⭕️ حتی جوانان مؤتلفه هم میرسلیم را قبول ندارند/ میرسلیم قول داده بود به نفع رئیسی کنار برود اما روز آخر گوشی خود را خاموش کرد
👤 عباس سلیمی نمین، تحلیلگر سیاسی:
🔹جلسه اخیر آقای میرسلیم با برخی راهیافتگان مجلس یازدهم چندان اهمیتی ندارد زیرا اصلا افرادی که خود را برای ریاست مجلس مطرح میکنند، اندازه این پست نیستند
🔹برای مثال آقای شمسالدین حسینی که اصلا سیاسی نیست و در دوره ریاستجمهوری آقای احمدینژاد مدتی وزیر اقتصاد بوده است یا آقای میرسلیم مقبولیتی برای ریاست مجلس ندارد.
🔹حتی حزب مؤتلفه در دادن بیاینه برای حمایت از آقای میرسلیم در انتخابات هیئترئیسه مردد است یا جوانان حزب موتلفه اصلا میرسلیم را قبول ندارند. او هیچ وقت به تعهدات خود پایبند نبوده است و همین موضوع از او یک شخصیت غیرقابل اتکاء ساخته است.
🔹عقول و بزرگان اصولگرا و افرادی که وزن سیاسی بالایی دارند، معتقدند که آقای قالیباف شرایط مساعدی برای ریاست مجلس دارد
🔹پایداریها علیرغم آنکه پذیرفتند که در لیست واحد اصولگرایی باشند و تعهد دادند، عهدشکنی کردند و در فضای مجازی گفتند که به قالیباف رأی ندهید. از چنین نیروهایی نمیتوان انتظار داشت که با شروع مجلس به اختلافات پایان دهند.
🔹آن سوی ماجرا هم آقای میرسلیم قرار دارد که بدعهدی او هم ثابت شده است و از یاد نمیبریم که او عهد کرده بود به نفع آقای رئیسی در انتخابات ریاستجمهوری کنار برود اما در روزهای منتهی به اتنخابات گوشی خود را خاموش کرد.
✅کانال بصیرت
@basiratbasir
💠روز #قدس، روز اسلام است
🔸 امام خمینی(ره):
روز قدس فقط روز فلسطین نیست، روز اسلام است؛ روز حکومت اسلامی است. روزی است که باید جمهوری اسلامی در سراسر کشورها بیرق آن برافراشته شود. روزی است که باید به #ابر_قدرتها فهماند که دیگر آنها نمی توانند در ممالک اسلامی پیشروی کنند.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور، جلد ٨ ، صفحه ٢٣۴
👈بیانات امام خمینی(ره) به مناسبت روز قدس
📆مورخ : ١٣۵٨/٠۵/٢
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔰 امام خامنهای:
«ما میگوییم مبارزات همهجانبهی ملّت فلسطین -مبارزات سیاسی، مبارزات نظامی، مبارزات اخلاقی و فرهنگی- باید ادامه پیدا کند تا کسانی که غاصب #فلسطین هستند، تسلیم رأی ملّت فلسطین بشوند. از همهی مردم فلسطین اعمّ از مسلمان و مسیحی و یهودی فلسطینی و آن کسانی که در خارج فلسطین تبعیدشدهی از فلسطین هستند، نظرخواهی بشود، و اینها معیّن کنند که چه نظامی در فلسطین حاکم باشد و همه تسلیم آن باشند؛ مبارزه تا این زمان باید ادامه پیدا کند و ادامه پیدا خواهد کرد.» ۱۳۹۸/۰۳/۱۵
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
📆تقویم روز
💠 سه شنبه
☀️ 30 اردیبهشت 1399 خورشیدی
🌙 25 رمضان 1441 هجری
🎄19 می 2020 میلادی
🖌رویدادهای مهم این روز در تقویم خورشیدی؛
☀️طرح پيشنهاد تشكيل دانشگاه آزاد اسلامي توسط "آيت اللَّه هاشمي رفسنجاني" (1361ش)
🌷شهادت شهید سیدعلی محسنی (1365ش)
🖌رویدادهای مهم این روز در تقویم هجری؛
🌙تولد "امام فخر رازی" متكلم و فيلسوف شهير اسلامی(544 ق)
🌙مفقود شدن روحاني مبارز "امام موسي صدر" رهبر شيعيان لبنان در ليبی(1398 ق)
🖌رویدادهای مهم این روز در تقویم میلادی؛
🎄تولد " آتاتورك" بنيانگذار جمهوري لائيك تركيه (1881م)
🌲مرگ "آلبرت آبراهام مايكلسون" فيزيكدان امريكايي كاشف سرعت نور (1931م)
🌲تولد "مالكوم ايكس" رهبر نهضت سياهان امريكا (1925م)
🌲اختراع دستگاه رادار توسط "رابرت داتسون وات" مبتكر انگليسي (1936م)
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔻به زودی با رهبرمان سید علی به قدس خواهیم آمد..
« 3⃣ روز باقی مانده تا روز جهانی قدس(روز حیات اسلام)»
#القدس_لنا
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
بصیرت
این موقعیت پنج نفتکش ایران است که در حال عزیمت به آمریکای لاتین می باشند. آمریکایی ها تحرکاتی داشته
🔴 #برنده_کیست؟ l استراتژی بازی بزدل ایران و آمریکا
🔻 در حین جنگ کانال سوئز در سال ۱۹۵۶ که توافقی محرمانه بین انگلستان ، فرانسه و اسرائیل جهت سقوط جمال عبدالناصر بود، دوایت آیزنهاور رئیس جمهور وقت آمریکا که از طرح مخفی انگلستان و فرانسه آگاهی یافته بود بسیار خمشگین شد؛ علت این خشم هم بی اطلاعی وی از تبانی پنهانی انگلیس و فرانسه بدون هماهنگی آمریکا بود. با اولتیماتوم آیزنهاور و خروشچف ، انگلیس و فرانسه مجبور شدند چتربازان خود را از مناطق درگیر عقب بکشند و بحران ۱۹۵۶ سوئز با موفقیت عبدالناصر پایان یافت.
🔹 اما آن جنگ یک نتیجه بزرگ برای افکار عمومی دنیا داشت؛ پایان دوران انگلستان . بعد از این جنگ به تمام دنیا ثابت شد که فقط آمریکا و شوروی تعیین کننده مقدرات جهانی اند و بقیه دنباله رو آنان.
🔹 در سال ۱۹۸۹ با فروپاشی دیوار برلین با وجود این که هنوز ۲ سال تا فروپاشی رسمی شوروی زمان باقی مانده بود ، اما مشخص شد یکه تاز عرصه سیاست و روابط بین الملل ایالات متحده است. تا آنجا که نظریه پرداز معروفشان فرانسیس فوکویاما از پایان تاریخ سخن گفت و لیبرالیسم به رهبری آمریکا را شکست ناپذیر قلمداد نمود.
🔹 از آن تاریخ حدود ۳۰ سال گذشته و ایران در یک اقدام بی سابقه راهبردی پس از ۲ سال تحریم کمرشکن و تقابل با ایالات متحده که به تنش های مستقیم نظامی منجر شد ، ۵ نفتکش را روانه یکی از حیات خلوت های سنتی آمریکا ( طبق دکترین جیمز مونروئه ) کرده و ارتش ایالات متحده نیز درصدد رویارویی برآمده است.
🔹سیاست گذاران ایران به اتکای توان نظامی خود استراتژی بازی بزدل ( چیکن استراتژی) را با حاکمان کاخ سفید شروع کرده اند و کسی که در مرحله آخر کنار بکشد بازنده این دوئل است. آینده این رویارویی تصویر آینده جهان است ؛ اگر ایران بتواند به پشتوانه توان نظامی و مقاومت اقتصادی مردمش این نفتکش ها را به مقصد برساند به معنای پایان عصر ابرقدرتی آمریکاست. چرا که معنای ابرقدرت این است که کشوری بتواند در هر نقطه جهان منافعش را تحصیل کند و قدرت دخالت موثر و تعیین کننده داشته باشد.
🔹اگر این اتفاق رخ دهد به وضوح وارد عصری خواهیم شد که از جهان تک قطبی نیست بلکه نظام بین الملل چند قطبی نامیده می شود. آمریکا همچنان یک قدرت بزرگ خواهد ماند اما دیگر لقب ابرقدرت طبق تعاریف علوم سیاسی برازنده او نیست.
دنیا بین قدرت های جهانی توزیع می شود و بی شک ایران هم در این سهم بندی بهره ای خواهد خواست و آن تسلط و نفوذ در منطقه ای ست که غربی ها بدان خاورمیانه می گویند ...
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #ویدئو به بهانه روز قدس
✅ #موضوع :فلسطین چگونه اشغال شد؟ داستان اشغال از ۱۹۱۶ تا امروز..
#covid1948
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 #برائت یا #صلاحیت | روزنامه جمهوری اسلامی بدنبال چیست؟‼️
🔻 یک روزنامه دنبالهروی مدعیان اصلاحات و اعتدال ادعا کرد عملکرد شورای نگهبان در احراز صلاحیت نامزدها، خلاف اصل برائت در قانون اساسی است!
🔹 به نظر میرسد نویسنده، تجاهلالعارف کرده است. وگرنه جزو مبانی حقوقی و مدیریتی است که در همه نظامهای حقوقی و سیاسی و مدیریتی دنیا،میان دو مفهوم «برائت» و «صلاحیت» تفاوت روش قائل باشند.
🔹 اصل برائت میگوید افراد تا زمانی که در محکمه ثابت نشده باشد، مجرم نیستند و نمیتوان آنها را مجازات کرد. اما در سپردن مسئولیتهای سیاسی و اجتماعی و اداری، صرفاً برائت کفایت نمیکند.
🔹 یعنی یک فرد به صرف گرفتن عدم سوء پیشینه نمیتواند به کار پزشکی و جراحی، مهندسی و معماری و بسیاری از مشاغل معمولی اجتماعی بپردازد، تا چه رسد به نمایندگی مجلس یا سایر مناصب سیاسی.
🔻 مثال ساده، رانندگی است که فرد به صرف نداشتن سوء پیشینه نمیتواند رانندگی کند بلکه باید آموزش ببیند و مجوز (صلاحیت) بگیرد.
🔸 یا مثلاً در امر انتخاب همسر، هیچ انسانی با عقل متوسط نمیگوید که اصل بر برائت است، بلکه حتماً در حد مقدرات به دنبال کشف حداقل معیارهای صلاحیت در فرد نامزد می گردد.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🛑 انتساب دولت به اصلاحطلبان شوخی است!
«احمد شیرزاد» نماینده مجلس ششم در یادداشتی در روزنامه آرمان با عنوان «انتساب دولت به اصلاحطلبان شوخی است» نوشت: «اینکه اصولگرایان دولت آقای روحانی را دولت اصلاحطلبان معرفی میکنند، چیزی جز شوخی نیست. اصلاحطلبان با دولت آقای روحانی همکاری داشتند و حمایت کردند اما بههیچوجه نمیتوان به این دولت لقب اصلاحطلب داد و قاعدتاً اصلاحطلبان نمیتوانند مسئولیت آن را بر عهده بگیرند». این چهره اصلاحطلب در ادامه نوشت: «اصلاحطلبان قبول دارند که در رأیآوری آقای روحانی نقش و سهم اصلی را داشتند، اما در مدیریت کشور سهمی به اصلاحطلبان داده نشد و مجموعه دوستان اصلاحطلب دنبال سهم نبودند و میخواستند آقای روحانی آنچه خود مصلحت میداند در اداره کشور انجام دهد. البته اصولگرایان نیز میدانند که اصلاحطلبان در اداره دولت سهمی نداشته و ندارند و نیازی به اذعان اصلاحطلبان نیست.» با وجود چهرههای نام آشنای اصلاحطلب در دولتهای یازدهم و دوازدهم، جدا دانستن این جریان سیاسی از دولت مستقر مضحک است، اما علت اینگونه اظهارنظرهای برخی چهرههای اصلاحطلب باهدف بازگرداندن سبد رأی ازدسترفته برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده است. ازاینرو، تنها چاره ممکن جدا کردن خود از بدنه دولت به امید خلاصی از قضاوت مردم در خصوص بیتدبیریهاست.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
📌مچاندازی ایران و امریکا
🔹مقام معظم رهبری در دیدار تصویری با تشکلهای دانشجویی به این نکته اشاره فرمودند که «جمهوری اسلامی امروز طرف یک مبارزه وسیع و عظیمی در سطح جهانی است؛ یک مبارزه جدی که یک طرف آن، نظام جمهوری اسلامی است، یک طرف جبهه کفر و ظلم و استکبار است.» این نبرد عظیم در همه حوزههای سیاسی، نظامی، اقتصادی و رسانهای وجود دارد و قطعاً پیروزیهای بیشماری در این زمینه نصیب جمهوری اسلامی ایران شده است.
نکات تحلیلی: ۱- اگر موقعیت جمهوری اسلامی بر مبنای مکعب "نقاط ضعف، نقاط قوت، فرصت و تهدید" نگریسته شود، ممکن است با دیدن تهدیدات بیرونی و نقاط ضعف درونی، در ابتدای کار این سؤال پیش بیاید که چرا انقلاب اسلامی این هزینهها را برای مقابله با آمریکا میپردازد و کشور را در شرایط سخت قرار میدهد؛ اما هنگامیکه نقاط قوت در درون کشور و فرصتهای بیرونی دیده میشود این نتیجه حاصل میشود که این مبنای درست در سیاست خارجی و مقابلهبهمثل با دشمنان، فرصتهای بینظیری برای کشور به دست آورده است و قطعاً با توجه به نقاط قوتی که داریم اگر به آنها توجه میشد نتایج و دستاوردها بیشتر از این بود. ۲- سوم اردیبهشت امسال سپاه پاسداران یک عملیات موفق علمی و نظامی در رتبه بالای جهانی به انجام رساند که قامت استوار کشور را در میان ملل جهان برافراشته کرد؛ این موفقیت در درون خود، پیروزی بر تحریمها، فریب اطلاعاتی دشمن، زبدگی علمی و استقامت مثالزدنی را دارد و نشاندهنده یک بعد دیگر از پیروزی ایران بر آمریکا است. ۳- در روزهای گذشته مخابره شد که ایران ۵ محموله بنزین و گازوئیل را به سمت ونزوئلا انتقال میدهد، آمریکا نیز برای ایجاد هراس در مسیر این ناوگان، کشتیهای جنگی، پهپاد و سیستم هشدار نظامی خود را فعال کرده است، اما آنچه اتفاق خواهد افتاد این رخداد است که در این مسابقه مچاندازی، جمهوری اسلامی چون با اعتمادبهنفس و پرچم برافراشته وارد معرکه شده است، هم پیروز خواهد شد و شیرینی این پیروزی بر کام همه خواهد نشست.
نکته راهبردی: اگر در موارد دیگر نیز آمریکا با ایران اسلامی مچاندازی کند، حتماً مچ آمریکا خواهد خوابید؛ این موضوع را اندیشکدههای آمریکایی هم بارها اعتراف کردهاند؛ مثلاً اندیشکده واشنگتن نوشته است:"ایران با پرتاب موشک قاصد و ماهواره نور قواعد بازی را به نفع خود تغییر داد". این موفقیتهای ملت ایران باعث شده است که ملتهای مظلوم جهان به آن ببالند و قطعاً با روی کار آمدن دولت جوان حزباللهی این موفقیتها بیشتر نیز خواهد شد.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir