🔸 حوزههای علمیه در کنار مردم افغانستان ایستاده است / خروج آمریکا از افغانستان مانند ورودش شیطانی است
✅ آیت الله اعرافی، مدیر حوزه های علمیه:
🔹 ورود آمریکاییها به افغانستان ظالمانه، بی حساب و به ضرر ملت افغانستان است.
🔹 آمریکایی ها طراحی هایی که برای خروج شان کرده اند نیز شیطانی است، امروز آمریکا شکست خورده و تلاش میکند، اهداف و مطامع خود را با طراحی هایی که دارد حفظ کند.
🔹 خشونتهای ظالمانه که گروههای تندرو مانند داعش، محکوم هستند.
🔹 معتقد هستیم که باید سرنوشت افغانستان مانند همه کشورهای اسلامی به دست مردم خود رقم بخورد، حقوق همه مردم و اقلیت های دینی مذهبی حفظ شود.
🔹 در سفرهایی که به افغانستان داشتم با همه وجودم میسوختم که این کشور با وجود انسان های با استعداد خلاق و منابع مادی در این دشواری و نا امنی باشد.
🔹 امیدوارم ملت، علمای اعلام، جوانان، احزاب و گروههای مختلف و مذاهب در افغانستان موقعیت را بشناسند تلاش کنند و آمریکاییها را از کشورشان بیرون بریزند و راه را برای کشوری مستقل، آزاد و دارای حکومت و نظام اسلامی، مبتنی بر آرای مردم باز کنند.
#حوزه
#افغانستان
#اعرافی
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
پاداش ۱۰ میلیون دلاری آمریکا
🔺آمریکا به صورت کاملا علنی از کاربران ایرانی درخواست کرده که فعالیت های مخرب سایبری علیه آمریکا رو بهشون گزارش بدن و ۱۰ میلیون دلار ( حدود ۲۰۰ میلیارد تومن) جایزه بگیرن
🔹 مسئولان ما هم بی خیال و بی واکنش!
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چالشهای رئیسی در وزارت ارتباطات
🔹 وزارت ارتباطات یکی از وزارتخانههایی است که اقدامات آن به طور مستقیم روی اکثریت مردم ایران تاثیر میگذارد.
🔸️ رونق اقتصاد دیجیتال، افزایش پهنای باند اینترنت، کاهش پینگ و جلوگیری از افزایش بیضابطه تعرفههای اپراتورها تنها بخشی از چالشهای ابراهیم رئیسی در وزارت ارتباطات است.
👆 در این ویدئو نگاهی داریم به چالشهای مهم ابراهیم رئیسی در وزارت ارتباطات
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
♨️دُم خروس بیرون زد!!!
📍از وحشیگریهای تماشاگران نایس انگلیسی در حاشیه بازی فینال اروپا که بگذریم، دیدید که داخل ورزشگاه هیچ خبری از پروتکلهای کرونایی نبود؟!
📍برفرض هم که همه واکسن #کرونا زده بودند مگر هر روز طبق همان پروتکلهایشان فریاد نمیزنند که در صورت تزریق #واکسن بازهم باید زدن ماسک و دیگر دستورالعملها رعایت شود؟؟؟!!!
نکند کلا سرکاریم؟؟؟!!! ...
✍"قاسم اکبری"
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
رئيسي چگونه مديريت خواهد کرد؟
🔻تا چند روز آینده، نظام جمهوری اسلامی شاهد یکی از بزرگترین «چرخشهای حکمرانی» و «پیچهای حاکمیتی» در تاریخ ۴۲ ساله خود خواهد بود و علاوه بر تغییرات بنیادین در روشها و منشهای دولتمردان، چهار هزار مدیر ارشد و سی هزار مدیر میانی در فاصله چندماه ابتدایی دولت تغییر خواهند کرد و یا خود را با راهبردها و رویکردهای جدید دولت تطبیق خواهند داد.
🔴 نخبگان و مردم سوالات مهم و زیادی پیرامون دوره پیش رو دارند:
- حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی چگونه حکومت خواهد کرد؟
- کارگزاران دولت او و زمامداران جدید کشور واجد چه ویژگیهایی هستند؟
- خط قرمزهای حکمروایی و زمامداری رئیسی چیست؟
- رئیسی چگونه مرز انتظارات به حق مردم و تواناییهای حکومت را به هم نزدیک خواهد کرد؟
- ایده مرکزی رئیسی برای حکمرانی کارآمد چیست؟
- آیا هیئت دولت رئیسی مجموعه ای از عناصر باتقوا، ساده زیست، فسادستیز و تبعیض پرهیز، پرتلاش، دردمند برای درد مردم و کاردان است و یا طیفی از عناصر پرحرف، سیّاس، چاپلوس، همه کاره و هیچکاره و رسانه باز، هیئت دولت او را تشکیل خواهند داد؟
- آیا رئیسی می تواند همزمان سه ضلع الف) پیوند ارگانیستی-دینامیستی (زنده و پویا) با مستضعفین و صاحبان انقلاب
ب) عدم لکنت در پیگیری آزادیهای اجتماعی و فرهنگی مردم و جوانان. ج) رویکرد حل المسائلی به مسائل اساسی و راهبردی کشور را در دولت خود پیاده سازی کند؟
- آیا رئیسی می تواند نظام تجویز مریض و سیستم تدبیر علیل کشور را درمان کند؟
- آیا رئیسی به دلیل آنکه از دستگاه عدلیه و قوه قضائیه آمده است می تواند نظارتهای پسینی کم خاصیت و دیراثر را به نظارتهای پیشینی موثر و کنترلهای آنلاین پرخاصیت در قوه مجریه تبدیل کند؟
- آیا رئیسی می تواند با در اختیارداشتن «سرمایه ایدئولوژیک بالا» و «سرمایه سیاسی فراوان» که با اعتماد و حمایت رهبر حکیم انقلاب در اختیار او قرارگرفته است، «سرمایه اجتماعی» حکومت را احیاء کند؟
- آیا رئیسی می تواند در برابر جریان آریستوکراسی الیگارشیک (اشرافیت آهنین) و در مواجهه با طبقه بروکرات-تکنوکرات که اصلی ترین گلوگاهها و امضاهای طلایی کشور را در اختیار دارند بایستد و استقامت کند و صدای مردم باشد؟
- آیا مچ اندازی رئیسی با جریان اشرافی که به «اسراف، اتراف و اتلاف» مشغولند، به بهبودمعیشت و اقتصاد طبقات زحمتکش و ناراضی منجر خواهد شد؟
- آیا رئیسی می تواند در برابر «همآیندی بحرانها» که مسائل اجتماعی به راحتی و با کمترین عملیات رسانه ای دشمن به مسائل امنیتی تبدیل می شود و حکومت را دچار آنتروپی و مردم را درگیر آنارشیسم می کند، طرح و برنامه قابل اجرا ارائه دهد و دولتمردان برنامه مند و دغدغه مند را به درستی گزینش و در مناصب حساس بگمارد؟
🔹رئیسی باید هم بخواهد و هم بداند تا بتواند. او باید بتواند ظرفیتهای عظیم دانشگاهی، پژوهشگاهی، اندیشگاهی و مهارتگاهی کشور را در خدمت اهداف دولت خود به کار گیرد. آیا رئیسی می تواند؟
🔹 آیا دولت رئیسی می تواند «نشاط ملی» و «شور اجتماعی» را جایگزین «افسردگی ملی» و «تلخی اجتماعی» که محصول حکمرانی نامتناسب و نامناسب غربزدگان در سالهای اخیر است، نماید؟
🔹نگارنده معتقد است اکنون که پس از عبور از یک انتخابات تاریخساز در یک مرحلۀ تعیینکننده و جهتبخش از تاریخ انقلاب اسلامی قرارگرفته ایم و انتخاب آیت الله رئیسی به عنوان رئیس جمهور منتخب مردم، ما را در یک موقعیت حساس و تاریخی و در یک وضعیت بسیار دلهره آور و در عین حال امیدوارکننده قرار داده است، مطلقا و هرگز فرصت اشتباه کردن و حتی شاید فرصت جبران اشتباه را هم نداریم.
🔹برای بازگشت دولت به مسیر انقلاب و مردم، مبنایی ترین کار رئیسی در آغاز کار، درک دقیق از «اصلیترین مسألهها و دردهای ملّی» و داشتن تصویری اجمالی از «راهحلها» و «راهکارها»ست.....
🔹آنچه که در این متن راهبردی و مدیریتی ارائه شده پیشنهادی از جنس مانیفست حکمرانی و منشور حکومتی برای سالهای آتی انقلاب اسلامی است. طبعا همه محققان و اندیشه وران می توانند نکاتی از این دست را به دولت تحول و عدالت ارائه نمایند. مهم آن است که رئیسی سریعا و قاطعانه به آنچه که با مردم عهد بسته است، وفا کند.
✍علیرضا معاف
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
زاکانی: ۴ خطر مهم جریان انقلاب را تهدید میکند
🔸تهدید اصلی فراموشی مردم و دعواهای درون قدرت است
🔸 انسجامی که الان احتیاج داریم ۱۰ برابر قبل از انتخابات است
🔹 اینکه یک حزباللهی خود را شریک بداند و احساس کند که سفرهای پهن شده است بزرگترین تهدید است.
🔹یک حزباللهی باید بفهمد که باید جانفشانی کند، یعنی اگر جانفشانی بود باید بگوید جانفشانی میخواهم بکنم، ولی اگر بهرهمندی بود باید بگوید که آخر صف هستم و تمایل ندارم.
🔹روی کار آمدن دولت جدید در معادلات منطقهای و جهانی تأثیر زیادی دارد.
🔹 تهدیدهای خارج از کشور بلوف است ، تهدیدهای خارجی آنچنانی نداریم و اثر تحریمها نیز تنها ۱۰ یا ۱۵ درصد است.
🔹 منطقه و جهان در یک وضعیت خاصی بهسر میبَرد و از بعد از جنگ جهانی دوم تاکنون، دنیا هیچ وقت برای شکلگیری و پذیرش چنین نظم نوینی آمادگی نداشته است.
🔹 برای جهان مهم است که رئیسجمهوری ایران چه کسی باشد، چون در معادلههای منطقهای و جهانی خیلی تأثیر میگذارد.
🔹کمر مردم در حال خرد شدن است و حتماً دولت باید در ظرف چندماه به مسیری برود که بار مردم بر دوش آنها سبکتر شود.
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
دندان لق برجام را بکنیم
🔸 نمیخواهیم با طالبان وارد جنگ شویم
🔺محمد جواد لاریجانی، معاون پیشین وزارت امور خارجه:
🔹ما از برجام انتظاری نداریم، یعنی در عین اینکه از آن خارج نمیشویم، خودمان دنبال حوزههای جدید روابط اقتصادی با دنیا، جهش تولید و راهکارهای دیگر خواهیم بود. دولتی که با این روحیه وارد کار میشود با دولت مستاصل فرق دارد و غربیها هم این را میفهمند.
🔹 عزت آن نیست که برای اروپا ویزا بگیریم، عزت آن است که آمریکا را در منطقه زمینگیر کنیم، ولی عزت منطقهای و جهانی ما از طریق دیپلماسی به دست نیامده بلکه ناشی از قدرت واقعی ماست.
🔹برخی منظورشان از واقعنگری این است که تحت فشاریم و نمیتوانیم مسافرت خارجی برویم!
🔹اما واقعیت، توانمندیهای ماست. تحریمها تجاوز به حقوق ایران است ولی اتکا به توانمندیهای داخلی در دیپلماسی بعدی باید اصل قرار بگیرد، یعنی دیپلماسی فعال برای نقد کردن این توانمندی
🔹 در برجام دو هدف مهم داشتیم، فروش آسان نفت و بهرهبرداری از پول آن در عرصه جهانی که محقق نشد به خاطر همین این دندان لق را باید بکنیم و با راهکارهای دیگر تحریمها را خنثی کنیم ولی معتقدم مذاکرات ادامه داشته باشد اشکالی ندارد.
🔹طالبان گذشته داعشی داشته، به قولهایش عمل نکرده و لینکهای بدی با پاکستان دارد. همه افغانستان طالبان نیست و نمیتوانند همه این کشور را بگیرند و نگه دارند چه اینکه قبلا هم نتوانستند.
🔹 نمیخواهیم با طالبان وارد جنگ شویم، استراتژی ما تشکیل حکومت مرکزی افغانستان با حضور همه اقوام است.
🔹باید برای منافع خود، تعریفهای جدید داشته باشیم. مثال این قضیه چین است، البته هم ما اشکالاتی داریم هم چینیها ولی میتوانیم همکاری معناداری با هم داشته باشیم زیرا برای چینیها، ارتباط تنگاتنگ با ایران بسیار استراتژیک است.
🔹در تعاملات جهانی خود فقط قدرتها را نباید ببینیم، هند، پاکستان و بنگلادش در آسیا، در قاره آمریکا و در آفریقا، ظرفیتهای وسیعی داریم. باید دنیا را وسیع ببینیم البته باید این را هم ببینیم که آمریکا و اروپاییها هم هستند که بدترینها برای تعاملند.
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅اگر این اتفاق در ایران اتفاق افتاده بود
👈بر اساس گزارش رسانه ملی، متاسفانه چند روز قبل بر اثر بارندگی شدید و وقوع سیل در برخی از کشورهای اروپایی و آمزیکا. تعداد قابل توجهی از شهروندان این کشورها بر اثر وقوع سیلاب ویرانگر جان خود را از دست دادند و به زیرساخت ها و تاسیسات زیربنایی برخی از شهرها و روستاهای آنها خسارت سنگینی وارد شد.
👈آمارهای اولیه بیانگر آن است که فقط در آلمان که یکی از پیشرفته ترین کشورهای اروپایی محسوب می شود، بیش از ۱۳۳ نفر کشته و بیش از ۱۳۰۰ نفر مفقود شده اند.
👈اما نکته جالب در این حادثه تاسف بار این است که رسانه های معاند و ظاهرأ بی طرف و مزدوران داخلی آنها که معمولأ با بزرگنمایی هر حادثه کوچک و بزرگ در ایران، به اصطلاح زمین و زمان را به هم می دوزند و نظام اسلامی را به ناکارآمدی و ناتوانی محکوم می کنند، اینبار چنان سکوت اختیار کرده و خفه خون گرفته اند، که گویی اصلأ حادثه ای در این کشورهای ظاهرأ پیشرفته رخ نداده است.
👈این در حالی است که بنا بر اظهارات خانم آنگلا مرکل صدراعظم آلمان، باید از این حادثه به لحاظ تلفات انسانی و خسارات مادی به عنوان یک فاجعه ملی نام برد.
👈در پایان ضمن ابراز همدردی با حادثه دیدگان کشورهای مذکور و تایید این نکته که سیستم اداری کشور ما هم در برابر حوادث طبیعی بی عیب و نقص نیست، امید است بروز این گونه حوادث درکشورهایی ماننداروپا و آمریکاکه ظاهرابهترین ابزار وامکانات را در اختیار دارند و مدعی بالاترین حدتجربه و دانش فنی هستند، حداقل سبب شود تا نسبت به حوادث و وقایع کشور خودمان منصفانه تر قضاوت کنیم.
✍️احمدرضاهدایتی
♨ عذرخواهی پیشکش! دشمن را تبرئه نکنید
🔻در حالی دولت آقای روحانی به پایان خود نزدیک میشود که با بدعهدی قابل پیشبینی غربیها و در رأس آنها آمریکاییها، برجام در کما به سر میبرد و از یکسو با چند برابر شدن تحریمها به جای مرتفع شدن آنها، و از سوی دیگر با سوءمدیریتها در داخل کشور، مردم در سختترین شرایط اقتصادی و معیشتی به سر میبرند....
✍ دکتر یدالله جوانی
✅ بصیرت
🔗 ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/332197
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
نرجس سلیمانی چگونه به فهرست نهایی شورای شهر تهران راه یافت؟
🔺مهدی چمران، عضو شورای اسلامی شهر تهران:
🔹بعد از تکمیل فرایند نام نویسی، لیست مربوطه را در مجمع شورای ائتلاف به رای گذاشتیم تا نظرسنجی دقیقی صورت بگیرد که در نهایت ۸۴ نفر انتخاب شدند.
🔹خانم نرجس سلیمانی در آخرین دقایق نام نویسی کرد.
🔹 دقایقی بعد از ثبت نام وی در این لیست عدهای از بزرگان با نرجس سلیمانی جلسهای را مبنی بر جلب رضایت ایشان برای انصراف در این انتخابات برگزار کردند که وی گفت من چه گناهی دارم و فقط خواهان فعالیت اجتماعی هستیم.
🔹 خانم سلیمانی از فعالیتهای سیاسی و اقتصادی منع شد و فقط دغدغه اجتماعی دارد.
🔹 در خصوص ثبت نام نرجس سلیمانی در لیست شورای ائتلاف هیچ پارتی بازی صورت نگرفت.
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
درگیری بین منتخبان شورای شهر تهران
🔺خبرهای غیررسمی حکایت از تنش در جلسه امروز شورای ششم بین ناصر امانی و هیات رئیسه موقت شورا بر سر انتخاب ۱۲ نفر کاندیدای نهایی شهرداری تهران دارد.
🔹امانی نزدیک به محمدباقر قالیباف به حذف کاندیداهای متخصص و با تجربه شهری معترض شده و از اینکه افرادی سیاسی که حتی برای این مسئولیت اعلام آمادگی نکرده و یا در پستهای مهم اشتغال دارند رای آوردهاند انتقاد کرده و بعنوان اعتراض جلسه شورا را ترک کرده است، اما پس از آرام شدن نسبی فضا و با وساطت چند عضو دیگر به جلسه برگشته است.
🔹ظاهرا اختلافات انتخاب شهردار و دخالت بعضی از پدرخواندههای سیاسی اصولگرایان و اختلافات بین آنها روند انتخاب شهردار بعدی تهران را تحت تاثیر قرار داده و در روزهای آینده خبر کشمکشهای شورای منتخب بیشتر به بیرون درز خواهد کرد./چندثانیه
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83