⭕️ رفیق امنیتیشان از پشت سایهها و دستگاه شنود بلند شده و متولی اینترنت کشور شده است، حالا طلبکارند که چرا اینترنت را میخواهید به نیروهای مسلح بسپارید!
به این کودنها بگویید، نهاد بالادستی NSA (متولی اینترنت دنیا) وزارت دفاع آمریکاست و فرماندهاش هم یک ژنرال چهار ستاره است!
👤 Amin Mosavi 2
@basirat400
مقایسه یه شهاب سنگ معمولی با شهر لسآنجس.
موضوع وقتی جالب میشه که بدونیم لسآنجلس تقریبا دو برابر (۱.۷) تهران مساحت داره!
حالا ببینید دایناسورها قبل از انقراض، چی دیدن!😨
@basirat400
⭕️ جماعتی که حاضر بودند با روحانی به جهنم بروند اما با رئیسی به بهشت هم نروند و برای آزادی کنسرت و رفع حصر به روحانی رأی دادند، پراید 7میلیونی و مسکن و اشتغال و دلار 3هزار تومانی از رئیسی میخواهند!!!
👤 حسین اصغری
@basirat400
⭕️ برزخ چیست؟
به فاصله بین #انتخابات1400 تا روی کار آمدن دولت جدید را برزخ گویند.
خدایا ما را زودتر از این برزخ نجات بده!
#دولت_مردمی
👤 رسول صادقی
@basirat400
⭕️انتقام لیبرالها از مردم
⛔️مخالفت دامداران با تصمیم دولت برای افزایش قیمت شیرخام❗️
❌مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران کشور با بیان اینکه دامداران با افزایش قیمت شیرخام مخالفند، گفت: دولت به جای این کارها نهاده دامدار را تامین کند، نرخ جدید شیرخام بهانهای برای گرانی غیر منطقی لبنیات در بازار میشود
👈زمین سوخته که هیچ در تلاشند کمر مردم رو بشکنند
@basirat400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞هشدار حاوی تصاویر دلخراش
📛مافیای دولتی ها و لیبرالها با تمام توان در حال تخریبِ کامل زیر بناها و ثروتهای کشور
⛔️این اقدامات در دنبالهی دفن میلیونها جوجه و خارج کردن هزاران دام به طریق قاچاق از مرزهاست
@basirat400
🔴 آمریکای تخیلی
🔹فروریختن ساختمان ۴۰ساله در میامی آمریکا را دیدید؟ نه مسئولی عزل شد و نه کسی استعفا داد.
🔹کجاست آن مجری برنامه ورزشی که در پخش زنده و کاملا بی ربط به برنامه اش می گفت: "اگر حادثه پلاسکو در هر جای دیگر دنیا اتفاق می افتاد چند نفر عزل شده و یا استعفا می دادند"؟!!!
🔹هرچه می کشیم از غربزده ها و بزک کنندگان غرب است ...
✍"قاسم اکبری"
@basirat400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بازتاب گسترده تزریق واکسن ایرانی به مقام معظم رهبری در رسانه های فرانسه
✖️نشریه ون مینوت: رهبر معظم "انقلاب" ایران با واکسن ملی برکت واکسینه شد
✖️پایگاه فرانس انفو: آیت الله خامنه ای نخستین دوز واکسن ضد کووید ساخت دانشمندان ایرانی با نام برکت را دریافت کردند
✖️نشریه اقتصادی لاتریبون: آیت الله خامنه ای رهبر 81 ساله ایران توسط واکسن ساخت ایران واکسینه شد.
✖️شبکه تلویزیونی فرانس 24: آیت الله خامنه ای اولین دوز واکسن ملی برکت را برای ستایش از دانشمندان ایرانی دریافت کرد
✖️نشریه لوپوان: آیت الله خامنه ای با واکسن ساخت ایران واکسینه شد
✖️پایگاه خبری اوریینت: آیت الله خامنه ای رهبر معظم ایران اولین دوز واکسن تمام ایرانی ضد کووید 19 را دریافت کرد
✖️نشریات، رسانه ها و سایت های لومَتَن ، لوپاریزن، رادیو فرانس اینترناسیونال و لیبراسیون و دیگر رسانه های فرانسه هم خبر دریافت واکسن تمام ایرانی برکت را توسط مقام معظم رهبری بازتاب داده اند
👈به وجود چنین رهبر هوشمندی میبالیم که با حرکت هوشمندانهی خود یک دنیا را متوجه ساخت واکسن ایرانی کرد✌
@basirat400
جناب اشرف غنی رئیسجمهور افغانستان هستند، در حال عذرخواهی از خانواده آمریکاییهای کشته شده در افغانستان و تقدیر از نقش آنها در مهار تروریسم!
@rasul313
⭕️ ترجمه گزارش «بروکینگز»؛ 4 سناریوی محتمل پس از خروج آمریکا از افغانستان
📍 پس از عقب نشینی و خروج نیروهای نظامی ایالات متحده، تحولات داخلی افغانستان در طی سه تا پنج سال آینده به چه سمت و سویی حرکت خواهد کرد؟
📌 سناریوی نخست: حفظ نظم موجود
🔻 مطابق این سناریو، ضمن تداوم شرایط سیاسی و اجتماعی موجود، تغییرات جزئی در قانون اساسی و حفظ آزادی های رسمی مدنی و حقوق بشر از جمله حقوق زنان و اقلیت ها ایجاد خواهد شد. انتخابات در این کشور مشابه سال های گذشته در قالب تقلب های گسترده ادامه خواهد یافت. بر اساس این سناریو، تنها به برخی از شبه نظامیان طالبان این فرصت داده می شود تا به عضویت نیروهای دفاع ملی و امنیتی افغانستان در آیند. و همچنین برخی از رهبران طالبان می توانند در چندین وزارت خانه افغانستان در سطح ملی قدرت داشته باشند. البته این سناریویی است که دولت افغانستان به دنبال تحقق آن بوده است.
📌 سناریوی دوم: توافق سریع بین کارگزاران قدرت و طالبان
🔻 سناریوی دوم، توافق نسبتا سریع بین طالبان و برخی از کارگزاران قدرت در افغانستان می باشد که از دولت کنونی جدا شده اند. طالبان و کارگزاران قدرت به جای ریسک یک جنگ داخلی طولانی مدت ، قدرت را فیمابین خود تقسیم می کنند. دلیل این امر تا حدی ناشی از شکست های مکرر نیروهای دفاع ملی و امنیتی افغانستان از طالبان می باشد. بر اساس این سناریو، طالبان به دنبال آن است تا قدرتمندترین و برجسته ترین بازیگر در دولت آینده باشد؛ اما این مسئله به طور کامل مورد تایید سایرین به خصوص کارگزاران قدرت قرار نخواهد گرفت.
📌 سناریوی سوم: گسترش سریع نظامی طالبان
🔻 در سناریوی سوم، گروه طالبان هر گونه تعامل با کارگزاران قدرت در افغانستان را به تاخیر می اندازد؛ تا زمانی که به طور واضح سرزمین های بیشتر به خصوص چندین مرکز استان را تصرف کنند. در حال حاضر، طالبان حداقل در 12 مرکز ولایتی در موقعیت و شرایط بسیار خوبی قرار دارد. با پایان پشتیبانی هوایی ایالات متحده از ارتش افغانستان ، طالبان احتمالاً در موقعیتی خواهند بود که می توانند مناطق بیشتری را به کنترل خود در آورند. بر اساس این سناریو، کابل ممکن است به سرعت در دست طالبان باشد یا خیابان های شهر می تواند حمام خون را ببیند.
📌 سناریوی چهارم: طولانی تر شدن جنگ داخلی و تجزیه افغانستان
🔻 بر اساس سناریوی چهارم، نمایش قدرت نظامی توسط طالبان کافی نیست که به آن اجازه دهد برای حفظ قدرت در کابل و جنوب افغانستان با کارگزاران قدرت افغانستان مذاکره کند. بر اساس این سناریو حتی اگر طالبان قدرت را در کابل به دست بگیرند، آن ها تلاش می کنند تا آن را به عنوان یک دولت رسمی حفظ کنند و به درگیری های خود در مناطق مختلف کشور هم ادامه می دهند. بر این اساس کارگزاران قدرت در افعانستان تمایل کمتری به پایبندی به یک سیستم سیاسی تحت مدیریت طالبان دارند. با این حال ، حتی این سناریوی طولانی مدت جنگ داخلی نیز بعید است که باعث تجزیه و تقسیم شمال – جنوب کشور شود.
🔹 از میان این چهار سناریو ، ترکیبی از سناریوی دوم و سوم محتمل ترین نتیجه است، اگرچه در جاهایی از مناطق کشور شاهد تداوم درگیری و جنگ خواهیم بود.
@basirat400