، حزب کارگزاران سازندگی، اکنون فعالترین حزب اصلاحطلبی به شمار میآید که در حوزههای مختلف، مشغول برداشتن قدمهایی برای توفیق در انتخابات آینده ریاستجمهوری است. این حزب مشخصا در سه حوزه انسجام درونتشکیلاتی، تلاش برای بازسازی روابط اصلاحطلبان با حاکمیت و نهایتا کوشش برای همراهكردن بدنه اجتماعی سرخورده اصلاحات با خود، مشغول اقدامات و رایزنیهای فشرده است. کارگزاران این روزها، لشکر تکنفره اصلاحات است؛ پس از شکست فاحش اصلاحطلبان در انتخابات مجلس یازدهم، روند بیحرکتی و انفعال در درون جبهه اصلاحات، شیبی تند به خود گرفت، بهگونهای که بخش عمدهای از اصلاحطلبان، از اساس حضور در عرصه سیاسی به ویژه در انتخابات را بیفایده و از سویی موجب خدشه به آبروی سیاسی این جبهه دانستند... عملگرایان قصد دارند در میانه سرخوردگی و یأس تشکیلاتی و معرفتی اصلاحطلبان، یکتنه بار حضور در عرصه سیاسی ایران را به دوش بکشند تا به خیال خودشان اجازه ندهند، دولتی غیر از مختصات آنها در آینده روی کار بیاید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پروسه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا چگونه است؟
🔴 #سوریـه| وضعیت سنجی آخرین تحولات سوریه
🔻 نقشه تسلط نظامی در سوریه نشان میدهد از شش ماه پیش یعنی از ماه فوریه گذشته شاهد نوعی ثبات میان طرف های درگیر در سوریه هستیم ، این برای نخستین بار از زمان آغاز درگیریها در سوریه از سال ۲۰۱۲ است که حوزه نفوذ و تسلط طرفهای مختلف شاهد هیچ گونه تغییری نبوده است.
🔹 هم اکنون نیروهای دولتی سوریه بر ۶۳.۳۸ درصد یعنی تقریبا دو سوم مساحت سوریه تسلط دارند، نیروهای دموکراتیک سوریه هم تقریبا کمی بیشتر از یک چهارم مساحت این کشور را در کنترل دارند، گروههای مخالف دولت سوریه هم بر ۱۱ درصد مساحت این کشور حاکم هستند. گروه تروریستی داعش علیرغم وجود برخی هستههای مسلح، دیگر عملا بر مساحتی از جغرافیای سوریه حاکم نیست اما قادر به انجام حملات متعدد در شرق سوریه است.
🔹 علت جمود و عدم تحرک در جبهه ادلب به وضعیت میدانی پیچیده آن باز می گردد، این احتمال وجود دارد که نیروهای سوری دست به عملیات نظامی برای تسلط بر منطقه جبل الزاویه بزنند چرا که تنها منطقهای به شمار میرود که خارج از کنترل دمشق قرار دارد و بر اتوبان بین المللی -4M به عنوان شاهراه راهبردی که حلب و لاذقیه را به هم متصل می کند، اشراف دارد.
🔴 همتی و رحمانی فضلی: برخی دولتی ها اداره امور کشور را رها کرده اند
🔹عبدالناصر همتی در گفت وگویی با برخی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام تلویحا گفته که برخی دولتی ها اداره امور کشور را رها کرده اند.
🔻 پیش از این نیز عبدالرضا رحمانی فضلی گفته بود که امور اجرایی متولی ندارد!همین موضوع ترخیص کالاهای اساسی از گمرک را اگر من اختیار داشته باشم یکشبه حل می کنم.
واشنگتن: ترامپ یا بایدن فرقی نمیکند، فشار بر ایران ادامه دارد
🔹نماینده ویژه آمریکا در امور ایران: فشار حداکثری تا تغییر رفتار ایران ادامه مییابد و فرقی نمیکند رئیس جمهور آینده چه کسی باشد.
🔹برای تهیه بسته تحریمی جدید علیه ایران آماده میشوبم و سفر اخیرم به اروپا برای بررسی اوضاع مرتبط با ایران بود.
🔹اگر ترامپ در انتخابات پیروز شود، ایرانیها بسرعت برای امضای توافق هستهای جدید حرکت خواهند کرد.
fna.ir/f06la4
@Farna
✍ماههای پایانی
دولت حسن روحانی
🔻🔺و خطای محاسباتی برخی دوستان انقلابی ...
📝 چرا امروز استیضاح روحانی غلط است.
📖 یک. درسی از تاریخ و سیره رهبری
🔹درست در بحبوحه پذیرش قطعنامه ۵۹۸ بود
که یکباره میرحسین موسوی شوکی ناگهانی به بدنه اجرایی و مدیریتی کشور وارد کرد. میرحسین استعفا داد و بلافاصله در جایی نامعلوم مخفی شد.
🔺امام امت در جلسهای
با حضور کارگزاران اجرایی کشور، ضمن طرح موضوع استعفای نخستوزیر، نظر حضار جلسه را جویا شدند.
🔸آیتالله خامنهای رییس جمهور وقت کشور،
گرچه دل خوشی از کمکاریها و کارشکنیهای پیاپی موسوی نداشت، اما صریحا از امام راحل خواستند با استعفا مخالفت کنند! چرا؟!
🔹چون قطعنامه و نوع پایان جنگ
محصول عملکرد، مذاکره و عملیات روانی میرحسین موسوی و همقطارانش بود.
🔸 حال میرحسین میخواست
زیرکانه از بازیای که ترتیب داده بود خارج شود و کارنامه سیاسی خود را از قطعنامه و تبعات آن تطهیر کند. این برای آینده سیاسی میرحسین هم قطعا مؤثر بود.
🔹اما میرحسین باید میماند
و جور عملکردش را میکشید و تجربه ملی از قطعنامه نیز شکل میگرفت.
🗓 دو. بزنگاه تاریخی امروز و رسالت ما
🔸امروز هم در بزنگاه تجربه عملی ملت
از برجام و درست زمانی که ملت باید با هزینههای سنگینی که داده بفهمد حاصل دلبستن به غرب، چیزی جز روزگار بد امروز نیست، دو گروه در صدد هستند این معادله را به هم بزنند:
1️⃣ اصلاح طلبان:
اصلاحطلبان غربزده، همه آبروی خود را در قمار برجام روی میز گذاشتند؛ وعدههای دروغینی نظیر میوه و آفتاب و آب برجام!! حال که موعد رسواییشان فرا رسیده یک استعفا و هرنوع آشوبی میتواند ذهنیت مردم را به سمت و سوی دیگری منحرف کند تا این طیف، باز هم در قامت طلبکار و مصلح اجتماعی ظاهر شوند.
2️⃣ برخی دوستان انقلابی:
برخی دوستان، درست در بزنگاهی که باید به فکر گفتمانسازی، جبههسازی و اجماع حداکثری برای تشکیل دولت جوان و حزباللهی باشیم، با خطای محاسباتی در این واپسین نفسهای دولت، به فکر استیضاح افتادهاند!!
🔹چه کمکی بهتر از این برای اصلاحات!
حتی استعفا برای اصلاحات، تبعات دارد؛ اما استیضاح نه!! چراکه خیلی راحت بازار جنگ روانی و مظلومنمایی را داغ میکنند و بر مدار بازی با احساسات مردم سوار میشوند که: نگذاشتند کار کنیم و ....
⛔️ سه. منفعت ضد انقلاب و آمریکا
🔸ایرانِ بیسر و کشورِ بیدولت ،
در این بلبشوی امنیتی منطقه، میتواند کمک زیادی کند تا الکاظمی دیگری در ایران، سکاندار اجرایی ایران شود و مرکز فرماندهی جبهه مقاومت منطقه، گرفتار اختلال و هرج و مرج شود.
🔹امروز اسرائیلی که شمارش معکوس
حیاتش آغاز شده، به تنفس مصنوعی و خرید زمان نیاز دارد. لذا به هر میزان، ایران ضعیف شود، درست به همان مقیاس، اسرائیل دوباره جان خواهد گرفت.
✅ چهار. توصیه به دوستان
🔸به همه برادران انقلابی،
دوستانه و صمیمانه توصیه میکنیم شرایط پیچیده امروز را واقعبینانه نگاه کنند؛ نه احساسی و صرف دستیابی به اهداف کوتاه مدت. امروز باید تبعات هرگونه تصمیمی را مورد توجه قرار داد. گاهی بین انتخاب بد و بدتر قرار داریم و انتخاب بد از بدتر، عین خردمندی است.
🔹خواهش میکنم کاری نکنیم که
نتیجهاش کمک به اهداف رژيم صهيونيستی، ضد انقلاب و اصلاحطلبان باشد.
⏱ زمان کم است و ما هنوز
برای تحقق دولت حزباللهی جوان، کار بایسته و شایستهای نکردهایم...
🔴 واکنش روحانی به طرح استیضاحش
🔹 روحانی در جلسه هیئت دولت: نباید وارد مسائل حاشیهای بشویم
🔹 ما نماینده مردم هستیم و مردم مارا انتخاب کردهاند، مردم میدانند ما در مشکلیم و اگر [کسی]بخواهد جنجال و حاشیهای درست کند نباید به ان اعتنا کرد
🔹 با اختلاف و جدایی به جایی نمیرسیم
🔹 دولت به تنهایی نمیتواند کاری انجام دهد
🔴 تحلیل جالب کارشناس بیبیسی از رویکرد شکست خورده ترامپ علیه ایران
محمد هاشم پسران، اقتصاددان ایرانی در مصاحبه با بیبیسی فارسی:
🔹 اگر ترامپ هم در انتخابات پیروز شود نمی تواند رویکرد فشار و تحریم را بر ایران ادامه دهد. چون این سیاستی که اجرا کردند و فکر کردند در عرض یک سال میتوانند نظام ایران را به زانو در بیاورند، عملی نشد. معمولا اگر سیاستی هم در چند ماه نخست و حداکثر یک سال اول اثر نداشته باشد، نظام می تواند خودش را با آن تطبیق دهد.
🔹اقتصاد ایران اقتصاد بزرگی است و از لحاظ تکنولوژی گسترده است. به آسانی نمیتوان این اقتصاد را از طریق تحریم به زانو در آورد.
💠تعطیلی جلسه قوا توسط رئیس جمهور/ راه جایگزین مجلس برای تعامل با دولت
جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا به دلیل غیبت رئیسجمهور برگزار نمیشود.
آخرین جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا مربوط به مخالفت روسای قوای تقنینی و قضائی با تشکیل بورس نفت بود که از آن روز تاکنون (یک ماه) جلسه اقتصادی سران قوا تعطیل شده است.
پیگیریهای خبرنگار فارس از نمایندگان مجلس حکایت از این دارد که بعد از تعطیلی جلسات شورای هماهنگی، طرح جایگزینی را مجلس در سطح وزرا برای پی گیری مسائل کشور دنبال کرده است.
در همین راستا قالیباف به عنوان رئیس مجلس، جلساتی با وزرا و مدیران ارشد دولتی برگزار کرده و به نوعی امر ضروری تعامل قوا را در سطح ارتباط با وزرا و ارائه توضیح و گزارش از آنها درخصوص مسائل مختلف پیگیری میکند.
پی گیری وضعیت بازار ارز و جلسات مستمر 10 روزه با هدف کاهش قیمت دلار و تثبیت بورس و جلوگیری از قیمت گذاری دستوری فولاد در همین راستا تلقی می شود.
همچنین برگزاری نشستهای رئیس مجلس و نمایندگان با رئیس کل بانک مرکزی، وزیر اقتصاد، وزیر نفت و وزیر جهاد کشاورزی برای پی گیری مسئله اقتصاد و معیشت، سیاستهای پولی، مالی و تجاری، نحوه حمایت از واردات کالاهای اساسی با ارز ترجیحی و حمایت از تولید از جمله اقدامات اخیر و تعاملی دولت و مجلس محسوب می شود.
در این جلسه نمایندگان نقطه نظرات و انتقادات خود را پیرامون مسائل مختلف از جمله نفوذ دلالان در بحث توزیع نهادههای دامی و خودرو و... مطرح کردند.
✍ دکتر عبدالله گنجی :
نمی دانم خبر اعزام تکفیری ها به آذربایجان چقدر دقیق است اما با تحلیل منطقی موضوع، صغری و کبری بحث چفت نمی شود.یعنی آمده اند از شیعیان(که آنان را مشرک می دانند)و سرزمین شیعه دفاع کنند؟تکفیری ها امت گرا هستند و به ناسیونالیسم قومی و ملت گرایی هم اعتقادی ندارند.انگیزه حضور چه می تواند باشد؟ پول؟