💬 زمزمه آغاز واردات بنزین از یک کشور همسایه
🔹جمعبندی آمار رسمی در دسترس و آمار غیررسمی و شنیدهها، حکایت از وقوع یک نابسامانی بنزینی دارد که منجر به واردات زودتر از تصور بنزین برای مدیریت عرضه و تقاضا خواهد شد؛ زمزمههایی نیز از آغاز واردات بنزین از یک کشور همسایه بهگوش میرسد.
🔹جمعبندی آمار رسمی در دسترس و آمار غیررسمی و شنیدهها، حکایت از وقوع یک نابسامانی بنزینی دارد که منجر به واردات بحث تهاتر بنزین مطرح است، حال آنکه این تهاتر با چه کالایی صورت گیرد، مشخص نیست.
🔹با توجه به افزایش قیمت سوخت به ویژه بنزین در بازارهای منطقه و جهانی، واردات بنزین یا تهاتر آن با کالایی دیگر، در هر لیتر برای کشور هزینهای بیش از یکدلار بهدنبال خواهد داشت و این سوال مطرح میشود که اگر فاصله بین مصرف و تولید، در حال تبدیل ایران از یک کشور صادرکننده بنزین به یک کشور واردکننده بنزین است، چرا در سهماهه بهار، در شیوهای خارج از بورس انرژی، بنزین با قیمتی زیر قیمت منطقه و جهان، به کشورهای دیگر صادر شده و چرا در چنین شرایطی، طرحهای مدیریت مصرف، در دستور کار وزارت نفت قرار نمیگیرد؟
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
تحریمهای جدید وزارت خزانه داری آمریکا علیه ایران
وزارت خزانه داری آمریکا از افزوده شدن نام ۶ نهاد به فهرست تحریم های ایران خبر داد.
جزئیات تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران به شرح زیر میباشد:
🔺 شرکت بلوکاکتوس برای تجهیزات سنگین و تجارت قطعات یدکی دستگاهها، مستقر در امارات، به بهانه ارتباط با شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس
🔺شرکت «فرول کانیون»، مستقر در چین، به بهانه ارتباط با شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس
🔺شرکت کشتیرانی گلدون واریر، مستقر در چین، ذیل فرمان اجرایی شماره ۱۳۸۴۶
🔺شرکت مدیریت کشتیرانی پایونیر، مستقر در سنگاپور، ذیل فرمان اجرایی شماره ۱۳۸۴۶
🔺شرکت تجارت زنفر، مستقر در مالزی، به بهانه ارتباط با شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس
🔺شرکت تجارت بینالمللی شکوفی، مستقر در چین، به بهانه ارتباط با شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس
🔺نفتکش گلوری هاروست، تحت پرچم پاناما، به بهانه ارتباط با شرکت گلدن واریر
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
💢 لبیک یا حسین (ع) یعنی ...
🔹 سید حسن نصرالله خطاب به آمریکایی ها، از معنای "لبیک یا حسین می گوید:
🔻"ما اینجا خواهیم ماند و ندای ما خواهد ماند که آمریکاییها آن را بفهمند. آمریکاییها نمیدانند لبیک یا حسین یعنی چه؟
🔻لبیک یا حسین یعنی اینکه در معرکه جنگ حاضر باشی، هرچند تنها باشی و هر چند مردم تو را رها کرده باشند و تو را متهم کرده باشند و تو را بییاور گذاشته باشند.
🔻لبیک یا حسین، یعنی تو و مال تو و زن و فرزندانت در این معرکه جنگ باشید.
🔻لبیک یا حسین، یعنی مادر فرزندش را به میدان جنگ بفرستد و هنگامی که فرزندش شهید شد و سرش بریده شد و به سوی مادرش انداخته شد، مادرش آن را به خانه برده، خاک و خون را از آن پاک کرده، به او بگوید:
🔻از تو راضی هستم؛ خداوند رو سفیدت کند، همانطور که مرا برای روز قیامت و نزد فاطمه زهرا روسفید کردی. این است معنای لبیک یا حسین.
🔻لبیک یا حسین، یعنی مادر و خواهر و زنی میآید تا شوهر یا برادر یا فرزندش را لباس رزم بپوشاند و او را راهی میدان جنگ کند.
🔻لبیک یا حسین یعنی زینب(س)، جواز مرگ و شهادت را به برادرش حسین تقدیم کند؛ این یعنی لبیک یا حسین".
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
📆 تقویم روز
📌 سه شنبه
☀️ ۱۱ مرداد ۱۴۰۱
🌙 ۴ محرّم الحرام ۱۴۴۴ قمری
🎄 2 اوت 2022 میلادی
✨ مناسبت روز :
. بسته شدن راه های ورودی و خروجی کوفه به دستور ابن زیاد ملعون (۶۱ هـ.ق)
. شهادت شیخ فضل الله نوری (۱۲۸۸ هـ.ش)
▪️6 روز تا عاشورای حسینی
┄┅═══✼✨✼═══┅┄
📿 ذکر روز سه شنبه:
🔹یا ارحم الراحمین
🔹ای مهربانترین مهربانان
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🇮🇷
📝#یادداشت | شکست پروژه درگیری شیعی_شیعی
🍃🌹🍃
🔻 طرفداران جریان صدر مدتی است که صحنه عراق را چالشی کرده اند. در اولین گام این افراد، نماز جمعه را هفته گذشته در بغداد برگزار کردند و بعد از آن به سمت منطقه سبز بغداد حرکت و وارد پارلمان شدند. بعد از آن مقتدی #صدر اعلام کرد که دو رکعت نماز شکر بجا آورید و برگردید. حال باتوجه به اتفاقات رخ داده باید به این سوال پاسخ داد که اهداف جریان صدر از ایجاد چنین وضعیتی چیست؟
1⃣ مقتدی صدر با این اقدام خود یک حرکت اجتماعی برپایه سیاسی انجام داد. یعنی این اقدام پیامی مهم برای جریان های سیاسی داشت که جریان وی توان بسیج عمومی و اختلال در روند سیاسی را دارد. در واقع یک حرکت اجتماعی برای تاثیر گذاری بر روند سیاسی بود.
2⃣ #مقتدی_صدر هیچ گاه به این گزاره فکر نمی کرد که پارلمان استعفای نمایندگان حامی این جریان را بپذیرد. در واقع صدر معتقد بود که با استعفای نمایندگان جریان صدری، سایر ائتلاف ها نیز در همراهی با آن استفعا خواهند داد. اما در واقع مشاهده شد که نه تنها سایر احزاب به سمت استعفا نرفتند، بلکه پارلمان صرف ۲۴ ساعت نمایندگان جدید را نیز انتخاب کرد و این امر منجر به این شد که چارچوب هماهنگی به عنوان فراکسیون اکثریت، گزینه نخست وزیری را نیز معرفی کند. این مسائل چندان مورد پسند جریان صدر قرار نگرفت و اتفاقات کنونی نشات گرفته از همین مسائل است.
3⃣ سناریویی است که از چند روز گذشته و در عرصه رسانهای به ویژه رسانههای سعودی، اماراتی و آمریکایی بر روی آن تمرکز ویژه کرده اند و آن گزاره جنگ شیعی- شیعی است. امری که این بازیگران به مدت ۱۰ ماه است که به هر طریقی به دنبال اجرای آن در عراق هستند و تاکنون نیز ناکام ماندهاند.
✍محمدرضا فرهادی
#روشنگری
#محرم
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
💬 آسمان و ریسمان به هم بافتن علیه دولت!
محمدصادق جوادیحصار، از کنشگران اصلاح طلب در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری ایلنا گفته است:
🔸"اقداماتی که دولت و مجلس برای محدودسازیهای اجتماعی در عرصه فرهنگی، هنری و به ویژه فضای مجازی انجام میدهند، همه حکایت از این دارد که دولت به این جمعبندی رسیده که اعتماد اکثریت را از دست داده و جز کنترل و بازدارندگی چارهای ندارد"!
🔺انتقاد و آزاد فکری در ساحت هر دولتی در نظام جمهوری اسلامی ایران مجاز و بلکه واجب است. اما لازمه این انتقاد و آزادفکری "عقلانیت" است و نمی شود به بهانه نقد، هر حرف خالی از عقلی را به افکار عمومی قالب کرد.
🔺اینکه عده ای از نمایندگان مجلس بر طرحی برای قانونمند کردن فضای مجازی اصرار داشته باشند (که البته کار صحیحی هم هست) دقیقا چه ربطی به این دارد که دولت فکر می کند اعتماد اکثریت را از دست داده است؟
🔺چه اینکه این ربط دادن مصداق ضرب المثل "گنه کرد در بلخ آهنگری، به شوشتر زدند گردن مسگری" نیز هست.
🔺از طرفی آقای جوادی حصار بعنوان یک کنشگر چپ آیا نمی داند که اعتماد مردم به یک دولت یک اعتماد ۴ ساله است و مانایی یا نبود آن نیز در انتخابات بعدی روشن خواهد شد نه در افواه سیاسیون! (مسئله عزل رئیس جمهور نیز یک فرایند ویژه است که البته با مفهوم اعتماد ۴ ساله مردم در تضاد نیست)
🔺و یا همینطور مسئله امر به معروف و نهی از منکر در بحث حجاب قانونی. دولت و هر دولتی مکلف به رعایت این مقوله بوده است و اینکه دولت روحانی در این زمینه رفوزه شد و دولت فعلی ظاهرا سعی در انجام این کار دارد؛ اولا یک اقدام مثبت است و ثانیا هیچ ربط وثیقی به ادعای کاهش اعتماد مردم ندارد.
🔺دقت شود که در صحبت های جوادی حصار، میان مجلس و دولت نیز یک خلط مفهومی صورت گرفته و این در حالی است که مجلس قوه تقنینی و دولت قوه اجرایی است! مسئله ای که نشان می دهد اظهارات جوادی حصار اساسا از اتقان لازم هم برخوردار نیست و گویا برای خالی نبودن عریضه مطرح شده است.
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ منطقه در یک نگاه
1️⃣ در واکنش به ورود طرفداران جریان صدر به پارلمان عراق صدها هزار نفر از مردم عراق به دعوت چارچوب هماهنگی شیعیان (الاطار التنسیقی) در نزدیکی ورودیهای منطقه سبز بغداد تجمع کردند.
2️⃣ «میشل عون» رئیس جمهور لبنان، از «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان و «نجیب میقاتی» نخستوزیر موقت لبنان خواست تا پیش از برگزاری جلسه با نماینده آمریکا در پرونده مناقشه مرزی لبنان و رژیم صهیونیستی نشستی برای گفتگوی بیشتر تشکیل دهند.
3️⃣ یک روز مانده به پایان دوره آتشبس دوماهه در یمن، منابع دیپلماتیک از افزودهشدن بندهای جدید به این توافق برای تمدید دوباره آن خبر دادند.
4️⃣ نظامیان رژیم اسرائیل در یورش امروز به کرانه باختری دهها فلسطینی را بازداشت و دو نفر را زخمی کردند.
5️⃣ وزارت دارایی دولت موقت طالبان از یک قرارداد استخراج نفت در افغانستان با یک شرکت چینی خبر داد.
6️⃣ وزارت خارجه مصر با ارسال پیامی، با خانوادههای قربانیان سیل اخیر در ایران ابراز همدردی کرد.
7️⃣ فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا از آغاز رزمایش چهار روزه مشترک با رژیم صهیونیستی در دریای سرخ خبر داد.
#منطقه_در_یک_نگاه
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎞 #کمیک_موشن | رندان تشنه لب
▪️◾️▪️
🏴 پیر میدان دار عشق، حبیب بن مظاهر
#روشنگری
#محرم
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
📆 تقویم روز
📌 چهارشنبه
☀️ ۱۲ مرداد ۱۴۰۱
🌙 ۵ محرّم الحرام ۱۴۴۴ قمری
🎄 3 اوت 2022 میلادی
✨ مناسبت روز :
. اعزام سپاه ابن زیاد به کوفه به قصد جلوگیری از یاری امام حسین علیه السلام (۶۱ هـ.ق)
. تأسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی (۱۳۵۹ هـ.ش)
. تنفیذ حکم رؤسای جمهور از سوی رهبر انقلاب (۱۳۶۸، ۱۳۷۶، ۱۳۸۴، ۱۳۹۲ و ۱۴۰۰)
▪️5 روز تا عاشورای حسینی
┄┅═══✼✨✼═══┅┄
🍂 ذكر روز چهارشنبه :
🔹يا حَيُّ يا قَيُّوم
🪴 اي زنده ، اي پاينده
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | مذاکره با دشمن و ملاحظات آن
🍃🌹🍃
🔻دو روز پیش خبر تزریق گاز به سانتریفیوژهای نسل جدید با عنوان 6IR موردتوجه رسانههای داخلی و خارجی قرار گرفت! این سانتریفیوژها که در نطنز ولی در زیر زمین و محلی امن نصب شدهاند، بازدهی بهمراتب بالاتری نسبت به نسلهای قبلی در غنیسازی اورانیوم دارند.
🔸گزارههای تحلیلی:
1⃣ این اقدام را میتوان پاسخی به اقدام خصمانه آمریکا دانست؛ چراکه چند ساعت قبل از اعلام این خبر توسط ایران، وزارت خزانهداری آمریکا شش شرکت و یک کشتی را به دلیل همکاری با جمهوری اسلامی ایران در لیست تحریمها قرار داده بود.
2⃣ از سویی نزاع امروز آمریکا و ایران را میتوان نوعی نزاع ادراکی محاسباتی دانست؛ چراکه طرف غربی با اعمال فشار سعی میکند هزینههای جدیدی به ایران تحمیل کند تا ایران برای رهایی از آن هزینهها در سایر مذاکرات امتیاز بدهد! پاسخ متقابل جمهوری اسلامی از نظر راهبردی بسیار ارزشمند است و قدرت چانهزنی ایران را افزایش میدهد.
🔺نکته راهبردی: مذاکره با دشمن مثل مذاکره با دوست نیست! در این نوع مذاکرات حسن نیت و اعتماد جایی ندارد. اگر در آخرین لحظه هم یکی از طرفین ضعفی از خود نشان دهد، مذاکره ابعاد تازهای پیدا میکند. با توجه به تخلف بزرگ طرف غربی در گذشته، راستی آزمایی و تضمین، خطوط قرمز ایران در مذاکرات است. اگرچه دشمن تاکنون فرآیندهای راستی آزمایی و بخش قابلتوجهی از تضمینها را پذیرفته است ولیکن نباید مانند دولت گذشته با حسن نیت و اعتماد کار را جلو برد بلکه باید بر خواستههای منطقی خود استقامت کرد و فشار را با فشار پاسخ داد نه تسلیم.
✍علی کارگر
#روشنگری
#محرم
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل