eitaa logo
🟨🟨💠 بصیرت 💠🟨🟨
339 دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
13.8هزار ویدیو
61 فایل
بصیرت ، تشخیص حق از باطل نیست بصیرت ، تشخیص حق از حق‌نمـــاست @basir_at #کانال‌بصیرت https://eitaa.com/joinchat/2677342406C185ebfe65b
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تظاهرات فعالان حامی فلسطین در اسلو علیه فروش سلاح به "اسرائیل" 🔸گروهی از فعالان حامی فلسطین در اسلو، پایتخت نروژ در اعتراض به فروش سلاح به "اسرائیل" دست به تظاهرات زدند. 🔸معترضان از وزارت تجارت و صنعت نروژ خواستند که مسئولیت خود را در قبال این موضوع بپذیرد و از ارسال هرگونه تجهیزات نظامی به "اسرائیل" جلوگیری کند. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری از یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شهرک سلواد در شمال شرق رام الله 🔸مبارزان فلسطینی نیز با نظامیان صهیونیست درگیر شدند و ضرباتی را به نظامیان اشغالگر وارد کردند. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویر بیشتری از حضور گسترده فلسطینی ها در نخستین جمعه ماه مبارک رمضان در مسجد الاقصی .
✅ آمریکا با طرح پیشنهادی مصر درباره غزه مخالفت کرد 🔸سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با طرح پیشنهادی مصر درباره غزه مخالفت کرده و گفت که این طرح با انتظارات دونالد ترامپ همخوانی ندارد. .
✅ درخواست برای تحقیقات بین المللی درباره شهادت دهها اسیر فلسطینی در زندانهای اشغالگران 🔸رئیس باشگاه الاسیر فلسطینی خواستار انجام تحقیقات بین المللی مستقل و بی طرفاانه درباره چگونگی شهادت دهها اسیر فلسطینی در زندانهای اشغالگران شد. 🔸این درخواست پس از آن صورت گرفت که طی چند روز اخیر چهار اسیر دیگر فلسطینی در زندانهای اشغالگران صهیونیست به شهادت رسیده اند که آخرین آن عاشورعلی البطش شهروند 62 ساله بود که جنبش جهاد اسلامی خبر شهادت وی را اعلام کرد. .
✅ ابراز نگرانی روسیه از نظامی‌سازی اتحادیه اروپا 🔸سخنگوی وزارت خارجه روسیه: ما شاهد آن هستیم که اتحادیه اروپا اکنون بسیار فعالانه در حال بحث دربارۀ نظامی‌سازی اتحادیه و توسعه بخش دفاعی است. این فرایندی است که ما از نزدیک آن را زیر نظر داریم، چرا که اتحادیه اروپا روسیه را به عنوان رقیب اصلی خود معرفی می‌کند. .
⭕️ شهادت دو فلسطینی در حمله پهپاد اسرائیلی به شرق غزه 🔸خبرنگار الجزیره اعلام کرد که یک فروند پهپاد ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی گروهی از فلسطینیان را در محله شجاعیه در شرق غزه هدف قرار داده است که بر اثر آن دو فلسطینی به شهادت رسیدند. 🔸گفتنی است که از زمان اجرای آتش‌بس در غزه، ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی صدها مرتبه اقدام به نقض این توافق کرده که بر اثر آن تاکنون نزدیک به ۱۲۰ فلسطینی به شهادت رسیده و صدها نفر نیز زخمی شدند. .
حماس: تجاوزات علیه مساجد کرانه باختری، تشدید جنگ دینی است 🔸جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که تجاوزات اشغالگران علیه مساجد کرانه باختری در رمضان، تشدید جنگ دینی است و ملت ما در برابر هتک حرمت مقدساتش سکوت نخواهد کرد 🔸 تجاوزات رژیم اشغالگر به مساجد در ماه مبارک رمضان، از جمله یورش نیروهای اشغالگر و شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی و تلاش برای یهودی‌سازی آن، ادامه تلاش‌ها برای تسلط کامل بر مسجد ابراهیمی، و هتک حرمت و آتش زدن چندین مسجد در نابلس در بامداد امروز، نشان‌دهنده تشدید جنگ دینی رژیم اشغالگر و هدف قرار دادن مقدسات اسلامی در چارچوب جنگی تمام‌عیار علیه ملت و سرزمین ما است. 🔸 این حملات به مساجد در نابلس و الخلیل، آتش زدن بخش‌هایی از آنها و جلوگیری از ادای نماز صبح، اقدامی خطرناک است که مستلزم تلاش‌های گسترده برای جلوگیری از تکرار آن و ایستادگی قاطع در برابر سیاست‌ها و طمع‌ورز‌ی‌های اشغالگران است. 🔸 ملت فلسطین و مقاومت آن، همچنان سپر مستحکمی برای دفاع از مساجد و مقدسات خود خواهند بود که در معرض تجاوزات و هتک حرمت از سوی اشغالگران و شهرک‌نشینان به‌ویژه در ماه مبارک رمضان که ماه ایثار و جهاد است، قرار دارند. 🔸 ما از عموم ملت فلسطین در کرانه باختری، قدس و اراضی اشغالی ۱۹۴۸ می‌خواهیم که تمامی اشکال مقاومت را تشدید کرده، حضور خود را در مسجدالاقصی و مسجد ابراهیمی تقویت کنند و در برابر تجاوزات اشغالگران به مساجد و مقدسات بایستند. .
ورود هیئت حماس به قاهره 🔸منابع خبری از ورود هیئتی از جنبش حماس به قاهره برای انجام مذاکرات درباره آتش بس در نوار غزه خبر دادند. .