عالمی که تربیت و تزکیه نشده است خطرش از #مغول بالاتر است.
🔹 امام خمینی(ره):
گرفتاری همه ما برای این است که ما تزکیه نشده ایم،تربیت نشدیم.عالم شدند،تربیت نشدنددانشمند شده اند تربیت نشده اند،تفکراتشان عمیق است لکن تربیت نشده اند و آن خطری که از عالمی که تربیت نشده است و تزکیه نشده است بر بشر وارد می شود آن خطر از خطر مغول بالاتر است.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ، جلد ۱۴ ، صفحه ۲۵۴
👈بیانات امام خمینی(ره) در جمع اقشار مختلف مردم تبریز
🗓مورخ: ۱۳۶۰/۰۳/۱۱
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
⚠️ دشمن مسلط خواهد شد...
🔻امام خامنهای:
وقتی با تبلیغات چندجانبه و همهجانبه روی فرزندآوریِ کمتر تبلیغ میشود، میرسیم به وضعیّت فعلی..
جامعهی پیر نمیتواند به آن قلّهها برسد... اگر این جامعه محروم بماند از یک جمعیّت قابلِ جوان، دشمن بر این جامعه مسلّط خواهد شد. ۹۸/۱۱/۲۶
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔰پایان انتخابات، آغاز حرکت
دیروز، جمعه دوم اسفند ماه به عنوان روزی که تجلیگر و نشاندهنده مردمسالاری دینی در جمهوری اسلامی است، ثبت شد. از همان آغاز مشخص بود، انتخابات دوره یازدهم مجلس که پس از سلسلهای از رخدادها و تحولات مهم داخلی و منطقهای برگزار شد، دارای اهمیت و نقش تعیینکننده در روندهای آینده باشد. انتخابات در کشورمان به خودی خود از این نظر که تشکیلشده از جمعی کاندید و مردمی است که نقش انتخابکننده دارند و نیز سازوکارها و قواعدی که در این زمینه وجود دارد، امری ثابت و دارای خصوصیاتی مشابه است؛ اما آنچه هر انتخابات را متمایز، متفاوت و دارای معنا و پیام خاصی میکند، در نظر گرفتن زمان و موقعیتی است که انتخابات در آن برگزار میشود. برشمردن متغیرهای داخلی منطقهای و بینالمللی مؤثر بر انتخابات یازدهم مجلس، فراوان و متعدد است؛ اما نقطه اوج و هسته مرکزی شرایط و مؤلفههای کنونی مؤثر بر انتخابات دوره یازدهم مجلس، اعلام و اعمال راهبرد و سیاست فشار حداکثری و جنگ اقتصادی است که آمریکا از سال گذشته علیه ملت ایران به کار گرفته است تا به گمان خود ایران را مجدداً پای میز مذاکره بکشاند و جمهوری اسلامی را این بار در زمینههای غیر هستهای، مانند موشکی و منطقهای به دادن امتیاز وادار کند. در سطح درونی نیز این انتخابات اولین انتخابات پس از حوادث سالهای 1396 و 1398 و نارضایتیهای اقتصادی و معیشتی شمرده میشود؛ بنابراین مشارکت بامعنا و سرنوشتساز مردم در این دوره انتخابات، باید با لحاظ این وضعیت و شاخصها بررسی و تحلیل شود.
موضوع مهم دیگر در این زمینه آن است که حضور مردم جدا از اینکه پیام سیاسی خود را به دشمنان ملت ایران منتقل کرد، مشارکت مردم در این شرایط، اقدامی تأثیرگذار بر معادلات و ترتیبات سیاسی و امنیتی محیط داخلی و منطقهای به حساب میآید؛ به عبارتی، آنچه وظیفه مردم بود، تحقق یافت؛ اما از حالا به بعد این انتخابات، نقطه شروع قلمداد میشود؛ نقطه آغازی برای حرکت به سمت حل مسائل اصلی و اولویتدار کشور و توجه به مشکلاتی که مردم این رزوها با آن دست و پنجه نرم میکنند. نمایندگان منتخب باید با درک و عبرت از تجربیات گذشته، مسیر حرکت مجلس را در عرصه خارجی برای عزت، اقتدار و تأمین منافع ملت ایران و در حوزه داخلی بر گرهگشایی از معضلات اقتصادی مردم تنظیم کنند.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔸جنگ روانی با FATF
با انتشار بیانیهای اعلام کرد با پایان مهلت تهران برای تصویب و الحاق به لوایح پالرمو و CFT، ایران را در لیست سیاه خود قرار داده است! رسانههای ضد ایرانی و ضد انقلاب از روز گذشته موج گسترده روانی را درباره اثرات مخرب و افزایش مشکلات اقتصادی کشور آغاز کردند و با بمباران رسانهای که البته در داخل نیز برخی رسانهها و جریانها در همان راستا حرکت میکنند، تلاش دارند اقتصاد و افکار عمومی را تحت تأثیر قرار دهند؛ اما واقعیت چیست؟ آیا رفتن در لیست سیاه FATF اقتصاد کشور را به بنبست میکشاند؟ یا شاهد شوک در اقتصاد کشور خواهیم بود؟ یا اینکه اگر به FATF میپیوستیم همه مشکلات حل میشد؟ پاسخ این پرسش را میتوان در میان اظهارات مقامات دولتی که خود نیز به سختی در پی تصویب لوایح دوقلوی ضد پولشویی و پیوستن به FATF بودند، جستوجو کرد؛ «محمدجواد ظریف» چند ماه پیش در جلسه علنی مجلس در این باره گفته بود: «نه بنده و نه آقای رئیسجمهور نمیتوانیم تضمین دهیم که با پیوستن به لایحه حمایت مالی از تروریسم، مشکلاتمان حل خواهد شد؛ اما میتوانیم تضمین بدهیم که با نپیوستن به این لایحه آمریکا بهانه مهمی را برای افزایش مشکلات ما پیدا خواهد کرد.» «عبدالناصر همتی» رئیس بانک مرکزی در هفتههای گذشته در واکنش به احتمال قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FATF اعلام کرده بود: «یک احتمال وجود دارد که ایران وارد لیست سیاه شود، اما یک احتمال دیگر نیز است که در این لیست قرار نگیرد؛ اما هر اتفاقی که رخ دهد، باید توجه داشت که مبادلات تجاری و ارزی ما از طریق مسیرهای تحریمناپذیر انجام میشود.» وی تأکید کرد با توجه به اینکه ایران اکنون به دلیل تحریمهای آمریکا با بانکهای بینالمللی کار نمیکند FATF تأثیری بر روند مالی کشور نداشته است، گفته بود: «از ابتدای امسال تاکنون ۳۵ میلیارد دلار تأمین ارز برای واردات کالا در کشور انجام شده که همین روند را ادامه خواهیم داد.» رئیس بانک مرکزی روز گذشته نیز پس از اعلام نظر FATF و رفتن ایران به لیست سیاه در اینستاگرام خود نوشت: «مردم عزیزمان خوب میدانند که در این دوران سخت تحریمهای ظالمانه و فشار حداکثری، نظام پولی و مالی کشورمان توانسته است ارتباطات تحریمناپذیری با نظام پولی و مالی دنیا، خارج از چارچوب FATF برقرار کند که تا حد زیادی تهدیدهای ناشی از سنگاندازی و دشمنی آمریکا را مهار کرده است. چنین وقایعی، مشکلی برای تجارت خارجی ایران و ثبات نرخ ارز ایجاد نخواهد کرد.»
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 از #همسایه چه خبر؟‼️
✅ اوج گیری چالش های اعلام نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در افغانستان
حامیان عبدالله عبدالله که در مخالفت با اعلام اشرف غنی به عنوان برنده انتخابات، تهدید به تشکیل دولت مستقل کرده بودند، برای ولایتهای سرپل و پنجشیر والی جدید تعیین کردند.
🔹زلمای خلیلزاد فرستاده ویژه آمریکا برای گفتگو با طالبان، امروز به ولایت جوزجان رفته و با ژنرال دوستم، رهبر جنبش ملی اسلامی افغانستان پشت درهای بسته ملاقات کرده است.
🔹 ساختمان محل کار والی جوزجان نیز در محاصره طرفداران ژنرال دوستم قرار دارد و آنها میخواهند والی تحت فرمان اشرف غنی را از آنجا بیرون کرده و شخص دیگری را به نمایندگی از عبدالله به جای او منصوب کنند.
🔹خلیلزاد در گفتگو با ژنرال دوستم تلاش کرده او را از ادامه این مسیر منصرف کند. ژنرال دوستم در دولت قبل معاون اول اشرف غنی بود اما در انتخابات اخیر از عبدالله حمایت کرد.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 پایان عصر عارف
🔻 #قوچانی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران:: علت شکست اصلاحطلبان کارنامه «امید» است
🔹ما (اصلاحطلبان) از اصولگرایان شکست نمیخوریم، ما به خود یعنی به کارنامه «امید» و به قهر «مشارکت» میبازیم.
🔹سقف پیروزی ما به ۵۰کرسی هم نمیرسد.
🔹باید شورای عالی اصلاحات که نتوانست تنها وظیفه خود را انجام دهد بازسازی شود.
🔹دوران مدیریت «عارفِ» آن پایان یابد و تکلیف احزابی که بدل و بدیل و سایه احزاب دیگرند، روشن شود.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔰یک منبع آگاه امنیتی امروز (شنبه - 22فوریه) از رسیدن چندین فروند هواپیمای باربری آمریکا در عینالاسد خبر داد و پیش بینی میشود که این هواپیماها حامل پدافندهای پیشرفته برای دفاع از این پایگاه باشند.
🔸نکته: در هنگام پاسخ موشکی ایران به ترور فرمانده نیروی قدس و هدف قرار دادن پایگاه عین الاسد، پدافند هوایی مستقر در این پایگاه نتوانست موشکها را رهگیری کند و منابع آمریکایی از داخل این در توجیه این امر به برخی از شبکه های عراقی گفتند که یکی از موشکهای شلیک شده ایران به سامانه اصلی مکان یابی و رهگیری پایگاه اصابت کرده بود و آن را از کار انداخته بود.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 مایه افتخار
🔹 انتخابات دیروز در حالی در آرامش و امنیت کامل برگزار شد که فارغ از نتیجه آن، نفس برگزاری یک انتخابات سالم، منظم و رقابتی در غرب آسیا دستاورد و موفقیتی بزرگ است. در این منطقه بسیاری از کشورها اساساً نه چیزی به نام انتخابات دارند و نه نسبت به آن احساس نیاز میکنند.
🔹چند سال پیش دکتر حنان الفتلاوی نماینده وقت پارلمان عراق در واکنش به اظهارات مداخلهجویانه سفیر عربستان سعودی گفته بود: «سفیر کشوری به ما آموزش دموکراسی میدهد که آخرین انتخابات کشورشان زمانی برگزار شد که از هر قبیلهای یک نفر را انتخاب کردند تا پیامبر اسلام(ص) را به قتل برسانند!».
🔹برگزاری ۳۷ انتخابات طی ۴۱ سال از سوی جمهوری اسلامی ایران در چنین منطقهای، وضعیتی نادر و برای هر ایرانی مایه افتخار است.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 تازه شروع شده
🔹درصد مشارکت مردمی در هر #انتخابات یکی از شاخصهای بررسی کارآمدی دولت مستقر است. دولتها معمولاً بالا بودن این شاخص را به معنای کارآمدی سیاستگذاری و عملکرد خود در نظر میگیرند.
🔸ظاهراً مشارکت مردم ایران در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۲ اسفند ۱۳۹۸، بین ۴۰ تا ۵۰ درصد است. البته منتظر آمار رسمی هستیم. اما این درصد اگرچه نسبت به سایر کشورهای مدعی دموکراسی در جهان، نسبتی خوب دارد(مثال مجلس فرانسه در سال ۲۰۱۷ با ۴۸ درصد مشارکت، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با ۴۹ درصد مشارکت) اما برای نظام جمهوری اسلامی بهیچوجه مطلوب نیست و نظام جمهوری اسلامی متشکل از همه مسئولین و نهادها و سه قوه و سایر دستگاههای حاکمیتی این سطح از مشارکت را باید نقد و بررسی و آسیبشناسی کرده و انتقادات مردم را بپذیرد.
🔹اما از طرفی همگان دیدند جریان رقیب یعنی مدعیان اصلاحات در اکثر شهرها نامزد مشخص داشته و در تهران نیز چندین لیست داشتند با این وجود بین مشارکت و مجلس قوی نسبتی برقرار شد که با همین نرخ مشارکت باز یک مجلس قوی در حال شکلگیری است. خداوند متعال چیزی رو برای این ملت تقدیر کرد که هم إحدی الحسنیین هست هم مشارکت متوسط، هم مجلس قوی و بالاتر آرامش دل های مؤمنین.
🔹 اما کار تازه شروع شده؛ قدم بعدی تلاش برای روی کارآمدن دولت جوان و حزباللهی است.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔹تعداد «ضربه مغزیهای» آمریکا در عینالاسد به 110 نفر رسید
وزارت دفاع ایالات متحده بامداد شنبه اعلام کرد یک نظامی آمریکایی دیگر با علائم آسیب تروماتیک مغزی (Traumatic Brain Injury) در پایگاه «عینالاسد» شناسایی شده است.
به نوشته پایگاه خبری هیل، با احتساب این شخص جدید، تعداد کل نظامیان آمریکایی که در حمله موشکی ایران به پایگاه هوایی عینالاسد در عراق دچار آسیب و ضربه مغزی شدند به ۱۱۰ نفر رسید.
در بیانیه پنتاگون آمده است: «متخصصان درمانی ارتش [آمریکا]در عینالاسد گرفته تا آلمان و آمریکا در تلاش هستند تا تلاشگرانه سطح مناسبی از مراقبت را برای خدمه نظامی ما ارائه کنند که باعث شده هفتاد درصد کسانی که [با آسیب مغزی]تشخیص داده شده بودند، به خدمت برگردند».
«دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا چندی پیش مدعی شده بود وضعیت افرادی که در حمله موشکی ایران به پایگاه عینالاسد دچار ضربه مغزی شدهاند جدی نیست و به او گفته شده که آنها فقط به «سردردهایی» مبتلا شدهاند.
پیش از این خبرگزاری «رویترز» در گزارشی بر اساس مصاحبه با نظامیان آمریکایی پایگاه «عین الأسد» عراق نوشت که شدت آسیبهای وارده به نظامیان آمریکایی در پی حملات موشکی ایران به حدی بود که برخی احساس میکردند که یک کامیون به آنها برخورد کرده است.
اینگونه اظهارات ترامپ در کم اهمیت جلوه دادن آسیبهای وارده به نظامیان آمریکایی در پی حملات موشکی ایران، موجی از انتقادات نمایندگان دموکرات و جمهوریخواه کنگره و گروهی از کهنهسربازان آمریکایی را برانگیخت.
آمار و ارقام زخمیها و آسیب دیدگان حمله ایران در هفتههای آتی رو به افزایش رفت و در حالیکه آمار اولیه ۱۱ نفر بود، یک هفته بعد، این آمار ۳۴ نفر اعلام شد. یک هفته بعد از آن، در تاریخ ۲۸ ژانویه (۸ بهمن ماه) آمار آسیبهای مغزی نظامیان آمریکایی به ۵۰ تن افزایش یافت و اوایل فوریه، رویترز برای اولین بار گزارش کرد که این تعداد بیش از ۱۰۰ نفر است.
در نهایت، روز ۲۲ بهمن ماه، وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که در حمله موشکی ماه ژانویه ایران به پایگاه نظامی «عینالاسد» آمریکا در عراق، ۱۰۹ نظامی آمریکا دچار جراحت آسیب مغزی شدهاند.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز ۱۸ دی ماه به عنوان بخشی از پاسخ ایران به ترور سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس، پایگاه عینالأسد را هدف حمله موشکی قرار داد. تصاویر ماهوارهای منتشرشده بعد از حمله، نشان میدهد نقاط زیادی در پایگاه با دقت بالا مورد اصابت قرار گرفته است.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir