eitaa logo
کانال بصیرت مهدوی
309 دنبال‌کننده
11.1هزار عکس
8.6هزار ویدیو
248 فایل
سلام علیکم؛ خوش آمدید گروه بصیرت مهدوی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2598567954C5afa203a8c
مشاهده در ایتا
دانلود
در مناظره دیشب دلمون برای رهبری سوخت ... اونجا که مافیا گفت: رهبری هرچی خوشش میاد ... دلمون برای حاج قاسم سوخت... اونجا که مافیا گفت: حاج قاسم موی دماغ آمریکا بود... دلمون برای شهید رئیسی سوخت... اونجا که مافیا به دروغ گفت: نقدینگی تو دولت شهید رئیسی رشد کرده...
🔴 آقای پزشکیان! وطن قفس نیست، مادر است... حاج قاسم موی دماغ نیست و قهرمان یک ملت است به صراحت گفت «سلیمانی موی دماغ آمریکایی ها بود.» آقای پزشکیان، حاج قاسم، خار در چشم آمریکایی ها بود نه موی دماغ. برای یک رای به سردار دلها توهین نکنید! - هر رای به پزشکیان پا گذاشتن رو خون سلیمانی هاست !!! 🗳
❗️ ‏پزشکیان گفت ترور شهید سلیمانی ربطی به گفتگو ندارد، به این دلیل بود که در غزه و سوریه شهید سلیمانی موی دماغشون شده بود!!! 👈آقای پزشکیان شهید سلیمانی موی دماغ؟! شما نامزد ریاست‌جمهوری ایران هستی یا نماینده ترامپ؟!
🌹 او بر صندلی شکسته نقشه‌های ابرقدرت‌ها را خنثی می‌کرد! آقای پزشکیان نادان این آمریکاست که موی دماغ منطقه‌س.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دکتر جلیلی: در مورد جلوگیری از حمله به سفارت عربستان هشدار جدی در شورای عالی امنیت ملی دادم اما دولت روحانی توجهی نکرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ های بی نقص دکتر جلیلی به دکتر پزشکیان را ببینید! آقای پزشکیان! شما مساله را می خواهید بدانید یا نمی خواهید بدانید؟
⭕️ واکنش معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور به سوال و گلایه پزشکیان محمد جمشیدی معاون امور سیاسی دفتر رئیس‌جمهور: 🔹آقای پزشکیان در مناظره شاکی بودند که چرا پولهای ایران در برخی کشورها قفل است. 🔸خب این نتیجه توافق تیم آقای روحانی با این کشورها بود: آن هم در دوره برجام. توافق کردند که انرژی بفروشند و بجای پول، تدریجی کالا بخرند. ضمنا ایشان در آن دوره در مجلس بودند. شهید رئیسی همه آنها را به هم زد.
🔴 واکنش سخنگوی دولت به یک نمودار پر ماجرا 🔸بهادری جهرمی: نرخ رشد نقدینگی در دولت ‎شهید رئیسی از ۴۲.۸ درصد در مهر ۱۴۰۰ به ۲۴.۱ درصد در فروردین ۱۴۰۳ کاهش پیدا کرد. 🔸مقابل دوربین گرفتن نموداری که انبوه نقدینگی دولت سابق را به‌اضافه نقدینگی جدید، مجموعاً با هم نشان می‌دهد، بی‌اخلاقی سیاسی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ستاد تناقض‌ها 🔻حسن روحانی در حمایت از پزشکیان: برای رشد اقتصادی ۱۴٪ به پزشکیان رای بدهید. 🔺پزشکیان در پاسخ به جلیلی: رشد اقتصادی هشت درصدی شدنی نیست.
🔺آقای پزشکیان! چطور درباره ظریف و آخوندی و روحانی و ... نگفتید آنها را اعدام کنید؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ دکتر محمد جواد لاریجانی از پشت پرده اصرار اصلاح‌طلبان برای اجرای FATF می‌گوید؟ آنها نمی‌خواهند ایران تحریم‌ها را دور بزند