eitaa logo
بصیر عماریون (مُلک سلیمانی)
1.3هزار دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
3.5هزار ویدیو
22 فایل
#عمـــــاریون_رهبــــــــریم 🔮در شـــام شـــوم خواص کور نور بصیــــرت عمــار آرزوست #ما_ملت_امام_حسینیم 🆔 @basirammareyon 🆔 @porsemanammareyon 🆔 @Tebammareyon 🆔 @hafezanammareyon
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺یک سوم معادن آخر دولت حراج شد! فرآیند عجیب و فسادآور واگذاری این ۶ هزار و پهنه‌های جدید فقط مشروط به ثبت نام در یه سایته و معدن به کسی تعلق میگیره که زودتر ثبت نام کنه! دبیر اتحادیه تولیدکنندگان مواد معدنی حداقل ارزش این معادن رو ۶ هزار میلیارد تومان تخمین زده... معاون سابق امور معادن وزارت صمت گفته تخلفات در این فرآیند به حدیه که معدن سرب رو به عنوان معدن آهک می‌فروشن! 💬مریم شکرانی
13.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️مداحی حماسی زنده یاد حاج محمدباقر منصوری در محضر رهبری
17.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️چاله‌هایی که دولت روحانی ایجاد کرده و نحوه‌ی پر کردن آن توسط دولت آقای رئیسی 🎙 استاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️افشاگری معاون قضایی دادستان کل کشور درباره خرابکاری دولت در ماه آخر: معادن را به حراج گذاشته‌اند. اوباش را اجیر می کنند که مراکز دولتی را آتش بزنند!
🌸 نگاهی گذرا به اخبار منتشره در اقصی نقاط جهان طی شب گذشته 🔴 سفارت روسیه در لندن: برجام هیچ جایگزین معقولی ندارد. بدون آن، صلح و امنیت بیشتر آسیب پذیر می‌شود. 🔴 وزیر خارجه اسپانیا: منتظر پیشرفت روشن در مذاکرات هسته‌ای ایران هستیم. 🔴 هشدار روسیه به انگلیس: از مرز ما عبور کنید، حمله می‎کنیم. 🔴 سازمان تروریستی سنت‌کام اعلام کرد بیش از ۹۰ درصد از فرایند خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان تکمیل شده است. 🔴 جانشین رئیس پلیس راهور ناجا: خروج از تهران به هر سمتی ممنوع و مشمول جریمه یک میلیون تومانی است. 🔴وزیر خارجه افغانستان: ۸۰ شهرستان به دست طالبان افتاد. 🔴 نماینده دائم ایران در وین: بزودی اولین صفحه سوخت سیلیساید در ایران ساخته می شود. 🔴 سه کشور اروپایی طرف برجام در بیانیه‌ای از گزارش‌ها درباره تصمیم ایران برای تولید اورانیوم فلزی غنی‌شده تا ۲۰ درصد ابراز نگرانی کردند. 🔴 سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: تصمیم ایران برای غنی‌سازی ۲۰ درصدی یک گام رو به عقب است.
🔴 رئیسی به پیام پوتین پاسخ داد/ خروج از تهران ممنوع شد/ اطلاعات کامل خودروهای لوکس در اختیار سازمان مالیاتی/ ۸۰ شهرستان به دست طالبان افتاد 🔸سفیر ایران در روسیه در دیدار «آندری فورسنکو» دستیار ویژه رئیس جمهور روسیه پاسخ کتبی سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور منتخب کشورمان به پیام تبریک ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه را به وی تقدیم کرد 🔹سردار حسینی، جانشین رئیس پلیس راهور ناجا: خروج از تهران به هر سمتی ممنوع و مشمول جریمه یک میلیون تومانی است. برخورد با تردد‌های غیرمجاز در شهر‌های قرمز و نارنجی کشور تشدید می‌شود. 🔸 رییس سازمان امور مالیاتی: اطلاعات کامل خودروهای لوکس موجود در کشور در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار گرفته و به محض تصویب و ابلاغ آیین‌نامه‌های اجرایی اخذ مالیات از آنها در دولت، این قانون به اجرا درخواهد آمد. 🔹وزیر خارجه افغانستان: طالبان حملات خود را از شمال شرق افغانستان به غرب این کشور منتقل کرده است و ۸۰ شهرستان دیگر به دست طالبان افتاد.
📸رسوایی بزرگ برای اصلاح طلبان که پول می گیرند تا در این اوضاع بد اقتصادی کشور و ناکارآمدی دولت روحانی، خبر جعل کنن