[هفت نفر، هفت رنگ]🌈
پوستری که در دو صحنهی موزیکویدیوی Danger میبینیم، سالِ ۲۰۰۸ بعد از وضع قانونی در ایالت کالیفرنیای آمریکا که ازدواج همجنسگرایان رو غیرقانونی اعلام کرد طراحی شد و تبدیل به نمادی شد که تا به امروز نشوندهندهی مبارزهی اقلیتهای LGBTQ+ برای برابریه.
[شش رنگ]🌈
خیلی از تیمهای لیگِ بسکتبالِ آمریکا (NBA) در طول دهههای گذشته از طرحهای رنگینکمان یا شعارهایی توی لباسهاشون استفاده کردن تا حمایتشون از خانواده +LGBTQ رو نشون بدن؛ ولی میشه گفت اسطورهایترینِ اونها، لباسِ تیمِ Denver Nuggets ئه که از سال 1981 تا 1993 درست همزمان با بحرانِ گسترش ویروس HIV بینِ همجنسگرایان برای بیش از یک دهه پوشیده شد تا حمایت این تیم رو نشون بده و به مردم راجع به مشکلات این جامعه اطلاعرسانی کنه. از اون زمان این لباس تبدیل به نمادی از حمایتِ جامعهی ورزشکاران از خانوادهی رنگینکمانی شد و افرادی که این لباس رو به تن میکردن به نحوی همراهیشون رو نشون میدادن. تهیونگ تویِ [این] اجرای DNA این لباس رو پوشیده.
[شش رنگ رنگین کمان]🌈
سال ۲۰۱۳ نامجون آهنگ same love رو پیشنهاد داد و گفت این آهنگ رو همینجوریش هم دوست داشته ولی وقتی معنی آهنگ رو خونده دوبرابر ازش خوشش اومده. آهنگ راجع به تبعیضهاییه که متوجهِ جامعهی LGBTQ+ ئه و سختیهایی که در طول زمانهای مختلف در زندگیشون تجربه میکنن.
بعدتر وقتی توی یه مصاحبه از نامجون راجع به این توییتش سوال کردن، نامجون گفته بود: "پیدا کردن کلماتِ درست سخته، ولی وقتی میگیم same love انگار داریم میگیم همهی شکلهای مختلفِ عشق ورزیدن یکسانن. این تمام چیزیه که برای گفتن دارم." و یونگی اضافه کرده بود: "هیچ چیز اشتباهی در این باره وجود نداره. همه برابرن."
#همجنسگرایی
این مطالب، به طور کاملا حقیقی نشون میده که پشت پرده گروه های کیپاپ از جمله بلک پینک، بی تی اس، اکسو و... دستهای پنهانی هست که مخفیانه و کاملاً برنامه ریزی شده داره فرهنگ مبتذل و حرامِ همجنسگرایی رو رواج میده. و البته در طی ۳، ۴سال اخیر این روند سرعت بیشتری گرفته و دیگه دارن روی استیج و برنامه مستندهای Run BTS علنیش میکنن.
#bts
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای اثبات همجنسگرایی: یه شنل هست که اعضا داخل ام ویا میپوشن. توی ام وی فیک لاو ext ver ، توی کنسرت سون تین و ام ویای دیگه . این شنل مثل همون شنلیه که داخل فیلم واید آیز شات تو یه سکانس پوشیده شده. سکانسش معروف به سکانس نقاب داران هست. داخل این سکانس شخصیت اصلی یه رمزی رو میگه و وارد یه ساختمون میشه اونجا یه مراسمی هست که یک نفر وسط وایساده و بقیه دورش به شکل دایره وایسادن. همشون شنل و ماسک پوشیدن و شنل و نقاب شخصیت اصلی فیلم دقیقا مثل شنل و نقابیه که جئون کوک توی فیک لاو ext ver پوشیده. اون فردی که وسط وایساده دستش یه وسیله اس که به زنجیر آویزونه . این وسیله هم مثل وسیله ایه که جئون کوک توی ام وی on دستشه و همزمان که شنل رو هم پوشیده. حالا تو ادامه ی سکانس فیلم چند تا دختر میان وسط شنل هاشون درمیارن و با هم جنس ارتباط برقرار میکنن و بعد هم با غیر هم جنس. این میتونه یه مدرک قطعی برای همجنسگرایی باشه.
به بقیه خواننده ها تو این فیلم اشاره شده
البته که بی تی اس و اکسو هم عضوشون هستن .
# ناشناس
https://eitaa.com/basiramar/754 / یا خدااا!!عجب
●°●°●°●°●°●°●°
تازه اخرشم گفته اگه تهیونگ نبود شما هم نبودین 😐
قانع شدین یا بیشتر بگه؟😂