#حدیـــــثِ_روز
امام کاظم (ع):
هر که پیش از ستایش بر خدا و صلوات بر پیغمبر (صلی الله علیه وآله) دعا کند، چون کسی است که بی زه کمان کشد.
تحفالعقول، ص ۴۲۵
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔹 امام خمینی(ره):
💢تاسف بالاتر تسلط #اسرائیل و عمال اسرائیل است بر بسیاری از شئون حساس مملکت و قبضه نمودن اقتصادیات آن، به کمک دولت و عمال دستگاه جبار. اسرائیل با دوَل اسلامی در حال جنگ است، و دولت ایران با کمال دوستی با او رفتار میکند و همه نحو وسایل تبلیغ و ورود کالاهای آن را فراهم میسازد
🚨من کراراً اعلام خطر کردهام: خطر برای دیانت مقدسه، خطر برای #استقلال مملکت،خطر برای اقتصاد کشور. من از کلمه «الکُفرُ مِلَّهٌ وَاحِدَهٌ که از سازمانها به دست و دهانها افتاده متاسفم. این کلام بر خلاف نص کلام الله، و برای پشتیبانی از اسرائیل و عمال اسرائیل است، مقدمه شناسایی اسرائیل است، برای پشتیبانی از عمال اسرائیل و فرقه ضاله منحرفه است.
📌 به مناسبت رسميت شناختن رژيم غاصب اسراييل توسط "محمدرضا پهلوي" در ايران (۱۳۳۹ش)
📅 ۱۸ فروردین ۱۳۴۳
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
پیروزی بدون مقاومت به دست نمیآید
🔺️ رهبر معظم انقلاب:
پیروزی بدون #مقاومت و مبارزه به دست نمیآید و ما براساس وعده تخلفناپذیر الهی معتقدیم که موضوع #فلسطین قطعاً به نفع مردم فلسطین و دنیای اسلام، تمام خواهد شد. ۹۸/۴/۳۱
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 نودلواپسان ؛ از حجاریان تا خاتمی‼️
🔻اخیراً رئیس دولت اصلاحات سرمقاله ای در بخش ایران تارنمای گاردین منتشر کرده است. در بخشی از این یادداشت آمده است:
"ضمن ابراز نگرانی شدید نسبت به چشمانداز پیش روی ملت ایران و ملتهای منطقه، از همه آنان که در آمریکا و سراسر جهان حسن نیت دارند و «گفتگوی تمدنها» و «صلح» را جایگزین «برخورد تمدنها» و «جنگ» میخواهند، دعوت میکنم برای تشکیل «#ائتلاف برای صلح» بسیج شوند تا صدای «#نه به جنگ با ایران » را بلند کنند."
🔻 نکاتی درخصوص دعوت به این پویش نهفته است:
1⃣ تورقی بر رفتارشناسی برخی اصلاح طلبان بیانگر این حقیقت است که طیفی در داخل در آستانه هر انتخابات با برجسته سازی شبح جنگ به دنبال طرح دوگانگی صلح_جنگ، مذاکره_جنگ و معیشت_جنگ می باشند. به بهانه دور کردن جنگ، مذاکره و صلح را مطرح نموده تا از این راه خود را ناجی و قهرمان کشور معرفی کنند بدون اینکه بگویند صلح با چه کسی؟ با چه هزینه ای ؟ و قس علیهذا؛
نسخه تجویزی ائتلاف برای صلح به گونه ای تَکرار طرح نسخه ی آشتی ملی بعد از فتنه۸۸ است البته در مقیاس جهانی!
2⃣ در حالیکه برحسب داده ها و تحلیل های کنشگران سیاسی و نظامی، احتمال جنگ بسیار ضعیف است برجسته کردن موضوع جنگ توسط این طیف ( که در آستانه انتخابات تشدید خواهد شد) عجیب به نظر میرسد!؛ از یکسو سعید حجاریان نگران تجزیه ایران میشود و از سویی خاتمی بابت خطر جنگ ابراز نگرانی شدید میکند!
فارغ از تحلیل انگیزه ؛ سوالی که بایست پاسخ داده شود اینست که آیا درخواست نه به جنگ با ایران در شرایط حساس فعلی به گونه ای ارسال پیام ضعف نیست؟ آیا خواسته یا ناخواسته ابراز دلواپسی و #نگرانی_شدید برای ملت ایران در شرایط فعلی تکمیل جورچین جنگ رسانه ای و لفظی ترامپ نیست؟
قدرتهای فرامنطقهای مانند آمریکا و انگلیس، تنها زمانی به یک کشور حمله میکنند که از ضعف آن کشور و پیروزی کمهزینه خود در جنگ مطمئن باشند.
رهبرانقلاب اسفند۹۵ در این خصوص میفرمایند: " این، یک قاعده کلی است که «احساس ضعف موجب تشویق دشمن به حمله خواهد شد»، بنابراین اگر می خواهید دشمن را از تهاجم منصرف کنید، باید از نشان دادن احساس ضعف بپرهیزیم و نقاط قوت فراوانی را که در اختیار داریم، آشکار کنیم."
3⃣ طیف مذکور در راستای مهندسی ادراکات معمولا میان دو راهی جنگ و صلح حرکت کرده و با زدن برچسب خشونت طلبی و تنش زایی، منتقدان خود را حامی جنگ و خشونت طلبانی معرفی نموده که زبان گفتگو با دنیا را بلد نیستند! ؛
4⃣ تجربه های تاریخی و برجامی ثابت کرده است که کشورهای غربی پایبند صلح ، مذاکره، معاهده و گفتگو نیستند. حقیقتی که این روزها حتی چهره های رادیکال اصلاح طلب(نبوی، میردامادی ، عبدی و...) بدان اعتراف کرده اند. چرا که در مرام انحصارگرایی قدرت طلبان جهانی منافع ملی، بلکه منافع و لجبازی های شخصی مقدم بر هر گفتگو، مذاکره و تعهدی است.
پیشنهاد مذاکره و طلب صلح با کسی که علناً مذاکره دیروز را زیر پا میگذارد به تعبیر جناب روحانی داستانی مضحک، حرف های خنده دار تاریخ و نشانه ای از جنون است!
🔸 #نکته_نهایی: به نظر میرسد بر اساس یک رویکرد واقع گرایانه، مقاومت و اقتدار درونی، موفق ترین مسیر کشاندن کشورهای سلطه گر به صلح پایدار است و پیوستن به پویش و کمپین #مقاومت میتواند بهترین گزینه دور کردن سایه جنگ از کشورهای منطقه می باشد.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 یک عکس با دنیایی حرف‼️
🔺تایمز در صفحه اینستاگرامی خود و برای خبر نخست وزیری بوریس جانسون این عکس را انتخاب کرده است.
❇️ نکته:
🔹ارزش هر عکس به اندازه یک خبر هزار کاراکتری است. این عکس اما به اندازه چندین هزار کاراکتر حرف دارد. صفحه اینستاگرام نشریه تایمزبا کنایه نوشته: "این مرد رسما نخست وزیر بعدی ما خواهد بود!
🔺 به عکس با دقت نگاه کنید، جزییاتی دارد که هر کدام معنایی را با خودت یدک می کشد: حالت کاملا غیر رسمی، کودکانه و شلخته، موهای آشفته، موهای بیرون زده از بینی، زبان بیرون آمده از دهان، بستنی آب شدۀ چکیده روی دست، پرچم انگلستان روی بستنی...
این قدرت تصویر است که آنچه کلمات، شفاف و مستقیم نمی توانند بگویند، تصویر با استفاده از نشانه ها و عناصر بصری و با کنایه و ایهام بصری به مخاطب منتقل می کند!
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 مذاکره بدون پیش شرط به شرط نرمالیزه شدن‼️
«ایران باید همانند یک کشور نرمال رفتار کنند و اگر آنها این کار را انجام دهند ما آماده مذاکره درباره طیف وسیعی از موضوعات بدون هیچ پیششرطی خواهیم بود.» ؛ جمله مذکور سخنی از وزیرخارجه آمریکاست که به سادگی دروغ بودن ادعای «مذاکره بدون پیششرط» را به اثبات میرساند؛ چرا که «مایک پمپئو» در همین عبارات کوتاه، «مذاکره بدون پیششرط» را به «نرمال رفتار کردن» ایران منوط میکند!!
🔻 اما فارغ از این دروغ آشکار، پرسش اصلی این است که رفتار نرمال، چگونه رفتاری است و به چه عملکردی در روابط بینالملل، عملکرد نرمال میگویند؟
🔸 آن کشوری که از هزاران کیلومتر دورتر به بهانههای واهی علیه ملتها جنگهای خانمانسوز راه میاندازد، آن دولتی که از گروههای تروریستی حمایت میکند؟ آن دولتی که حقوق مسلم کشورها در بهرهمندی از دانش و علوم را محدود میکند، یا به بهانههای مضحک تحریمهای ظالمانه علیه دیگران اعمال میکند؛
🔹آن دولتی که از ماشینهای جنگیای که بزرگترین جنایات و کشتارها را رقم میزنند و از رژیم کودک کش اسرائیل تمامقد حمایت میکند و در مقابل در پی محدود کردن و از بین بردن توان دفاع مشروع کشورهای مستقل است، آن دولتی که از کودتاهای ضد مردمی حمایت میکند و سابقه استفاده از سلاح کشتار جمعی در کارنامه خود دارد، رفتارش نرمال به شمار میرود یا کشوری که به دنبال تأمین منافع ملی و امنیت خود، پایان دادن به ظلم علیه ملتها و مبارزه با تروریسم است؟!
🔺 همه اینها از یکسو بیانگر وقاحت و صداقت آمریکایی است و از سویی به خوبی نشان میدهد، دولتی که باید به یک دولت نرمال تبدیل شود، نه جمهوری اسلامی، بلکه دولت ایالات متحده آمریکا با سیاهه بلند بالایی از جنایت است!
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
⭕ گستاخی انگلیسیها حد و مرزی ندارد.
✅ وزیر خارجه انگلیس: انگلیس در تلاش است تا نیروی ویژه جهت حمایت از آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز ایجاد کند، البته او نگفته که این نیرو قرار است از چه کسانی باشد و ماموریت آنها چیست ؟ آیا این نیرو توان آن را دارد که به آب های سرزمینی ایران تجاوز کند، و آیا نیروهایی ایرانی دست بسته در مقابل به آنها خوش آمد خواهند گفت !!نیروی های مسلح جمهوری اسلامی ثابت کردند که هیچ گاه در دفاع از این آب و خاک کوتاهی نکرده اند و صدای تبل توخالی تهدیدات استعمار پیر آنها را نمی هراساند.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
✅ مدعيان تغيير قانون
مسئله تغيير و اصلاح قانون اساسي، از جمله موضوعات مبنايي عرصه سياسي است که همواره در برخي محافل نخبگان سياسي بحث و بررسي شده است. از اين منظر حداقل دو نظر وجود داشته است: برخي معتقدند مشکلات کنوني کشور برخاسته از قانون اساسي نيست؛ بلکه مشکل در اجراي قانون است. قانون اساسي موجود از صلابت و مزاياي بسياري برخوردار است که قابل دفاع بوده و در صورت تحقق کامل و اجراي همه اصول آن ميتواند مرتفعکننده مشکلات کشور باشد؛ از این رو بايد موانع تحقق آن را از میان برداشت؛ اما برخي معتقدند در قانون موجود نيز ضعفها و نقصهايي وجود دارد که بخشي از مشکلات موجود به اين برميگردد و جز با بازنگري و نوسازي آن حل نخواهد شد.
در اين ميان، اصلاحطلبان همواره خود را پيشگام تغيير قانون اساسي معرفي کردهاند و اين موضعگيري را ژستي اصلاحطلبانه دانستهاند بدون آنکه پاسخ دهند آيا قانون اساسي به تمامي اجرا شده است يا خير؟ و اينکه کدام يک از اصول قانون اساسي تأمينکننده منافع ملت نیست؟ الگوي جايگزين آنان نيز همواره الگويي وام گرفته از بيگانه بوده و بوي سکولاریسم میدهد؛ به گونهای که دغدغهمندان نظام اسلامي را حساس کرده و خطر استحاله نظام اسلامي را در مواجهه با اين ادعاها مطرح کردهاند.
به تازگي حزب کارگزاران سازندگي تعبير «جمهوري سوم» را براي تغيير قانون اساسي مطرح کرده و سردبير روزنامه سازندگي آن را شرح و بسط داده است. وي بار دیگر در گفتوگو با هفتهنامه «مثلث» سخنان گذشته خود را تکرار کرده و جمهوري سوم را راهکاري براي اصلاح وضعيت کشور معرفي کرده است. تعبير جمهوري سوم را بايد فرايندي نرم براي نرماليزاسيون ساختار حقوقي جمهوري اسلامي دانست که غايت نهايي آن عرفيسازي سياست در جمهوري اسلامي يا سکولاريزاسيون است! در اين پيشنهاد نهادهاي تضمينکننده اسلاميت نظام، از جمله جايگاه رهبري، شوراي نگهبان و مجلس خبرگان رهبري مورد بيشترين هجمه قرار گرفتهاند.
نبايد فراموش کرد که همواره مخالفان اسلاميت نظام تلاشهاي خود را با دوگانهسازي در قبال جمهوريت نظام دنبال کردهاند و اين بار نيز چنين است. در حالي که مشخص نيست رفع مشکلات کشور و کارآمدسازي نظام چه نسبتي با پيشنهادهای فوق دارد! موارد مذکور بيش از آنکه گره از مشکلات مردم بگشايد، به کار بازيهاي سياسي اصلاحطلبان براي کسب قدرت ميآيد!
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
#اخبار_کوتاه
1️⃣ تلاش برای اعاده حیثیت!
شبکه «العربیه» در گزارشی مدعی شد، «در حالی که در رسانهها به جان بولتون و مایک پمپئو به عنوان رهبران جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران اشاره میشود؛ یک زن آمریکایی در بالاترین ردههای این جنگ قرار دارد و فرماندهی جنگ اقتصادی علیه ایران را عهدهدار شده که البته در پشت پرده فعالیت میکند. این زن «سیگال مندلکر» نام دارد که معاون وزیر خزانهداری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی است.» به نظر میرسد، پس از شکستهای متعدد و پی در پی آمریکا و متحدانش در مقابل ایران به ویژه در هفتههای اخیر، از سرنگونی پهپاد جاسوسی تا بازداشت 17 جاسوس آمریکایی، اکنون شبکه العربیه میکوشد با یاری جستن از یک زن آمریکایی و توصیف آن به عنوان یک زن آهنین که رهبری جنگ اقتصادی ضد ایران را به عهده گرفته، اندکی از آبروی خود و همچنین آمریکا و رژیم صهیونیستی را بازگرداند.
2️⃣ سردار «علیرضا تنگسیری» فرمانده نیروی دریایی سپاه با تأکید بر اینکه امروز به لطف انقلاب اسلامی شرایط ایران و دیگر کشورها در منطقه کاملاً متفاوت است، به اقتدار نیروهای دریایی جمهوری اسلامی در برخورد با بیگانگان در منطقه اشاره کرد و افزود: «صدای ضبط شده بیسیم آمریکاییها و انگلیسیها را داریم که خطاب به نیروهای کشورهای حاشیه خلیجفارس میگویند: خفه شوید.»
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
✅ برگزاری دومين انتخابات رياست جمهوری دوم مرداد ۱۳۶۰
🔴در حالی كه جمهوری اسلامی ايران درگير #جنگ نابرابر بود و تمام توان عناصر انقلاب در مسأله جنگ صرف می شد، اختلافات بين رييس جمهوری و مجلس، اوضاع داخلی را آشفته می كرد. سرانجام كارشكنيهای #بنی_صدر و اختلاف آفرينی او كار را به جایی رسانيد كه بنا به توصيه حضرت امام خمينی(ره)، مجلس شورای اسلامی مسأله #عدم_كفايت سياسی او را به بحث گذاشت و آن را تصويب كرد
كشور در حالی مهيای دومين انتخابات رياست جمهوري می شد كه اثر تلخ اين حادثه هنوز هم در كام ياران انقلاب وجود داشت. در اين انتخابات، زمينهایی فراهم شد تا لياقت كاردانی و تعهد #شهيد_رجايی بيشتر از قبل آشكار شود. در نهايت در تاريخ دوم مرداد 1360 ش، انتخابات رياست جمهوری و مجلس شورای اسلامی برگزار شد كه از مجموع چهارده ميليون و هفتصد و بيست و دو هزار رای ماخوذه، برادر محمدعلی رجايی در حدود سيزده ميليون رای را به دست آورد و به عنوان دومين رييس جمهوری اسلامی ايران انتخاب شد.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir