▪️قبل از تجاوز به یمن ما در مورد عاشورا ، کربلا و ظلم به امام حسین علیه السلام می شنیدیم ،
اما 7 سال است با تجاوز ظالمانه سعودی با حمایت آمریکا این مظلومیت را زندگی میکنیم
به معنی واقعی کلمه امروز یمن مظلومیت کربلا و مصیبت عاشورا را درک میکند چون 7 سال است در آن زندگی میکنیم...
✍ علي عبدالسلام العجري
@basirat283
#پاسخ_به_شبهه؛
❌ متن شبهه: 👇👇
زمین حدود ۸ میلیارد جمعیت داره، ما میگیم ۵٠٠ میلیون شیعه، یعنی ۷/۵ میلیارد انسان جهنمی میشوند؟!
✅ پاســخ: 👇👇
این تصور غلطی است که فکر کنیم فقط شیعیان به بهشت میروند. در آموزههای دینی از کسانی که به بهشت میروند، به رستگاران نام برده میشود. مردم جهان چند دسته هستند:
1️⃣ پیروان هر پیامبر در زمان همان پیامبر، به شرط ایمان و عمل صالح: این گروه از رستگاران هستند.
2️⃣ قاصرین: کسانی که تلاش دارند حق را بشناسند. اما بنابر شرایطی نمیتوانند بشناسند. مثلا حرف حق به آنان نرسیده است یا تبلیغات منفی بسیار زیاد است و آنان نمیتوانند بشناسند.
این گروه اگر حرف حق را بشنوند، ایمان آورده و عمل صالح انجام خواهند داد. این گروه نیز از رستگاران هستند و غالب مردم جهان نیز از این گروه میباشند.
3️⃣ مقصرین: کسانی هستند که برای رسیدن به حرف حق تلاش نمیکنند. این گروه در رسیدن به حق کوتاهی نموده و اهل جهنم هستند.
4️⃣ مکابرین: این گروه کسانی هستند که حرف حق را شنیدهاند و تشخیص دادهاند که حق است. اما باز هم از پذیرش آن کوتاهی میکنند. این گروه نیز اهل جهنم هستند و تعداد آنها بسیار کم است. با این توضیح، شیعیان نیز به شرط عمل صالح اهل بهشت هستند. غیر این صورت آنان نیز اهل بهشت نخواهند بود.
@basirat283
#پاسخ_به_شبهه؛
🔻 متن شبهه:👇👇
❌ سجاد مخبر، فرزندِ محمد مخبر که اخیرا بعنوان معاون اول سید ابراهیم رئیسی معرفی شده، عضو ۹ هیئت مدیره است‼️
✅ پاســخ:👇👇
‼️ #تکذیب شایعات پیرامون سجاد مخبر، فرزند محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره)
طی روزهای اخیر و با اعلام اعضای کابینه و معاون اولی مخبر، فرزند خوزستان، افراد مغرض و بنا به گفته برخی فعالین خوزستان احتمالا مافیای پروژه های مخرب انتقال آب در صدد تخریب این چهره انقلابی برآمدند و در اولین برنامه خانواده وی را هدف قرار دادند.
🔻تکذیب عضو بودن سجاد مخبر در هیئت مدیره چندین شرکت:
بررسی اطلاعات رسمی ثبت شرکتها نشان میدهد، سجاد مخبر در چندین شرکت سابقه فعالیت داشته و این موارد همزمان نبودهاند، بلکه جزو رزومه وی هستند.
🔸سجاد مخبر در ۷ سال گذشته فقط مدیر عامل و عضو هیئت مدیره "نسیم سلامت پاسارگاد" بوده و بعضاً بنا به ماموریتها مقطعی در شرکتهای زیر مجموعه عضو و خارج شده (در ۷- ۸ سال گذشته) یعنی برای مثال با سرچ دقیقتر معلوم میشود وی از ابتدای ۹۹ تا الان فقط در نسیم سلامت پاسارگاد و دو شرکت زیرمجموعه بوده است.
🔸یکی دیگر از شایعات پررنگی که بسیار روی آن مانور داده میشود، به گفتهی آنها بدهکاری ۸۵ میلیاردی سجاد مخبر به بانک پاسارگاد است که بررسیها نشان میدهد این شایعه از اساس کذب بوده و خود بانک پاسارگاد نیز عملا وجود چنین بدهکاری را مدتها پیش تکذیب کرده است.
🔸پاسخ بانک پاسارگاد در مورد این موضوع بدین شرح است :
با توجه به اتهامات بیاساس و کذبی که در شبکههای اجتماعی علیه مدیرعامل شرکت نسیم سلامت پاسارگاد (از زیرمجموعههای گروه مالی پاسارگاد) مطرح شدهاست، مواردی به شرح فایل ضمیمه را جهت شفافسازی و تنویر افکار عمومی به استحضار میرساند:
1⃣- مبلغ مندرج در صورتهای مالی بانک، به نام شرکت نسیم سلامت پاسارگاد ارتباطی به شخص آقای دکتر سجاد مخبر نداشته و ایشان و شرکت یاد شده هیچ گونه بدهی به بانک پاسارگاد نداشته و ندارند.
2⃣- آنچه در ارتباط با مبلغ ۸۵٠ میلیارد ریال در صورتهای مالی بانک پاسارگاد مشاهده شده سهم افزایش سرمایه و یا در واقع بدهی بانک پاسارگاد به شرکت نسیم سلامت پاسارگاد بوده که ابتدائا و بنا به قاعده تا زمان افزایش سرمایه در حساب بدهکاران ثبت میشود.
3⃣- شرکت نسیم سلامت پاسارگاد و آقای دکتر سجاد مخبر به عنوان مجری ماموریت دارند ۷٠٠٠ تخت بیمارستانی در سح کشور به منظور توسعه زیرساختهای سلامت ملی و رفع نیازهای درمانی هم میهنان عزیز احداث نمایند. مبلغ مذکور بخش بسیار کوچکی از هزینههای احداث بیمارستان ۱٠٠٠ تختخوابی قم است که با مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عملیات اجرایی آن آغاز، از پیشرفت قابل توجهی برخوردار بوده و بخش مهمی از آن تا اوایل سال ۱۴٠٠ به بهرهبرداری خواهد رسید.
4⃣- امید است بانک پاسارگاد مجبور نباشد به منظور اعاده حیثیت و حفاظت و استیفای حقوق بیش از هفت و نیم میلیون نفر از سپردهگذاران، سهامداران و سایر ذینفعان خود، اقدامات قانونی لازم را به عمل آورد./ خبرگزاری ایلنا
@basirat283
نگرانند شهرداری احیا شود
🔹در نقد تصمیم شورای شهر تهران برای معرفی دکتر زاکانی به عنوان شهردار، به "آیین نامه اجرایی دولت" استناد شدکه می گوید شهرداران شهرهای بالای یک میلیون جمعیت باید دارای مدرک کارشناسی در برخی رشته های "مهندسی، علوم تجربی، یا علوم انسانی" و "دارای 9 سال سابقۀ مدیریت ارشد" باشند.
♦️اولا "مدیر و مدبر بودن"، جزو شرایط نامزدی انتخابات ریاست جمهوری است و صلاحیت آقای زاکانی برای ریاست جمهوری که مسئولیتی به مراتب بالاتر می باشد، تایید شده است.
🔹ثانیا او در کنار تخصص پزشکی و عضویت در هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران، سه دوره نماینده مجلس بوده و مسئولیت دبيرخانه مبارزه با مفاسد اقتصادي را در مجالس هفتم و هشتم بر عهده داشته است؛
♦️هم مردم تهران و قم، را برای سه دوره نمایندگی کرده و مشکلات پایتخت را می شناسد، و هم تجربه مبارزه پیگیر با مفاسد اقتصادی را -که شهرداری یکی از گلوگاه های آن است- در کارنامه خود دارد.
🔹او همچنین از بانیان تحقيق و تفحص از نظام آموزش عالي کشور، آزمون دستياري و قوه و قضائيه بوده و ضمنا با نظر نمایندگان، کمیسیون مهم رسیدگی به برجام در مجلس نهم را اداره کرده است.
♦️ثالثا شهرداری، آن هم شهرداری پایتخت، منحصرا یک مسئولیت فنی و عمرانی نیست. شهردار، مسئولیت های مهم فرهنگی و اجتماعی و سیاسی را هم بر عهده دارد؛ نمونه کوچک تر ریاست جمهوری در مقیاس یک شهر.
🔹رئیس جمهور هم متخصص یک یا دو رشته بیشتر نیست و حال آن که طیفی از مدیریت های تخصصی اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و عمرانی، زیر نظر او فعالیت می کنند.
♦️همان گونه که رئیس جمهور لازم نیست مثلا متخصص نیرو و نفت و انرژی و مهندسی و پزشکی یا جامع همه این تخصص ها باشد، به طریق اولی و در مقیاسی به مراتب کوچک تر، دلیلی ندارد شهردار متخصص چند رشته خاص باشد؛
🔹از این جهت، آئین نامه دولت روحانی، حصر و انحصاری غیر قانونی وضع کرده است. ضمن این که، با عنایت به احراز صلاحیت آقای زاکانی برای یک سمت ملی اجرایی در تراز ریاست جمهوری، به طریق اولی صلاحیت شهرداری پایتخت را دارد.
♦️اما بحث مهم تر، علت فضا سازی مدعیان اصلاح طلبی است. آنها کارنامه مردودی در مدیریت شورای شهر و شهرداری تهران دارند: از یقه بگیری منجر به انحلال شورای شهر اول توسط وزارت کشور و دولت اصلاحات؛
🔹 تا گماشتن سه شهردار در سه سال اخیر؛ که فارغ از مشکلات شخصی دو تن از این سه نفر، خاطره ای جز گرفتاری شهر در برف، دوچرخه سواری فانتزی شهردار و "سه شنبه های بدون خودرو" بر جا نگذاشته اند.
♦️یادمان نرفته که محسن هاشمی رئیس شورا چند بار گفت "در این دوره حتی یک کیلومتر مترو در تهران ساخته نشد" و "طرح دوچرخه سواری (بی دود)، طرحی شکست خورده و نمایشی بود"،
🔹هاشمی همچنین گفته بود «قالیباف در بحث BRT جسارت داشت و اتوبوس ها را وارد کرد. حناچی بیش از اندازه میترسد... با وجود اینکه 6- 7 سال از دولت روحانی گذشته، در این مدت یک اتوبوس هم تزریق نشده است".
♦️جالب این که وزارت اطلاعات با شهردار شدن حناچی مخالف کرده بود. به گفته محسن هاشمی "وقتی وزیر کشور نتوانست حکم حناچی را امضا کند و با وزیر اطلاعات به اختلاف برخوردند، روحانی مستقیما ورود پیدا کرد و مسئله خاتمه یافت". اما روحانی مدتی بعد با شهردار چپ افتاد و دستور داد او را به جلسات دولت راه ندهند؛ چون با طبقات اضافی ساختمانی که نهاد ریاست جمهوری در جماران در حال احداث بود، مخالفت کرده بود.
🔹اکنون که آقای رئیسی رئیس جمهور، وعده داده شهردار پایتخت به جلسات دولت برگردد و دولت از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شود، متولیان سوء مدیریت چند سال اخیر می کوشند اذهان مردم را منحرف کنند؛ درد اصلی آنها این است که منطق "شهرداری برای خدمتگزاری" احیا شود و مردم، کارکردها را مقایسه کنند.
#ایمان_محمدی
@basirat283