💢روزنامههای اقتصادی دوشنبه ۴ تیر ۱۴۰۳
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢سنتکام حمله ارتش یمن به یک کشتی را تأیید کرد
🔹ارتش آمریکا حمله تلافیجویانه ارتش یمن به یک کشتی مرتبط با رژیم اسرائیل در آبهای دریای سرخ را تأیید کرد.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برگزاری میهمانی غدیر در ۳۰۰ شهر کشور
🔹دبیر ستاد مردمی غدیر: این میهمانی در کشورهای برزیل، هند، پاکستان، عراق و لبنان نیز برگزار میشود.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دیدار دبیرکل دی ۸ با علی باقری
🔹ایسیاکا عبدالغدیر امام، دبیرکل سازمان همکاریهای اقتصادی هشت کشور در حال توسعه «دی-۸» که برای شرکت در نوزدهمین نشست وزرای خارجه کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD) به تهران سفر کرده است، در حاشیه این نشست با علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه دیدار و گفتگو کرد.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
📸 گزارش تصویری از گفتگوی زنده ویژه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
🔹قسمت چهارم برنامه قطب نما
با حضور دکتر موسی حقانی
#انتخابات
#انقلابیون
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
📰 نشریه اخبار و تحلیلهای دوشنبه ۴ تیر ۱۴۰۳
🔗 ادامه مطلب را از اینجا بخوانید
📌#نشریه_اخبار_و_تحلیل_ها
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢تجلی غدیر در جمهوری اسلامی
🔹تمدنهای بشری هیچ گاه بدون حکومت نبودهاند. در طول تاریخ، در هر سرزمینی که تمدن و حکومتی شکل گرفته است، حاکمانی در آن اعمال قدرت و حاکمیت کردهاند. در این میان، یک سؤال همزاد دولتها شکل گرفته است که «چه کسانی باید حکومت کنند؟» این سؤال همواره ذهن بخشی از حکیمان و فیلسوفان را به خود مشغول کرده و پاسخهای متفاوتی به آن ارائه شده است.
🔸در یونان باستان، متفکرانی چون افلاطون معتقد بودند، حکومت را باید به فیلسوفان سپرد تا با علمی که به حقیقت اشیاء و امور دارند، بهترینها را برای جوامع تدبیر کنند! برخی دیگر از حکومت اعیان و اشراف و ثروتمندان سخن گفته و نظامهای آریستوکراسی و الیگارشی را پیشنهاد دادهاند. برخی دیگر معتقد بودند حکومت باید در اختیار جنگآوران و صاحبان قدرت و زور قرار گیرد تا امنیت را برای مردم تضمین کنند.
🔹آخرین تدبیر انسان سکولار غربی مبتنی بر عقلانیت ابزاری، سپردن امور کشورداری به نمایندگان مردم است که از آن با عنوان «دموکراسی» یاد میکنند. به زبان ساده، در این الگو هر فردی که «اکثریت مردم» وی را برگزینند، میتواند در جایگاه حکومت بنشیند. الگویی که عملاً به حاکمیت الیگارشی سرمایهداری تبدیل شده و افکار عمومی از طریق ابزار رسانه فریفته شده و...، اما آنچه در این میان ذبح شده، شایستهسالاری، اخلاق و عدالت بوده است!
🔸نگاه اسلام به حکومت با مکاتب غربی تفاوت دارد و بر انسانیت و اخلاق و عدالت استوار است و به این سؤال که «چه کسی حق حاکمیت دارد؟» پاسخ منحصر بهفردی ارائه میدهد. پاسخ این پرسش را میتوان در ماجرای غدیر دنبال کرد. به فرموده رهبر حکیم انقلاب: «ماجرای تعیین غدیر، ماجرای تعیین ضابطه است، تعیین قاعده است. یک قاعدهای در اسلام درست شد؛ پیغمبر اکرم در ماههای آخر عمر، این قاعده را وضع کرد؛ آن قاعده چیست؟ قاعده امامت؛ قاعده ولایت(۱۳۹۵/۶/۳۰)».
🔹حکومت اسلامی را در یک کلام میتوان حکومت رهبری الهی دانست که به سبب دارا بودن ویژگیها و معیارهایی در این جایگاه قرار گرفته است. این ویژگیها عبارتند از: «فقاهت، عدالت و درایت.» در زمان حضور امام معصوم(ع) مطلق این صفات در امام جمع بوده و رهبری و زمام امور جامعه اسلامی در اختیار اوست؛ اما در زمان غیبت، رهبری در نظام اسلامی در اختیار اسلامشناسان عادلِ مدیر است. همان که از او با عنوان «ولی فقیه» یا «رهبری انقلاب اسلامی» در قانون اساسی یاد شده است.
🔸قرار گرفتن رهبری الهی در رأس نظام مردمسالاری دینی و پیوند ناگسستنی آن با مردم در طول این سالها توانسته است کشتی انقلاب را از طوفانهای گوناگون عبور داده و همه نقشههای دشمن را نقش بر آب کرده و در دهه پنجم عمر انقلاب، جمهوری اسلامی را به نماد تحقق عینی «غدیر» در قرن پانزدهم هجری قمری مبدل کند!
#حرفروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢نمیتوانند قدرت مقاومت را درک کنند!
🔹«عبدالباری عطوان» سردبیر روزنامه فرامنطقهای «رأیالیوم» نوشت: «ما نیازی به کارشناسان مجله «فارن افرز» نداریم که به ما بگویند اسرائیل بعد از ۹ ماه جنگ نسلکشی علیه نوار غزه، نتوانست مقاومت به رهبری حماس را شکست دهد؛ بلکه برعکس آن یعنی پیروزی مقاومت اتفاق افتاد و قدرت و دستاوردهای میدانی آن روز به روز در حال افزایش است.»
🔸وی ادامه میدهد: «رابرت پاپ، دانشمند علوم سیاسی آمریکایی میگوید: یکی از بزرگترین اشتباهات نتانیاهو و ژنرالهای او، شکست تاکتیکها یا اعمال محدودیتهای سیاسی بر نیروهای نظامی نیست، بلکه شکست آنها در درک منابع قدرت حماس است. آنها میگویند از ۴۰ هزار نیروی حماس ۱۴ هزار نفر از آنها را کشته (شهید) کرده است، اما نمیدانند دهها هزار داوطلب به مقاومت، به ویژه حماس و جهاد اسلامی در غزه و کرانه باختری ملحق شدهاند و در آموزشهای محرمانه برای استفاده از سلاح، در مراکز آموزش در تونلهای زیرزمینی در نوار غزه یا روی زمین در کرانه باختری مشارکت کردهاند.»
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa