eitaa logo
بصیرت سیاسی
1.6هزار دنبال‌کننده
11.3هزار عکس
6.3هزار ویدیو
68 فایل
🌟️این کانال به منظور بالا بردن بصیرت سیاسی و افزودن اطلاعات میباشد. . 🔰 راه ارتباطی👇 @hafezan99
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«چرا تجدید عهد می‌کنیم؟» 🎙 استاد پناهیان 🔸 نهم‌ربیع روز تجدید عهد با ... ✅با ما همراه شوید.
♦️کدام مدل سمند ایران خودرو را بخریم؟ /از ۳۳۱میلیون تا ۵۸۰میلیون تومان!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزی که تیلور ۱۰ بر صفر به یک ایرانی باخت! 🔹۸ سال پیش و در مسابقات جایزه بزرگ باکو در سال ۲۰۱۵ احسان لشگری موفق شد دیوید تیلور را کمتر از ۳ دقیقه با نتیجه قاطع ۱۰ بر صفر شکست دهد. 🔹این اولین باخت تیلور به یک ایرانی بود. تیلور یک بار هم سال ۲۰۲۱ به یزدانی باخت.
📸 عکس روی جلد تایمز! همه رفتند غیر از اسد! ✅ بشار اسد ماند چون اراده رهبر معظم انقلاب چنین بود ☫✌🇮🇷
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آغاز سال تحصیلی جدید و دست به کار شدن ماشین لجن‌پراکنی‌ شبکه‌های فارسی زبان ضدایرانی! 🔺از عصبانیت از شرایط عادی جامعه برای شروع یک سال تحصیلی جدید تا توهین به اساتید و معلمان و همچنین انتشار اخبار دروغ برای بر هم زدن آرامش فضای تحصیلی! ☑️ رسانه‌های ضد ایرانی و مزدورانشان پس از شکست مفتضحانه در ایجاد آشوب و جنگ خیابانی حالا سراغ فرزندان ایران آمدند تا بلکه بتوانند از این طریق عقده‌گشایی کنند!
‏هشتگ انگلیسی «مسیح علینژاد کاسب خون» با 19k ترندِ اول توییتر فارسی شده. هشتگی که توسط اپوزیسیون علیه علینژاد ترند شده. ✍«علی موسوی»
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سخنان رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در مراسم عهد سربازی و تجدید بیعت با امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف با حضور نیروهای مسلح، ارتش، سپاه ، بسیج ، فراجا ،خادمین مسجد مقدس جمکران: ملت ایران در ۴۵ سال گذشته نشان دادند که امتی وفادار برای امام زمان خواهند بود، این ملت در ۴۵ سال گذشته از هیچ قدرتی نهراسیدند. انقلاب ا‌سلامی گامی اساسی برای ظهور امام زمان خواهد بود، این انقلاب زمینه‌ساز تربیت نیروهای صالح برای سربازی امام زمان خواهد بود. تمام رزمندگان نیروهای مسلح فداکارانه در تمام میدان‌ها می‌ایستند و می‌جنگند و امید به شهادت دارند (عج)
طرح جالب شهرداری تهران برای استقبال از مهر با انتشار عکس چهره‌های ماندگار و سرشناس رشته‌های مختلف روی جلد کتاب‌های درسی ✅با ما همراه شوید.
🔴دستگيري عبدالمالك ريگي خبیث در چهارم اسفند ۸۸، مصادف با عید ولایت (عج)، که یقینا نشانه ای از نصرت و فتح الهی از ید قاهره‌ی ولایت است. 🔹همون کسی كه در يكي از عمليات‌هاي خود بعد از كشتار خطاب به دوربين گفت: اين همه مي گوييد امام زمان، پس كجاست بيايد ما را دستگير كند. 🔹امروز به تقویم قمری مصادف با عید ولایت امام زمان(عج) و سالروز دستگیری ریگی توسط وزارت اطلاعات ✅با ما همراه شوید.
بی‌بی‌سی فارسی پروژۀ ریگی-۲ را کلید زد 🔹یک منبع آگاه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس گفته: در طرحی که بی‌بی‌سی فارسی مشغول اجرای آن است یکی از یاران قدیمی عبدالمالک ریگی و عضو رسمی گروه تروریستی جندالشیطان به‌نام عبدالغفار نقش‌بندی که رهبر جدید عملیات ضدامنیتی در سیستان و بلوچستان است با نقاب یک چهرۀ مذهبی مدافع اهل سنت و قوم بلوچ برجسته‌سازی شده است. 🔹قبل‌تر نقش‌بندی محکومیت قضایی به‌علت همکاری با گروهک ریگی و مشارکت در ترور یکی از مولوی‌های اهل سنت داشته که بر عوامل بی‌بی‌سی پوشیده نیست. با این وجود بی‌بی‌سی فارسی برای خلق عبدالمالک جدید در چند ماه گذشته مشغول تبلیغ و جذب هوادار برای او و انتشار تمامی فتواهای نقش‌بندی است.
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚 🗓 سوم مهرماه 1402 📍تهران،میدان امام حسین(ع) 🎙 اجرای قطعه : توسط پویا بیاتی 🪴در جشن آغاز امامت حضرت مهدی (عج) (عج)