🔴قطعنامه شورای حکام علیه ایران در سال ۱۴۰۱، تکرار قطعنامه سال ۹۹ این شورا در دوره روحانی/ چرا سایبری های آمریکا خواستار تکرار انفعالهای دوره ظریف هستند؟
🔹قطعنامه شورای حکام علیه ایران در سال ۱۴۰۱ که البته عملا تشریفاتی و بدون دایره اثر عملیاتی است، دقیقا تکرار قطعنامه این شورا در سال ۹۹ علیه ایران و حاصل سیاست خارجی روحانی و ظریف است. سایبری های ایرانی آمریکا در تهران با هدف افزایش فشار ها بر ایران به دنبال تداوم این سیاستهای منفعلانه هستند و البته در مقابل، دولت آقای رئیسی عاقلانه در برابر زیاده خواهی ها ایستاده تا توافق تنها در صورت موثر و مفید بودن حاصل شود.
🔹اسرائیل در سال ۹۷ مدعی شد ایران فعالیت های مشکوک هسته ای دارد. هم ایران هم سایر کشورها و هم آمانو دبیر کل سابق آژانس انرژی اتمی به این ادعاها بی اعتنایی کردند و در نتیجه گزارش های اسرائیل بی اثر ماند.
🔹بعد از مرگ مشکوک آمانو، گروسی دبیر کل آژانس شد و با گرایش های سیاسی به سود اسرائیل، ادعاهای رژیم صهیونیستی را تکرار کرد. ظریف و روحانی هم در میان تعجب سایر کشورهای عضو و برخلاف قانون های رسمی آژانس که بازرسی را تنها در صورت اسناد و ادله معتبر جایز می داند، عملا این ادعاهای واهی اسرائیلی را به رسمیت شناختند و اجازه بازرسی از اماکن مورد ادعای اسرائیل را به بازرسان آژانس دادند!
🔹این عقب نشینی غیر قابل باور توسط دولت روحانی باعث شد تا شورای حکام با استناد به برخی ادعاهای سطحی و مربوط به قبل از برجام و دهه ۷۰، قطعنامه ای علیه ایران را در سال ۹۹ و در همان دولت روحانی صادر کند و در روزهای اخیر نیز با استناد به همان ادعاها همان قطعنامه را تکرار کردند.
🔹جالب اینجاست که سایبری های آمریکا در ایران همچنان خواهان عقب نشینی و تکرار سیاستهای منفعلانه دولت روحانی هستند چرا که صدور قطع نامه ها علیه ایران و وخامت مذاکرات خارجی زمینه هجمه آنها به نظام و دولت را فراهم می کند.
🔹دولت آیت الله رئیسی اما با هوشمندی خاصی با عمل به قانون های بین المللی از آژانس انرژی اتمی می خواهد به قوانین خودش پایبند باشد و بدون سند، ادعای اسرائیل علیه فعالیت های هسته ای ایران را تکرار نکند و برای بازرسی های بیشتر اسناد معتبر ارائه نماید.
🔹بدون تردید همانطور که در میدان، حکم توقیف کشتی ایرانی توسط یونان فقط با پاسخ و مقابله به مثل لغو شد الان نیز قطعنامه های نمایشی آژانس، با تکرار انفعال دولت روحانی تکرار خواهد شد و تنها راه اتمام زیاده خواهی ها، کوتاه نیامدن دولت و مردم از حفظ حقوق و سرمایه های هسته ای ایران است.
@dana_news
🇮🇷
📝 #صرفا_جهت_اطلاع | هلاکت دو افسر #موساد در ابوظبی
🍃🌹🍃
🔻منابع خبری از هلاکت دو افسر موساد در ابوظبی را خبر می دهند و کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز به آن اعتراف کرده است.
🔹مقامات رژیمصهیونیستی از شهروندان خود خواستند تا اطلاع ثانوی از سفر به امارات خودداری کنند.
🔸دو افسر ترور شده موساد در ابوظبی از اعضای ارشد این سازمان بودند که مسئولین تدارک یک مقر اختصاصی در ابوظبی برای انجام عملیات های خرابکارانه بر علیه دانشمندان و تاسیسات حساس ایران را برعهده داشتند.
#همه_خادم_الرضاییم | #روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
🖼 مجموعه تایپوگرافی | ویژه میلاد امام هشتم علی ابن موسی الرضا علیهالسّلام
🍃🌹🍃
#همه_خادم_الرضاییم | #روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هم خوانی سلام فرمانده توسط کودکان سرطانی در حضور خواننده سرود
🔸 ملاقات آقای ابوذر روحی با کودکان ارومیهای در حال درمان (شیمی درمانی)
🆔@kamalibasirat
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 #کلیپ | اولین غیر مجتهدی که وارد ضریح نورانی آقا #امام_رضا علیهالسلام شد!
🍃🌹🍃
#همه_خادم_الرضاییم | #روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb