🔴 آیا می دانید.....؟
🔻آیا میدانید در ٤ ماهه نخست سالجاری در کنار برخی وعده های اجرایی نشده ؛ دو کار ارزشمند و بسیار مهم و استراتژیک در کشور انجام شدهاست:
1️⃣ پروژه فوق عظیمِ بزرگترین پالایشگاه جهان با نام «پالایشگاه ستاره خلیج فارس» که ایران را در صدر این صنعت در جهان قرار میدهد.
2️⃣ پروژه بزرگ ضربتی آبرسانی به مردم قهرمان آبادان و خرمشهر
💠 هر دو پروژه بهدست توانمند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طراحی و اجرا شدهاست.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 استراتژی آمریکا در مواجهه با ایران تا پایان سال جاری
استراتژی آمریکا در دوران پسا برجام در قبال ایران «فشار کوتاه مدت خرد کننده، مادون جنگ و با هداف تهدید موجودیت نظام» میباشد.
این استراتژی سه ویژگی اساسی دارد که شناخت هر یک از آنها مواجهه با این راهبرد آمریکا را کم هزینه تر خواهد نمود.
اولین ویژگی این راهبرد بر فشار به اصطلاح خردکننده اما کوتاهمدت اشاره دارد چراکه آمریکاییان معتقدند که ایران در برابر هر نوع فشاری، به تدریج خود را سازگار می کند و فشار وارده را کم اثر و در نهایت بی اثر می کند از طرفی ظرفیت و توانایی های آمریکا و یا متحدینی که آمریکا را در فشار بر ایران همراهی میکنند محدود است و اجماع جهانی در این خصوص وجود ندارد، لذا امریکا اساسا نمیتواند فشار فزاینده بر ایران را در بلندمدت حفظ کند و شواهد و قرائن حاکی از آن است فشار آنها نهایتا تا پایان سال جاری تداوم خواهد داشت.
بخش دوم این راهبرد اذعان دارد آمریکا فشار بر ایران تا آستانه جنگ پیش خواهد برد و برای معتبر سازی تهدید نظامی از تمام ابزار در اختیار خصوصا از ابزار روانی بهره خواهد برد اما به دلایل متعدد از ورود به جنگ پرهیز خواهد کرد، زیرا معتقدند که بروز جنگ به تعمیق اتحاد و انسجام مردم ایران و حاکمیت آن منجر خواهد شد و جریان غربگرا در ایران را در انزوای شدید قرار خواهد گرفت و این به هیچ وجه مطلوب آمریکا نیست. در ثانی برآوردی از واکنش ایران ندارند لذا ریسک حمله به ایران را بالا می دانند، ضمن آنکه جنگجویانی که ادامه کار نظامی آنها را در داخل دنبال کنند، ندارند، لذا حمله نظامی برای آنها دستاورد راهبردی ندارد. در این خصوص دلایل دیگری نیز وجود دارد که مجال پرداخت به آنها نیست.
بخش سوم و پایانی این راهبرد قرار دادن نظام و دستگاه تصمیم گیر آن بر دو راهی رفتن و یا ماندن و امتیاز دادن میباشد. آمریکا معتقد است نظام اسلامی در موضوعات راهبردی امتیازی نخواهد داد مگر آن که نسبت به موجودیت خود احساس خطر کند. برای این امر نیز موثرترین روش را ایجاد آشوبهای محدود و گسترش آن به کل کشور می دانند، لذا فشار اقتصادی را با رویکرد گسترش اعتراضات مردمی و تبدیل آنها آشوب های گسترده، تشدید خواهند نمود.
آمریکا از تهدید موجودیت نظام سه هدف راهبردی را دنبال میکند ۱- محدود کردن ایران به داخل مرزها و سلب ابتکار عمل ایران در منطقه ۲- ایجاد آشوب های سراسری در کشور ۳- کشاندن ایران پای میز مذاکره بدون پیش شرط از طرف ایران و تحقق شروط چند گانه که قبلا به پمپو برای ایران تعیین کرده است.
چه باید کرد؟
۱- جلوی اعتراضات مردم گرفته شود، یعنی قبل از آنکه یک اعتراض به آشوب تبدیل شود مسئله و مشکل معترضان حل شود .
۲- نباید اجازه دهیم فشار اقتصادی آمریکا به زندگی عامه مردم شوک وارد کند.
۳- نباید اجازه دهیم دوقطبی معیشت و سیاستهای راهبردی و منطقه ای ایران شکل بگیرد
۴- حفظ و افزایش اقتدار نظام در حل مسائل پیش آمده اعم از مدیریتی و مقابله قاطع با مواردی مانند آشوب خیابان پاسداران
۵- حفظ یکپارچگی در داخل حاکمیت نظام
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔸مبنای فقهی الزام حکومت به حجاب
حجت الاسلام والمسلمین سید محمد واعظ موسوی:
حتی اگر به عنوان یک پدیده شخصی هم به حجاب نگاه شود، فرد نمیتواند مدعی شود که چون یک مسئله شخصی است حکومت و یا افراد جامعه حق دخالت در مسئله شخصی من را ندارند.
🔹حکومت اولاً باید با به کار بستن تمام توان فرهنگی و تبلیغی خود بتواند حجاب را در جامعه نهادینه کند، ثانیاً اگر کمبودی در این زمینه وجود داشت یا عدهای به خاطر لجاجت قبول نکردند، بتواند با وضع قوانین منسجم در قانون اجرا را به قوه مجریه بسپارد و با کسانی که تخلف میکنند برخورد قضائی صورت بگیرد.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔸 الزام حکومت به حجاب از منظر فقه مسلم و قطعی است
حجت الاسلام والمسلمین فقیهی:
حجاب میتواند اجبار باشد که از نظر شرعی نیز اجبار، اشکالی ندارد. اگر نظام عدم اجبار را مصلحت ببیند، تصمیم آنها است و اینگونه نیست که ما بگوییم حتما باید اجبار شود یا اینکه حتماً نباید باشد. خیر اجبار و عدم اجبار در اختیار نظام اسلامی است.
🔹هر محرماتی که علناً انجام شود مثل اینکه کسی علناً روزهخواری کند، شرابخواری کند و یا گناهی که به نظر همه علما گناه و معصیت کبیره است را در بین مردم انجام دهد، باید جلویش گرفته شود، شارع مقدس میتواند جلوی آنرا به اجبار بگیرد.
🔹در سخنرانیها از حجاب گفته میشود، نصیحت میشود، اما با پخش فیلم هایی که در آن رعایت حجاب نمی شود همه این سخنرانی ها و نصیحت ها در مورد حجاب بی اثر می شود.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
💠 #حدیث_روز
#امام_علی_علیه_السلام :
فرج را انتظار بكشيد و از نسيم رحمت الهى نااميد نشويد، كه محبوبترين عمل نزد خداوند عزّ و جل، انتظار فرج است تا آن گاه كه بنده باايمان بر آن حالت باشد».
📚 دانشنامه امام مهدی ج 5 ص 334
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
💠خانم های محجبه،مظهر عفاف هستند
این طبقه محترم زن ها که در جنوب تهران و در شهر قم و در سایر شهرها هستند، همین خانم های محجبه، همین ها که مظهر عفاف هستند، در نهضت پیشقدم بودند و در ایثار مال هم پیشقدم.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
صحیفه نور جلد 6 صفحه 194
مورخ:1358/02/27
▫️به مناسبت هفته حجاب و عفاف▫️
🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔻رهبرمعظم انقلاب:
🔺معنای روحیّهی انقلابی چیست؟ معنایش این است که یک انسان انقلابی، #شجاعت دارد، اهل اقدام است، اهل #عمل است، #ابتکار میورزد، بنبستشکنی میکند، گرهگشایی میکند؛ از چیزی نمیترسد، به #آینده امیدوار است، به امید خدا به سمت آیندهی روشن حرکت میکند؛ #انقلابیگری یعنی این؛ این [فرد] انقلابی است؛ این روحیّهی انقلابی را باید حفظ کرد. ۹۵/۰۸/۱۲
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
#سخت_ترین_پرونده
🔴سوریه;گام اول آمریکا برای تحدید نفوذ منطقه ای ایران
🔹سوریه یکی از مناطقی که آمریکا به دنبال کاهش نفوذ ایران در آن است. کنت پولاک جمله معروفی دارد که در تبیین استراتژی های منطقه ای واشنگتن تدوین شده است. وی می گوید: پیچیده ترین و سخت ترین پرونده منطقه ای آمریکا ، تحدید نفوذ ایران در سوریه است. وی برای این تحدید نفوذ دو راه حل پیشنهاد می دهد:
🔻۱ . توافق با روسیه در ازای دادن امتیاز همچون لغو تحریم ها
🔻۲. منعقد کردن توافقی همچون قرار داد طائف.
🔹برجسته ترشدن نقش روسیه و پوتین در موضوع سوریه میتواند ناظر به استراتژی فوق باشد. از طرفی ایجاد ائتلاف ها و خروج ایران از سوریه در راستای همان قرارداد سیاسی همچون طائف است. در قرار داد طائف نیروهای سوری از لبنان خارج و سیستمی مبتنی بر دموکراسی انجمنی تدوین شد.
💠 اکنون سوال این است که چرا آمریکا برای پیشبرد راهبردهای خود و مقابله با تحدید نفوذ ايران ابتدا بر روی سوریه تمرکز کرده است؟
1⃣سوریه محل اتصال حلقه مقاومت به دریای مدیترانه و شمال آفریقاست.
2⃣مکانی که نقطه تلاقی نیروهای مقاومت براساس هدف مشترک اتخاذ شده، سوریه است. یعنی ایران، حزب الله و سایر گروه های مقاومت در سوریه حضور دارند.
3⃣سوریه و جنوب لبنان اکنون دو تهدید بالقوه برای موجودیت اسرائیل هستند. بنابراین اگر ایران از سوریه خارج شود، یکی از این تهدیدهای امنیتی اسرائیل کاهش پیدا می کند.
4⃣سوریه عمق استراتژیک ایران است.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 توجه راهبردی به شرق...
🔻 تجربه برجام و بدعهدی های مکرر آمریکا و دولت های غربی، بیش از پیش پیگیری و پیشبرد #نگاه_به_شرق در سیاست خارجی ایران را به یک ضرورت مهم و راهبردی تبدیل کرده است.
برای رهایی از شر تحریم و رشد و پیشرفت چاره ای جز این نداریم که در قاموس دستگاه دیپلماسی و سیاست خارجی کشور، ترجیح شرق بر غرب، ترجیح همسایه بر دور، ترجیح ملتها و کشورهایی که با ما وجه مشترکی دارند بر دیگران، ترجیح کشورهای مسلمانان بر غیر مسلمانان یکی از اولویتهای راهبردی امروز قرار بگیرد.
باید مقصد هواپیماهای حامل دیپلمات ها و سرمایه داران و کارآفرینان کشور نه غرب جهان که شرق باشد. نباید از مراکز و منابع عمده قدرت که در نزدیکی مرزهایمان هست با یکجانبه نگری در سیاست خارجی غفلت نمود.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔻کدخدایی:شورای نگهبان لایحه پالرمو از اجزای FATF را رد کرد
🔹سخنگوی شورای نگهبان:در جلسه ۲۰ تیرماه ۱۳۹۶ لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرایم سازمانیافته فراملی (پالرمو) مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مورد ایراد شورای نگهبان واقع شد.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔶 اخبار کوتاه بصیرت(شنبه ۲۳ تیرماه):
◄ به گزارش رأیالیوم، منابع ارشد در تلآویو اعلام کردند رژیم صهیونیستی به تازگی یک تانک «مرکاوا» به اردن اهدا کرده است. روزنامه عبریزبان «جروزالمپست» به نقل از منابع مذکور، تصریح کرد تانک مرکاوا یکی از پیشرفتهترین جنگافزارهای نظامی رژیم صهیونیستی محسوب میشود که طی هفتههای گذشته از طریق مرزهای میان اسرائیل و اردن و از طریق یک کامیون انتقال داده شد. به نوشته این روزنامه، تانک اهدایی رژیم صهیونیستی به اردن قرار است در موزه نظامی اردن (رویال تانک) به نمایش گذاشته شود.
◄ خبرگزاری اینترفکس روسیه به نقل از یک دیپلمات روس که اشارهای به نامش نشده، نوشت: «درخواستها برای خروج حزبالله از سوریه پیش از ریشهکن شدن تروریسم، غیرقابل قبول است.» این دیپلمات روسیه گفته است: «مبارزه حزبالله با تروریسم افراطی، با سیاستهای روسیه در خاورمیانه همخوانی دارد.» این اظهارات در حالی مطرح میشود که ترامپ در دیدار آینده خود با پوتین قصد دارد با وی درباره خروج ایران و حزبالله از سوریه مذاکره کند.
◄ وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد: هیئت منصفه عالی فدرال دادخواستی علیه 12 مأمور اطلاعاتی روسیه به علت تخلفات هکری مربوط به انتخابات ریاستجمهوری سال 2016 آمریکا صادر کرد. درست چند ماه مانده به انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، حمله سایبری به رایانههای ستاد انتخاباتی «هیلاری کلینتون» نامزد دموکراتها انجام شد و اطلاعاتی که در پی این حمله سایبری در رسانهها منتشر شد، تأثیری منفی بر نتیجه انتخابات گذاشت.
◄ به دنبال عرضه نشدن کالاهای وارداتی با دلار ۴۲۰۰ تومان، از امروز شنبه ۲۳ تیر ستاد «تشدید مبارزه با احتکار و اختفا» راهاندازی خواهد شد. این در حالی است که کارشناسان اقتصادی معتقدند، جستوجوی کسانی که ارز دولتی گرفته و کالای خود را به بازار عرضه نکردهاند ستاد نمیخواهد؛ چون فهرست این افراد در اختیار دولت است.
◄ رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: پرونده ۳۰ متهم ارزی که به تازگی دادستان تهران از صدور کیفرخواستشان خبر داده، در شعب ویژه سکه و ارز رسیدگی میشود. غلامحسین اسماعیلی افزود: در مباحث ارزی اگر موضوع اخلال در نظام اقتصادی تا حد افساد فیالارض باشد، پرونده در دادگاه انقلاب رسیدگی میشود.
◄ سردار موسی کمالی درباره نامه وزیر ورزش برای معافیت هفت فوتبالیست از خدمت مقدس سربازی گفت: تقاضای وزیر ورزش برای معافیت هفت فوتبالیست کشور کاری غیر قانونی و غیر قابل اجراست و ستاد کل نیروهای مسلح هیچ اقدامی برای معافیت انجام نخواهد داد.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
دشواریهای حل اعتراضات عراق
☑️ تظاهرات مردم عراق به دلیل پایین بودن سطح خدمت رسانی دولت در زمینه برق و آبرسانی و نیز بیکاری گسترده، در استانهای بصره و نجف به مدت شش روز ادامه داشته است. سطح این اعتراضات تا حدی بوده که به فرودگاه نجف و دفاتر احزاب سیاسی و استانداری نیز کشیده شدهاست.
💡تحلیل
1⃣ عراق در حال حاضر به علت پایان دوره نمایندگی پارلمان قبلی و عدم تشکیل پارلمان جدید فاقد قوهی قانونگذاری است و این به معنای عدم بررسی موضوع و اهداف و زمینههای ایجاد اعتراضات به صورت ریشهای است که در صورت فروکش کردن امکان اشتعال مجدد آن را فراهم میکند. خلاء قدرت تقنینی و نبود نمایندگان مردم در فرایند بهبود اوضاع، حل بحران را دشوار خواهد کرد.
2⃣ سفر وزیر نیروی عراق به ایران برای صادرات برق به عراق نتیجهای در بر نداشت و ایران به دلیل کمبود برق در داخل قادر به صادرات برق به عراق نیست. دولت عراق ناگزیر باید برای حل مشکل برق و آب از دیگر همسایگانش کمک بگیرد و یا در داخل به سرعت شرایط بهبود اوضاع را فراهم کند.
3⃣ عراق دورهی بازشماری بخشی از آرای انتخاباتِ متهم به تقلب را میگذراند. مشارکت کم مردم در انتخابات و نارضایتی مردم اعم از شیعه و سنی و کُرد از دولتمردان عراقی، مجددا کشور را دچار آشوب کرده است. اگر دولت عراق قادر به حل مسئله در کوتاه مدت نباشد، امکان شیوع اعتراضها به مناطق سُنی و فعال شدن هستههای داعش و گروههای آشوبگر نیز افزایش خواهد یافت و این به معنای ایجاد مجدد ناامنی در عراق و مشکلات ناشی از آن خواهد بود.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
#حدیث_روز
قَالَ الصّادِقُ علیه السلام:
اِذا أَصابَتْکُمْ بَلِیَّةٌ وَ عِناءٌ فَعَلَیْکُمْ بِقُم، فَاِنَّهُ مَأْوَى الفاطِمیینَ… حدیث
امام صادق علیه السلام فرمود: زمانى که رنج و زحمت و گرفتارى به شما رو آورد، به قم روى آورید، زیرا قم پناهگاه فاطمیها و محل آسایش مؤمنان است.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
⚠️ عذری برای هیچ یک از شماها نیست
🔵 امام خمینی(ره):
🔻از همه کسانی که این ملت با زحمت خودش آنها را به مقامی رسانده است میخواهم که تمام توان خودشان را برای #خدمت به این #مستضعفین و این زاغهنشینان صرف کنند. بعد از استقرار حکومت دیگر عذری برای هیچ یک از شماها نیست؛ این مستضعفین و این ملت به همه ما منت دارد و حق دارد.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
در قضیهی زن نه دفاع، بلکه حمله داریم
✅ رهبر معظم انقلاب :
در سالهای اوایل انقلاب در دانشگاه میرفتم دائماً سخنرانی میکردم. یکی از دانشجوها پرسید جمهوری اسلامی در مسئلهی زن چه دفاعی دارد؟ بنده گفتم ما هیچ دفاعی نداریم ما حملهای داریم.
🔆 ما در زمینهی زن مدعی هستیم، ما در قضیهی زن مدعی دنیا و رژیم طاغوت هستیم. در زمینهی حقوق بشر اینجوری است، ما دفاع نباید بکنیم، ما باید حمله کنیم. ۹۷/۴/۶
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴بازمانده از نیویورک! چرا نگران اتحاد راهبردی با روسیه است؟!
🔻« #حمید_ابوطالبی »، مشاور رییسجمهور در صفحه توییتر خود با کنایه ای به «ماموریت استراتژیک» ولایتی در روسیه نوشت: درسیاست خارجی، نمی توان به صورت یکطرفه و بدون توافق و اعلام رسمی طرف مقابل، روابط با کشورها را ویژه و استراتژیک اعلام نمود.
🔹جناب ابوطالبی دقیقا از چه چیزی ناراحت و نگران است و آن را این گونه با کنایه دیپلماتیک ابراز می دارد؟! زمانی که کشور به امید گلابیِ برجام قریب به شش سال معطل مانده و اکنون در تقسیم کاری ناجوانمردانه بین آمریکا و اروپا- بخوانید سرزمین مقدس غرب که کعبه آمال بسیاری از روشنفکران و همپالگی های سیاسی امروز حمید آقا- در چنبره تهدید و تنگنای شدیدتر محاصره سیاسی و جنگ اقتصادی با هدف تلاش خام(!) برای تغییر و نابودی نظام اسلامی که محصول صدها هزار شهید و جانباز است قرار گرفته، باید دست روی دست گذاشت تا آنها کار خودشان را بکنند و نباید از فرصت کم نظیر ایجاد شده در روابط بین دول قدرتمند بر اثر دیدگاه خاص ترامپ که با چین و روسیه و حتی همسایگان آمریکایی و متحدان اروپایی نیز به چالش رسیده، به فکر سامان ائتلافی با اهداف مشترک برای خنثی سازی نظم قرون وسطایی غربی برآمد؟!
🔸اما سوال این است که چرا متمایلین به غرب مایل به شکل گیری این اتحاد راهبردی نیستند و مدام ترکمنچای و گلستان را برجسته می کنند اما چشم بر صدها ترکمنچای غربی و خیانت آنها که تا امروز ادامه دارد می بندند؟!
🔹راستی آقای ابوطالبی! یکی از همین خیانت های آمریکایی که عمق کینه آنها را نشان می داد در مورد خود شما رخ داد. فراموش کردید که شما را در فروردین ۱۳۹۳ به عنوان نماینده ایران در سازمان ملل که از سوی دولت جمهوری اسلامی معرفی شده بودید به نیویورک راه ندادند. آن هم به جرم این که شما در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا نقش داشتید و انکارهای شما مبنی بر این که من از دیوار سفارتخانه بالا نرفته ام در چشم آبی ها کارگر نیفتاد و شما مسافر نیویورک نشدید!
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 عکس یادگاری تاجر جسور با صندلی چرچیل
🔻 ترامپ در سفر به انگلیس سری هم به محل کار چرچیل سیاستمدار نامدار انگلیسی زد و با صندلی ای که چرچیل بر آن می نشست عکس یادگاری گرفت؛ صندلی مردی که استخوانی تیز در گلوی انسان غربی و شرقی بود و پای آمریکا را به جنگ جهانی دوم که ده ها میلیون کشته و مجروح و آواره و بی خانمان بر جا گذاشت باز کرد.
همان صندلی که چرچیل بر آن جلوس کرده و می گفت: "اگر هیتلر به جهنم (شوروی) حمله کند، ما باید با شیطان (استالین) هم پیمان شویم!"
صندلی چرچیل فقط یک چهار پایه ساده و معمولی و احیانا قیمتی نیست؛ این صندلی نماد سیاست ورزی در غرب است که با الهام از اندیشه های توماس هابز "انسان را گرگ انسان می داند" که برای تامین و حفظ منافع شان چاره ای جز دریدن شکم همدیگر ندارند.
بر روی همین صندلی که امروز ترامپ با آن عکس یادگاری گرفت، می توان یک تناسب تاریخی دید از چرچیل تا ترامپ که هر دو بر این باورند که "ما دوستان و دشمنان واقعی نداریم، بلکه منافع دائمی داریم".
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔰 دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب
🔻حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت با تأکید بر توانایی کشور برای عبور از #مشکلات_اقتصادی با #کار و #تلاش_شبانهروزیِ همهی مسئولان و همکاری و همراهی آحاد مردم، شرایط و الزامات مقابله با نقشههای دشمن در مقطع کنونی را برشمردند. ۹۷/۴/۲۴
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
#اصلاحات_شعاری یا #شعار_اصلاحاتی
🔴کرباسچی برای اصلاح اصلاحات نسخه شعاری با موج سواری بر احساسات جوانان و بانوان پیچید!!
🔻غلامحسين كرباسچی:
اصلاحات برای بقا نيازمند جسارت است.... / اگر رويكردهاي اصلاحطلبي اصلاح شود و بتواند بر اساس شرايط و نيازهاي روز مجموعه جامعه از جمله #جوانان و #بانوان و... ، #شعارهايي را طرح كند كه جاذبه داشته باشد، ميتواند موفق باشد. اصل مساله اين است كه جوانان احساس ميكنند خيلي از شعارها و حرفها كهنه شده و جاذبه خود را از دست داده است.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴ترامپ دوباره " اَناالرّجُل" خواند‼️
🔶 «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا اعلام کرد در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۰ این کشور شرکت میکند. وی با اعلام این مطلب مدعی شد هیچ رقیبی وجود ندارد که بتواند او را در این رقابتها شکست دهد. ترامپ افزود: من تمامی آنها را میشناسم و میدانم که کسی از آنها نمیتواند با من رقابت کند. این در حالی است که علاوه مخالفتهای فراوان با سیاستهای ترامپ در داخل آمریکا، مردم و مقامات دیگر کشورها بارها مخالفت خود با این سیاستها را به نمایش گذاشتهاند.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔶 اخبار کوتاه بصیرت(یکشنبه ۲۴ تیر ۹۷)
◄ «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه به مناسبت سومین سالگرد حصول توافق هستهای برجام در توئیتی نوشت: علیرغم اقدامات آمریکا، برجام در سومین سالگردش، کماکان به عنوان یک پیروزی برای دیپلماسی چندجانبه باقی مانده است. با آنکه ما میدانستیم نمیتوان به آمریکا برای حفظ قولهایش اعتماد کردـ چنانکه متحدان این کشور هم اکنون دریافتهاندـ برجام ثابت میکند یکجانبهگرایی مسموم دولت ترامپ به معنای آن است که نمیتوان با آن به هیچ توافقی اعتماد کرد.
◄ «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی دقایقی پس از کشته شدن دو کودک غزهای با بمبهای یک جنگنده صهیونیستی، به فلسطینیها هشدار داد که باید پیام حمله را بفهمند؛ والّا حمله گستردهای در پیش خواهد بود. آنطور که هاآرتص خبر داده، نتانیاهو گفته است: «تا جایی که لازم باشد، حملات گسترده و گستردهتر میشود. اگر حماس پیام امروز را دریافت نکند، فردا به هر حال (پیام حملات ما را) خواهد فهمید.»
◄ روزنامه «قانون» در مطلبی نوشت: «همانطور که جناب روحانی گفتهاند، بسته پیشنهادی (اروپا) در قالب تعهدات کلی بوده و راهکار اجرایی برای آن پیشبینی نشده است. از همین رو برای ایران این بسته پیشنهادی چندان رضایتبخش نبوده است. به ویژه همکاری بانک سرمایهگذاری اروپا با ایران فقط جنبه توصیهای دارد و جنبه الزامآوری ندارد و از همین رو رضایت ایران را جلب نکرده است.»
◄ یک منبع مسئول در استانداری الانبار گفت: نیروهای آمریکایی تصمیم دارند یک پایگاه نظامی در مناطق نزدیک به نوار مرزی عراق و سوریه واقع در غرب الانبار احداث کنند. خبرگزاری «المعلومه» عراق به نقل از این منبع مسئول بدون ذکر نام وی نوشت: هنوز انگیزه نیروهای آمریکایی از احداث این پایگاه روشن نیست.
◄ عاموس گلعاد، ژنرال بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد: نمیتوان بر روی مواضع روسیه به نفع اسرائیل حساب کرد. روسیه متحد استراتژیک اسرائیل به شمار نمیرود، اما این کشور ائتلاف استراتژیک با ایران دارد و دو کشور مناسبات اقتصادی بالایی با یکدیگر دارند.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir