#ابوجهل_های_سعودی
🔴 خون اجدادشان در رگ هایشان جاری است...‼️
🔻عماریاسر در صفین مظلومانه شهید میشود. شهرت حدیثی از پیامبر (ص) که بیان میکند کشندگان عمار گروهی #یاغی هستند موجب میشود خون عمار هم افشاگری کند که جبهه معاویه جبهه باطل و ظلم است.
در حالی که حدیث پیامبر قابل تکذیب نبود، تزلزلی جدی در قوای معاویه پدیدار شد . اما دوباره جهل و بی بصیرتی مردم و مکر عمروعاص به میدان آمد و عمروعاص بیان پیامبر خدا را اینگونه منحرف کرد که: بله، عمار را گروه سرکش و طغیانگر کشتند، منتهی ما که در شام بودیم و این علی بود که عمار را به جنگ کشانید و او را به کشتن داد!
آری؛ آنگاه که در بزنگاه ریشه ی شجره ملعونه خشکانیده نشود بایست امروز همچنان شاهد رقص شمشیر ابوجهل ها و جاهلیت مدرن باشیم.
اخیراً تصاویر منتشر شده از راه اندازی حمام خون و کودک کشی در یمن موجب شد لرزه ای در لشگر آل سعود صهیونی بیفتد ، ولی دوباره تاریخ تکرار شد و عمروعاص های سعودی سوار بر جهل حاکمان خرفت منطقه در واکنش به افزایش انتقادها به ائتلاف سعودی مدعی شدند: «شبهنظامیان #الحوثی مسئول کشته شدن کودکان یمنی در میدان جنگ هستند!!»
🔹در یک جمله می توان گفت:
خون اجدادشان در رگ هایشان جاری است...!
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 مدیریت ادراک ترفند دشمن در جنگ روانی
🔻بهترین اهرم جنگ روانی "مدیریت ادراک" و بهترین ابزار مدیریت ادراک "رسانه" است.
🔹مدیریت ادراک چیست؟
مصادره درک مردم به مطلوب خود از واقعیت های مورد هدف توسط مدیریت کننده.
🔸اهداف آمریکا از مدیریت ادراکات:
مصادره درک مردم ایران از واقعیات به مطلوب مورد نظر خود و پیروزی بدون جنگ.
🔻راهکارهای آمریکا در مدیریت ادراک:
1⃣ناديده گرفتن نقاط قوت در جامعه هدف
2⃣بزرگنمایی نقاط ضعف جامعه هدف
3⃣مدینه فاضله جلوه دادن کشور خود
4⃣وادار کردن کشور هدف برای تن دادن به استعمار با حمایت شيفتگان در داخل
🔹بر اساس فیلم مستند پرزيدنت آکتور سینما اصلی ترین اهرم آمریکا در فروپاشی شوروی " مدیریت ادراکات " بود. بزرگنمایی مشکلات شوروی، نادیده گرفتن نقاط قوت و مدینه فاضله نشان دادن آمریکا باعث شده بود که صف خوردن مک دونالد آمریکایی در روسیه کیلومتری بشود.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ| جواد الأوصیاء
◾امام خامنهای: زندگی امام جواد (ع)هم الگوست. امام جواد (ع)- امامی با آن همه مقامات،با آن همه عظمت دربیستوپنج سالگی از دنیا رفت. ۷۷/۲/۷
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔶 اخبار کوتاه بصیرت(یکشنبه ۲۱ مرداد ۹۷):
◄ عبدالله ناصری، مشاور رئیس دولت اصلاحات در مصاحبهای عنوان کرد حسن روحانی ساعت 10 صبح در محل کارش آماده میشود. وی در پاسخ به این پرسش خبرنگار که پرسید «از کجا این مسئله را شنیدید؟» گفت: «نیازی به شنیدن ندارد. وقتی میبینم نه یک روز، نه دو روز بلکه روزهای متعدد، اسکورت آقای روحانی، چه ساعتی دم در خانه ایشان حضور پیدا میکند تا ایشان را به نهاد ریاستجمهوری ببرد، دیگر شنیدن نمیخواهد!»
◄ رئیس کمیته سیاسی حزب کارگزاران گفت: هر کس در وضعیت کنونی از آقای نوبخت حمایت کند، آیندهای در سیاست ایران نخواهد داشت. حسین مرعشی در جمع جوانان حزب کارگزاران گفت: آقای نوبخت هیچ موافقی در دولت ندارد و مسئله ایشان مسئله کارگزاران نیست. وی حزب اعتدال و توسعه را حزبی بیهنر دانست که میخواهد مسئله آقای نوبخت را سیاسی کند و افزود: مسئله آقای نوبخت، مدیریتی است.
◄ عدنان طباطبایی، کارشناس مسائل ایران و از استادان دانشگاه دوسلدورف آلمان و اعضای مرکز مطالعاتی کارپو از تلاشهای خطرناک ترامپ برای بیثبات کردن ایران و همچنین تلاشهای واشنگتن، عربستان و رژیم صهیونیستی برای اعمال نفوذ بر اعتراضات داخلی ایران علیه وضعیت اقتصادی این کشور برای تحقق اهداف مدنظر خود خبر داد و احتمال موفقیت آنها را بسیار اندک دانست.
◄ رسول منتجبنیا، فعال سیاسی اصلاحطلب درباره رفتارهای اخیر احمدینژاد گفت: حرف ایشان خریدار ندارد. هم خواص میدانند و هم عامه مردم میدانند که در شرایط فعلی مخالفخوانی و موجسواری کردن و از فضای گرانی و مشکلات اقتصادی سوءاستفاده کردن، کسی را نه قهرمان میکند و نه اصلاً گوشی بدهکار صحبتهای ایشان است.
◄ ناتالی توچی، مشاور فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: هدف دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا از پیشنهاد دیدار با ایران رسیدن به توافق جدید با ایران نیست؛ بلکه وی به دنبال وادار کردن ایران به تسلیم است. وی افزود: اقدام دولت آمریکا در خروج از توافق هستهای نقض «توافقی بینالمللی» است.
◄ یوسفیانملا، نماینده مجلس صحبت خود درباره گم شدن ۹ میلیارد دلار را اصلاح کرد و گفت: صحبتی در خصوص مفقود شدن ۹ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی نداشتهام. فقط صحبتهای رئیسجمهور درباره دریافتکنندگان ارز دولتی را تکرار کردم!
◄ محمد مصطفوی، مدیر سرمایه گذاری و کسب وکار شرکت ملی نفت ایران گفت: شرکت ملی نفت چین (سیانپیسی) با سهم 80/1 درصدی در فاز ١١ پارس جنوبی جایگزین توتال فرانسه شد و به کار ادامه میدهد.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔷 پایان خوش خیالی
وقتی «دونالد ترامپ» برای دیدار «کیم جون اون» که منتظر دیدار با او بود، وارد هتل کاپلای سنگاپور شد، عکاسان و خبرنگاران همه رسانههای جهان منتظر ثبت لحظه دست دادن رئیسجمهور دو کشور پس از سالها تنش بودند. در کشورمان نیز رسانههای اصلاحطلب در تمجید از این اتفاق و رفتن کره شمالی به پای میز مذاکره با آمریکا تیترهای درشتی منتشر کردند و با لطایفالحیلی نوشتند که کره شمالی میتواند الگوی مناسبی برای ما باشد! آن روزها بسیاری به این نوشته اصلاحطلبان انتقاد کردند و نوشتند کره شمالی الگوی خوبی نخواهد بود! اما حالا با گذشت چند ماه از آن روزها، به نظر میرسد حق با اصلاحطلبان بود و کره شمالی نه تنها الگوی خوبی است، بلکه میتوان آن را به منزله یک مثال و نمونه برای تدبیر و چگونگی برخورد با آمریکا در نظر گرفت. وقتی به سیر اتفاقات این چند ماه نگاه کنیم، میبینیم کره ابتدا کمی به میل آمریکاییها پیش رفت و چند پایگاه موشکی البته پایگاههای کم اهمیت خود را جمعآوری و برخی از خواستههای آمریکاییها، مانند تحویل جنازه سربازان این کشور را عملیاتی کرد؛ اما پس از آنکه قابل اعتماد نبودن آمریکاییها را دید، فعالیتهای خود را در حوزه موشکی و هستهای تشدید کرد و حالا سیانان گزارش داده است: «آمریکا دارد خلع سلاح اتمی کامل و قابل راستیآزمایی را درخواست میکند و میگوید تا زمانی که این موضوع محقق نشود، تحریمهای کره شمالی را حفظ خواهد کرد، اما کره شمالی میگوید قبل از انجام اقدامات مقتضی(درباره خلع سلاح اتمی) خواهان لغو تحریمها و انعقاد معاهده صلح بین دو کشور است!» تا مشخص شود همه آن تیترهای پر آب و تاب درباره کره شمالی و پایان مخاصمه و عبور این کشور از منافع و توان دفاعیاش تنها بازارگرمی آمریکاییها برای القای ناچار نشان دادن کره شمالی در برابر خواستههای کاخ سفید بوده است! موضوعی که به نظر میرسد آمریکا حداقل در القای آن به یک جریان سیاسی در ایران بسیار موفق عمل کرده است.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنان امام خامنه ای درمورد آینده انقلاب
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔹مصائب تشکیل دولت در لبنان
🔸با گذشت حدود سه ماه از اعلام نتایج انتخابات پارلمانی لبنان، همچنان دولت این کشور تشکیل نشده است. در این خصوص چند نکته حائز اهمیت است؛
سهمخوانی همچنان مهمترین مانع برای تشکیل دولت لبنان است. در این خصوص، چهار نوع سهمخواهی طرح شده است؛
1⃣ تأکید میشل عون و یارانش بر سهمیه وزارتی متناسب با وزن پارلمانی به عنوان بزرگترین ائتلاف در پارلمان
2⃣ اصرار جعجع و یارانش بر سهمیهای که با حجم مسیحی، سیاسی و پارلمانی این جریان متوازن باشد.
3⃣ تأکید ولید جنبلاط بر منحصر شدن تمام سهمیههای وزارتی دروزیها به این ائتلاف.
4⃣ تاکید سعد الحریری به عنوان نخستوزیر مکلف به تشکیل کابینه بر اینکه اگر سهمیههای وزارتی سایر گروهها محقق شود، او از اقتدار کافی در دولت برخوردار نیست (به دلیل سهم کم در پارلمان)
🔸اما در پس برخی از این سهمخواهیها، ردپای عربستان آشکار است. ریاض که نتایج انتخابات پارلمانی را به سود خود نمیبیند، در تلاش است تا آرایش کابینه را به صورت نسبی، مطلوب خود سازد. بر همین اساس با این خواستهی جریان 8 مارس مبنی بر اینکه توزیع کرسیهای وزارتی باید نسبتی معنادار با کرسیهای پارلمانی داشته باشد، مخالفت میکند. برخی رسانههای لبنان میگویند سعد الحریری از رئیس جمهور فرانسه خواسته تا عربستان را برای تشکیل سریعتر دولت قانع کند!
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 مناقشه حقوقی #دریای_خزر؛ نکات و ابهامات...
🔹 بر مبنای یک اعتقاد عامیانه، عدهای مدعی هستند از آنجا که روزگاری دریای خزر محصور بین ایران و #شوروی بوده پس فارغ از اینکه بعداً شوروی تجزیه شده و عدد کشورهای ساحلی به ۵ رسیده است، سهم کشور ما از منابع دریای خزر، ۵۰ درصد و سهم بقیه کشورهای ساحلی (شوروی سابق) هم ۵۰ درصد میباشد...
🔸البته بنظر میرسد چنین چیزی نه مبنای حقوقی داشته باشد و نه مبنای منطقی وگرنه مثلا یک کشور میتوانست به اسناد مرزهای ۵۰۰ سال پیش مدعی منافع جغرافیایی شود و بالعکس؛ هرچند که قبل از فروپاشی و تجزیه شوروی هم وضعیت بهره برداری از منابع بحرِ محصور مشخص نشده است...
🔹به تاریخ که رجوع کنیم سه #پیمان_حقوقی اصلی بین ایران و شوروی وجود دارد که اگر در آنها اشارهای به سهم مساوی از منابع یا چنین چیزی وجود داشته باشد، شاید ایران بتواند به استناد آن مدعی ۵۰ درصد از منابع خزر شود...
🔸پیمان حقوقی اول، عهدنامه #ترکمنچای است که به موجب آن کشور ایران حتی حق کشتیرانی آزاد با پرچم ایران را هم در دریای خزر از دست میدهد، چه برسد به تثبیت حق استفاده از منابع با تساوی ...
🔹پیمان حقوقی دوم، "عهدنامه منعقده دوستی بین دولتین ایران و شوروی" در سال ۱۹۲۱ است که در آن صرفا حق #کشتیرانی در دریای خزر که به موجب ترکمنچای از ما سلب شده بود، مجدداً بازگردانده میشود اما در آن اشارهای به حق انتفاع از منابع نشده و حتی خزر، #آب_آزاد محسوب شده که عملا به ضرر ماست...
🔸 پیمان حقوقی سوم، "قرارداد بازرگانی و بحرپیمایی بین ایران و شوروی" در سال ۱۹۴۰ استکهلم در آن هم هیچ اشارهای به #سهم طرفین از منابع خزر نشده و تنها نکته مثبت آن، استفاده از عنوان "دریای ایران_شوروی" در متن قرارداد است که آنهم از نظر حقوقی چیزی را به نفع ما تغییر نمیدهد...
🔹درحالت عادی براساس #حقوق_بینالملل دریاها، سهم هر کشور از منابع دریا چیزی بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ مایل دریایی هست( تقریبا به نفع ایران و روسیه) اما در صورت بروز مناقشه سه فرمول برای تقسیم بندی دریا وجود دارد...
🔸فرمول اول؛ تقسیم دریا بر مبنای طول خط ساحلی ( بهنفع قزاقستان با بیشترین طول و به ضرر ایران با کمترین طول ساحل)
فرمول دوم؛ تقسیم براساس مساحت کف دریا ( به نفع روسیه با بیشترین مساحت محصور)
فرمول سوم؛ تقسیم به مساوات( بهترین حالت برای ایران با سهم ۲۰ درصدی)
🔹 تمام بحثها بر سر رژیم حقوقی دریای خزر بر سر پذیرش یکی از سه فرمول بالا در جریان است که البته جمهوری اسلامی با وجود اینکه طبق دو فرمول اول حدود ۸ تا ۱۰ درصد سهم خواهد داشت و به رغم مقاومت شدید کشورهای همسایه (بویژه #آذربایجان ) تاکنون موفق شده تا محدوده ۱۸ درصدی مقتدرانه اعمال حاکمیت کند...
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir