هدایت شده از قرائت روزانه قران با ترجمه و تفسیر
1_1570338160.mp3
6.44M
هدایت شده از عطرِظهورِمولا
4_721038705925555010.mp3
4.56M
🔰 شرح و تفسیر #ادعیه_روزانه ماه رمضان
💠 دعای روز بیستوهشتم
✨اللَّهُمَّ وَفِّرْ حَظِّي فِيهِ مِنَ النَّوَافِلِ وَ أَكْرِمْنِي فِيهِ بِإِحْضَارِ الْمَسَائِلِ وَ قَرِّبْ فِيهِ وَسِيلَتِي إِلَيْكَ مِنْ بَيْنِ الْوَسَائِلِ يَا مَنْ لا يَشْغَلُهُ إِلْحَاحُ الْمُلِحِّين
خدايا بهره ام را در اين ماه از مستحبات فراوان كن، و مرا با تحقق درخواست ها اكرام فرما، و از ميان وسايل وسيله ام را به سويت نزديك كن، اى كه پافشارى اصرارورزان مشغولش نسازد.✨
🎤 با بیان شیرین آیت الله مجتهدی تهرانی رحمت الله علیه
👌 به همراه بیان یک نکته شرعی مورد توجه در #ماه_رمضان
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#کانالعطرظهورمولا ↙️↙️↙️
@atr_ir
15.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پاسخ به تمام شایعات و دروغهایی که در مورد فلسطین به ما گفتند
🗣 دروغهایی مثل:
1️⃣ فلسطینیها در کنار داعش با ما میجنگند!!
2️⃣ فلسطینیا خون اهدایی هلال احمرایران رو پس دادن!!
3️⃣ فلسطینیها برای مرگ صدام عزا گرفتن!!
4️⃣ حماس اسرائیل رو به رسمیت شناخت!!
5️⃣ چراغی که به خونه رواست به مسجد حرام است! مگه خودمون فقیر نداریم که به اونا کمک کنیم!
6️⃣ فلسطینیها خودشون خونههاشونو به صهیونیستها فروختن!!!
7️⃣ تیم فوتبال فلسطین با تیم فوتبال ما بازی نکرد!!
8️⃣ فلسطینیها سنی و ناصبی و مخالف شیعیان هستند!!
9️⃣ فلسطینیها هدایای ایرانیا رو آتش زدند!!
🔟 رقص و شادی فلسطینیها اونوقت ما برای اینها گریه میکنیم!!!
1️⃣1️⃣ ازدواج نیروهای حماس با دختران ۹ساله!!
2️⃣1️⃣مردم اسرائیل از دولت اسراییل جدا هستند!!
💢 رمز و راز روز قُدس
🔹تعجب نمی کنید که چرا در ماه های آغازین فتنه 88، ناگهان در روز قدس، شعار "نه غزه - نه لبنان" از آشوبگران شنیده شد؟ ادعای "تقلب در انتخابات" کجا و شعار دادن به نفع رژیم اشغالگر صهیونیست کجا؟! معلوم شد پشت آن بهانه جویی، نقشه دیگری هست و سرِ رشته به بانیان اشغال قدس بر می گردد.
♦️حکایت ملت ما با صهیونیسم بین الملل، فراتر از پدر کشتگی است. آن روز ها، 31 سال از پیروزی انقلاب اسلامی و 61 سال از تاسیس رژیم جعلی اسرائیل می گذشت.
🔹از نگاه صهیونیسم بین الملل، اگر انقلاب اسلامی پدید نیامده بود، نه تنها رژیم جعلی اسرائیل در سرزمین اشغالی مسقر شده بود، بلکه می توانست نقشه سرطانی "از نیل تا فرات" را عملی کند و از مصر و لبنان گرفته، تا اردن و سوریه و عراق را هم به تسخیر در آورد.
♦️اما رژیم اشغالگر حالا در اثر الهام بخشی انقلاب اسلامی، با ملت روحیه گرفته فلسطین دست به گریبان بود. اسرائیل ظرف دو سال، دو شکست سهمگین را در سال های 2005 و 2006 میلادی، از مقاومت غزه و حزب الله لبنان به جان خرید. پیش از آن هم مجبور به فرار خفت بار از جنوب لبنان، پس از دو دهه اشغالگری شده بود.
🔹صهیونیست ها همه این مصیبت ها را از چشم انقلاب اسلامی می بینند. حقیقت این است که آنها در موقعیت ظلم و تجاوز ایستاده اند و ستمگر متجاوز، دیر یا زود به زمین می خورد.
♦️صهیونیست ها و شبکه مزدوران آنها، در کنار آمریکا و انگلیس، یکی از ارکان غارت منابع ایران در دوران رژیم پهلوی بودند و توانستند عوامل خود را در بسیاری از مناصب ارشد سیاسی، نظامی، امنیتی، اقتصادی و فرهنگی بگمارند.
🔹از سوی دیگر، "موساد" یکی از سرویس های خارجی بود که در راه اندازی سرویس امنیتی مخوفی به نام "ساواک" در ایران نقش آفرینی کرد و شیوه های وحشیانه جنایت و بازجویی از مبارزان را به ماموران ساواک آموزش داد.
♦️بنابراین طبیعی بود مبارزه با رژیم صهیونیستی، از همان دهه چهل شمسی، به یکی از ارکان انقلاب ایران تبدیل شود. ملت ایران چه از موضع منافع غارت شده ملی و حق حاکمیت سلب شده توسط، چه از منظر نگرش اسلامی، و چه از موضع نگرش قانونی و انسانی، حق داشت از رژیم اشغالگر صهیونیست بیزاری باشد.
🔹فراتر از اینها، مسجد الاقصی، نقطه کانونی نبرد آخر الزمانی با شیطان و لشگریان اوست. می شد معراج ، مستقیما از مسجد الحرام اتفاقا بیفتد و پیامبر اعظم (ص) از همان جا به ملکوت الهی عروج کند.
♦️اما مشیت الهی بر این بود که آن حضرت، به مسجد الاقصی برود و عروج به سمت عرش الهی از بیت المقدس آغاز شود. "سبْحَانَ الَّذِي أَسْرَىٰ بِعَبْدِهِ لَيْلًا مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا إنَّهُ هُوَ السَّمِیعُ البَصِیر".
🔹این رمزی است میان خداوند و بندگان صالح آخر الزمانی او. زعمای یهود، مانند خود شیطان، آگاه ترین و لجوج ترین دشمنان احکام الهی هستند و مهم ترین نبرد موعود آخر الزمان (عج) هم با همین دشمنان دسیسه گر خواهد بود. مقدمات این نبرد، سالهاست آغاز شده است.
♦️در اهمیت فوق العاده کار امام خمینی (ره) همین بس، که "روز جهانی قدس" را بنیان گذاشت و آن را مصادف با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان (ماه صبر و استقامت) اعلام کرد.
🔹... دیروز که پس از دو سال وقفه، راهپیمایی روز قدس در تهران و دیگر شهر های ایران اسلامی برگزار می شد، گستردگی جمعیت و نشاط راهپیمایان روزه دار، پیروزی های قریب الوقوع در برابر صهیونیسم جهانی را بشارت می داد. این روزها، فلسطین هم آن فلسطین توسری خور و منفعل نیست.
♦️"الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي يُؤْمِنُ الْخَائِفِينَ، وَ يُنَجِّي الصَّالِحِينَ، وَ يَرْفَعُ الْمُسْتَضْعَفِينَ، وَ يَضَعُ الْمُسْتَكْبِرِينَ، وَ يُهْلِكُ مُلُوكا وَ يَسْتَخْلِفُ آخَرِينَ".
#محمدایمانی
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 #کلیپ استاد #رائفی_پور
📝 «پروژه ناامن کردن ایران»
🔸 تحرکات ترکیه در پازل صهیونیستها برای ایجاد ناامنی در ایران
📥 لینک دانلود سخنرانی کلیپ 👇
🌐 t.me/Masafbox/3738
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلایل نام گذاری روز خلیج فارس چیست؟
🌺 ۱۰ اردیبهشت روز #خليجفارس گرامی باد
نادرترین یار از میان یاران رفت!
🔻 ابرهیم حاتمیکیا، کارگردان: نادر طالبزاده از میان یاران رفت. او نادرترین شخصیتی بود که در حوزه هنر سینما میشناختم.
🔹نادر بود در اصرار و ایمان به آنچه معتقد بود و با همه وجود آن را در رسانه و هنر بکار میبست. نادر بود در زیست غریبش در سرزمین غرب. نادر بود در سلوک عارفانه و مومنانه.
🔸نادر بود و بعید میدانم کسی بتواند جای خالی او را پر کند. خدایش او را با اولیاء محشور کند.
🔺 نادر طالبزاده مجری و کارگردان سینما و تلویزیون که در آیسییو بستری بود، دیروز جمعه ۹ اردیبهشت درگذشت.