🔰 همه پرسی جمهوری اسلامی چگونه برگزار شد؟
📌آيا ميدانيد که همه پرسي جمهوري اسلامي در دو روز برگزار گرديده است؟ روز اول همه پرسي که 10 فرودين 1358 بود، آنچنان تراکم جمعيت زياد بود که به برخي مناطق، به خصوص مناطق مرزي تعرفه لازم نرسيد و نزديک غروب امام اجازه داد که ۲۴ ساعت ديگر مدت رأيگيري تمديد شود و بدين سان همه پرسي تا 11 فروردين به طول انجاميد. و روز 12 شمارش آراء انجام شد و معلوم شد که نزديک ۹۸٫۲٪ واجدان شرايط در همهپرسي شرکت کردند و بيش از ۹۹٪ شرکتکنندگان نيز به همهپرسي رأي مثبت دادند.
نکته قابل ذکر ديگر آنکه «در مقابل عنوان «جمهوري اسلامي» عدهاي شعارهاي انحرافي مثل "جمهوري دمکراتيک خلق" و ... را مطرح ميکردند و معترض بودند که چرا سوال رفراندوم تک گزينه اي ميباشد. چند روز به موعد رفراندوم مانده بود که مطلب را به امام گفتند. امام دستور دادند براي رفع اين بهانه بگوييد کساني که چيز ديگري غير از جمهوري اسلامي ميخواهند پشت آن برگه قرمز (نه) بنويسند که چه سيستمي را ميخواهند. اين موضوع هم ناشي از درايت امام بود.
نتيجه اين تدبير آن شد که فقط 413 راي به جمهوري دموکراتيک خلق داده شد.
✅کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 #تحلیلl خروج امریڪا از برخی از پایگاه های خود در عراق نشانه چیست؟
🔻 این ڪه آمریڪایی ها به حق حاڪمیت عراقی ها احترام بگذارند و خروج خود را در دستور ڪار قرار دهند، یڪ امر واقعی نیست. خروج آمریڪایی ها از برخی پایگاه ها نشانه تقویت سیستم تدافعی آمریڪایی ها برای در امان ماندن از حملات مقاومت عراق است.
🔹 تحرڪات نظامی امریڪا علیه مقاومت عراق در آینده نزدیڪ امری بدیهی است چرا ڪه آمریڪایی ها با پذیرش خروج خود از عراق ، بسیاری از منافع خود را به خطر خواهند انداخت. البته نباید تصور ڪرد آمریڪایی ها به حملات مقطعی به محور مقاومت و فقط در عراق می اندیشند، بلڪه اسرائیل و ترڪیه و عربستان می توانند بخشی از ائتلاف آمریڪایی ها برای آغاز حملات گسترده علیه مقاومت در منطقه باشند.
🔹 به نظر می رسد نقش ایران برای حمایت همه جانبه از محور مقاومت مردمی در منطقه در برابر تهاجمات احتمالی ائتلاف آمریڪایی ها، بسیار حیاتی خواهد بود. نباید تصور ڪرد تهاجمات ِآتی مقطعی و زودگذر است، بلڪه تعیین ڪننده خروج یا بقاء آمریڪایی ها در منطقه است.
🔹 بیماری ڪرونا شاید نقش حفاظتی در استراتژی تهاجمات امریڪایی ها محسوب شده است و از نظر امریڪایی ها این بیماری توان ایران را برای دفاع از نیروهای مقاومت را به شدت ڪاهش داده است.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔺عارف: افرادی به برکت جمهوری اسلامی به پست و مقامی رسیدند و تلاش کردند جمهوریت را به مسلخ ببرند
🔻 #پینوشت: نمیدانیم چرا یاد موسوی و کروبی افتادیم؟!!
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
#١٢فروردين، روز جمهوری اسلامی 🇮🇷
♨️ رژیم منفور سلطنت به زباله دان تاریخ افتاد
🔺 امام: #جمهوری_اسلامی را رسماً اعلام میکنم
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
✅حضور گسترده بالگردهای آمریکایی در عراق
🔴شبکه خبری الحدث شامگاه دوشنبه در گزارشی به نقل از منابع خبری در آمریکا و عراق از احتمال آغاز عملیات گسترده نیروهای آمریکایی با نام «طلوع نور» علیه شبه نظامیان شیعی در عراق خبر داد.
🔻الحدث در این گزارش اعلام کرد که سخنگوی نیروهای آمریکا در عراق گفته است بهتر است مردم از پایگاه و مراکز شبه نظامیان دور باشند.
🔻از سوی دیگر، «عبدالله غازی» سردبیر القبس در اکانت توئیترش نوشته است: «آمریکا تا ۷۲ ساعت آینده به عملیات گستردهای علیه نیروهای مقاومت زیر نظر سپاه پاسداران ایران در عراق دست خواهد زد».
🔹این شبکه خبری همچنین یادآور شد که از زمان جنگ آمریکا و عراق پس از حمله به کویت، این حجم از حضور بالگردهای آپاچی و پهپادهای آمریکا بر فراز بغداد و عراق تاکنون سابقه نداشته است.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 #مرغ_همسایه| حیف ڪه ترامپ گفت‼️
«اگر میزان مرگ و میر مبتلایان به ڪرونا در آمریڪا کمتر از ۱۰۰ هزار نفر شود بسیار خوب اقدام شده است»
🔺 ڪاش این جملات را حسن روحانی یا یڪ مقام ایرانی دیگر گفته بود تا ما در شبڪههای اجتماعی و رسانهها تڪهتڪهاش میکردیم، برایش جوڪ میساختیم، متهماش میکردیم به قتل عام، میگفتیم خودش توی برج عاج نشسته و جان هزاران نفر برایش اهمیتی ندارد، بعد احساس میکردیم چه چریڪ سلحشوری هستیم. ولی حیف ڪه ترامپ گفت!
🔹میدانم که جمعیت آمریڪا چهار برابر بیشتر از ایران است، به نسبت به ما کشور بسیار پهناورتری است و احتمال ابتلای افراد به ویروس بیشتر، میدانم ڪه جان هر انسان ارزشمند است و چه ترامپ باشد و چه روحانی این جمله آزاردهنده است. میدانم یک جمله برای مقایسه ڪارآمدی یا عدم کارایی دو سیستم حاکمیتی کفایت نمیکند ؛ اشتباه نکنید. قصدم انڪار تواناییها، سطح رفاه، آزادیهای مدنی و پیشرفتهای اقتصادی و اجتماعی آمریڪا نیست. سالها بزرگان انڪار کردند و فایده نداشت.
🔹اما ڪاش این حرفها را یک مقام ایرانی زده بود تا او را توی چرخ گوشت نقدهای مڪرر میانداختیم. حیف که رئیسجمهور پیشرفتهترین ڪشور دنیا زده است که «تحریم» نیست و همیشه به امڪانات و ثروتش در زمین و هوا و حتی فضا مینازد. واقعاً فقط تصور ڪنید این حرف را یک مقام ایرانی زده بود. چه غوغایی به پا میڪردیم. حیف ڪه ترامپ گفت !
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴هندسه و نظم جهانی در پسا کرونا
🔹آیا ویروس کرونا به عنوان یک پیشران، تغییر در هندسه و نظم جهانی را پُرشتاب میسازد؟ اگر چنین است، چه تصویری از هندسه و نظم جهانی در پسا کرونا میتوان ترسیم کرد؟
🔹رهبر معظم انقلاب در ۲۲ مرداد ۱۳۹۱ فرمودند: «وضعیتی که امروز در دنیا است یک وضعیت تحول است. اوضاع جهان در حال تبدیل به یک شکل جدید و هندسه جدید است.» در ادامه رهبر انقلاب به چهار نشانه برای تغییر در هندسه جهانی، شامل بیداری اسلامی، شکست برنامه آمریکا برای تسلط بر منطقه غرب آسیا، آینده مبهم اتحادیه اروپا و افول وجههی آمریکا، اشاره فرمودند. چهار نشانه مورد اشاره رهبر انقلاب را باید به مثابه چهار روند در نظر بگیریم و سیر آنها را قبل و بعد از کرونا بررسی کنیم. قطعا روند هویت خواهی دینی و اتکای به اسلام فزآینده شده است و تبلور آن را در گسترش بیداری اسلامی و موفقیتهای محور مقاومت در منطقه به وضوح میتوان مشاهده کرد. برنامه ریزی سه لایهی آمریکا شامل طرح خاورمیانه بزگ، خاورمیانه جدید و جنگ نیابتی برای تسلط بر منطقه غرب آسیا کاملا شکست خورده است و آمریکا در آستانهی اخراج از منطقه قرار گرفته است. روند ابهامات در آینده سیاسی، فلسفه و جهانبینی تمدن غربی به قدری فزآینده شده که مقامات و نظریه پردازان غربی نیز به آن اذعان دارند. پس از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، "دونالد تاسک" رئیس لهستانی شورای اروپایی گفت : «خروج بریتانیا می تواند آغاز ویرانی نه تنها برای اتحادیه اروپا بلکه برای کل تمدن سیاسی غربی باشد.» درباره روند چهارم، افول وجههی جهانی امریکا در زمان اوباما و به ویژه در دورهی ترامپ، کاملا پُرشتاب و مشهود شده است. آمریکا توانایی مدیریت بر پروندههای بزرگ را از دست داده است.
🔹با این شرایط در پسا کرونا، توجه به معنویت، دین اسلام و آموزههای اسلامی بسیار شتابنده خواهد شد. آمریکا در پسا کرونا، همانند اسلاف انگلیسی خود که بعد از جنگ جهانی دوم مجبور به ترک منطقه شدند، ناگزیر به خروج از غرب آسیا خواهد شد. چنانچه آمریکا اشتباه دیگری در عراق یا منطقه مرتکب شود، روند اخراج خود را سرعت خواهد بخشید. کرونا و مشکلات اقتصادی و روانی ناشی از این ویروس، از یک سو "درونگرایی و ملی گرایی" و از سوی دیگر "استقلال طلبیِ فروملی" را بر اروپا مسلط خواهد خواهد کرد. در پسا کرونا، هویت و موجودیت اروپایی در لبهی پرتگاه فروپاشی قرار خواهد گرفت. کرونا آمریکا را دچار شدیدترین بحرانهایِ اجتماعی، اقتصادی، سیاسی خواهد کرد. واشنگتن در پسا کرونا مجبور به درون گرایی و بحران زدایی خواهد شد. امواج درون گرایی در دو سوی آتلانیک به هم افزایی خواهند رسید و گسلهای استقلال طلبی حداقل در شانزده ایالت آمریکا فعال خواهد شد. بنابراین کرونا جهان را به قسمت تند پیچ تغییر رهنمون کرده است. از این رو در پسا کرونا، جهان به مرحله خروج از پیچ تغییر در هندسه و نظم جهانی خواهد رسید. از منظر سنن و قواعد الهی نیز این تغییر، محتوم به نظر میرسد انشاءالله.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
#حدیث_روز
امام على (ع) فرمودند:
🔷برحذر باش از خردمند، هنگامى كه او را به خشم آوردى، و از فرد بزرگوار، هنگامى كه به او اهانت كردى، و از فرومايه، هنگامى كه او را گرامى داشتى، و از نادان، هنگامى كه با او همنشين شدى
📚كنزالفوائد، ج1، ص368.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
💠 امام خمینی(ره):
#آمریکا شیطان بزرگ و استکبار جهانی است.
( صحیفه نور ،جلد ۲۱ ، صفحه ۱۷۲ )
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🌐میانبُرهای الهی
💠 امام خامنهای:
ممکن است دشمن از جایی ضربه بخورد که انتظار ندارد، و شما که بندهی خدا و مؤمن بِاللّه و در راه صراط مستقیم هستید، از جایی برایتان عایدی به وجود بیاید که «رزق لایُحتَسَب» باشد و انتظارش را نداشته باشید.
همهی حوادث عالم بر اساس محاسبات مادّی و دنیایی نیست؛ این هم جزو محاسبات است که گاهی اوقات خدای متعال یک راه میانبُری را به وجود میآورد.
( ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ )
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir