⁉️ظریف چه گرایی به ترامپ داد؟
🔹از اظهار نظر ظریف درباره مذاکره مجدد با آمریکا نباید به آسانی گذشت. باید از ارسال این سیگنال بسیار مهم به ترامپ رمزگشایی کرد.
🔹ترور و شهادت #سردار_سلیمانی از یک طرف و دعوت از نتانیاهو به آمریکا برای رونمایی از طرح معامله قرن از طرف دیگر، موید این مهم است که ترامپ پیشبرد همزمان دو سیاست اعمال "فشار حداکثری" بر ایران و اجرایی ساختن "معامله قرن" را در دستور کار قرار داده است. به باور برخی آگاهان، سیاست فشار حداکثری ذیل سیاست معامله قرن تعریف میشود. از این رو شهادت #سردار_سلیمانی اقدامی برای منفعل ساختن ایران بود تا جمهوری اسلامی نتواند مانع انجام معامله قرن گردد. در چنین شرایطی دادن پالس مذاکره به قاتلان #سردار_سلیمانی آیا ناظر بر ارسال سیگنال موثر واقع شدن سیاست فشار حداکثری بر ایران و دوگانگی در جمهوری اسلامی نیست؟ ارسال این سیگنال انتقال پیام بیعملی و انفعال دولتِ ایران در ماجرای معامله قرن نمیباشد؟
🔹غربگرایانی که اقتصاد #بلد_نیستند تا مشکلات معیشتی مردم و اشتغال جوانان را حل کنند؛ دیپلماسی هم #بلد_نیستند تا از عزت و منافع ملی دفاع کنند.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
#حدیث_روز
امیرالمؤمنین علیه السلام :
🔷در غفلت و فريب خوردگى آدمى همين بس كه به هر آنچه نفس در نظرش بيارايد اعتماد كند.
📙غررالحکم، باب النفس
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
♨️ اولاد فاطمه همیشه در برابر دستگاه های ظالم ایستادند
#امام_خمینی (ره):
اولاد فاطمه(سلام الله علیها)در طول تاریخ اسلام همیشه در برابر دستگاه های ظالم و جائر ایستادند و از اسلام دفاع کردند؛ زجرها کشیدند، ناسزاها شنیدند؛ لای جرز قرار گرفتند؛ دسته جمعی سربریده شدند،قتل عام شدند، به شهادت رسیدند، مع الوصف مقاومت کردند و نگذاشتند که بدخواهان اسلام را از بین ببرند و احکام خدا را محو و نابود کنند
صحیفه امام؛ جلد 1؛ صفحه 164
مورخ: 29 اسفند 1341
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
💐 امامِ ائمه
امام خامنهای:
در طی مراتب معنوی و الهی، بین دو جنس زن و مرد هیچ تفاوتی نیست.
❇️ خدای متعال در تاریخ زنی مثل فاطمهی زهرا (س) میآفریند که طبق حدیثی: «نحن حجج اللّه علی خلقه و فاطمة حجّة اللّه علینا».
✋ فاطمهی زهرا (س) حجتِ حجت خدا است، امامِ ائمه است؛ شخصیت، دیگر از این بالاتر؟ ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 #وجدانتان_را_قاضی_کنید l پاسخ منطقی به هجمه های غیرمنطقی علیه شورای نگهبان
🔻 توضیح کدخدایی از تخلفات برخی نمایندگان ردصلاحیت شده:
🔹سخنگوی شورای نگهبان :برخی از نمایندگان در طول دوره نمایندگی خطاهایی داشتهاند که صلاحیت نمایندگی را برای دوره بعد از دست دادهاند. شاید این خطاها مساوی با ارتکاب جرم و یا منجر به محکومیت قضایی افراد نشود ولی برای اثبات عدم شایستگی نمایندگی از جانب مردم در خانه ملت کفایت کند.
🔹فردی که رؤسای آموزش و پرورش و ارشاد و مدیر چند مدرسه در یک شهر را با اعمال نفوذ از میان لیدرهای انتخاباتی خویش منصوب کرده، شاید در هیچ دادگاهی محکوم نگردد اما چنین فردی شایسته نمایندگی است؟ برخی دیگر از افراد نیز دچار مسائل اقتصادی و مالاندوزی حرام شدهاند که اینها نیز رد صلاحیت شدهاند.
🔹فردی که ۲۷۰ میلیارد تومان در یک پروژه ساختمانی در یک شهر سرمایهگذاری کرده و امتیاز تأسیس یک کارخانه آب معدنی را از طریق اعمال نفوذ برای برادر کوچکش که زیر سی سال سن دارد گرفته، چنین فردی باید تأیید شود؟
🔹فردی که در پوشش موسسه عامالمنفعه با ارز دولتی گوشت وارد کرده و با قیمت آزاد در بازار عرضه کرده و مخارج انتخاباتی خود را از این طریق بهدست آورده، باید تأیید شود؟
🔹"آیا فردی که برای قاچاق سیگار رشوههای کلان پرداخت کرده و جزئیات این اقدام در پرونده سوابق او موجود است، باید (از سوی شورای نگهبان) تأیید شود؟"
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 چرا ترامپ پنهان کاری می کند؟
🔻بیش از دو هفته از سیلی موشکی ج.ا.ا به آمریکا می گذرد، اتفاقی که در ۷۵ سال گذشته بی نظیر بوده است. آمریکاییها از همان لحظات اولیه این حمله، اجازه ندادند که اطلاعات واقعی از میزان خسارت های انسانی و تجهیزاتی به بیرون درز پیدا کند.
🔻برای علت یابی این اقدام گزینه های ذیل متصور است:
1⃣ در صورت اعتراف به این حجم از خسارت، قاعده ابرقدرتی ایجاب می کند که پاسخ دهند. عدم توان پاسخ درخور به این حمله موشکی اعتبار ابرقدرتی ایالات متحده را عملأ پیش چشم جهانیان نابود میکند.
2⃣ خطای محاسباتی در ارزیابی قدرت و واکنش جبهه مقاومت: اتاق های فکر تصور میکردند با ترور فرماندهان ارشد، جبهه مقاومت را به انفعال مطلق میکشانند و به طور طبیعی بعد از آن میتوانند قدم های بیشتر و سریع تری را برای نابودی مقاومت بردارند و این چیزی است که پیروزی انتخابات آینده را برای ترامپ تضمین میکرد، لو رفتن این حجم از خسارت افول قدرت محاسباتی امریکا را عیان خواهد کرد.
3⃣ مزدران ارتش آمریکا: مهمترین حجم انسانی ارتش آمریکا شامل نیروهای شرکتی و مزدور هستند. نیروی که پول می گیرد تا بجنگد و آدم بکشد . این مدل نیروی انسانی تا کجا می جنگد؟ تا کنون آمریکاییها زیر سایه ابرقدرتی خود با بهره گیری از قدرت رسانه ای ، تصویری شکست ناپذیر از خود در اذهان مردم جهان و نیز مردم خود ساخته اند و برای خود برندی ساختند که سرباز بودن و نظامی بودن را شغلی امن و دارای جاذبه می کند. حال اگر قرار باشد این سربازان شرکتی احساس ناامنی کنند، دیگر حتی دلار هم نمی تواند آمریکاییها را به یک کارزار نبرد جدی بکشاند.
4⃣ شکست انتخاباتی بیش از موعد: نمایش جنازه یا حتی مصدوم از تلفات انسانی موجب رسوایی بیشتر ترامپ در آستانه انتخابات۲۰۲۰ میشود. ترامپ نمیخواهد همزمان با عین الاسد شاهد سوختن آراء انتخاباتی خود باشد .
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
✅موضعگیریها و توئیتپراکنیهای رئیس جمهور آمریکا در واکنش به مصاحبه وزیر امور خارجه کشورمان که در آن شرط مذاکره را بازگشت آمریکا بر سر میز 1+5 دانسته بود و القای این مطلب نادرست که ایران تقاضای مذاکره کرده است، نشان میدهد مسئولان کشور باید مراقبت بیشتری داشته باشند؛
🔻 چرا که ترامپ به دلیل شکست در میان افکار عمومی آمریکا و جهان، به گونهای پیام میدهد که گویا ایران خواستار مذاکره با آمریکاست و با این وارونهانگاری به دنبال احیای حیثیت از دست رفته خویش است.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
#شبهه_انتخاباتی
✅چرا باید 12 نفر بتوانند برای80 میلیون نفر تصمیم بگیرند ؟
#پاسخ
☑️زندگی اجتماعی اقتضائاتی دارد و یکی از اقتضائات آن واگذاری تصمیمگیری در حوزههای کلان به کسانی است که بتوانند به نمایندگی از مردم عهدهدار انجام مسئولیتهایی برای پیشبرد اهداف جامعه باشند؛ چراکه با وجود تکثر دیدگاهها، نمیتوان در همه امور اجتماعی نظر یکایک مردم را جویا شد و همه را نیز اعمال کرد. به همین دلیل در همه کشورها مردم ابتدا درباره چگونگی اداره جامعه نظر میدهند و به ساختار کلان و نهادهای اساسی رأی میدهند و پس از آن افرادی به نمایندگی از مردم وظایف و اختیاراتی را به عهده میگیرند و در چارچوب آن ساختار کلان اعمال وظیفه میکنند.
در نظام جمهوری اسلامی ایران هم مردم با رأی به قانون اساسی، شیوه اداره حکومت، ساختار کلان و نهادهای اساسی آن را معین کردند.
بر همین اساس مسئولان و مدیران وظایف و اختیارات خود را اعمال میکنند و تصمیماتی برای کلان کشور میگیرند. دیگر اینجا این شبهه مطرح نیست که چرا یک نفر برای سایرین تصمیم میگیرد؛ زیرا این مسئله برای هر کسی که در هر سمتی عهدهدار مسئولیتی باشد، صادق است. این شبهه درباره رئیسجمهور، وزرا، نمایندگان مجلس، استانداران و فرمانداران نیز میتواند مطرح باشد؛ چراکه آنان نیز تصمیماتی میگیرند که بر سایرین اثر میگذارد؛ در نتیجه اینکه یک نفر برای دیگران تصمیم میگیرد اشکالی ندارد، مهم این است که تصمیمی که گرفته است آیا مبتنی بر اختیارات و وظایف قانونی او باشد و مشروعیت اتخاذ آن تصمیم را داشته است یا خیر؟ وآیا توانسته است این وظایف قانونی خود را به خوبی انجام دهد یا خیر؟
در ایران، قانون اساسی با رأی مردم نهادی به نام شورای نگهبان را شکل داده و برای عضویت در آن فرایند و ترکیبی را پیشبینی کرده و اختیارات و وظایفی را برشمرده است. پاسخ به این پرسش که چرا شورای نگهبان مرکب از 12 نفر است و چرا 15 نفر نیست؟ یا اینکه چرا فقط فقها و حقوقدانان عضو این نهاد هستند؟ و چرا شورای نگهبان مرجع نظارت بر انتخابات یا مصوبات است و... را باید در همین قانون اساسی جستوجو کرد.
همانطور که در اصل 71، قانون اساسی اختیار قانونگذاری را به مجلس سپرده و ریاست قوه مجریه را در اصل 113 برعهده رئیسجمهور گذاشته است، وظایف و اختیارات شورای نگهبان را نیز در اصول 94، 96 98 و 99 قانون اساسی ذکر کرده است. پس پاسخ این پرسش را که چرا شورای نگهبان این وظایف را برعهده دارد، باید در قانون جستوجو کرد. اگر زمانی قانون به نحوی اصلاح شد که این وظیفه برعهده دستگاه دیگری گذاشته شد، مسئلهای نیست، از آن به بعد باید همان دستگاه این وظیفه را انجام دهد؛ اما تا زمانی که قانون این مسئله را بر عهده شورای نگهبان قرار داده است، نباید انتظار داشت این وظیفه و تکلیف قانونی رها شود و انجام نشود.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴پرزیدنت را درک میکنیم
🔹چرا نباید به اظهارات دوقطبی ساز روحانی، همانند سخنان وی علیه وظایف نظارتی شورای نگهبان، توجه کرد و نباید واکنش نشان داد؟
🔹باید #پرزیدنت را درک کرد! او در شرایطی قرار گرفته که خودش باید پاسخگوی کارنامهی نداشتهی خودش باشد. از این رو #پرزیدنت ترجیح میدهد با دوقطبی سازی کاذب در موضوعات سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، سیاست خارجی و... برای خود دگرسازی کند و بخشی از جامعه را در مقابل بخش دِگرسازی شده جامعه قرار دهد. از سویی این ترفند روحانی، از منظر دیگر ی هم قابل تامل است. او سعی دارد حامیان دیروز خود را وادار نماید تا مدافعان امروزش باشند. لذا با دگر سازی میکوشد آنان را برای این مهم تحریک نماید.
🔹با این شرایط تنها کافی است #پرزیدنت را درک کنیم. از این پس نباید برای اینگونه سخنان وی اهمیتی قائل شد و نباید در زمین دوقطبی سازی و دِگرسازی او بازی کرد. یک ضربالمثلی در عربی است با این عنوان که : "اَلغَریقُ یَتَشَبّثُ بِکُل حَشیش"
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔹واشنگتن پست: موشکهای ایران قدرتمند و بدون امکان رهگیری است
روزنامه واشنگتن در یادداشتی مینویسد: غافلگیری اصلی در حملات علیه تاسیسات نفتی عربستان «دقت» این حملات بود: از ۱۹ جنگافراز استفاده شده به جز دو تا همگی مستقیما به هدف اصابت کرده بودند. در گزارشهای پس از واقعه تحلیلگران آمریکایی از این حملات به عنوان نوعی بیدارباش یاد خواهند کرد شاهدی برای زرادخانهای کاملا ارتقاء یافته از موشکهای دارای دقت بالا که ایران در دهه گذشته به آرامی آن را توسعه داده و با همپیمانانش به اشتراک گذاشته است.
تحلیلگران میگویند: ایران در جنگی گستردهتر با آمریکا احتمالا از چنین جنگافزارهایی برای وارد کردن آسیب اساسی به هر تعداد هدف- از پایگاههای نظامی آمریکا گرفته تا تاسیسات نفتی و اهدافی در اسرائیل- استفاده خواهد کرد.
فابیان هینز، کارشناس برنامه موشکی ایران در موسسه میدلبری کالیفرنیا میگوید: «شاهدیم که ایران در سالهای گذشته موشکهایی که عمدتا به عنوان ابزاری سیاسی یا روانی به کار میرفتند را به جنگافزارهایی تغییر داده که در میدان جنگ واقعی کاربرد دارند. این یک تغییر کوانتومی است.»
مقامات آمریکا میگویند این موشکهای به روز شده- برخی با برد بیش از یک هزار و دویست مایل- یکی از چندین کانال بالقوه ایران برای گرفتن انتقام سخت از ترور ژنرال سلیمانی هستند. یک حمله متقابل دردآور- مانند ضربهای فلجکننده به تاسیسات نفتی خلیج فارس یا حمله به اسرائیل- میتواند محاسبات آمریکا را به هم بریزد.
از آنجا که ایران فناوری موشکهای پیشرفته و ساخت بمب را در اختیار گروههای نیابتیاش گذاشته، گزینههایی در اختیار دارد که با محدود کردن ریسک اقدامات تلافیجویانه به دشمنانش آسیب برساند.
قابلیت موشکی توسعهیافته ایران نتیجه تغییراتی است که دستور آن را آیتالله خامنهای، رهبر معظم انقلاب ایران بیش از یک دهه قبل صادر کرده بود. از آن زمان لابراتوارهای ایران دقت موشکهای جدید را ارتقاء دادند و بسیاری از مدلهای قدیمیتر را بهروزرسانی کردند.
به گفته یک مقام اطلاعاتی وزارت دفاع آمریکا، نتیجه این سرمایهگذاریها تولید موشکهای کوتاه و میانبردی است که قابلیت حمل کلاهک و محدوده دقتی با دهها متر را دارند. وی میگوید: «ما شاهد بهینهسازیهای مداوم در دقت موشکهای بالستیک ایران بودهایم.»
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir