14.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تحلیلگر یمنی: با آمریکا فقط با زبان جنگ صحبت میکنیم
🗣«نصرالدین عامر» نایب رئیس سازمان اطلاعرسانی یمن:
🔸آمریکا حامی اشغالگری و نسلکشی است؛ آمریکا جهان را ملک خود و خود را خدای عالم میداند.
🔹وارد جنگ مستقیم با آمریکا شدهایم؛ اجازه دهید تسویهحساب کنیم و کشتههای آنها را همه جا ببینیم.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢مجبور شدند کمیتهای برای فرار تشکیل دهند
🔹مقاومت اسلامی عراق امروز با صدور بیانیهای اعلام کرد، مطالبات «مقاومت اسلامی» و مصوبه مجلس درباره خروج نیروهای خارجی به علت فریبکاری آمریکا برای اجرای «نقشههای شوم خود در عراق و منطقه» عملی نشد و اینکه اکنون آمریکا به درخواست دولت عراق برای تشکیل کمیتهای در این باره تن داده، نتیجه «ضربات مقاومت» و به برکت خون شهداست و این نشان میدهد آمریکا جز زبان زور را نمیفهمد.
🔸این بیانیه افزوده است، تجربه سالیان مبارزه نشان داده است، از آمریکا جز خلف وعده سر نمیزند و این کمیته هم تلاشی برای «تشویش و اقدام علیه مقاومت و وقتکشی(خرید زمان) برای اجرای جنایات بیشتر و طرحهای شیطانی برای آسیب رساندن به ملت و امت ما» است.
🔹در این بیانیه آمده است، واکنش «مقاومت اسلامی» در برابر این ادعا صرفاً استمرار عملیات علیه نیروی خارجی خواهد بود.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢جایگزین بایدن مشخص شده است
🔹روزنامه «نیویورکپست» گزارش داد اگر عملکرد «جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا در نظرسنجیها بهبود نیابد، احتمال دارد حزب دموکرات در انتخابات ۲۰۲۴، «میشل اوباما»، بانوی اول اسبق آمریکا را جایگزین او کند.
🔸در گزارش نیویورکپست آمده است، «باراک اوباما» رئیسجمهور اسبق آمریکا با طراحی پرسشنامههایی، نظر رأیدهندگان و حامیان مالی حزب دموکرات را درباره نامزدی همسر خود پرسیده است.
🔹این پایگاه خبری نوشت، در صورت نامزدی میشل اوباما، مردم آمریکا باید حیرتزده باشند. جو بایدن تا امروز در نظرسنجیهای انتخاباتی عملکرد مطلوبی نداشته و در مقابل دونالد ترامپ، رقیب احتمالی خود از حزب جمهوریخواه، معمولاً آرای کمتری دارد.
🔸انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در نوامبر سال میلادی جاری برگزار خواهد شد.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
📌سلسله نشستهای وبیناری ایران قوی 📱
◀️پخش زنده با موضوع: روایت پیشرفت؛ رویکردها و عرصه ها🇮🇷
🕗زمان:
شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۲۰ ⌛
✅سخنران این هفته: جناب آقای رضا قیومی پور، هادی سیاسی و پژوهشگر دانشکده فرهنگی و تولید قدرت نرم دانشگاه جامع امام حسین(ع)؛ نویسنده کتابهای ایران ۲۰ و امریکا منفی ۲۰
◀️معاونت سیاسی نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
▫️دانشگاه جامع امام حسین (ع)
🌐 https://Www.ihu.ac.ir
▫️پیامرسان ایتا، بله و روبیکا:
🆔 @ihu_ac_ir
◀️برای شرکت در نشست فوق به این نشانی در ایتا بروید:
http://eitaa.com/ihu_ac_ir
💢رسالت مجلس در بودجه
🔹سازمان برنامه و بودجه در اطلاعیهای که در روزهای گذشته منتشر کرد، عنوان داشت: «نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق بودجه علیرغم مخالفت نمایندگان دولت، احکام الحاقی متعددی را که بار مالی آنها تأمین و پیشبینی نشده است را به تصویب رساندند.» بر همین اساس، برخی نمایندگان مجلس اذعان کردند، مبلغ ۳۲۵ همت بار مالی جدید و مبلغ ۳۲۲ همت تعهد جدید به بودجه تحمیل شده است. فارغ از قضاوت درباره درستی یا نادرستی اقدامات مجلس، این اطلاعیه به وضوح نشان از یک معضل اساسی در کشور دارد و آن چیزی نیست جز اشکال در فرآیند بودجهنویسی در کشور. هر چالش مهمی که در اقتصاد ایران مطرح میشود، بدون لحاظ جنبههای بودجهای آن قابل تبیین نیست؛ زیرا ساختار و ماهیت بودجه هم در سلسله علل قرار دارد و هم خود معلول است. از این منظر بودجه به منزله سند دخل و خرج کشور میتواند پیشبرنده و تولیدکننده توسعه باشد و در نقطه مقابل چنانچه دچار ناترازی و کسری شود، میتواند امالمسائل اقتصاد نیز باشد.
🔸وضعیت نهادی تصویب، اجرا و نظارت بودجه به گونهای است که هم دولت و هم مجلس و هم مسئولان اجرایی و هم مردم از آن گلهمندند. دولت به دلیل دخالت بیش از حد مجلس در مرحله تصویب، نظارت نامؤثر و نسبتاً نامطلوب دستگاههای نظارتی، تصویب و اجرا، عدم کفایت منابع، ایجاد وظیفه برای دولت بدون پذیرش مسئولیت، تأمین منابع مالی و خارج بودن بخشی از منابع و مصارف از حیطه مسئولیتهای دولت گلهمند است. نارضایتی مجلس متأثر از مبهم بودن خدمات عمومی در بودجه، عدم توازن در توزیع منابع عمومی، رعایت نکردن چارچوبهای حقوقی و قانونی، نامعلوم بودن سیاستهای کلان دولت در تنظیم بودجه و ارتباط نداشتن بودجه با برنامههای توسعه است. از دید مسئولان اجرایی نیز مشکلات بودجه عبارتند از حجم زیاد قوانین و مقررات مالی و سازگاری نداشتن آنها با واقعیتهای اجرایی. بنابراین، مجموع این عوامل سبب شده است مهمترین مطالبات رهبری از دولتها اصلاح ساختار بودجه باشد.
🔹همگرایی دولت و مجلس در کمیسیون تلفیق و شنیدن نقدها و نظرها، گامی رو به جلو برای منطبق کردن مصوبات بودجه بر نگاه ملی و فرامنطقهای است. به نظر میرسد، باید این نگاه ملی در مطالعات فنی اقتصادی تقویت شود. اساساً نگاه ملی در بودجه ضعیف است. نمایندگان اگرچه در حوزه های انتخابی با فشارهایی روبهرو هستند و تلاششان برای تحقق منافع منطقهای خود است، اما این مسائل نباید نگاه ملی و منافع کلی کشور را به حاشیه ببرد. رسالت مهم مجلس در فرآیند بودجهنویسی، به گونهای است که باید نقش نظارتی خود و ملاحظات کلی کشور را تقویت کند و دولت را در مسیر بهرهوری و بهینهسازی بودجه قرار دهد و نقش یک نهاد اعمالکننده قانون و نظارت بر رفتار دستگاه اجرایی کشور را ایفا کند.
#گزارشروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢افزایش هزینههای حقوقی غرب در جنگ غزه/ تبعات یک دادگاه برای حامیان نسلکشی
🔹برگزاری دادگاه لاهه با دستور بررسی جنایات رژیم اشغالگر قدس و همچنین مسموع دانستن شکایت آفریقای جنوبی در این خصوص، شوک سختی را به صهیونیستها وارد ساخته است. خشم و هراس نتانیاهو و همراهانش از برگزاری این دادگاه و استمرار روند حقوقی بررسی نسلکشی رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه، بیش از پیش مسیر تنفس صهیونیستها و حامیان آن را مسدود ساخته است. قطعا نمیتوان نقش عوامل فرامتنی و خیزش افکار عمومی دنیا علیه موجودیت صهیونیسم و جنایات آن را در شکلگیری این روند نادیده انگاشت و قطعا استمرار این خیزش عمومی و جهانی، مقدمات ضربات حقوقی بیشتر بر پیکره بیجان صهیونیسم را تقویت خواهد کرد.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢تگزاس منفجر میشود؟
🔹از روز گذشته برای چندمین بار «انفجار بمب ساعتی تگزاس» به مهمترین کانون خبری دنیا تبدیل شده و صدها پست در شبکه اجتماعی “ایکس" با هشتگ Texit منتشر شده است که به جدایی تگزاس از ایالات متحده اشاره دارد. «تگزاس» یکی از ایالتهای آمریکا در بیقانونی، هفتتیر کشی و درگیری و کشتار مسلحانه، نقش محوری در فیلمهای «وسترن» دارد. کشتارهای مسلحانه در این ایالت به طوری چشمگیری کانون توجهات رسانههای دنیا شده است.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢حیدری: سرمایهها با سیاستگذاری درست به سمت بازارهای مولد باید هدایت شوند نه دلالی
🔹به گزارش بصیرت، یکی از موضوعاتی که در وضعیت تورمی رخ میدهد سرگردانی سرمایهها در بازارهای مختلف برای کسب سود بیشتر و جلوگیری از کاهش ارزش پول ملی است. فیالواقع سرمایهها باید جایی برای اطمینان یابی از دریافت سود مناسب البته بدون ریسک پیدا کنند تا به سمت سوداگری نروند به این دلیل که تورم یکی از شایعترین آثاردلالی و سوداگری است که به زیان اقتصاد، معیشت مردم و تولید تمام میشود با این حال این پرسش مطرح میشود پرداخت سودهای بالا در بانک یا بورس به نفع اقتصاد تورمی است یا خیر؟
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢صفحه اول روزنامههای یکشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۲
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa