فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺آیا نظامیان بعد از استعفا میتوانند در سیاست و انتخابات و حزب ورود کنند؟
🍀 پاسخ امام راحل ببینید
#بله_میتوانند
معبودم !💕
شب مرا به نور صبح رسانیدی ،
زندگی مرا هم به نور هدایت خودت منور ساز.😇✨
صبح مان و روزمان را سرشار از خیر و
بخشش و استقامت برمسیر بندگیات قرار بده.☀️📿
الهی آمین❤️
🔴 دنبال دلیل دیگری نگردید‼️| سکولارهای ایرانی ومرجعیت نجف
🖌 #عبدالله_گنجی
🔻 #زمانـه| آیتالله العظمی سیستانی از جهت هویت
ملی یک ایرانی است، در عین حال فقاهت و مرجعیت تشیع فاقد مرز و جغرافیاست. نه آیتالله سیستانی حصر در جغرافیای عراق است و نه مراجع قم حصر در فلات ایران. هیچ کس تاکنون نشنیده است که آیتالله سیستانی با تشکیل مردمسالاری دینی در ایران مخالفت داشته باشند یا به اندیشه سیاسی امام تعرض و انتقاد کنند. همانگونه که از ایشان ندیدهایم بر تشکیل نظام دینی در عراق اصرار ورزد، مشاهده نشده است که روی سکولارها و غربگراهای ایرانی و عراقی حساب ویژه باز کند.
🔹طبیعتاً عراق اشغال شده با اکثریت نسبی – نه مانند ایران- استعداد نظام سیاسی از نوع جمهوری اسلامی ایران را ندارد و هرگونه توقع در اینباره سهلاندیشی است. بدون تردید حضرت ایشان برای همه ایرانیان محترم و عزیز است، اما برای اصلاحطلبان پیشرو از تهران تا لندن نه در ابعاد فقاهت و مرجعیت یا سلوک معنوی که در بعد سیاسی جذابیت ویژهای دارد. چرا سلوک سیاسی ایشان را میپسندند و به آن غبطه میخورند و با مثالآوری از تصمیمات وی به نظام کنایه میزنند؟
🔹برای پاسخ به این سؤال ابتدا به این عبارت شخصیت امریکایی که در دهه ۸۰ به ایران آمد و جمعبندی خود از تحولات سیاسی ایران را در کتاب «دوام خمینی» به رشته تحریر درآورد، توجه فرمایید تا تقریب ذهن به پاسخ تسهیل شود: «کسانی که در دهه ۶۰ خود را بهترین یاران آیتالله خمینی میدانستند، در دهه ۷۰ برای بازگشت دوباره به قدرت تصمیم به تغییر ۱۸۰ درجهای ایدئولوژیک گرفتند و به مروجان غرب و لیبرالیسم تبدیل شدند. برخی نقطهنظرات آیتالله خمینی را بزرگ و برخی را به کلی نادیده گرفتند.» ؛ راز این علقه و غبطه ویژه به حضرت آیتالله سیستانی در همین عبارت نهفته است. یعنی لیبرالها و سکولارها، حضرت آیتالله را سکولار فرض کردهاند و به همین دلیل احساس قرابت میکنند. این جماعت از جهت تاریخی و اجتماعی برایشان پرهزینه است که بر امام بتازند، اما با برجسته کردن سلوک سیاسی آیتالله سیستانی نوعی شورش مستتر علیه امام را به جرم طرح اسلام سیاسی رقم میزنند. طبیعی است که کنش سیاسی حضرت آیتالله سیستانی به دلایل مختلف از جمله ساختار دینی و قومی عراق به سمت تشکیل حکومت دینی نمیرود، اما مثالآوری از نوع تعاملات آیتالله سیستانی با سیاست و حکومت با هدف هجو اندیشه سیاسی امام است. به این دلیل که امام فرمود: «والله قسم اسلام همهاش سیاست است. نمازش، حجش، صومش و خمسش و...».
🔹ابراز ارادت به آیتالله سیستانی صرفاً بر باور سکولاریسم این جماعت استوار است و گرنه بخشی از آنان نه مقلد کسی هستند و نه اصلاً به واجبات اعتقاد دارند و به قول منتجبنیا و محمد هاشمی اصلاً نماز نمیخوانند. قطببندی و صفآرایی تصنعی قم _ نجف با نگاه سیاسی نیز بر همین اساس تئوریزه میشود و گرنه ارادت مقام معظم رهبری و دیگر مراجع معظم تقلید در ایران به حضرت آیتالله سیستانی روشن و بدیهی است. شاه هم برای برجسته کردن حوزه نجف مقابل قم با گسیل نامه تسلیت درگذشت آیتالله بروجردی به مراجع نجف دنبال جابهجایی مرجعیت حوزه بود، اما موفق نشد.
🔹 جذابیت ورود پاپ و غبطه ناگفته ی: کاش به ایران میآمد نیز از همین جنس است. این جماعت با نگاه بروندینی مسائل درون دینی را تحلیل میکنند و ملاقات این دو شخصیت دینی به این دلیل برایشان تیتر یک رسانه میشود که آن را ملاقات سکولاریسم – سکولاریسم برداشت میکنند. باور کنید اگر فرضاً حضرت آیتالله سیستانی به تهران بیاید و با رهبری دیدار کنند، اصلاً برایشان جذاب نیست، چرا؟ چون یک طرف ملاقات پرچمدار اسلام سیاسی است.
🔹فهم آنچه به رشته تحریر درآمد، سخت نیست، میتوان توئیتها، نوشتهها و جهتگیریهای رادیکال / پیشروها را در همین روزها رؤیت و تحلیل کرد، آنگاه خواهید فهمید که حُسنی که این جماعت در حضرت آیتالله سیستانی میبینند، این است که راهی را که امام رفت به هر دلیل انتخاب نکرد. منازعه «اسلام سیاسی» و «سکولاریسم» اساس حب و بغض، مثالآوری، کنایه و قیاس این جماعت با هدف تخفیف آورده امام در عرصه سیاست و حکومت است. دنبال دلیل دیگری نگردید.
💠 الگوی پیشرفت اسلامی _ایرانی
🔹ما گفتیم این آغاز یک راه است؛ یعنی جلسهی امشب ما یک شروع بود؛ این باید ادامه پیدا کند. ممکن است دربارهی همین مسئلهی الگوی اسلامی _ایرانی برای پیشرفت، ده و شاید دهها گردهمائی و نشست لازم باشد. ممکن است دهها حلقهی علمی لازم باشد که در دانشگاههای مختلف تشکیل شود. ممکن است صدها نفر از فرزانگان و نخبگان و دانشمندان ما که ترجیح میدهند کار شخصی بکنند - اهل کار جمعی نیستند - آماده باشند در خانههای خودشان مطالعه کنند؛ از اینها بایستی استفاده شود.
🔹 حلقههای فکری تشکیل شود، دانشگاهها و حوزهها با این مسئله درگیر شوند، تا اینکه بتوانیم انشاءاللّٰه این را به نقطهی مطلوب خودش برسانیم.
🔹 البته گزارشی که آقای دکتر داوودی دادند، گزارش بسیار خوبی بود؛ من هم کموبیش بیاطّلاع نبودم از این مطالبی که ایشان گفتند؛ لیکن با این تفصیل ما اطلاع نداشتیم. اینها بسیار خوب است، با هم هیچ منافاتی ندارد. این کار، کار یک مجموعهی خاص و محدود نیست؛ کاری است که باید همهی ظرفیّت نخبگانی کشور به میدان بیاید.
🔹 همان طور که عرض کردیم، کار کوتاهمدّت و از آن پروژههای زودبازده هم نیست؛ این کار بلندمدّتی است، باید انجام بگیرد، عجلهای هم نداریم. ما پیش خواهیم رفت.
🔹 این چیزی هم نیست که دولتها یا مجالس بتوانند آن را تصویب کنند؛ این همانجور که گفتیم، نسبت به همهی اسناد مهمِ سازندهی فعال در کشور، جایگاه بالادستی دارد؛ باید خیلی مراحل را طی کند و به یک قوام لازم برسد.
این فکرها باید کاملاً ورز بخورد تا اینکه بتواند به یک نقطهی اساسی برسد.
🔸 بیانات رهبر جمهوری اسلامی ایران در نخستین نشست اندیشههای راهبردی
مورّخ ۱۳۸۹/۹/۱۰
#الگوی_پیشرفت_اسلامی_ایرانی
⭕️ سال ۵۸ چند روز بعد از تسخیر لانه جاسوسی، پاپ یک نامه به امام خمینی نوشت. به قصد میانجیگری برای آزادسازی گروگانهای آمریکایی.
امام حکیم و مقتدر ما هم در جواب فرمود: چه شده که ملّت ما ۵۰ سال در حبس دستهجمعی و تحت کشتار بود، یک میانجیگری در کار نبود؟
👤 محمدجواد محمدزاده
🌷 #کانال_سلام_بر_ابراهیم
https://eitaa.com/salambarebraHem
🌍 #بین_الملل
🔹آیتالله سیستانی در دیدار پاپ، عادیسازی روابط با اسرائیل را رد کرد
🔸منابع خبری با تحلیل بیانیه دفتر مرجع عالی شیعیان عراق پس از دیدارش با پاپ، اعلام کردند که ایشان به عادی سازی روابط عراق با رژیم صهیونیستی، پاسخ منفی داد.
رسانههای عراقی با تحلیل بیانیه دفتر آیتالله «سید علی سیستانی» پس از دیدار اخیرش با پاپ «فرانسیس»، اعلام کردند که بیانیه مذکور شامل هفت «نه» بزرگ بود: نه به تحریم، نه به خشونت، نه به ظلم، نه به فقر، نه به سرکوب آزادیهای دینی، نه به نبود آزادیهای اجتماعی و نه به
عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی....
دامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/212734
📌توسل یک #مفسد گردن کلفت اقتصادی به دفتر آیت الله #سیستانی!
🔸یکی از چهره های مشهور سیاسی که برادرش دارای تخلفات اقتصادی است اخیرا تلاش کرده با واریز مبلغ زیادی تحت عنوان وجوهات شرعی روابط نزدیکی با دفتر آیت الله سیستانی برقرار کند. این چهره سیاسی که ظاهرا نگران پیگیری پروندههای اقتصادی و سیاسی خود و نزدیکانش است تلاش کرده که به نوعی حمایت دفتر آیت الله سیستانی را برای خود جلب کند که موفق به این کار نشده است. بر اساس پیگیری ها، دفتر آیت الله سیستانی به این چهره سیاسی پاسخ منفی محکمی داده است.
📌 #خبر_ویژه
🔹اصلاحطلبان دیگر خود را خرج اعتدالیون نمیکنند
عضو ائتلاف اصلاحطلبان گفت: اصلاحطلبان دیگر خود را خرج اعتدالیون نمیکنند. در حالی که برخی طیفهای اصلاحطلب زمزمه حمایت از کسانی چون علی لاریجانی، محمدجواد ظریف و... را مطرح میکنند، اسماعیل گرامیمقدم از اعضای «ناسا»(نهاد اجماعساز اصلاحطلبان) به نامهنیوز گفت: «خانم آذرمنصوری بهعنوان سخنگوی نهاد اجماعساز اخیر اعلام کردند که اگر نامزد اصلاحطلبان رد صلاحیت شود، خواهیم گفت که نامزدی نداریم. این سخن از سوی سخنگوی نهاد اجماعساز بیان شده و میتوان به عنوان موضع رسمی این تشکل دانست. اصلاحطلبان در این دوره خود را خرج اعتدالیون نمیکنند و به هیچ وجه نمیخواهند که از یک نامزد غیراصلاحطلب حمایت کنند زیرا تجربه حمایت از آقای روحانی وجود دارد.»...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/212760
روضه خانگی - امام کاظم(ع) - 488.mp3
12.73M
🎙من به زنجیر شدم تا بشر آزاد شود...
🔻روضه #امام_کاظم(ع)
⏱ #بیش_از_ده_دقیقه | 13:45
👤حجت الاسلام سید #محمدحسین_تقوی
💡 کانال روضههای کوتاهِ کاملِ خانگی
@RozeKhanegee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ طرح نابودی تل آویو و حیفا آماده است، دستور برسد با خاک یکسان میشوند...!
#عربی
تا دقایق دیگر راهبردهای مقام معظم رهبری برای اداره کشور:
🎙 ارائهدهنده:
👤 حجت الاسلام و المسلمين دکتر احمد رهدار
🔺 رئیس مؤسسه مطالعات و تحقیقات اسلامی فتوح اندیشه
🗓 زمان: دوشنبه ۱۸ اسفند
⏰ ساعت ۸ شب
🖥 لینک شرکت در وبینار
🆔 http://vc10.semnan.ac.ir/nahadrahbari
🔏 رمز ورود:
🔑 nahad1399
📢 برنامه زنده «جهان آرا»
👈🏻 یمن؛ شمارش معکوس برای پیروزی
🔰 با حضور :
🔹دکتر سعدلله زارعی
(کارشناس مسائل بینالملل)
⏰ دوشنبه ۱۸ اسفند ماه ساعت ۲۲:۰۰ از شبکه افق سیما تکرار روز بعد ساعت ۱۴:۳۰
🆔 @JahanaraOfoghtv
🆔 @ofogh_tv
🌴 #شهادت_امام_کاظم_ع_تسلیت
⚫️ چهار اصل مهمِ مدیریت وقت در زندگی، از دیدگاه امام موسی کاظم(ع):
◾️ «اجْتَهِدُوا فِی أَنْ یَكُونَ زَمَانُكُمْ أَرْبَعَ سَاعَات»؛ سعی کنید در زندگی، زمان خود را به چهار بخش تقسیم کنید:
1⃣ سَاعَةً لِمُنَاجَاةِ اللَّهِ ؛ بخشی را به راز و نیاز با خداوند متعال اختصاص دهید.
2⃣ وَ سَاعَةً لِأَمْرِ الْمَعَاشِ؛ بخشی را هم به تلاش برای کسب روزی حلال اختصاص دهید.
3⃣ وَ سَاعَةً لِمُعَاشَرَةِ الْإِخْوَانِ وَ الثِّقَاتِ الَّذِینَ یُعَرِّفُونَكُمْ عُیُوبَكُمْ وَ یُخْلِصُونَ لَكُمْ فِی الْبَاطِنِ ؛ زمانی هم به معاشرت با برادران و اشخاص مورد اعتمادی بپردازید كه شما را از عیب هایتان آگاه می کنند و از صمیم قلب با شما یک رو هستند
4⃣ وَ سَاعَةً تَخْلُونَ فِیهَا لِلَذَّاتِكُمْ فِی غَیْرِ مُحَرَّمٍ وَ بِهَذِهِ السَّاعَةِ تَقْدِرُونَ عَلَى الثَّلَاثِ سَاعَات ؛ زمانی را هم برای لذتهای حلال قرار دهید که به کمک این بخش است که شما توان گذراندن آن سه بخش را خواهید داشت.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
▪️اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
▪️اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
سخنان قدیری ابیانه ۲۴ دقیقه.mp3
12.75M
📉سخنانی قدیری ابیانه پیرامون وضعیت اقتصادی کشور
⏰۲۴ دقیقه
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
*دعوت به عضویت در:*
💻 ghadiri.ir
📱ایتا، سروش، بله، تلگرام:
📱 @ghadiri1404
📱ایتا، تلگرام:
📱 @Gozideha1404
📲 chat.WHATSAPP.com/GvBZJlk1EAW7t4boyFoseS
🖼 INSTAGRAM.com/ghadiri.ir/GvBZJlk1EAW7t4boyFoseS
📺 Aparat.com/dr.ghadiri
📧 mh.ghadiri@gmail.com
📝 @GhadiryAbyaneh
🔹ذكری كه توفيقات سلب شده را باز ميگرداند
#استاد_فاطمي_نيا:
#ماه_رجب، ماه توبه است.
يكی از اذكاری كه اگر به معنای آن توجه كنيم بسيار موثر است، ذكر " يا مُقيل العَثَرات" است...
"ای خدايی كه لغزش ها را اقاله ميكند و #ناديده ميگيرد"
ما خدايی داريم كه بسيار مهربان است و گناهان ما را اقاله ميكند. اقاله ی لغزش ها به اين معناست كه اگر پشيمان شويم و توبه كنيم خداوند با ما طوری معامله ميكند که انگار گناهی مرتكب نشده ايم!
گاهی مواقع در اثر گناه بعضی توفيقات از انسان سلب ميشود... اگر اين ذكر را با توجه و حضور قلب در قنوت يا سجده خود بگويد، توفيقات باز می گردد.