فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹گریه #محسن_رضایی هنگام پاسخ به حواشی روزهای اخیر عملیات #کربلای_۴ روی آنتن زنده تلویزیون/ کربلای ۴ عملیات اصلی بود
▫️هر سال دی ماه با یک داستان تکراری مواجهیم که یک عده ای می گویند کربلای ۴ لو رفته و فرماندهان به جان بچه های مردم توجهی نداشتند. امسال هم این گونه بود.
▫️بنابر این من یک توئیتی زدم که بیایید از یک زاویه دیگر هم نگاه کنید که ما عملیات را تبدیل به فریب کردیم. منتهی از این حرف من یک طور دیگر برداشت شد.
▫️این یک تحلیل پسینی است و ما عملیات کربلای ۴ را برای این طراحی کرده بودیم که به جنوب بصره برسیم ولی چون به اهداف نرسیدیم چند ساعت بعد دستور عقب نشینی دادیم. این یک عملیات اصلی بود. ٢۶٠ گردان نیرو پای کار آورده بودیم ولی چون اوضاع مناسب نشد، ۶٠ گردان بیشتر را وارد نکردیم.
▫️با این اوصاف، ٢۴ ساعت بعد عملیات کربلای ۴ را تبدیل به عملیات فریب کردیم.
@basiratafzayi
14.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 صحبت های مهم حاج قاسم سلیمانی در مورد عملیات #کربلای_۴ در برنامه حالا خورشید:
«عملیات کربلای چهار، عملیات اصلی ما بود و فرعی نبود. اجرای عملیات کربلای چهار، تصمیم شخصی نبود بلکه تصمیم جمعی از فرماندهان بود. در این عملیات، لشکرهای مهم سپاه حضور داشتند و وقتی مشخص شد، امکان عبور وجود ندارد، عملیات متوقف شد.»
میگویند اگر عملیات لو رفته بود چرا آنرا متوقف نکردید؟
☑️ @basiratafzayi
🔴 شبکه های صهیونیستی #BBC و #منوتو و مزدوران میگویند اگر #انقلاب نمیشد، #صدام به #ایران حمله نمیکرد! یا صدام از ترس حرف های امام #خمینی یا #صدور_انقلاب ! و وقوع #انقلاب مشابه در عراق، به ایران حمله کرد!
✅ بگو:
🔷 پس چرا عراق در زمان #شاه به ایران حمله کرد؟!
🔷 صدام که 6 ماه قبل از جنگ، آیت الله #محمدباقر_صدر شاگرد امام و #رهبر سیاسی شیعیان عراق را کشته بود.. دیگر چه ترسی داشت؟
🔷 سران #ساواک و #پهلوی صدام را تشویق به جنگ کردند یا امام؟!
#خوزستان #خلیج_فارس #قدرت #نفت #جنگ_تحمیلی #دفاع_مقدس #سپاه #ارتش #بختیار
@basiratafzayi
🔴 #بوی_نامطبوع
🔻دیشب لحظاتی یک بوی نامطبوع در تهران پیچید، همه دست به دست هم داده اند تا ریشه ی این بو را شناسایی کنند و علت را برطرف کنند.
🔹گفتم: کاش #گناه هم بو میداشت‼️ در واقع کاش بوی نامطبوع گناه، بیشتر و بهتر #حس میشد...
#نهی_از_منکر #ترک_گناه #بوی_گناه
#بوی_بدحجابی #بوی_بی_حیایی #بوی_دروغ #بوی_دزدی #بوی...
@basiratafzayi
🔵 بوی سوختگی شدیدی از #BBC و #رسانه های #برانداز شنیده میشه..
مانور چند روزه شبکه های #ماهواره بر سر #کلیپ های سوخته ..
دماغ سوخته.. سرِِ شکسته.. دل ناکام .. مغز پوکیده خریداریم 😉😜
#شورش #اعتراض #ناآرامی #امنیت #ناامنی #انقلاب #سال_چهلم #تحریم #گرانی #جنگ_روانی #جنگ_رسانه #مسیح_علینژاد #علینژاد #منوتو #اعصاب #صهیونیستی #خبر_سوخته #آماتور #بی_بی_سی #BBCفارسی
@basiratafzayi
غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
از شما دور شدن زار شدن هم دارد
عیب از ماست که هر صبح نمی بینیمت
چشم بیمار شده تار شدن هم دارد
🔆امام رضا(ع):
امام همدمی رفیق و پدری مهربان و برادری همانند است.
امام به امت خویش مهر می ورزد، همانند مادری که به فرزند خود مهربان و نیکوکار است، و امام پناهگاه بندگان خدا در مصیبت ها و دشواری های عظیم است.
📒 الکافی ج۱ ص۲۰۰
❤️ یا صاحب الزمان ادرکنی
@basiratafzayi