تا لحظاتی دیگر قسمت بیستم
معمای نفوذ ، جاسوس انگلیسی
در کشورهای اسلامی
هرشب ساعت۲۲
خاطرات مستر همفر👇
#قسمت_بیستم ؛
( فصل پنجم )
( سفر به عراق )
در این روزها از لندن دستوراتی رسید که من راهی #کربلا و #نجف شوم، این دو شهر، کعبه آرزوهای شیعیان و مرکز علم و معنویّت آنهاست که داستان درازی دارد.
امّا داستان نجف از روز دفن علی آغاز شد - او برای اهل تسنّن چهارمین خلیفه و برای #شیعیان نخستین امام است، در یک فرسنگی نجف شهری است موسوم به کوفه که با یک ساعت پیاده روی می توان به آن رسید - این شهر مرکز #خلافت علی بوده است. پس از آنکه علی کشته شد، فرزندانش، حسن و حسین، او را در خارج از کوفه دفن کردند - در همین مکانی که اکنون به نجف مشهور است. پس از آن نجف رو به آبادانی گذاشت و #کوفه رو به ویرانی نهاد.
گروهی از #عالمان_شیعه در نجف جمع شدند در آنجا خانه ها، بازارها و مدارسی ساخته شد و اکنون مرکز عالمان شیعه است و خلیفه در #استانبول آنها را گرامی می دارد، به چند دلیل:
1- حکومت #شیعه ایران پشتیبان آنها است و اگر خلیفه به آنان بی حرمتی کند روابط دو دولت تیره خواهد شد و حتّی ممکن است جنگی درگیرد.
2- عشایر حومه نجف از این عالمان پشتیبانی می کنند آنها مسلّح اند، اگر چه سلاحهای پیشرفته ای در اختیار ندارند و سازماندهی آنها نیز عشایری است ولی درگیری خلیفه با عالمان به جنگهای خونینی با این عشایر خواهد انجامید. حکومت دلیلی نمی بیند که بخواهد در برابر عالمان صف آرایی کند بنابراین آنها را به حالِ خود رها کرده است.
3- این عالمان، #مراجع_دینی شیعیان جهان از جمله هند و آفریقا هستند و اگر حکومت به آنها بی احترامی کند خشم همه شیعیان را دربر خواهد داشت.
امّا داستان کربلا، از هنگامی آغاز شد که نواده رسول اللّه صلی الله علیه وآله وسلم حسین پسر علی و فاطمه، دختر پیامبر خدا در آنجا به قتل رسید.
مردم عراق از حسین خواستند که از مدینه به سوی آنها برود و خلیفه آنان شود امّا چون او و خانواده اش در کربلا به دوازده فرسنگی کوفه رسیدند، مردم #عراق با او به طرز دیگری برخورد کردند و به فرمان یزید برای جنگ با حسین آماده شدند.
#حسین_بن_علی شجاعانه با لشکر انبوه اموی جنگید
تا خود و خاندانش کشته شدند لشکریان اموی در این نبرد همه نوع، پستی و فرومایگی از خود نشان دادند، از آن هنگام شیعیان این محل را یک مرز معنوی برای خود می دانند که از هر کجا روی بدان می آورند و آنچنان زیاد می شوند که ما در مراکز دینی مسیحی نظیر آن نداریم.
کربلا یک شهر شیعی است و عالمان شیعه و مدارسشان در آن وجود دارند، کربلا و نجف تکیه گاه یکدیگرند.
هنگامی که دستور رسید راهی این دو شهر شوم، از بصره به سمت بغداد حرکت کردم بغداد مرکز حکومت استاندار منصوب خلیفه عثمانی است و از آنجا به حِلّه رفتم.
دجله و #فرات دو رود بزرگی هستند که از ترکیه سرچشمه می گیرند عراق را می پیمایند و به دریا می ریزند، کشاورزی و رفاه در عراق مدیون این دو رود است. پس از بازگشت به لندن به وزارت مستعمرات پیشنهاد کردم که بکوشند که این دو رود را به چنگ آورند تا در هنگام ضرورت بتوانند عراق را فرمانبر نگاه دارند زیرا اگر آب بسته شود، عراقیان مطیع خواهند شد.
#ادامه_دارد ...
#بصیرت_انقلابی
🆔 @basirat_enghelabi110
11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴برسد به دست ترامپ ...
🔹رئیس جمهور آمریکا یک روز بعد از ترور ناجوانمردانه سردار سلیمانی در توئیتی ادعا کرد که ایران تاکنون هیچ جنگی را پیروز نشده است.
‼️اما آیا به راستی ایران در هیچ جنگی پیروز نبوده؟!
🔸این ویدئو شاید به ترامپ کمک کند تا ایران را بهتر بشناسد ...
انتقامی سخت در راه است.
منتظرباش.
#انتقام_سخت
#قاسم_سلیمانی
#بصیرت_انقلابی
🆔 @basirat_enghelabi110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوحهخوانی کربلایی سیدرضا نریمانی در هواپیمای حامل پیکر حاجقاسم و شهدای مقاومت.
یکشنبه ۱۵ دی ۹۸
#قاسم_سلیمانی
#انتقام_سخت
🌹🌹🌹🌹🌹
#بصیرت_انقلابی
🆔 @basirat_enghelabi110
⭕️ مقتدی صدر خطاب به ترامپ:
🔻صدا و توییت هایت از صدای الاغ هم نکره تر است
🔻به یاد بیاور که مگس طاغوت را کشت و پرندگان ابرهه را نابود کردند
🔻آیا ویتنام را فراموش کردی ؟! یا دوباره به باتلاقی جدید اشتیاق داری ؟!
🔻والله سربازانی خواهی یافت که مانند آن نیستند
🔻و سپاهی که اولش در بصره و آخرش در دهوک متصل است
🔻بله امروز اهدافتان آشکار شده است
🔻آن که دیروز ادعای آزادی می کرد امروز به دنبال به زانو درآوردن مردم است !
🔻و آن کس که دیروز به دنبال کسب علاقه مردم بود پس امروز شکست خورده و ذلیل خارج خواهد شد
🔻ای ترامپ ! اگر به کشور مقدسات تعرض کردی من جلوی تو ام
🔻اما اگر نصیحت مرا می خواهی همچون گذشتگانت نباش و الا پشیمان خواهی شد
🔻ما طالبان صلحیم اگر از در صلح وارد شوید و طالبان جنگیم اگر از در جنگ وارد شوید و پیش از این ما را آزموده اید
"دشمن تو ... مقتدی صدر"
#hard_revenge_awaits_you
#انتقام_سخت_در_راه_است
#قاسم_سلیمانی
#انتقام_سخت
#بصیرت_انقلابی
🆔 @basirat_enghelabi110
⭕️ مقتدی صدر ترامپ را «کابارهزاده» خواند
👤رهبر جریان صدر خطاب به رئیس جمهور آمریکا گفت:
🔻ای زاییده کابارههای شبانه آیا مردم را با گرسنگی تهدید میکنی؟
🔻فکر میکنید پول حجاز برای شما سود خواهد برد و خیانتکاران به شما سود می رسانند و زرادخانه جنگ شما کار خواهد کرد؟
#hard_revenge_awaits_you
#انتقام_سخت_در_راه_است
#قاسم_سلیمانی
#انتقام_سخت
#بصیرت_انقلابی
🆔 @basirat_enghelabi110
⭕️ فرمانده قرارگاه مدینه نیروی زمینی سپاه : آمادهایم انتقام سختی از آمریکا بگیریم. نظامیان آمریکا در خلیج فارس در دسترس ما قرار دارند
🔻خشم انقلابی خود را در سینه نگهمیداریم
🔻نظامیان آمریکا امروز در خلیج فارس در دسترس سپاه قرار دارند
🔻آقای ترامپ، دستور دادی هزار کیلومتر از رزمندگان ما فاصله بگیرند اما این فاصله کمی است، در سوریه و عراق در دسترس ما هستید.
🔻سلاحهای ما نشانه رفته و ما آماده هستیم انتقام سختی از دشمن بگیریم.
#hard_revenge_awaits_you
#انتقام_سخت_در_راه_است
#انتقام_سخت
#قاسم_سلیمانی
#بصیرت_انقلابی
🆔 @basirat_enghelabi110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫جمله ای ماندگار خطاب به آمریکایی ها
▪این روزهای یک نقل قول بزرگ در شبکه های اجتماعی دست به دست می شود، جمله ای که سایه ای از وحشت را بر آمریکا می اندازد.!!
آمریکا!! خیلی احمقید که این حرف را
یا نفهمیدید؟
یا فراموش کردید!!
حالا که زدید، منتظر خوردن باشید.
▪این جمله ماندگار را در این ویدئو ببینید
🏴@Soleimany.Ir
#قاسم_سلیمانی
#انتقام_سخت
#بصیرت_انقلابی
🆔 @basirat_enghelabi110
⚫ منابع عراقی: عبدالمهدی پاسخ تماس ترامپ را نداد
▪العهد: عادل_عبدالمهدی نخست وزیر عراق، با دادن پاسخ به تماس ترامپ مخالفت کرده است
#انتقام_سخت
#قاسم_سلیمانی
#بصیرت_انقلابی
🆔 @basirat_enghelabi110