سردار سلامی خطاب به ترامپ
امروز هم همین است و اگر تار مویی از سر یک ایرانی کم شود، کرک و پشم شما را به باد میدهیم
این تهدیدها جدی است و ما جنگ لفظی نمیکنیم و همه چیز را به میدان عمل واگذار میکنیم
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
رؤسای کشورهای عربی حاضر بودند سر صدام را تقدیم امام(ره) کنند!
در جلد سیوهفتم از روزشمار جنگ ایران و عراق که توسط مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس منتشرشده است؛ در گزارش شماره 162 روز هشتم تیرماه سال 1364 میخوانیم: «اخیراً در محافل سیاسی آشکار و پنهان، خبرهایی مطرح است که چشمانداز خاصی را در مناسبات بین ایران و کشورهای عربی حامی عراق ترسیم میکند که با روابط و مناسبات کنونی متفاوت است: «یک دیپلمات ارشد سوریه در ژاپن، در یک محفل خصوصی گفته است که یکی از دوستان ژاپنی وی گفته که نظر موساد اخیراً بر این است که روسای کشورهای خلیجفارس حاضرند سر صدام را در یک سینی حلوایی تقدیم امام خمینی کنند و در مقابل آن، برای منطقه صلح به دست بیاورند. وی افزوده ازآنجاییکه این منبع مطلع ژاپنی دو روز قبلش با آقای میاکه مدیرکل وزارت خارجه ژاپن جلسه داشته و آقای میاکه هم دوهفتهای بیش نیست که از سفر اسرائیل برگشته است، منبع این خبر میتواند آقای میاکه باشد که از اسرائیلیها نقل کرده است.»
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
سامانه باور ۳۷۳ یک قدم از اس-۳۰۰ روسی جلوتر است
معاون ارزیابی قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء در تشریح توان دفاعی کشورمان گفت: «نمره دفاعی ما در ابتدای انقلاب ۵ تا ۱۰ بود، ولی الآن ۱۰۰ است. قدرت موشکی اول منطقه هستیم؛ سامانه باور ۳۷۳ ما یکقدم از اس-۳۰۰ روسیه جلوتر است. در ۱۵ سال اخیر، آمریکا دو بار قصد حمله به ما را داشت که از ترس عکسالعمل ما منصرف شد. در مقایسه با کشورهای منطقه، کمترین بودجه دفاعی را داریم. جنگ با داعش از تمام جنگهای یکصد سال اخیر سختتر بوده است. ارتش تحت فرماندهی نیروی قدس در سوریه حضور پیدا کرد؛ حداقل ۱۰ تن از فرماندهان ارتش از شهدای مدافع حرم هستند.» وی قدرت دفاعی و سیاسی را مکمل همدیگر دانست و افزود: «هرکسی بگوید قدرت دفاعی نیاز نیست، سیاست را هم نمیفهمد.» امیر پورشاسب در خصوص تلاشهای منطقهای برای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی نیز افزود: «اگر عادیسازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی در حد حرف باشد، وضعیت مانند قبل است؛ اما اگر بخواهند پایگاه بزنند، تصمیم دیگری میگیریم. به برخی فرماندهان آتش به اختیار داده شده که در صورت اتفاق افتادن مورد خاصی بلافاصله پاسخ دهند.»
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
کیفیت آموزشی نسبت به دهه 60 کاهش یافته است!
وزیر سابق آموزشوپرورش گفت: «متأسفانه در نهادهایی چون سازمان برنامهوبودجه و مجلس شورای اسلامی، با تصور غلطی از عدالت آموزشی مواجه میشدیم و فشار میآوردند که سرانه آموزشی را بهطور مساوی تقسیم کنیم». بطحایی در تأکید اهمیت دانشگاه فرهنگیان به جلسه ۳ نفره خود و منصور غلامی، وزیر علوم با رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: «رهبر انقلاب در آن جلسه خصوصی به آقای غلامی رو کردند و جملاتی گفتند و فحوای آن بیانات این بود که دانشگاه فرهنگیان یک بخش استراتژیک برای جمهوری اسلامی است». وی افزود: «معنای این سخن رهبر انقلاب این است که اگر سازمان برنامهوبودجه با کمبود بودجه مواجه است، نباید به همان مقداری که به دانشگاههای دیگر سرانه میدهد، به دانشگاه فرهنگیان بدهد؛ بلکه باید توجه ویژه به این دانشگاه وجود داشته باشد». بطحایی، عدالت آموزشی را به دو نوع کمّی و کیفی تقسیمبندی کرد و درباره عدالت آموزشی کمّی گفت: «بنده از سال ۶۱ در آموزشوپرورش هستم و قسمتهای مختلف را تجربه کردهام. باید بگویم جمهوری اسلامی از حیث عدالت کمی انصافاً موفق عمل کرده است، اما شاخصهای کیفی متأسفانه وضعیت خوبی ندارند». بطحایی با انتقاد از کاهش کیفیت نیروی آموزشی در آموزشوپرورش گفت: «با جرئت میگویم کیفیت نیروی آموزشی در دهه ۶۰ بهمراتب از کیفیت نیروی آموزشی در دهه ۹۰ که در اواخر آن قرار داریم، بیشتر بود». وی افزود: «اگرچه از لحاظ مدرک، نیروی انسانی دهه ۹۰ با نیروی دهه ۶۰ بسیار متفاوت است و مدارک تحصیلی بالا رفته، اما به دلایلی کیفیت نیروی انسانی کاهش پیدا کرده
▼ خط تحریف
دولت قادر به مدیریت بحران نیست؟!
«سعید حجاریان»، از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ و از تئوریسینهای اصلاحطلب در یادداشتی که در وبسایت مشق نو منتشر شد، به بررسی عملکرد مجلس یازدهم پیرامون قانون اصلاح انتخابات پرداخته و در لابهلای این بررسی، نوشته است: «ممکن است در بحبوحه انتخابات ۱۴۰۰، مثلاً هفته منتهی به رأیگیری، تورم بیش از میزان فعلی شتاب بگیرد و قیمتها به شکلی سرسامآور افزایش پیدا کند. این موضوع از آنجایی واجد اهمیت است که معمولاً تورم نوروز به نیمههای بهار یا حتی اوایل خردادماه سرریز میکند؛ یعنی همان معضلی که در ادبیات ما به «سیاهبهار» یا «گدا بهار» مشهور است. اینها در حالی است که دولت برخلاف دیگر ادوار قادر به مدیریت بحران معیشت (ولو بهصورت مقطعی، بهوسیله تزریق پول) نیست، زیرا اساساً اسباب آن را در اختیار ندارد. با این اوصاف ممکن است در بزنگاه انتخابات برخی هرجومرجهای بخشی و منطقهای پدید آید؛ مانند انباشت مطالبات معوق دیماه ۱۳۹۶ یا آنچه در آبان ماه ۱۳۹۸ رخ داد. درنتیجه بنا به عادت مألوف، میان طرفداران نظام از یکسو و مردم معترض و مستأصل و جانبرکف، درگیری پدید میآید!» آنچه در همین چند خط یک پاراگراف بهظاهر ساده خواندیم، درواقع صحبتها و فرامین کسی است که طی ۱۰ سال گذشته مدام مردم را به حضور در خیابان دعوت کرده، از تحریمها بزرگنمایی کرده و جالبتر از همه اینکه ازجمله طرفداران اصلی دولت کنونی بوده است. حجاریان میگوید دولت قادر به مدیریت بحران نیست و اسبابش را در اختیار ندارد!
📌نشریه اخبار و تحلیلهای یکشنبه، ۳۰ شهریورماه
https://basirat.ir/fa/news/324855/
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
دوست نداشت خودش را فرمانده معرفی کند
حمیدرضا فراهانی، راوی مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در کتاب «راویان صحنه جنگ» از شهید محمدرضا ملکی روایتی را نقل کرده است که بدین شرح است: یکی از خاطرههایی که شهید محمدرضا ملکی برای من تعریف کرد این بود که میگفت ارتش و سپاه میخواستند در اطراف امالرصاص عملیاتی ایذایی و تأخیری اجرا کنند. به همین دلیل جلسهای مشترک بین سپاه و ارتش برقرار شده بود. من هم راوی آقای قاآنی، فرمانده تیپ ۲۱ امام رضا (ع) بودم. فرماندهان ارتش همه با لباسهای خیلی تمیز و مرتب و اتوکشیده در جلسه حضور پیداکرده بودند. همراه با آقای قاآنی وارد جلسه شدم. ایشان تازه از عملیات شناسایی برگشته بود و تمام سروصورت و لباسش پوشیده از خاک و گل بود. فرماندهان ارتش بیوقفه سراغ فرمانده تیپ سپاه، یعنی آقای قاآنی را میگرفتند که قرار بود در جلسه حضور پیدا کند. هیچکدام از فرماندهان ارتش فکر نمیکردند که آن مرد با لباس خاکی فرمانده تیپ باشد. آقای قاآنی ازآنجاکه دوست نداشت خود را فرمانده معرفی کند، میگفت «شما ادامه بدهید الآن میآید». خلاصه، فرماندهان ارتش با آنتنهای نشانگری که داشتند خیلی جدی منطقه عملیاتی را روی کالک توضیح میدادند تا اینکه در خصوص چگونگی عبور نیروها از خاکریز و پنهان ماندن از چشم عراقیها بحث به بنبست رسید. اینجا بود که آقای قاآنی بلند شد و خود را معرفی کرد و پیشنهاد حفر یک کانال مخفی را از زیر خاکریز داد تا نیروها بتوانند دور از چشم عراقیها از خط خود عبور کنند و به خط دشمن بزنند. این پیشنهاد کارگشا واقع شد و در عمل هم طرحی موفقیتآمیز از کار درآمد.
زنان رئیسجمهور؟!
روزنامه اعتماد در گزارشی با عنوان «زنان رئیسجمهور؟» نوشت: «زهرا رهنورد و فاطمه کروبی احتمالاً با توجه به سالها مبارزه و کنشگری سیاسی از پیش از انقلاب تاکنون بهراحتی در زمره «رجال سیاسی» قرار میگیرند. بهویژه فاطمه کروبی، همسر مهدی کروبی که همچون رهنورد در حصر نیست و با سالها سابقه مدیریتی در سطح معاون وزیر، مدیریت رسانه و البته دبیرکلی احزابی چون مجمع اسلامی بانوان، سیاستمداری تمامعیار است». رسانههای اصلاحطلب در حال برجسته کردن صحبت اخیر سخنگوی شورای نگهبان مبنی بر اینکه «شاید در آینده رئیسجمهور زن هم داشته باشیم» هستند. در همین حال پروانه سلحشوری، نماینده حاشیهساز مجلس دهم و رئیس فراکسیون زنان مجلس گذشته در گفتگو با یکی از رسانههای زنجیرهای گفته است: «فکر نمیکنم حتی بدترین زن بهعنوان رجل سیاسی میتوانست عملکرد بدتری نسبت به بعضی از روسای جمهور داشته باشد». وی درعینحال خانمها ابتکار و مولاوردی را برای حضور از سوی اصلاحطلبان در انتخابات ریاست جمهوری مناسب دانسته است. عملکرد ضعیف دولت اصلاحطلب تدبیر و امید موجب شده است تا برای پیروزی در انتخابات 1400 ریاست جمهوری بر موضوعات ظرفیت ساز اجتماعی تکیه کند و در این میان چه موضوعی بهتر از ظرفیت بزرگ بانوان کشور و موضوعات فراوانی که میشود حولوحوش آن، از حقوق زنان، آزادی زن و ... مطرح کرد و با این شعارها چشم امید به پیروزی در انتخابات داشت!
📌نشریه اخبار و تحلیلهای یکشنبه، ۳۰ شهریورماه
https://basirat.ir/fa/news/324855/
✅کانال بصیرت
🤭✅✅مجادله درباره انتخاب لاریجانی به عنوان نامزد نهایی اصلاح طلبان
محمد عطریانفر،عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران به ایلنا گفت: آقای لاریجانی از منظر تاریخی، متعلق به جریان اصولگرایی است، اما حداقل از سال ۸۴ تا به امروز رفتار، منش و نوع سیاستورزی ایشان شباهتهای زیادی به رویکردهای اصلاحطلبانه داشته و تجربه سه دوره مجلس ایشان هم نوعی رضایتمندی را از سوی اصلاحطلبان در کنار خود دارد، لذا عطف عنایت به امثال آقای لاریجانی زمانی میتواند مطرح باشد که اصلاحطلبان از ارائه نیروی متحد و مشترک میان احزاب متبوع خود دچار امتناع و یا محرومیت شوند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب اظهار داشت: چه بسا در شرایط انقباظی و صعوبت برای اصلاحات در سال ۱۴۰۰ هم واقعهای مشابه آنچه که در سال ۹۲ رخ داد، رقم بخورد. در آن شرایط از میان گزینههای موجود ممکن است گزینههایی مثل لاریجانی که از چهرههای معقول اصولگرایی است، مورد بحث و گفتوگو قرار گیرد. اما اصلاحات در این شرایط تاکید بر یک رقابت تمام عیار بین یک نیروی متصل به جبهه اصلاحات با یک شخصیت معقول از اصولگرایان دارد.
📌نشریه اخبار و تحلیلهای یکشنبه، ۳۰ شهریورماه
https://basirat.ir/fa/news/324855/
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلویزیون امنیتی من و تو وابسته به خانواده پهلوی، در اقدامی نادر کارشناس خود را به خاطر انتقاد از وابستگی شدید محمدرضا پهلوی به غرب بازداشت کرد و مورد شکنجه قرار داد.
این اولین تلویزیونی است که علنی می شود در داخل ساختمانش بازداشتگاه دارد
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
📌ابتکار معاونت سیاسی ایلام در برگزاری گردهمایی سیاسی و پخش کلیپ در شرایط کرونایی با آوردن مانیتور سیار و برگزاری در فضای آزاد ۲۹شهریور۹۹
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir