پرداخت عیدی مضاعف در راستای حمایت از خانواده
🔹در نشست هیئت دولت میزان پاداش آخرِ سال کارکنان و بازنشستگان دولت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان تعیین شد.
🔹بهمبلغ عیدی ۵۰۰ هزار تومان بابت همسر و ۲۰۰ هزار تومان بابت هر فرزند تحت تکفل افزوده میشود.
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
2361350525619.pdf
641.8K
#رزمایش_ثامن_بیست_نهم
📝سياستها و ملاحظات | تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی
❄️🌹❄️
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
سخنواره(1)(1).pdf
129.1K
#رزمایش_ثامن_بیست_نهم
🇮🇷
📝سخنواره | تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی
❄️🌹❄️
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
💢هزینههای امنیت پایدار
🔹چند شب پیش بود که چندتن از مرزبانان گردان امام حسین(ع) تیپ ۴۸ فتح استان کهگیلویه و بویراحمد در شرایط جوی به شدت نامساعد در برف و سرمای طاقتفرسای ارتفاعات شمالغرب(منطقه صفر مرزی جاسوسان) گرفتار شدند و یکی از این عزیزان(بسیجی شهید داوود جاودانیان) از شدت سرما به شهادت رسید. روزهای اخیر کلیپ تصویری انتقال پیکر این شهید مدافع امنیت پایدار بازدیدها و نظرات زیادی از مردم دریافت کرد. تأمل در آنها نشان از ارتباط قوی روحی بین مردم و اقدامات بازدارنده و پیشبرنده امنیت پایدار از سوی امنیتآفرینانی است که خودزیست در ناامنی را برگزیدهاند تا آب در دل مردم تکان نخورد و بار دیگر شاهد نفوذ بزدلانه ترویستهایی نباشیم که تا مرکز پایتخت آمدند و به حرم امام(ره) و مجلس و امنیت مردم تعرض کردند.
🔸جالب است مردم ریزبین ما تا لحظات بینهایت سخت انتقال پیکر مرزبان شهید در سختترین شرایط جوی در مرزهای شمال غرب ایران عزیز را هم از نظر دور نداشتند و گفتند که بیماردلان ببینند که امنیت با چه هزینههایی به دست میآید و دشمنان این مرز و بوم قصدشان از همه مداخلات و طراحیهایی از نوع اغتشاشات اخیر تنها ناامنسازی ایران عزیز و تجزیه آن است. مسلما رشادتها و ایثارگریهای رزمندگان و مرزبانان کشورمان از ارتش عزیز تا سپاه غیور و نیروهای خدوم مرزبانی انتظامی نشان از عزم پولادین غیورمردانی دارد که به تعبیر امام سجاد(علیهالسلام) در صحیفهاش «حصون» مردم هستند و باید همانند آن امام همام برای سلامتی آنها و موفقیتشان در امنیتآفرینی دعا کرد و قدردان زحمات آنها بود. این اقدامات البته نمونههای کوچکی از تلاشهای بیشمار و بزرگی است که در مسیر پیشرفت این کشور در اقصینقاط این مرز و بوم مقدس انجام میشود.
🔹مسلما، وجه دیگر این قدردانی، این است که همانطور که مدافعان عرصههای مختلف خدمت، سلامت و امنیت کشور بدون توجه به حجم عظیم یاوهسراییها در تخریب و تحریف این رشادتها و ایثارگریها، تنها به خدمت بیمنت به مردم و سربلندی این کشور میاندیشند، مردم و جوانان عزیزمان نیز باید با خنثیسازی جنگ ادراکی و شناختی دشمنان قدردانی خود را نشان دهند. این واقعیت مقدس جزء از مسیر مطالعه و فهم اقدامات انجام شده در طول این چهار دهه از انقلاب و این که «کجا بودیم» و به «کجا رسیدهایم» و چه «چشماندازی» را باید طی کنیم، به دست نمیآید؛ این همان «جهاد تبیین» مد نظر رهبری و «و ما رایت الا جمیلا» حضرت زینب کبری(ع) است که امروز روز وفات آن پیامرسان بزرگ کربلاست.
✍🏻فتحالله پریشان
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🇮🇷
📝 شهادت یا وفات حضرت زینب(س)؟
❄️🌹❄️
🔻روح مطهر حضرت زینب کبری سلام الله علیها در نیمه رجب سال ۶۲ به ملکوت اعلی و ساحت مقدس الهی پیوست. آن وجود مقدس که تمام صحنههای سخت جانسوز کربلا را تحمل کرده بود و بعد از واقعه جانگداز کربلا مأموریت و مسئولیت پیام رسانی قیام امام حسین علیهالسلام را بر عهده گرفته بود، پس از گذشت حدود یک سال و نیم از حادثه کربلا در اثر شدت تألمات وارده و آسیبهای سفر سخت و جانکاه کربلا و تبعات آن به شهادت رسید.
🔺اینجانب قاطعانه عرض میکنم که باید #رحلت آن وجود مقدس را #شهادت دانست. چرا که آن حضرت باز مانده فاجعه دردناک کربلا و آسیب دیده آن واقعه جانسوز از هر جهت میباشند. آن حضرت وظیفه خود را در انتقال پیام قیام حضرت سیدالشهدا علیهالسلام به خوبی ایفا فرمود و به حق گفته شده است که: کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود.
✍ #دکتر_رجبی_دوانی
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
#رزمایش_ثامن_بیست_نهم
🖼#عکسنوشت | نهال دیروز، درخت تناور امروز
❄️🌹❄️
#دهه_فجر
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رزمایش_ثامن_بیست_نهم
🎥#کلیپ (۱) | انقلاب اسلامی و چالش جنگ روایت ها
🌹❄️
#دهه_فجر
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 مجموعه جهاد تبیین و روایت (قسمت بیست و هفتم)
💠 موضوع: آیا میتوانیم حکومت دینی و نظام سیاسی با ماهیت دینی داشته باشیم؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#جهاد_تبیین_روایت
#جنگ_شناختی
#صدای_انقلاب
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔴 مهمترین ملاکهای ولیِ جامعه چیست؟
🔹همانطور که میدانید مصداق اصلی این آیه، حضرت #امیرالمومنین امام علی(ع) است:👇👇
إِنَّما وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَرَسولُهُ وَالَّذينَ آمَنُوا الَّذينَ يُقيمونَ الصَّلاةَ وَيُؤتونَ الزَّكاةَ وَهُم راكِعونَ. همانا ولیّ و سرپرست شما، تنها خداست و پیامبر او و آنها که ایمان آوردهاند؛ همانها که نماز را برپا میدارند و درحال رکوع، زکات میدهند. (سوره مائده، آیه ۵۵).
🔸آنکه در رکوع نماز، انگشتر خود را به فقیر تقدیم کرد، امام علی علیهالسلام بوده؛ منابع شیعه و اهل سنت مصداق آیه را حضرت میدانند. (البته مفسرین اهل سنت، "ولی" در این آیه را، به معنای سرپرست جامعه نمیدانند و به "دوستی" تفسیر میکنند.)
🔹اگرچه مصداق روشن آیه با کمی تدبر، اثبات ولایت امیرالمومنین است، اما این آیه برخی ملاکهای اصلی حاکم جامعه را هم معرفی میکند. دقت بفرمائید: ما شیعیان معتقدیم، ولی وسرپرست جامعه، یا به نام ومشخصات معرفی شده و یا به #نشان و ملاک ومعیار.
نام ومشخصات امام علی علیهالسلام و اولاد معصوم ایشان، واضح و صریح به پیامبر وحی شد و ایشان رسماً به جامعه معرفی کردند.
اما شیعه درعصر غیبت، ولی جامعه را باتوجه به معیارها انتخاب میکند.
🔻این نشانها(معیار وملاکها) چیست؟
آیه فوق را دقت کنید: .. وَالَّذينَ آمَنُوا الَّذينَ يُقيمونَ الصَّلاةَ وَيُؤتونَ الزَّكاةَ وَهُم راكِعونَ.
((و آنهایی که ایمان آوردند؛ کسانی که نماز را بپا میدارند و زکات(انفاق) میدهند در حالیکه در رکوع هستند.))
🔹دو نشانه خاص را معرفی کرده. یکی، بپا دارندگان نماز و دیگری کمک به فقیر. نگفته یصلون الصلاة! خواننده نماز. گفته یقیمون الصلاة! منظور از بپاداشتن نماز در جامعه هم، صرفاً نمازخوان کردن افراد جامعه نیست! البته ترویج معنویت و نماز، بسیار مهم است اما مهمتر، جامعه را علیهِ مغضوبین راه خدا و ظالمان و مفسدان کند. منظور از بپا داشتن نماز در جامعه، یعنی مردم را علیه تبعیض، فساد، گمراهی، طاغوت، مترفین، قارونیان، فرعونیان، رهبانیت و پیروان آنها(ولضالین) بار بیاورد.
🔸و منظور از #انفاق (حتی در نماز) یعنی کسانی که فقر را در جامعه تحمل نمیکنند؛ طبقه فقیر و مستضعف جامعه را طرد نمیکنند؛ در سیاستهای خُرد و کلان، دنبال ریشهکن کردن فقر و استضعاف و محرومیتند. در برنامه ها و سیاستها،مواظب هستند چیزی را اجرا نکنند که طبقات فقیر را افزایش دهد وجمعیت زیر خط فقر را بیشتر کند!
🔹همانند مولای متقیان که تحمل نکرد نمازش به پایان برسد و فقیری درکنارش باشد به فکر فقرا هستند.
🔸ما معتقدیم، ولیّ جامعه ایمانی، در غیبت معصومین علیهم السلام، مومنانی هستند که نه در زبان، بلکه در عمل مومن باشند و اهل برپا داشتن مبارزهی تمام عیار، علیه ظلم واستکبار و استعمار و استثمار و استبداد بوده و برای دفاع از طبقات مستضعف جهان و ممالک اسلامی خویش و ریشهکردن فقر بکوشند.
🔹مومنان در عصر غیبت امام خود، کسی را با این ویژگیها باید #انتخاب کنند که امام حسنعسکری علیه السلام در این زمینه میفرماید «.. وَاَمّا مَنْ کانَ مِنَ الفُقَهاءِ صَائِنا لِنَفْسِهِ حافِظاً لِدینِهِ مُخالِفاً لِهَواهُ مُطیعاً لِاَمرِ مَولاهُ فَلِلْعَوامِ اَنْ یُقَلِّدُوهُ...». «هر یک از فقها که بر نفس خود مسلّط باشند و دین خود را حفظ کنند و با هوای نفس خود مخالفت ورزد و امر خدا را اطاعت کند، بر همگان واجب است که از او تقلید نمایند».
🔸انتخاب یک فقیه برای رهبری جامعه، با این نشانها و معیارها توسط مومنین، همان مشروعیت الهی است. نه فقط جایگاه رهبری باید دارای این ویژگیها باشد بلکه "مخروط مدیریتی کشور" از صدر تا ذیل، از رهبری تا رئیس جمهور تا وزیر و نماینده و استاندار و فرماندار و همه مسئولین، این دو شاخصه را جداً داشته باشند. اهل معنویت، مبارزه علیه فساد و مغضوبین و ضالین و مدافع طبقات فقرا باشند.
🔹چون هر منصب ومسئولیتی، ولو یک شهردار و یک فرماندار، درصدی از سرنوشت مسلمین به دست او رقم میخورد. اگر کسی، مدیر و مدبر و اهل علم و متخصص در حوزه خود نباشد و آشنا به قوانین و ساختارها نباشد، نه در ترویج معنویت،نه درمبارزه با فساد، نه در ریشهکن کردن فقر، موفقیتی ندارد.
🔸به تعبیر شهید بهشتی، نظام اسلامی، نظام امامت عدل است، نه امام عادل. بدین معنی که با قرار گرفتن حاکم اسلامی عادل در راس هرم قدرت، نظام اسلامی ایجاد نمی شود، بلکه باید تمام مخروط از بالا تا پایین، دارای سزاواری و شایستگی بوده و از عنصر #عدالت برخوردار باشند.
🔹در مکتبی که حتی امام جماعت یک مسجد باید عادل باشد، هرکسی، درهر منصبی قرار میگیرد که بر انفاس و جان و بیتالمال مسلمین و آبروی مردم، نفوذ داشته و سرپرست باشد، باید #عادل باشد و فراتر از عدالت درونی، باید عدالتخواه باشد.
داود_مدرسی_یان
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
#اخبار_کوتاه
🔰دشمن به دنبال گسست اجتماعی
حجتالاسلام طائب مشاور فرمانده کل سپاه گفت: دشمن میخواهد بعد از گسست نسلی، قومی و مذهبی گسست اجتماعی را ایجاد کند. میخواهد ۲ طرف گسست با یکدیگر دعوا کنند و از هم متنفر بشوند. در مرحله بعد هم دنبال گسست بین اجتماع و حاکمیت است. یک گروه میگوید چرا مماشات میکنید اما طرفی میگوید چرا با مردم خشن برخورد میکنید. یک گروه میگوید چرا با بیحجابی برخورد میکنید از آن طرف افرادی میگویند چرا جلوی بیحجابی را نمیگیرید.
🔰افزایش ظرفیت بنادر کشور از ۱۹ به ۲۷۰ میلیون تن
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به عملکرد ۴۴ ساله انقلاب اسلامی در حوزه دریایی، گفت: طی این سالها ظرفیت عملکرد بنادر کشور از ۱۹ میلیون تن به ۲۷۰ میلیون تن رسیده است. بیش از ۹۰ درصد تجارت خارجی کشور از طریق دریا و حملونقل دریایی انجام میشود و این نشان میدهد بخش عمدهای از ارزش تجارت خارجی به دریا وابسته است.
🔰بهرهبرداری از بزرگترین معدن اورانیوم ایران
روز گذشته از بزرگترین معدن اورانیوم ایران بهرهبرداری شد. معدن ناریگان در استان یزد و ۳۵ کیلومتری شهرستان بافق قرار دارد و به عنوان بزرگترین معدن اورانیومـ مولیبدن کشور میتوان از آن نام برد. معدن ناریگان یکی از معادن بزرگ و پراستعداد کشور برای استحصال و استخراج اورانیوم محسوب میشود.
🔰وقاحت عضو حزب تروریستی کوموله
عبدالله آزربار عضور دفتر سیاسی حزب تروریستی کوموله در گفتوگو با شبکه سعودی العربیه گفت: هرگز تسلیم تصمیمی که خواهان خلع سلاح و زندگی اجتماعی ما در پایگاههای سازمان ملل است، نخواهیم شد؛ ما مستقیما با دولت اقلیم کردستان در ارتباط هستیم نه دولت مرکزی عراق!
🔰شناسایی ۹۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی
منظور، رئیس کل سازمان امور مالیاتی گفت: در اظهارنامه برآوردی که برای سالهای ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ تولید کردیم مشخص شد که حدود ۳ میلیون واحد صنفی و ۳۰۰ هزار شرکت اقتصادی در ۳ سال گذشته ۹۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی داشتند.
🔰بالن بلای جان رئیس هواشناسی
بعد از جنجالآفرینی آمریکاییها به دلیل ورود یک بالن چینی به حریم هوایی ایالات متحده، رئیس سازمان هواشناسی چین برکنار شد. تحلیلگران میگویند چین این کار را انجام داده تا بگوید این بالن ماهیت غیرنظامی و اهداف هواشناسی داشته است.
🔰تصاویر ماهواره خیام سهشنبه نمایش داده میشود
سخنگوی سازمان فضایی ایران گفت: خبر خوش اینکه، اولین دسته از تصاویر خیام روز سهشنبه در مراسم روز فناوری فضایی برای اولین بار نمایش داده میشود.
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
#رزمایش_ثامن_بیست_نهم
#یادداشت_تحلیلی
💢هزینههای امنیت پایدار
🔹چند شب پیش بود که چندتن از مرزبانان گردان امام حسین(ع) تیپ ۴۸ فتح استان کهگیلویه و بویراحمد در شرایط جوی به شدت نامساعد در برف و سرمای طاقتفرسای ارتفاعات شمالغرب(منطقه صفر مرزی جاسوسان) گرفتار شدند و یکی از این عزیزان(بسیجی شهید داوود جاودانیان) از شدت سرما به شهادت رسید. روزهای اخیر کلیپ تصویری انتقال پیکر این شهید مدافع امنیت پایدار بازدیدها و نظرات زیادی از مردم دریافت کرد. تأمل در آنها نشان از ارتباط قوی روحی بین مردم و اقدامات بازدارنده و پیشبرنده امنیت پایدار از سوی امنیتآفرینانی است که خودزیست در ناامنی را برگزیدهاند تا آب در دل مردم تکان نخورد و بار دیگر شاهد نفوذ بزدلانه ترویستهایی نباشیم که تا مرکز پایتخت آمدند و به حرم امام(ره) و مجلس و امنیت مردم تعرض کردند.
🔸جالب است مردم ریزبین ما تا لحظات بینهایت سخت انتقال پیکر مرزبان شهید در سختترین شرایط جوی در مرزهای شمال غرب ایران عزیز را هم از نظر دور نداشتند و گفتند که بیماردلان ببینند که امنیت با چه هزینههایی به دست میآید و دشمنان این مرز و بوم قصدشان از همه مداخلات و طراحیهایی از نوع اغتشاشات اخیر تنها ناامنسازی ایران عزیز و تجزیه آن است. مسلما رشادتها و ایثارگریهای رزمندگان و مرزبانان کشورمان از ارتش عزیز تا سپاه غیور و نیروهای خدوم مرزبانی انتظامی نشان از عزم پولادین غیورمردانی دارد که به تعبیر امام سجاد(علیهالسلام) در صحیفهاش «حصون» مردم هستند و باید همانند آن امام همام برای سلامتی آنها و موفقیتشان در امنیتآفرینی دعا کرد و قدردان زحمات آنها بود. این اقدامات البته نمونههای کوچکی از تلاشهای بیشمار و بزرگی است که در مسیر پیشرفت این کشور در اقصینقاط این مرز و بوم مقدس انجام میشود.
🔹مسلما، وجه دیگر این قدردانی، این است که همانطور که مدافعان عرصههای مختلف خدمت، سلامت و امنیت کشور بدون توجه به حجم عظیم یاوهسراییها در تخریب و تحریف این رشادتها و ایثارگریها، تنها به خدمت بیمنت به مردم و سربلندی این کشور میاندیشند، مردم و جوانان عزیزمان نیز باید با خنثیسازی جنگ ادراکی و شناختی دشمنان قدردانی خود را نشان دهند. این واقعیت مقدس جزء از مسیر مطالعه و فهم اقدامات انجام شده در طول این چهار دهه از انقلاب و این که «کجا بودیم» و به «کجا رسیدهایم» و چه «چشماندازی» را باید طی کنیم، به دست نمیآید؛ این همان «جهاد تبیین» مد نظر رهبری و «و ما رایت الا جمیلا» حضرت زینب کبری(ع) است که امروز روز وفات آن پیامرسان بزرگ کربلاست.
✍🏻فتحالله پریشان
#ایران_قوی
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
⁉️ ️قبل از انقلاب اینهمه فشار اقتصادي و گراني و تورم نبود‼️
👈 عده ای می گویند؛ وضع مردم قبل از انقلاب خيلي بهتر از الان بود. در مدارس، موز رايگان توزيع میشد. پولمان ارزش داشت و ثبات قيمت داشتيم و مثلاً قيمت کبريت و خودکار تا سالها ثابت بود و...
🔻هميشه میگوییم که ديروز بهتر از امروز بوده، اما هیچکدام حاضر نيستيم به زندگي سي چهل سال قبل برگرديم!
🔸 «ثبات قيمت» برخي محصولات، هميشه به معناي «اقتصاد خوب» نيست، هماکنون نیز قیمت برخی محصولات مثل نان و بنزین گاهی سالها ثابت میماند، آیا این شاهدی بر نبودن گرانی و تورم است؟ و آیا گراني و تورم و بيکاري نشانه آن است که ما در خیلی از امور پیشرفت نداشتهایم؟
▪️درباره موضوع موز و کبريت و خودکار و کلاً اقتصاد عصر پهلوی شاید این چند نمونه از گفتههای مدیران کلان حکومت پهلوی، خیلی از مسائل را روشن کند:
1️⃣ اردشير زاهدی (وزير خارجه ايران در زمان پهلوي) مینویسد: «در سال 1352 و در پي جنگ اعراب و اسراييل با چهار برابر شدن بهاي نفت، مشکلات اقتصادي تشديد شد و هويدا بهجای آنکه از اين موقعيت استثنايي استفاده کند و پولها را در امور زيربنايي کشور هزينه نمايد، آنها را صرف واردات موز و آناناس و کالاهاي مصرفي از خارج میکرد. اين پول عظيم مانند يک کيک شيرين و خوشمزه در معرض سوءاستفاده رجال و قدرتمندان قرار گرفت و هر کس انگشت خود را در آن فرو کرده و ناخنکي به آن زد!»(. 25 سال در کنار شاه، ص 291.)
▪️درباره توزیع رایگاه موز در مدارس هم این نقل یکی از سران پهلوی قابل تامل است که: به دانشآموزان موز میدادیم که کسی نگوید پول فروش شش میلیون بشکه نفت کجا میرود؟
2️⃣ شاه در مصاحبه 8 آبان 1355 با روزنامه کيهان گفت: «در همه زمینهها تقاضا فوقالعاده زياد است و عرضه کم. کمبود عرضه و زيادي تقاضا محدود به مواد مصرفي و خوراکي و مصالح ساختماني و واحدهاي مسکوني نيست. شنیدهام که سيمان در حال حاضر گاهي تا 10 برابر قيمت رسمي به فروش میرسد.»(سقوط شاه، ص 79.)
3️⃣ اسدالله علم (وزير دربار از سال 1345 تا 1356) در خاطراتش مینویسد «بر پايه گزارش سال 1979 بانک جهاني، درصد اشخاص بالغ باسواد در 1975 در تانزانيا 66٪، در ترکيه 60٪ و در ايران 50٪ بيش نبود و همچنين در سال 1977 انتظار عمر متوسط در ترکيه 60 و در ايران 52 و در هندوستان و تانزانيا 51 سال بود. به زبان ديگر چه در زمينه آموزشي و چه در زمينه بهداشتي وضع ايران از کشورهايي که درآمد کمتر يا خيلي کمتر داشتند بهتر نبود.»(خاطرات اسدالله علم، ج 5، ص 117 و 118.)
4️⃣ از این آمار و ارقام و از این گفتهها، صدها نمونه دیگر در منابع تاریخی معتبر یافت میشود که نشان میدهد وضع اقتصادی عموم مردم بسیار بغرنج بوده و ستم و تبعیض منزجرکننده بود. افزون بر این، نسلی که آن رژیم را دیدهاند (بهویژه روستاییها و شهرستانیهای دور از پایتخت) هنوز زندهاند و در دسترس ما هستند و میتوانند شواهدی از اوضاع اقتصادی آن روزگار به ما ارائه دهند.
🔚 آیا مردم آن زمان ایران از سر سیری و آسایش و رفاه و امنیت، دست به قیام و شورش زدند و انقلاب کردند؟ چرا هزاران تن به زندان و شکنجه و تبعید افتادند و هزاران نفر مرگ را در آغوش گرفتند، اگر وضع همه خوب بود؟
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🇮🇷
🖼 #عکس_نگاشت | گوشهای از دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران
❄️🌹❄️
#ایران_قوی | #دهه_فجر
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل