هدایت شده از 🇮🇷خبر طلاب
✅چرایی حمله به #حسین_طائب
♨️ خبر جابجایی حجت الاسلام طائب از سازمان اطلاعات سپاه، باعث واکنش هایی در فضای مجازی و از طرف طیف های مختلف شده است. در خصوص این واکنش ها چند نکته قابل تامل است :
➖ همه واکنش ها، چه مثبت و چه منفی ، به خاطر تاثیرگذاری سازمان اطلاعات سپاه بخصوص در سال های اخیر است و جای تعجب ندارد . از دستگیری ریگی تا جاسوس های حرفه ای همچون نمازی ها ، تا بازگرداندن میلیون ها دلار از اموال بلوکه شده تا باند های فسادی که با آوردن اسم سازمان اطلاعات سپاه به خود می لرزند ، که بخشی از آن ،در سریال گاندو مشاهده شد تنها بخشی از عملکرد این سازمان است . در حقیقت این واکنش ها نشان می دهد سازمان اطلاعات سپاه، سازمانی پویا و در وسط معرکه است.
➖اندکی تامل نشان می دهد که واکنش های منفی نسبت به این جابجایی به اصطلاح از کجا آب می خورد ؛ دشمن که تکلیفش مشخص است ؛ یکی از مولفه های راهبرد مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی بنام نبرد در منطقه خاکستری، بر هم زدن تمرکز امنیتی کشور و القا ناکارآمدی سیستم امنیتی در ذهن مردم است . حالا که قرار است یک مقام امنیتی -که بیشترین ضربه را اتفاقا از همین سازمان دیده اند - جابجا شود. دشمن ساکت نمی نشیند .
➖در داخل کشور نیز برخی در فضای مجازی اقدام به تولید و ارسال پیام های منفی می کنند یا از پیامد های منفی آن مطلع نیستند و یا خود به نحوی گوشمالی دیده اند؛ ولو به اندازه یک استعلام که رد صلاحیت از نمایندگی، مسئولیت و ... را به دنبال داشته و حالا بهترین زمان را به زعم خود برای تسویه حساب انتخاب کرده اند ! این افراد منافع ملی را فدای منافع شخصی خود کرده اند.
➖ تحلیل واقعی از عملکرد جناب طائب آن است که تا قبل از ایشان اطلاعت در قامت سازمانی بدین شکل و قواره نبود و در این سالها تبدیل به یک سازمان اطلاعاتی قدرتمند در اختیار نظام اسلامی شده که با مجاهدت پاسداران گمنام توطئه های ریز و درشت زیادی را خنثی کرده است . طائب در حالی جابجا می شود که سازمان اطلاعات سپاه پویا و کارآمد است و این مهم است.
برزکار
🇮🇷 #خبر_فوری_طلاب
http://eitaa.com/joinchat/1026359310Cd87a388a56
هدایت شده از اخبار معیشت و خانوار🇮🇷
♨️سخنگوی دولت: تزار تجاری کشور به ۶۰۵ میلیون دلار رسید
بهادری جهرمی:
🔹بهار امسال، با پیشتازی صادرات نسبت به واردات، تراز تجاری کشور به ۶۰۵ میلیون دلار رسید، تجارت خارجی غیرنفتی ۱۹/۵ درصد و ترانزیت خارجی ۳۲ درصد رشد کرد. انشالله همین مسیر در حل مشکل چندساله تورم نیز پیشخواهد رفت.
---------------------
💳 اخبار معیشت و خانوار
📡@e_akhbar
https://eitaa.com/joinchat/553320448C5810e65f32
هدایت شده از اخبار معیشت و خانوار🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وضعیت یارانه ای که میدهند...
---------------------
💳 اخبار معیشت و خانوار
📡@e_akhbar
https://eitaa.com/joinchat/553320448C5810e65f32
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👓 ۱۳ سال گمنامی/ با اقدامات رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه آشنا شوید
#حسین_طائب
@HozeTwit
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 تحلیلهای سمت چپ در مقابل تحلیلهای سمت راست!
🔹 چرا هر دو گروه از #حسین_طائب عصبانی هستند؟!!
@HozeTwit
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
یدالله جوانی؛ چرا طائب جابجا شد20220624_050542.m4a
3.12M
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
23.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید| چطور یک خبر خوب را به خبر چرک تبدیل کنیم؟
📎این قسمت #قاطی_پاتی با آیه ای از قرآن خوشمزه شده
🔹مشکلات داریم ولی دست از امید به یکدیگر و استقامت و رفع تک تک مشکلات بر نمیداریم.
🔸مشکل #اقتصادی هم مثل مشکلات دیگری که به لطف خدا حل شد، در آینده نزدیک حل خواهد شد. ان شاالله
🖊 #سیدکاظم_روح_بخش
🖊حمیدرضا صادقی
🆔 @sedayehowzeh
هدایت شده از توییتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همسایهی ما مستاجره و با پولی که داشت نتونست خونه مناسبی پیدا کنه بهش گفتم از فامیل قرض بگیر
گفت خواهرم تازه مبلمانشو عوض کرده
برادرم کابینت و ...
فلانی...
گفتم خوب خانوادت وضعشون خوبه که🤔
گفت خواهر جان همش ظاهره جلوی فامیل میخوان کم نیارن وضعشون از ما بدتره
"مامان امیر محمد"
@twiita