eitaa logo
کانال بصیرت مهدوی
302 دنبال‌کننده
11.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
278 فایل
سلام علیکم؛ خوش آمدید گروه بصیرت مهدوی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2598567954C5afa203a8c
مشاهده در ایتا
دانلود
18.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا پیامبر قبل شهادتشان ولایت امیرمومنان علی(ع) را مکتوب نکردند؟!
🌹 بیانات مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای مدظله‌العالی در باب عوام و خواص | راننده مى‌فهمید، روحانى نمى‌فهمید! 🔻در دوران پیش از پیروزى انقلاب، بنده در ایرانشهر تبعید بودم. در یکى از شهرهاى همجوار، چند نفر آشنا داشتیم که یکى از آنها راننده بود، یکى شغل آزاد داشت و بالاخره، اهل فرهنگ و معرفت، به معناى خاص کلمه نبودند. به حسب ظاهر، به آنها عامى اطلاق مى‌شد. با این حال جزو خواص بودند. آنها مرتّب براى دیدن ما به ایرانشهر مى‌آمدند و از قضایاى مذاکرات خود با روحانى شهرشان مى‌گفتند. 🔺روحانى شهرشان هم آدم خوبى بود؛ منتها جزو عوام بود. ملاحظه مى‌کنید! راننده‌ى کمپرسى جزو خواص، ولى روحانى و پیشنماز محترم جزو عوام! مثلاً آن روحانى مى‌گفت: «چرا وقتى اسم پیغمبر مى‌آید یک صلوات مى‌فرستید، ولى اسم «آقا» که مى‌آید، سه صلوات مى‌فرستید؟!» نمى‌فهمید. راننده به او جواب مى‌داد: روزى که دیگر مبارزه‌اى نداشته باشیم؛ اسلام بر همه جا فائق شود؛ انقلاب پیروز شود؛ ما نه تنها سه صلوات، که یک صلوات هم نمى‌فرستیم! امروز این سه صلوات، مبارزه است! راننده مى‌فهمید، روحانى نمى‌فهمید!
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 تصاویری از حضرت آقا که کمتر دیده‌اید. خوش بحال نسلی که تمام دوران زندگی اش رازیرچتراین انسان فرزانه، علوی صفت،فاطمی حیاء، حسنی مرام، حسینی خوی می گذراند. بنده۱۹سال عمرم دردوران سیاه پهلوی سوخت.
🔴گزارش ساواک در خصوص هدیه ۶ میلیون تومانی شاه و هویدا برای احداث ساختمان فراماسونری در شهریار تهران در سال ۱۳۵۱ این مبلغ در آن سال معادل حقوق ماهانه ۲۱ هزار کارگر ایرانی بود. سند ساواک، ۱۷ مهر ۱۳۵۱
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطرات فردوست از تحقیر شاه توسط ارنست پرون
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دروغ‌های بعضی‌ها درمورد پهلوی صدای بختیار رو هم درآورده بود! واقعیت ماجرایی که میگن ایران داشت ژاپن میشد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴سخنگوی دولت:۶۰ فروند هواپیما در دولت سیزدهم خریداری شد ✈️بهادری جهرمی در نماز جمعه این هفته شهر یاسوج: ظرف ۲ سال و نیم گذشته در دولت سیزدهم و با وجود تحریم ها ۶۰ فروند انواع هواپیما به روش های مختلف خریداری شده است. ✈️شماری از این هواپیماها در فرودگاه های ایران در حال فعالیت و مابقی هم در مراحل بکارگیری است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از عطرِظهورِمولا
17.Isra.089-93.mp3
زمان: حجم: 3.66M
🔹سوره اسراء سوره ۱۷ قرآن کریم استاد قرائتی تفسیرنور ⚘تفسیر آیات ۹۳_۸۹ سوره اسراء⚘ ↙️↙️↙️ @atr_ir
هدایت شده از کانال بصیرت مهدوی
🌷پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: برترین مقام در پیشگاه خدا در روز قیامت برای کسی است که بیش از همه برای ارشاد و خیر خواهی مردم گام بردارد. 📗كافى ج۲ ص۲۰۸
🔻 شیخ رجبعلی خیاط : اغلب مردم اظهار می‌کنند که (عج) را از خودشان بیشتر دوست دارند اما این‌طور نیست زیرا اگر او را بیشتر از خود دوست داشته باشیم باید برای او کار کنیم، نه برای خود! 📚 در مسیر بندگی، ص ۳۶.