『
🔹 ۱۰۰ توحید در جمعه های ماه رجب
روایت شده هر کس در روز جمعه ماه رجب ۱۰۰مرتبه سوره قل هو الله احد بخواند برای او نوری باشد در قیامت که او را به بهشت بکشاند.
تذکر: حدودا کمتر از ۱۵ دقیقه زمان می برد.
📚 مفاتیح الجنان /اعمال #ماه_رجب
https://eitaa.com/basirataf
♦️تروریست داعشی ساکن در غرب تهران را شناسایی کنید
🔹 «محمد عادل عارف» معروف به «عادل پنجشیری» طبق آخرین ردهای بهدست آمده، وارد منطقهای در غرب تهران شده است.
🔹 این تروریست نیز از جمله مرتبطین مستقیم عبدالحکیم توحیدی (فرماندهی عملیات تروریستی داعش) بوده که در گذشته به اتهام طراحی عملیات انتحاری در دانشگاه کابل، بازداشت و پس از یکسال حضور در زندان بگرام، از زندان آزاد شده و مجدداً به اعمال تبهکارانه روی آورده بود. تاکنون تعدادی از اطرافیان وی (تماماً عضو داعش) شناسایی و بازداشت شدهاند اما شخص محمد عادل عارف (عادل پنجشیری) متواری و تحت تعقیب قرار دارد.
🔹 لذا ضمن انتشار تصویر این تروریست سابقهدار، از شهروندان گرامی تقاضا دارد هر گونه اطلاعاتی از نامبرده را به ستاد خبری وزارت اطلاعات (شماره ۱۱۳) گزارش فرمایند.
https://eitaa.com/basirataf
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⭕️🔴
🎥 خبرگزاری رسمی سوریه: انفجار یک ساختمان مسکونی در دمشق بر اثر تجاوز اسرائیل بوده.
🍃🌹🇮🇷
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا