eitaa logo
کانال بصیرت مهدوی
308 دنبال‌کننده
11.1هزار عکس
8.6هزار ویدیو
251 فایل
سلام علیکم؛ خوش آمدید گروه بصیرت مهدوی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2598567954C5afa203a8c
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عطرِظهورِمولا
21.Anbiya.087-88.mp3
3.35M
🔹سوره انبیاء سوره ۲۱ قرآن کریم استاد قرائتی تفسیرنور ⚘تفسیر آیات ۸۸_۸۷ سوره انبیاء⚘ ↙️↙️↙️ @atr_ir
🌸حضرت امام على عليه السلام: تاجُ الرّجُلِ عَفافُهُ، و زَينُهُ إنصافُهُ تاج مرد، عزّت نفس اوست و زيورش انصاف او غررالحكم حدیث4495
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸امکان ندارد کسی، هر کسی باشد واقعا برود در خانه خدا و بگوید من آمدم و الا دیر آمدم ولی آمدم. 🍃✨ به جان امام زمان قسم، امکان ندارد خدا دست رد به سینه اش بزند. 🔸️همه را می‌پذیرد، خدا ماها را دوستمون دارد علاقه به ما دارد، می خوادمون. 🔸️می خوادمون، فقط بیا در خونه خدا بگو یا رب من اشتباه کردم، نفهمیدم. 🌹آیت الله استاد ناصری رحمت الله علیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 اعتراف دیرهنگام همتی: خزانه خالی بود، پول تورم‌زا چاپ کردیم! 🔸رئیس کل بانک مرکزی دولت روحانی شب گذشته در کلاب هاوس، به خالی بودن خزانه در دولت قبل و تبدیل ۵ میلیارد دلار (حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان) کسری بودجه دولت روحانی به پایه پولی و اوج گرفتن تورم در پی چاپ پول پرقدرت برای جبران کسری بودجه دولت دوازدهم اذعان کرد. 🔸همتی با اشاره به ناترازی مالی شدید دولت روحانی در سال‌های پایانی گفت: در سال ۹۸ (دولت روحانی) پنج میلیارد دلار از پول‌های بلوکه شده در کره را بابت کسری بودجه، تسعیر کرد و بانک مرکزی معادل ریالی آن را چاپ کرد و به دولت داد! 🔸در اواخر سال ۱۳۹۹ نیز تاکید کردم که منابع بودجه ۱۴۰۰ غیرواقعی و کسری زیادی دارد و تامین افزایش حدود ۱۰۰ درصدی هزینه‌های بودجه ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل امکان پذیر نیست. 🔹این اولین باری است که یک مقام بلندپایه دولت قبل به صراحت از خالی بودن خزانه در سال‌های پایانی دولت قبل پرده بر می‌دارد. پیش از این شخص حسن روحانی و محمود واعظی، اظهارات مسئولان دولت سیزدهم مبنی بر خالی بودن خزانه در پایان دولت قبل را انکار کرده و حتی مدعی پر بودن خزانه بودند!
📝 اندیشکده حوزوی سعدا: آقای اقتصاددان! اسم این بی‌سوادی بود یا عوام فریبی 🔻 اگرمتوسط رشد نقدینگی درهر سال حدود۲۵% باشد،‌ درطی سه سال، میزان کشور ۲برابر میشود. یعنی در این سه سال نقدینگی تولید شده، معادل کل تاریخ، تا آن زمان خواهد بود. 🔸در دولتهای پس از انقلاب میانگین بین ۲۵تا۳۰% بوده، بنابراین درطول همه این دوره‌ها نقدینگی درهر۳سال حداقل بیش از ۲برابرشده است اما در سال های آخر دولت روحانی این عدد به بالای ۴۰٪ رسید که با سیاستهای دولت در صفر کردن کسری بودجه و کاهش ناترازی بانکی این میزان به ۳۲٪ تقلیل یافت و روند داشت. 🔺جالب است بدانیم که در طی ۳سال ۱۳۵۲ تا ۵۵ در تاریخ ایران است و نقدینگی کشور را ۳ برابر کرد و جالب‌تر آنکه در ۸ سال پایانی حکومت ، نقدینگی بیش از 9.4 برابر شد، در حالی که بیشترین رشد نقدینگی در دولتهای پس از انقلاب، متعلق به دولت با 7.6 برابر افزایش در طول ۸ سال است. ✅ آقای اقتصاددان! اسم این بی‌سوادی بود یا 🤔 👈 منبع نقدینگی از بانک جهانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆سخنان آیت الله اراکی بر علیه جریان تفرقه افکن و افراطی "شیرازی" ، آری کم کم پرده‌ها کنار می رود! ♦️این کلیپ را که ببینیم دلیل توهین مداح پر حاشیه به آیت الله اراکی را بهتر متوجه می‌شویم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥مناظره استاد قرائتی با مولوی عبدالحمید در سیستان و بلوچستان🔥 عبدالحمید به کسی دیگه میگه جواب قرائتی را بده، اما خود عبدالحمید هم میگه من بلد نیستم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴علی کریمی روز تولد مجیدرضا رهنورد (عامل قتل دو بسیجی مشهدی) رو تبریک گفته! 🔺اینم جواب مجیدرضا رهنورد خطاب به علی کریمی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اعتراف دستیار حسن روحانی پس از ده سال 🔺مسعود نیلی، دستیار اقتصادی حسن روحانی: اگر به سال ۹۲ برگردم، دیگر مشاور و دستیار اقتصادی روحانی نمی‌شوم. رفتیم و در سیاست خارجی صحبت کردیم، و استقلالمان تضمین نشد!
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحنه‌ای نادر از افرادی که برای اولین بار دوربین فلیمبرداری را در سال ۱۹۰۱ در منچستر انگلیس مشاهده می‌کنند!!! 💥وضع پوشش زنان در غرب اینگونه ☝️بوده! 🔺 ببینید و مقایسه کنید که در کمتر از یک قرن چه بر سر پوشش زنان همان جامعه آمده!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 چطور اسلام هم دستور لااکراه فی الدین داده است و هم دستور اعدام مرتد را⁉️