هدایت شده از پایگاه خبری سامانِ برتر | سامان نیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 اعطای سهام عدالت به جاماندگان در چه مرحلهای قرار دارد؟
@Samanebartar | Samanebartar.ir
هر انسان براى خودش يك معدنى است و به اندازه معدن فيروزه و طلا ارزش دارد. اگر ملتى اين رمز به دستش آمده باشد، اين معما را حل كرده باشد، اين توانايى و توفيق را پيدا كرده باشد كه بتواند از انسانهايش استفاده كند و آنها را بسازد، گرچه آن ملت هيچ چيز نداشته باشد، ولى همه چيز دارد.
الآن بعضى از اين كشورهاى اروپايى اينطور هستند. مثلًا انگلستان يك كشور تهى و خالى است كه نمكش را هم بايد از خارج بياورند، همه چيز را بايد از بيرون وارد كنند، ولى به ارزش يك چيز پى برده است، به ارزش ساختن افراد خودش؛ اين معدنهاى انسانى را خوب كشف كردهاند.
وقتى اين معدنها را استخراج و آماده مىكنند ديگر باك ندارند كه هيچ چيز ندارند و همه چيز بايد از بيرون بيايد. مىگويند ما آدم داريم، آدم كه داريم همه چيز داريم ولى اگر آدم نداشته باشيم هيچ چيز نداريم.
مسألهاى اولين بار در كلام اميرالمؤمنين على عليه السلام مطرح شده است كه مقايسه مىكنند ميان ارزش مال و ارزش علم كه آيا علم باارزشتر است يا مال؟ البته بايد بگوييم علم باارزشتر است، ولى هيچ فكر كردهايد چرا علم باارزشتر است؟ چون علم يعنى انسان، يعنى عاملى كه انسان را مىسازد.
ثروت عاملى است غيرانسانى از نوع جماد، نبات و يا حيوان. نفت يك ثروت است ولى جماد است. اينكه آيا علم بهتر است يا مال، مقصود اين نيست كه يا مال داشته باشيم و علم نداشته باشيم و يا علم داشته باشيم و مال نداشته باشيم، بلكه مقصود اين است كه كدام در درجه اول است. اگر ملتى مال داشته باشد ولى علم نداشته باشد، يعنى انسان نداشته باشد، آن مال و ثروتش بيش از آن مقدار كه خورده خودش بشود، خورده ملتهاى ديگر مىشود، بلكه همين مال و ثروت ممكن است اسباب بدبختى او شود.
ولى اگر ملتى علم داشته باشد، آدم داشته باشد، انسان داشته باشد، مال و ثروت را به دست مىآورد. علم اگر باشد ثروت را به دنبال خود مىآورد، ولى ثروت نمىتواند علم را به دنبال بياورد.
مجموعه آثار استاد شهيد مطهرى، ج27، ص: 271
هدایت شده از عدالتخانه
باهنر: برخی اصلاحطلبان در تهران به یک فهرست واحد رسیدهاند
لولو هراسی اصولگرایان شروع شد!
برای اینکه مجید انصاری رای نیاورد به قالیباف رای بدهید😉
زمان آن رسیده از بن بست #حداد_عارف خارج شویم، یعنی تنها راه حل بحران کشور کوتاه شدن دست این دو طیف از قدرت است!
زمان آن رسیده افرادی با نگاه های تازه وارد چرخه قدرت بشوند.
#پفیوز_سیاسی
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
هدایت شده از عدالتخانه
⭕ آنچه فاطمه در خشت خام می دید!
🔸مادر ما میدانست که اگر مردم از ولایت علی(ع) دور شوند بیتردید به پذیرش ولایت که بهتر است بگویم خلافت و سلطنت حاکمان جور، مجبور میشوند. فاطمه(س) در محرومیت جهان اسلام از امامت علی(ع)، «فتنه جمل» را میدید، نعره مستانه معاویه در فریب صفین را میشنید، در «نهروان»، جهالت خوارج را مینگریست و در سحرگاه خونین نوزدهم رمضان سال چهلم هجری در محراب مسجد کوفه بر فرق شکافته علی(ع) میگریست، اشرافیت بر باد رفته را میدید که بار دیگر به میدان آمده، حسن(ع) را که از محرومیت مردم گرفتار در چنگال معاویه خون دل میخورد و سر مطهر حسین(ع) را میدید که در هنگامه خون و فریب اشراف بر نیزه میرود.
🔸یزید را میدید که سر بریده فرزند رسول خدا(ص) را پیش روی نهاده، بر لب و دندان او میزند و اجداد به هلاکت رسیده خود در «بدر» و «حنین» را به تماشای انتقام میخواند! و... مردم مظلوم را که در چنگال خونریز «بنی امیه» و «بنی عباس» گرفتارند و جماعت مسلمانان را که انگشت پشیمانی به دندان میگزند و دست حسرت بر پیشانی میزنند که کاش ولایت علی(ع) آن دوستدار محرومان و حامی مظلومان را پاس میداشتند تا ولایت حجاج بن یوسفها و منصور دوانقیها که خونریز و انسانستیزند را به زور بر گرده خویش نمیداشتند.
🔸فاطمه(س)، این همه را میدید که آن همه دلواپس بود، واقعهای که آن روزها اتفاق افتاده بود انحرافی بزرگ بود و بیراههای که برخی از خواص به هر علت- و از جمله قدرتطلبی، و آلودگی به چرب و شیرین دنیا و مخصوصاً تلاش برای بازگشت به زندگی اشرافی- در آن گام نهاده بودند، زاویهای ۱۸۰ درجه با صراط مستقیم الهی و نقشه راهی که رسول خدا(ص) به وضوح و با صراحت ترسیم کرده بودند، فاصله داشت... و این دلشوره واقعی مادر ما بود. غیر از این چه نگرانی دیگری میتوانست مادر مظلوم اما مقتدر ما را تا آن اندازه به دلشوره اندازد؟
🔸از نظر فاطمه(س) مهمترین عامل در تغییر رفتار اهالی مدینه بویژه انصار که بیعت کردند تا از پیامبر(ص) و اهل بیت وی در همه حال حفاظت و حمایت کنند و با دشمنان ایشان بجنگند، همان روحیه رفاه طلبی و اشرافیت و دنیا پرستی بود که به خاطر اموال دنیا گرفتار آمدهاند. ایشان میفرماید: «اما جز این نیست که به تن آسایی خو کردهاید و امام واقعی خود را از زمامداری دور نمودهاید و با رفاه و آسایش خلوت کردهاید و از سختی زندگی به راحتی و خوشگذرانی رسیدهاید. به همین سبب آنچه را که حفظ کرده بودید، از دست دادید و آنچه را که فرو بردید، استفراغ کردید. پس بدانید! «اگر شما و هر که در زمین است کافر شود، خدای تعالی بینیاز از همگان است.»
🔸صدیقه طاهره(س) بر بالای منبر مسجدالنبی و در مقابل انظار مهاجر و انصار فریاد برآورد: «خس و خاشاک نفاق در شما پدیدار گشته، لباس دین در میانتان کهنه شده... کبک باطل، خواندن آغاز کرده... شیطان از مخفیگاه خود به میان شما سرک کشیده و میبیند که ندایش را پاسخ میدهید و...» پاسخ خواص آن روزگار اما،جواب های چند پهلو بود... امروز اما، در عصر بعثت دوباره، بار دیگر شیطان بزرگ از درد جیغ بنفش میکشد و به عصبانیت، اعوان و انصارش را به یاری میطلبد... این روزها، در عصر خمینی و خامنهای اما، فاطمیون زمان، به شیطان امان نمیدهند و به پای جان در این طریق ایستاده اند. همه جا، نام تو را بر زبان دارند و از ژرفای دل بر این باور که «بیهمگان به سر شود، بی تو به سر نمیشود».
🔸 اگر دیروز فریادها و درد و دل های فاطمه(س) شنیده نشد، امروز اما لشکری سترگ از فرزندان انقلابی اش معادلات قدرت جهانی را بهم ریخته اند. امروز فاطمه مادری می کند. او برای تمامی بر و بچه های مقاومت مادری می کند. آری چه زیبا گفت آن مداح؛ اُم المقاومه یا فاطمه. هنوز فرزندان انقلابی فاطمه در پی انتقام سیلی مادر خویش هستند، مگر نبود که پُشت پیراهن هایشان می نوشتند می روم تا انتقام سیلی مادر بگیرم؟! امروز فرزندان مکتبی فاطمه از یهودیتی انحرافی انتقام می گیرند که به واقع اینان به صورت چون گُل فاطمه سیلی زدند، امروز صدای فاطمیون در عالم پیچیده است و فردا از آن آنان است، به اذن و مدد اُم المجاهدین فاطمه زهرا.
زیبا گفت آن شاعر؛
ای تا به ابد پشت و پناه سپاه دین
ای مظهر مجاهدت اُم المقاومه
#علی_ریاحی_پور
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
هدایت شده از عدالتخانه
586.mp3
32.52M
🎙️⭕ اگر فاطمه نبود...
⬅️ سخنرانی شنیدنی استاد رحیم پور ازغدی
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
هدایت شده از عدالتخانه
🔻واقعیت تلخ این است، هم خودمان این را حس می کنیم هم آمار تایید میکند: جز یک اقلیتی، اکثر ما مردم ایران به طرز عجیبی داریم #فقیر میشویم!
#عقب_ماندگی_در_عدالت
✍ #محمدامین_رضایی
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
هدایت شده از عدالتخانه
فاطمه(س) انقلابی تندرو!.mp3
12.6M
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
🔵 همچنان برمدار قبیلهگرایی
🔺چند روزی مانده به تشکیل مجلس یازدهم، به دعوت اداره مجلس، نشستی یکروزه برگزار شد تا نکات و ملاحظات نمایندگی را برای منتخبین جدید ارائه کنند.
در قسمتی از برنامه، از جناب باهنر با عنوان شیخالوکلا دعوت شد تا گوشهای از تجربه ۷ دوره نمایندگی را به جوانان عرضه کند.
🔺بعد از گزارشی مفصل که از اوضاع آشفته و بیسروسامان اقتصاد کشور داد، منتظر بودیم ببینیم نسخه راهگشای ایشان بعد این همه سال تجربه مجلسی، چه خواهد بود.
لحنش به یکباره عوض شد و خیلی صریح گفت تجربه من میگه به پروپای دولت نپیچید! دولت گرفتار است و کاری نمیتواند بکند؛ با دولت مماشات کنید!
🔺من و یکی دیگر از منتخبین جوان، برآشفتیم و زبان به اعتراض بلند، که ما اصلا انگیزهمان از ورود این بوده که این ریل را عوض کنیم. گفتیم وقتی امثال شما این همه سال در مجلس مماشات کردهاند باید هم نتیجه چنین شود.
🔺آن روز دولت دست روحانی و قماش اصلاحطلب بود و قاطبه مردم از مجلس جدید اصولگرا انتظار داشتند اوضاع را عوض کند. اما توصیه سیاسیون به ما جوانان چیز دیگری بود.
🔺الغرض، دوگانه مزخرف اصولگرا - اصلاحطلب، امروز از یک بازی سیاسی هم کاذبتر شده و برای مایی که دیگر، لخت ِ نظرات حضرات را درون حاکمیت دیدهایم، به شدت رنگ باخته و بلکه حال به هم زن شده است.
🔺مسئله انتخابات مجلس، انتخاب بین اصولگرا و اصلاحطلب نبوده و نیست. چالش امروز، بین اقتصاد تولیدی و مردمی و عدالتمحور، با اقتصاد بیسرصاحب تکنوکرات است.
🔺گام دومیها دیگر زیربار صحنهسازی و دوگانهبازیِ نخنمای سیاستمداران نخواهند رفت.
@dr_izadkhah
هدایت شده از عدالتخانه
29.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
'٬ اگر #مردم بودند دست «علی» بسته نبود و «فاطمه» تنها نمیشد و این ننگ تا ابد بر پیشانی مسلمانان نقش نمیبست.
امروز چطور؟ چه کنیم دست علی باز تر شود؟
والا سینه زنی و عزاداری و پلو که همیشه هست...
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
هدایت شده از عدالتخانه
🔴 سیاستهای اقتصادی مکمل تحریمها!
🔻متن زیر بخشی از گفتگوی دوسال پیش دکتر حسین نمازی استاد پیشکسوت اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی با روزنامه دنیای اقتصاد است. دکتر نمازی، وزیر اقتصاد دولتهای شهید رجایی و شهید باهنر و دولت اول میرحسین موسوی و دولت محمد خاتمی بوده.
🔹در دوره اول که مسوولیت وزارت امور اقتصادی و دارایی را به عهده داشتم به خاطر دارم که نماینده ما در بانک جهانی نشریه چند صفحهای این بانک حاوی تحلیلهای اقتصادی- سیاسی را که بهطور منظم منتشر میشد، برایم میفرستاد.
🔸در یک شماره آن تحلیلی درباره حمله نظامی آمریکا به ایران شده بود. نویسنده کارشناس این اقدام را به دلایلی به زیان آمریکا ارزیابی کرده بود. از جمله اینکه چند سال بیشتر از انقلاب ایران نمیگذرد و هنوز مردم از شور انقلابی بالا و درنتیجه مقاومت بیشتری برخوردارند. دیگر اینکه مردم منطقه مسلمانند؛ تحریک احساسات آنها با حفظ منافع ما در آینده منافات دارد و در نهایت تلفات نیروی انسانی و هزینههای مالی را زیاد برآورد میکرد.
🔹راه حل پیشنهادی او وارد آوردن فشار اقتصادی به دولت ایران بود تا مجبور به حذف یارانهها بشود. در این صورت طبقات کمدرآمد و متوسط که حامی نظام هستند نه تنها دست از حمایت نظام برمیدارند، بلکه در مقابل آن قرار میگیرند و در نتیجه نظام ساقط میشود. با این تعبیر که این طبقات هستند که ماشین انقلاب را در سر بالایی هُل میدهند. کافی است دست خودشان را از پشت ماشین بردارند و کنار بروند. بدون تردید ماشین انقلاب به عقب برمیگردد و واژگون خواهد شد. او این اقدام را موثرترین و کم هزینهترین راه معرفی کرده بود. پیشنهاد صندوق هم دقیقا در همین راستا بود با این عنوان که یارانههایی که به همه مردم از فقیر و غنی داده میشود (غیر هدفمند) باید حذف شود و جای خود را به یارانههای نقدی بدهد که بهصورت (هدفمند) به خانوادههای کم درآمد پرداخت شود. این پیشنهاد اگرچه ظاهری معقول داشت، اما در بحثها معلوم شد که با این هدف ارائه شده است که یارانه نقدی که بر اثر تورم به مرور زمان ارزش خود را از دست میدهد و اگر هم قرار باشد برای جبران کاهش خرید مبلغ آن افزایش یابد، میتوان آن را به مبلغ کمتری افزایش داد تا به تدریج از میان برود. (درباره حقوق و دستمزد نیز این اقدام در حد امکان انجام میشود. با این تفاوت که در این مورد نمیتوان آن را به صفر رساند یا بیش از حد معینی قدرت خرید حقوق و دستمزد را کاهش داد). این اقدام در زمان آقای هاشمی با حذف مرغ از کالابرگ آغاز شد و به جای آن به صورت نقدی پرداخت شد و بعد هم متوقف شد و به لحاظ بازتاب منفی آن در بین مردم به کالاهای دیگر تسری نیافت.
🔸در زمان آقای احمدینژاد هم یارانه نقدی ۴۵هزار و ۵۰۰ تومان برقرار شد که امروز ارزش آن برابر یک شانه تخممرغ است که اگر ۱۰۰ هزار تومان دیگر هم به آن اضافه کنند، فعلا معادل سه شانه تخممرغ میشود. طرفداران سیاستهای تعدیل این روش حذف تدریجی را نه تنها قبول داشتند، بلکه میگفتند این روش باعث میشود مردم متوجه حذف یارانه نشوند.
روزنامه دنیای اقتصاد
۱۴۰۰/۱۱/۲۰
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
هدایت شده از عدالتخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینکه ما بگیم هر دو قطبی ای به نفعِ دشمنه غلطه!
اولین دو قطبی رو خدا ایجاد کرد!
#اصولگرا
#اصلاحات
#بن_بست_حداد_عارف
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
هدایت شده از عدالتخانه