eitaa logo
کانال بصیرت مهدوی
311 دنبال‌کننده
10.8هزار عکس
8.4هزار ویدیو
240 فایل
سلام علیکم؛ خوش آمدید گروه بصیرت مهدوی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2598567954C5afa203a8c
مشاهده در ایتا
دانلود
کانال بصیرت مهدوی
❣﷽❣ #بخش_هشتم_مکیال_المکارم #تکالیف_بندگان_نسبت_به_آن_حضرت_علیه_السلام 🌺 انتظار ف
❣﷽❣ 🌺۶- اظهار اشتیاق به دیدار آن بزرگوار این از نشانه‌های دوستان و موالیان آن جناب است، و در خوبی و استحباب آن هیچ تردیدی نیست چون در دعاهای روایت شده برای آن حضرت این معنی آمده است. و چه خوب سروده‌اند: قَلبی الیکَ منَ الأشواقِ مُحْتَرقُ وَ دَمْعُ عَینی مِنَ الآمَاقِ مُنْدفِقُ الشوقُ یُحْرِقُنی وَ الدمعُ یُغرقُنی فَهَلْ رأیت غَریقاً وَ هو محتَرقُ 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 ز آتش دل سوزم و در سیل اشکم غوطه‌ور کس غریقی همچو من دیده در آتش شعله‌ور ؟ شوق روی انورت آرد شگفتیها ببار از ظهور طلعتت گردد زمستانها بهار بر این مطلب دلالت دارد آنکه مولایمان امیرالمؤمنین علیه السلام اظهار اشتیاق به دیدارش را داشت. چنانکه در حدیث روایت شده از امیرالمومنین علی علیه السلام در وصف حضرت مهدی عجل اللَّه تعالی فرجه آمده پس از آنکه قسمتی از صفات و نشانه‌های او را بیان فرمود و به بیعت کردن با او و اجابت نمودن دعوتش امر کرد، فرمود: «هاه» و به سینه‌اش اشاره نمود و شوق به دیدارش را اظهار داشت. 🌺7⃣ ذکر مناقب و فضائل آن حضرت عجل اللَّه فرجه‌ یاد نمودن فضایل و مناقب آن حضرت، و دلیل بر استحباب این کار تمام اخبار و روایاتی است که در مورد تشویق و ترغیبِ یادآوری فضایل ائمه معصومین علیهم السلام وارد شده است. از حضرت ابی‌عبداللَّه صادق علیه السلام روایت شده که فرمود: «همانا وظیفه جمعی از فرشتگان آسمان این است که نگاه می‌کنند بر یک و دو و سه نفری در حالی که آنان درباره فضیلت آل محمد صلی الله علیه وآله وسلم به گفتگو نشسته‌اند، پس فرشته‌ای به فرشتگان دیگر می‌گوید: آیا نمی‌بینید اینان را با همه کمی تعدادشان و بسیاری دشمنانشان فضائل آل محمد صلی الله علیه وآله وسلم را بیان می‌کنند! آنگاه گروه دیگری از فرشتگان می‌گویند: «ذَلِکَ فَضْلُ اللَّهِ یُؤتیهِ مَنْ یَشَآءُ واللَّهُ ذُوالفَضْل العَظیم»؛ این فضل خداوند است که به هر کس بخواهد می‌دهد، و خداوند دارای فضل عظیم است». در همان کتاب از حضرت ابوالحسن موسی بن جعفر علیه السلام آمده که فرمود: «هیچ چیز بر ابلیس و لشکریانش دشوارتر نیست از اینکه برادران ایمانی با یکدیگر دیدار کنند، و همانا دو مؤمن با یکدیگر دیدار می‌نمایند که به یاد خدا باشند آنگاه فضائل ما را یادآوری کنند، در این حال گوشت سالمی بر صورت ابلیس باقی نمی‌ماند، تا جایی که روح پلیدش به التماس می‌افتد از فرط آنکه درد می‌کشد، پس فرشتگان آسمان و گنجوران بهشت متوجه می‌شوند و او را لعنت می‌کنند تا اینکه هیچ فرشته مقرَّبی باقی نماند مگر اینکه بر او لعنت فرستد، که زبون و با حسرت و مردود می‌افتد». 📚 منبع: (جلد دوم) 🌤اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌟 علامه جوادی آملی(حفظه الله) 🌟هر کس یک ساعت برای مراقبت ، زحمت بکشد ، ده ساعت او را حفظ میکنند و به پیش می برند و قهرا نجات پیدا می کند.
🔷هریک روز ماه رجب ؛ یک نعمت خداست۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
▪️جایگاه حضرت ابوطالب نزد پیامبر اکرم (صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) ▪️پیامبر اکرم (ص)هنگام دیدن جنازه ابوطالب فرمود : ای عمو! کودک‌ بودم مرا پروراندی، یتیم بودم مرا سرپرستی کردی و در بزرگی مرا یاری نمودی خداوند به جهت من تو را جزای نیکو دهد . 📚منبع تاریخ یعقوبی ج 1 ص 355 ▪️گرامیباد ٢٦ رجب سالروز رحلت حضرت ابوطالب، عموی پیامبر اعظم (ص)وپدر بزرگوار حضرت امیرالمومنین علی (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 🎙استاد حسینی قمی 💠حضرت ابوطالب، یار وفادار پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله
🌹 📚نام کتاب: "زندگی پر افتخار حضرت ابوطالب علیه السلام" 🖋نویسنده: محمدی اشتهاردی 📄انتشارات: آستان قدس 📗تعداد صفحات: ۱۶۸ صفحه 📖توضیحات: 🔻ابوطالب عمو و حامی بزرگ پیامبر اسلام(ص) و از شخصیت های بزرگ قریش بود. 🔹️پدرش عبدالمطلب و مادرش فاطمه دختر عمرو بود. فاطمه مادر عبدالله پدر پیامبر(ص) و زبیر بن عبدالمطلب نیز بود. 🔸️ابوطالب منصب مهمانداری و آبرسانی حاجیان را از پدر به ارث برده بود، ولی به دلیل تنگدستی، این منصب را در عوض بدهی ای که به عباس بن عبدالمطلب داشت، به او واگذار کرد. ابوطالب چهار پسر و یک دختر داشت. پسران او به ترتیب سن طالب، عقیل، جعفر، و امام علی علیه السلام بودند که هر کدام ده سال با هم فاصله داشتند و دختر او «ام امین» نام داشت. فرزندان ابوطالب همگی از تنها همسر او فاطمه بنت اسد دخترعموی وی بودند. بر اساس وصیت عبدالمطلب، کفالت حضرت محمد(ص) بعد از فوت او بر عهده ابوطالب داشت و پس از فوت عبدالمطلب، محمد(ص) در هشت سالگی به خانه ابوطالب رفتند. 🔹️این کتاب به زندگی حامی بزرگ پیامبراسلام(ص) می پردازد. ┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
هدایت شده از زنده باد یاد شهدا
💠امام علی( علیه السلام) ◾️و اَلَّذِي بَعَثَ مُحَمَّداً بِالْحَقِّ نَبِيّاً، لَوْ شَفَعَ أَبِي فِي كُلِّ مُذْنِبٍ عَلَى وَجْهِ اَلْأَرْضِ لَشَفَّعَهُ اَللَّهُ ◾️قسم به کسی که محمد را به حق به پیامبری برگزید ، اگر پدرم ( حضرت ابوطالب ) در حق همه گناهکاران روی زمین شفاعت کند، خداوند می‌پذیرد. 📚الأمالي (للطوسی) ج1 ص305 🏴سالروز وفات حضرت ابوطالب علیه السلام تسلیت باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا