🛎با حکم حضرت آیتالله خامنهای؛
💡حجتالاسلام رستمی رئیس نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاهها شد
🔻حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی طی حکمی حجتالاسلام مصطفی رستمی را به عنوان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها منصوب کردند.
متن حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:👇
📡بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجتالاسلام آقای شیخ مصطفی رستمی دامت توفیقاته
🔹️اکنون که پس از یک دوره فعالیت ارزشمند و پرثمر، جناب حجةالاسلام آقای محمدیان از ریاست نهاد نمایندگی در دانشگاهها کناره گیری کردهاند، ضمن تقدیر و تشکر فراوان از تلاش دلسوزانه و سلوک مهربانانهی ایشان، جنابعالی را که از فضلای جوان و پرانگیزه و آشنا و مرتبط با محیط دانشگاه میباشید، به پیشنهاد شورای نهاد، به ریاست نهاد مزبور منصوب میکنم.
🔹️دانشگاه مهمترین مرکز تولید و گسترش و افزایش دانش و دانشمند است و همت و تعهّد و تلاش مبارک استادان و مدیران این مرکز حساس، ترسیمکنندهی چشمانداز آیندهی کشور و رقمزنندهی سرنوشت ملت است. حضور علمای دین و فضلای روشن بین حوزههای علوم دینی در کنار استاد و دانشجو و مدیر دانشگاهی، باید بتواند – به توفیق و هدایت الهی – خروجی مطلوب این تلاش مبارک و تعهّد اخلاقی را تضمین کند و دانشگاه را پرورشگاه انسانهای بزرگ و مدیران کارآمد آیندهی کشور و دانش آموختگان صالح و فرزانه و پُرکار و پُرنشاط سازد. انشاءالله.
🔹️لازم است مجموعههای مرتبط از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارتهای علوم و بهداشت و مدیران مؤسسات آموزش عالی حمایت و همکاری لازم را با این نهاد معمول دارند.
🔺️توفیق همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۲ شهریور ۱۳۹۷
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
📝#تحلیل_کوتاه
🔴چرا آمریکا با آزادسازی ادلب مخالف است؟
🔻مبارزه با گروه تروریستی جبهه #النصره ( اصلیترین بازیگر در ادلب)در هیچ یک از توافقهای صورتگرفته میان بازیگران مختلف اعم از توافق کاهش تنش میان روسیه، ایران و ترکیه؛ قطعنامه ۲۲۵۴، توافقهای صورتگرفته میان دولت قبلی آمریکا و دولت روسیه؛ بیانیه وین ۲ و ... منع نشده که حتی بعضاً بر آن تاکید هم شده است. این به دلیل درج نام این گروه در لیست تروریستها است.
البته آمریکا اگرچه شعار مبارزه با تروریسم سر میدهد اما مخالف آزادسازی استان ادلب است. برخی از اهداف آمریکا برای کارشکنی در مسیر آزادسازی ادلب عبارتند از:
1⃣ آمریکا میداند که در صورت آزادسازی ادلب، مناطق مرزی سوریه، اردن و عراق احتمالا گام بعدی ارتش سوریه خواهد بود. آمریکا و برخی گروههای تروریستی مورد حمایت این کشور، در این مناطق (از جمله التنف) حضور دارند.
2⃣ مهمترین ابزار بازی آمریکا در سوریه، شرق فرات است که عمدتا در اختیار کردهای همسو با اوست. اکنون کردها بنا به دلایلی، در پی تعامل با دولت سوریه هستند. چنین رویکردی از سوی کردها و بشار اسد، میتواند تا حدی توان چانهزنی آمریکا در گامهای پایانی بحران سوریه را کاهش دهد. در چنین شرایطی آزادسازی ادلب، توان چانهزنی آمریکا را کاهش داده و زمینه تقویت دولت سوریه را فراهم میسازد.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
✳️جان کری: آنچه ایران انجام داده، بیسابقه است
«جان کری» وزیر خارجه اسبق آمریکا در مصاحبه با شبکه CBS در مورد توصیف ترامپ از برجام به عنوان بدترین توافق گفت: گفتن این حرف (ترامپ) باعث نمی شود تا در واقعیت هم اینطور باشد (که او می گوید). "این توافقنامه از منظر بازرسیها، پاسخگویی و آنچه ایران باید انجام میداد، سختگیرانه ترین توافق بود و برای مدتی طولانی تر از هر توافقنامه هسته ای روی کره زمین، بیشترین شفافیت را ایجاد می کرد. هیچ کشوری، آن کاری را که ایران کرده تا به این (توافق) پایبند باشد، انجام نداده است"
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
📈گامی نزدیکتر به استیضاح ترامپ!
واشنگتن پست:براساس نظرسنجی WP و ABC، شصت درصد رای دهندگان از عملکرد ترامپ ناراضی هستند و این میزان حتی از نظرسنجی استیضاح نیکسون در زمان بحران واترگیت نیز بدتر است
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 #پیامدهای_ریاست_العبادی
🔻ساعاتی قبل حیدرالعبادی با حکم خودش، رئیس الحشدالشعبی شد!
العبادی، اخیرا فالح الفیاض ۶۲ ساله را به بهانه ورود به فعالیت سیاسی و حزبی، از سمت مشاور امنیت ملی و ریاست الحشد الشعبی و ریاست دستگاه امنیتی کنار گذاشته بود. فالح الفیاض مخالف سرسخت العبادی برای انتخاب مجدد وی به عنوان نخستوزیر عراق است و بر سر برخی مسایل دیگر با او اختلافاتی داشته است.
✍ #تحلیل_کوتاه
گرچه میبایست منتظر واکنش های مردمی و کنشگران سیاسی عراق به ریاست خودخوانده العبادی بود اما در خصوص پیامدهای این انتخاب میتوان به نکاتی اشاره کرد:
پیامد منفی انتخاب حیدرالعبادی بلافاصله پس از نشست پارلمانی به معنای وارد کردن الحشدالشعبی به نزاع های سیاسی است که در درازمدت میتواند موجب ارزش زدایی از مقاومت و جهاد رزمندگان الحشدالشعبی شود و سطح مجاهدان الحشدی که متکی به اعتمادعمومی و حمایت مراجع عراق بود به ابزار و اهرم سیاسی و چانه زنی سیاستمداران تبدیل نماید.
همچنین با توجه به تیپولوژی العبادی می توان نسبت به نفوذ و تلاش آمریکا به ساختار الحشد نگران بود. هرگونه تعلل در تشکیل دولت جدید عراق در پرتو دعواهای سیاسی میتواند گزینه مطلوب دشمنان عراق باشد.
اما پیامد مثبت این انتصاب میتواند اذعان ناخواسته حیدرالعبادی به نقش، جایگاه و قدرت مهم الحشدالشعبی حتی در منظر برخی کنشگران سیاسی که قبلا حتی به الحشد نگاه پدرانه نداشته اند.
حرکت اخیر العبادی بیانگر این موضوع است که العبادی غربگرا هم به این نتیجه رسیده است که تکیه بر کرسی ریاست الحشد در این مقطع زمانی میتواند از مولفه های موثر بر انتخاب مجدد او بر کرسی نخست وزیری باشد.
اما آنچه از نظر العبادی مغفول مانده است این است که محبوبیت و ریاست الحشدالشعبی در واقع زائیده مجاهدت در میدان رزم است و نه رقابت ها، حسادت ها و دوئل های سیاسی در بزم های سیاسی.
العبادی باید بداند راه رسیدن به ریاست الحشد از گذرگاه مقاومت و سلحشوری در مقابل داعش در موصل و کرکوک می گذرد نه با حکم خود خواندگی در گعده های سیاسی!!
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
#خواندنی #روز_مبارزه_با_استعمار
🔴 از رئیسعلی دلواری و قیام تنگستان بیشتر بدانیم..
🔻"رئیسعلی دلواری" در سال ۱۲۶۱ شمسی در روستای دلوار از توابع #تنگستان متولد شد؛ مادر رئیسعلی بنام شهین اهل تنگستان و پدرش زائر محمد از کدخدایان اهل دلوار بود که بعدها به "معین الاسلام" ملقب شد...
وی تا قبل از #استبداد_صغیر و ورود انگلیسیها به #بوشهر در کنار پدرش کدخدایی میکرد، زراعت داشت و به شیخ نشینهای اطراف سفر میکرد؛ نقل است رئیسعلی وقتی ظلم انگلیسیها به مردم بحرین را میدید، میگفت اگر صد تفنگچی داشتم، بحرین را آزاد میکردم...
با شروع نهضت #مشروطیت، رئیسعلی که ۲۴ سال بیشتر نداشت از جمله پیشگامان مشروطه خواه در جنوب ایران شد.
رئیسعلی در دوران دیکتاتوری محمدعلی شاه قاجار علیه حکومت وی در جنوب دست به اسلحه برد و در سال ۱۲۸۷ هجری شمسی به درخواست ملاعلی تنگستانی و سید مرتضی مجتهد اهرمی که مخالف استبداد محمدعلی شاه قاجار بودند، بوشهر را از سلطه عمال شاه قاجار آزاد کرد و حدود ۹ ماه شهر را در کنترل داشت...
در آغاز جنگ جهانی اول در سال ۱۹۱۴ قوای روس از شمال و نیروی انگلستان از جنوب، ایران را در معرض هجوم قرار دادند و کشتی های جنگی انگلستان در مقابل بوشهر لنگر انداختند و نیروهای اشغالگر بصورت تدریجی قصد اشغال بوشهر و نواحی ساحلی اطراف را داشتند؛ آنها تلاش زیادی کردند تا رئیسعلی را با پول بخرند اما در این مسیر موفق نشدند...
رئیسعلی همراه دوستش #خالو_حسین_دشتی در یورشهای شبانه ضربات و تلفات موثری بر انگلیسیها وارد آوردند؛ در یکی از این شبیخون ها او، دو تن از افسران بلندپایه انگلیسی به همراه یازده نفر سرباز هندی را از پای درآورد...
جنگ میان #دلیران_تنگستان و نیروهای بریتانیا به طور پیاپی و پراکنده تا شهریور ۱۲۹۴ ادامه یافت و آنها نتوانستند بر رئیسعلی و یارانش برتری یابند؛ نهایتاً رئیسعلی در محلی بنام #تنگک_صفر، هنگام شبیخون به قوای بریتانیا توسط فردی #نفوذی و اجیر شده بنام "غلامحسین تنگکی"، از پشت سر هدف گلوله قرار گرفت و در ۳۳ سالگی به شهادت رسید...
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یک_سخن ؛ #یک_تحلیل
🎥 شهید رئیسعلی دلواری: ما نمی جنگیم که چیزی بدست بیاریم، می جنگیم که چیزی از دست ندیم‼️
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir