🔴تحرکات سیاسی جریان مکی
🔹براساس قرائن و شواهد بعد از ارسال نامه مولوی عبدالحمید به مقام معظم رهبری تحرکات سیاسی جریان مکی افزایش یافته است، عبدالحمید ضمن سفر به تهران و دیدار با برخی از اعضای هیات دولت، نامه هایی را هم تحویل برخی از مسئولین دولتی داده است.
🔻مفاد نامه عبدالحمید به مقام معظم رهبری گلایه در خصوص حقوق شهروندی اهل سنت، عدم انتصاب اهل سنت به عنوان وزیر، استاندار، معاون یا مشاور رئیس جمهور، نماینده ولی فقیه و مشاور مقام معظم رهبری، اعتراض به فعالیت شورای برنامه ریزی مدارس دینی اهل سنت و ... بوده است.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
♨️بازداشت اسپانسر ستاد انتخاباتی دهقان
▪️مدتی پس از افشاگری در مورد اسپانسر ستاد انتخاباتی حسین دهقان، حسن علیزاده توسط دستگاه های زیربط بازداشت شد.
▪️علیزاده مدیرکل اسبق روابط عمومی کمیته امداد بود و پس از جدایی از این مجموعه به فعالیت های اقتصادی پرداخت.
▪️پیش از این دستگاه امنیتی درباره حضور افراد مسأله دار در ستاد انتخاباتی به حسین دهقان تذکر داده بود که جدی گرفته نشد.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
Ayatollah Kashani.mp3
3.23M
🎙#روایت_تاریخ | نقش مهم آیت الله کاشانی در جریان ملی شدن صنعت نفت از زبان مقام معظم رهبری
📌 ۱۳۸۰/۰۸/۲۰- بیانات در دیدار مردم کاشان
🗓 به مناسبت ۲۹ اسفند - سالروز ملی شدن صنعت نفت
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔻 #روایت_تاریخ | نقش مهم آیت الله کاشانی در جریان ملی شدن صنعت نفت از زبان مقام معظم رهبری
🔹آیةالله کاشانی کسی است که اگر او نبود، نهضت ملی شدن صنعت نفت یقیناً در این کشور به وقوع نمیپیوست.
🔹من به جوانان عرض میکنم، با تاریخ گذشته نزدیک کشورتان آشنا شوید؛ چون یکی از راههای فریب و اغواگری، #تحریف تاریخ است که امروز متأسفانه این کار بهوفور صورت میگیرد.
🔹مرحوم کاشانی کسی است که به کمک او دکتر مصدّق و دیگر سرانِ نهضت ملی شدن صنعت نفت توانستند حمایت مردم را به این حرکت جلب کنند؛ والاّ حمایت مردم جلب نمیشد. کسی مصدّق را نمیشناخت؛ کسی معنای ملی شدن صنعت نفت را نمیدانست.
🔹مردم طرفدار ملیشدن صنعت نفت ایران شدند و علیرغم اینکه محمدرضا موافق نخستوزیری مصدّق نبود، به پشتیبانی حمایت مردمی، مصدّق نخستوزیر شد. اگر مرحوم آیةالله کاشانی این حمایت عظیم مردمی را برای مصدّق به وجود نمیآورد، او نخستوزیر نمیشد.
🔹بعد که ضدّ حمله دربار علیه مصدّق شروع شد و او از نخستوزیری برکنار گردید، فقط یک عامل توانست مجدداً قدرت را به مصدق برگرداند و آیةالله کاشانی بود.
🔹اینها جزو #واضحات تاریخ است؛ لیکن عدّهای عمداً اینها را #کتمان میکنند و نمیگذارند این حرفها به گوش نسل حاضر برسد.
🔹دشمن فهمید که راز پیروزی ملت ایران چیست؛ لذا درصدد برآمد تا سیاسیّون و سردمداران دولتی را از روحانیت و دین جدا کند. آنها را از آیةالله کاشانی جدا کردند و بینشان فاصله انداختند و متأسفانه موفّق هم شدند.
🌱 ۱۳۸۰/۰۸/۲۰- بیانات در دیدار مردم کاشان
🗓 به مناسبت ۲۹ اسفند - سالروز ملی شدن صنعت نفت
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🎥#موشن_گرافی
💠 موضوع: اگر در انتخابات شرکت نکنیم چه میشود‼️
💢تبیین اهمیت حضور حداکثری در #انتخابات
🍃🌻🍃
#روشنگری
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🌟 لوح | تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها
🔺️ رهبر انقلاب: من شعار امسال را این جور تنظیم کردم: «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها». ما بایستی تولید را محور کار قرار بدهیم و حمایتهای لازم را انجام بدهیم و مانعها را از سر راه تولید برداریم. امیدواریم انشاءاللّه به لطف الهی این شعار تحقّق لازم را پیدا کند.
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
47.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بیانات رهبر معظم انقلاب در لحظه تحویل سال نو ۱۴۰۰
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
⭕️پنجگانه تحقق «تولید، پشتیبانیها، مانع زداییها»
✍ معصومه نصیری
🔹۱۴۰۰ را با امید و ایمان مضاعف آغاز کرده ایم، آغازی که به رسم هر سال با ترسیم نقشه راه برای یکسال پیش رو توسط سکاندار کشور، همراه شده است.
🔹نکته مهم در فهم این نامگذاری ها، درک تفاوت میان ترسیم افقِ مبتنی بر شناسایی مسأله اصلی کشور و اعلام آن، و تقلیل نقشه راه به شعار، است.
🔹امسال و در شرایط کنونی کشور، به نظر می رسد توجه به چند نکته در تحقق این نقشه راه دارای اهمیت است و باید مصداق این مصرع شعر شویم که ز عمل کار برآید:
1⃣: نهادها، سازمان ها و دستگاهها به جای چاپ بنر، نصب بیلبورد و برگزاری همایش و توجه نمادین به این مقوله، برنامه اجرایی خود را برای تحقق «تولید، پشتیبانی و مانع زدایی» با همان سرعتِ چاپ بنر و برگزاری همایش، ارائه دهند.
2⃣: نهادهای ناظر بر تحقق برنامه ها و قوانین نظارت داشته باشند. برخی از موانع در نبود ناظران ایجاد می شوند و مجال ریشه دار شدن پیدا میکنند.
3⃣: رسانه ها بیش از همیشه بازوی تحقق این نقشه راه هستند. رسانه در بعد تولید باید در برآیندِ فعالیت، امید به رونق و امنیت در این بخش را تقویت کرده و ضمن ایفای نقش پشتیبانی از برنامه ها نزد افکار عمومی و با پیوست دقیق، موانع را تشریح، مانع تراشان را معرفی و تسهیل کنندگان را تشویق کنند. در عصر حاضر هیچ برنامه و نقشه راهی بدون پیوست رسانهایِ مبتنی بر مطالبه گری و شفافیت در اطلاع رسانی، قابلیت موفقیت در تحقق را ندارد. این پیوست، باید با محوریت مطالبه گری جدی با رویکرد حفظ منافع ملی و نفع رسانی به مردم همراه باشد.
4⃣: تحقق نقشه راه ۱۴۰۰ به مدیرانی نیاز دارد که مقطعی، حزبی، جریانی و محدود به مسائل ننگرند و نگاهی افق گشا داشته باشند؛ مدیرانی که قوانین پشتیبانی کننده از تولید وضع کرده، موانع را برطرف کنند و مجریانی که با نگاه و #باور_توان_داخلی، تمام عزم خود را برای تحقق این مهم به کار گیرند.
5⃣: نقش مردم در این مسیر بسیار دارای اهمیت است. مردم امروز از دو منظر می توانند در تحقق این نقشه راه ایفای نقش کنند. شرایط مطالبه و نظارت بر تحقق وعده ها با استفاده از ابزارهای نوین امروز بیش از هر زمانی فراهم است. در گام مهمتر، توجه به تولید داخل میتواند ضمن حمایت و پشتیبانی از تولید، در نهایت منجر به رفع موانع نیز شود که تجربه نشان داده، نقص ها از این مسیر رفع شده است.
✅این پنجگانه اولیات و بدیهیات تحقق یک نقشه راه در گام نخست هستند که در گام های بعد، با پیوند نظرات نخبگانی، به یکسال محدود نشده و به عنوان قطعه مهمی از پازل #پیشرفت و تحقق #ایران_قوی همواره مورد توجه قرار گرفته و به #فرهنگ تبدیل خواهد شد.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل