#حدیث_روز
🍁 کار امروز را به فردا نینداز!
امام باقر عليه السلام: إيّاكَ والتَّسويفَ؛ فإنّهُ بَحرٌ يَغرَقُ فيهِ الهَلْكى
زنهار از افكندن كار امروز به فردا؛ زيرا اين كار دريايى است كه مردمان در آن غرق و نابود مى شوند.
🌷 بحار الأنوار : 78/164/1
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
💢 امام خمینی(ره):
به مرحله حساسی از دوران #انقلاب اسلامی خود رسیدهایم. دورانی که باید از ثمرات انقلابمان مردم محروم و ستمدیده ایران بهرهمند شوند؛ دورانی که باید شکوه نظام عدل اسلامی را لمس کنید؛ دورانی که همه باید دست به دست هم بدهیم تا ریشه فقر و استضعاف را برکنیم.21فروردین58
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔸رهبر معظم انقلاب:
سنت الهی نگذاشت که زهرای مرضیه در پشت حجاب غلیظ اوهام پنهان بماند، و امروز نام او و یاد مظلومیت او، از همهی حصارهای کتمان، عبور کرده است. (۹۴/۳/۲۶)
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 #اسرائیل رو به افول است
🔻 بنی موریس، مورخ اسرائیلی در گفتگو با روزنامه #هاآرتص:
🔸#اسرائیل رو به افول خواهد رفت و یهودیان [صهیونیستها] به عنوان یک اقلیت به ستوه میآیند و آنهایی که بتوانند به سوی آمریکا فرار خواهند کرد.
🔸پنج تا هفت میلیون یهودی در اسرائیل زندگی میکنند که تحت محاصره صدها میلیون عرب قرار دارند. دلیلی وجود ندارد فلسطینیها تسلیم شوند و از آرمانشان دست بکشند؛ زیرا دولت یهودی دوام نخواهد آورد؛ فلسطینیها میخواهند پیروز شوند؛ طی سی تا پنجاه سال آینده آنها بر ما غالب خواهند شد.
#بیست_و_پنج_سال
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تقدیم گل به وزرای دولت توسط نماینده سبزوار در صحن علنی مجلس شورای اسلامی
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔶کوبیدن بر طبل دوقطبی!
رئیسجمهور دیروز در دیدار با مدیران ارشد وزارت ارتباطات، دوقطبی فلیترینگ و آزادی را مطرح کرد. در همین راستا ذکر چند نکته درباره سخنرانی دیروز رئیسجمهور ضروری است:
1ـ در یک ارزیابی کلی میتوان گفت به نظر نمیرسد نهاد یا سازمانی موافق فیلترینگ در فضای مجازی باشد؛ اما آنچه مهم است، لزوم مدیریت فضای مجازی در کشور است. اگرچه فضای مجازی میتواند برای هر کشوری یک فرصت باشد؛ اما خطرهایی نیز دارد که خسارتهایش جبرانناپذیر است؛ از این رو با توجه به آمار جمعیتی کشور، بیشترین درصد هرم سنی در کشور ما بین 25 تا 40 سال است که نشان میدهد جمعیت کشور جوان و در مرحله خطرپذیری قرار دارد. بنابراین نظارت بر فضای مجازی امری بدیهی و مسلم است؛ اگرچه ممکن است نحوه نظارت بر این فضا متفاوت باشد.
2ـ حضور نزدیک به 40 میلیون نفر در یک پیامرسان خارجی، بدون شک پیامدهای امنیتی، اخلاقی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی برای کشور دارد. از سوی دیگر، در پاسخ به اینکه مردم در انتخاب نوع پیامرسان آزادند، باید گفت شرایط در کشور ما به گونهای بود که مردم مجبور به استفاده از یک پیامرسان شدهاند و فراگیر شدن استفاده از فضای مجازی در ایران در مدت زمان خاص اتفاق افتاد که هنوز پیامرسان داخلی به مردم معرفی نشده بود؛ از این رو مردم به ناچار به تلگرام گرایش پیدا کردند. بنابراین اعمال فیلترینگ باید همزمان با تقویت پیامرسانهای داخلی صورت بگیرد. امروز باید دولت جوابگو باشد که چه اقدامی در ایجاد شبکه ملی اطلاعات انجام داده است؟ دولتهای یازدهم و دوازدهم در طول شش سال گذشته آیا در تقویت پیامرسانهای داخلی به اندازه تلاش برای حفظ یک پیامرسان خاص خارجی اقدامی انجام دادهاند؟!
در پایان با اشاره به سخنرانی دیروز رئیسجمهور محترم، باید گفت اعمال محدودیت در همه کشورهای جهان، برای ایجاد یک فضای امن امری پذیرفته شده و بدیهی است که کشور ما نیز باید به سمت ایجاد و تقویت شبکه ملی اطلاعات حرکت کند. خواستهای که رهبر معظم انقلاب نیز چندین بار به آن اشاره کردهاند. ناگفته نماند که فضای کنونی کشور با توجه به هجمه سنگین رسانهای دشمن، به همدلی و همگرایی نیاز دارد و طرح سخنانی که سبب ایجاد شکاف و دوقطبی شود، به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔰فرار از پاسخگویی
«حسین موسویان» در تازهترین یادداشت خود درباره اینکه چرا دولت نسبت به خروج و بدعهدی آمریکا و امروز و فردا کردنهای اروپا سکوت کرده است، مینویسد: «همانطور که اجرای برجام با تصمیم همه ارکان کلیدی نظام اعم از مجلس، دولت، شورای امنیت ملی و در رأس آن مقام معظم رهبری صورت گرفت، آتش زدن برجام هم باید قاعدتاً همین مسیر را طی کند. ضمن اینکه طبق قانون اساسی، شخص مقام معظم رهبری به تنهایی اختیار کامل دارند. منتها سابقه رهبری ایشان نشان میدهد که در موارد حساس، نظرشان عمدتاً بر همفکری و تصمیم جمعی بوده است؛ بنابراین سبقت بر رهبری مجاز نیست.» این جملات در حالی مطرح میشود که آقای روحانی در روزهای مذاکره و پس از آن تأکید کرده بود «دولت و رئیسجمهور مسئول مذاکرات است و مسئولیت تمام کارها را برعهده میگیرم.» یا محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان گفته بود: «رهبری چارچوب کلی را تعیین میکنند و مسئولیت مذاکره با من است، ایشان صحبت کردند و بزرگواریشان نسبت به من را مطرح کردند، من نیز قدردان این بزرگواری هستم... ما باید خرج نظام و رهبری شویم، نه اینکه رهبری خرج ما و نظام شود.» اما حالا که برجام نتوانسته است به اهداف خود برسد، رسانهها و چهرههای نزدیک به دولت به جای طرح سؤال از مسئولان برجام برخلاف گفته محمدجواد ظریف از رهبری خرج میکنند تا شاید بتوانند از زیر بار فشار افکار عمومی و انتقادهای مردم درباره سرنوشت برجام رها شوند!
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir