💢 امام خمینی:
قیام کردن بر خلاف حکومت اسلامی جزایش جزای بزرگی است. قیام بر ضد حکومت اسلامی در حکم کفر است. بالاتر از همه معاصی است. ( ۱۸ آذر ۵۸ )
#فتنه #۹دی
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🌐 ملت را نمیشناسند
✅ رهبر معظم انقلاب:
این را قاطعاً عرض میکنم که دشمن با همهی برنامهریزیهایش، مردم ما را نشناخته، ملّت ایران را نشناخته؛ اشتباه میکنند.
❌ دیدید در سال ۸۸ خطا کردند و آن فتنه را راه انداختند و کار را به جاهایی رساندند که به خیال خودشان جاهای بسیار باریک و حسّاس و دقیقی بود،
✊️ اما ناگهان حرکت عمومی نهم دی همه را مبهوت کرد.
🌸 این حرکت نهم دیِ سال ۸۸ از جنس همان حرکت نوزدهم دی شماها در سال ۵۶ است. ۱۳۹۵/۱۰/۱۹
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
✅ نهم دی ماه، یوم الله
🔸حماسه نهم دی خط بطلانی شد بر پندارهای غلط و خیال های باطل کسانی که تصور می کردند که رهبری از پشتوانه مردمی برخوردار نیست و با همین توهم تمام توان خود را در شکستن خیمه انقلاب بکار بردند. اما زهی خیال باطل، امت حزب الله یک بار دیگر اعلام کرد که همچنان سرباز ولایت بوده و در این راه کوچک ترین تردیدی به خود راه نخواهد داد. حماسه 9 دی حرکت عظیم ملت، تجلی دست قدرت خدا، اتمام حجتی برای همه و و حرکتی ماندگار در انقلاب است و نظام اسلامی را بیمه کرد.
💠حماسه 9 دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت گرامی باد💠
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🌺 درس ها و عبرت های نهم دی ماه
از حماسه نهم دی می توان درسها و عبرت های ذیل را دریافت نمود :
1- توان بسیج گری اجتماعی جریان برانداز نظام جمهوری اسلامی و برخورداری آنها از برنامه ها سناریوهای دقیق برای شرایط بحران را نباید کوچک و ضعیف تلقی کرد.
2- متزلزل بودن خواص و نخبگان و بخش هایی از جامعه در شرایط بحران و امکان مدیریت آنها از سوی جبهه ضدانقلاب،
3- عاشورا همچنان برترین قدرت بسیج گری و قیام ۹ دی به صورت مستقیم از گستاخی دشمن در عاشورا (۶ دی) نشأت می گرفت و معجزه ۹ دی در پرتو عاشورا رقم خورد.
4- نقش بی بدیل رهبری دینی در جامعه اسلامی، اصلی جوهری و اساسی است که موجب عبور نظام از گردنه های سخت و صعب العبور شد.
5- بصیرت اولویت اول جامعه اسلامی است و پیچیدگی حوادث فتنه گون سال ۸۸ نشان داد که رمز عبور از حوادث سهمگین فقط بصیرت است.
6- ضعف مفرط جبهه انقلاب در زمینه شبکه های اجتماعی و رسانه ای و غافلگیر شدن جبهه رسانه ای در شرایط بحران از این ناحیه،
7- وجود جریان و چهره های سیاسی استحاله شده در درون نظام و غفلت نظام از این روند فرسایشی،
8- ضروت تدابیر روش ها و شیوه های نرم برای مدیریت وضعیت در شرایط بحران، چرا که توسل به راهکارهای سخت باعث مخدوش شدن وجاهت نظام خواهد شد و این که امکان مخدوش شدن وجاهت مردمسالارانه ی نظام جمهوری اسلامی در شرایط حساس بسیار بالاست."
9- عیان شدن زمینه ها و ظرفیت های سیاسی - اجتماعی در درون کشور برای تولید شورش و فتنه.
10- حوادث سال ۸۸ نشان داد که دشمن به صورت مستمر در حال برنامه ریزی و آزمون و خطاست. به صورت مرتب نقاط قوت و ضعف نظام جمهوری اسلامی را مطالعه می کند و بر روی نقاط آسیب پذیر برنامه ریزی می کند. دشمن آمادگی لازم برای بی ثبات سازی کشور را دارد.
11- فتنه 88 بیانگر این نکته است که دشمن راهبرد خود را بر فروپاشی از درون متمرکز کرده است. امید به فروپاشی از درون دارد و در بین گزینه هایی که جهت تقابل با انقلاب اسلامی مدنظر دارد، فروپاشی درونی اولویت اول است.
12- لحظه شناسی: لحظه را باید شناخت، لذا در فتنه ها باید به موقع تشخیص داد و به موقع تصميم گرفت و به موقع اقدام کرد.
13- حفظ و تدارک تمهیدات برای آینده و امکان تکرار سناریو مشابه در آینده بسیار بالاست. به تعبیر مقام معظم رهبری "فتنه گر و دشمن همیشه هست، امروز یک دشمن است، فردا یک دشمن دیگر است، پس فردا یک کس دیگر است، یک جور دیگر است. یک ملت وقتی بیدار بود، آگاه بود، عازم بود، ایمان خودش را حفظ کرد، زنده بود، رویش داشت، با همه ی این معارضه ها با آسانی - که روز به روز آسانتر هم خواهد شد - ایستادگی می کند، دست و پنجه نرم می کند و بر همه ی این معارضه ها فائق می آید."
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
✴️ محاکمه محصورین از خواستگاه تا مظلومیت نظام
🔰بخش پایانی) علت عدم محاکمه...
🔰در بخش اول و دوم نوشتیم که افرادی که بر طبل محاکمه محصورین می کوبند، ریاکارانی هستند که به حکم قانون تمکین نمی کنند و به دنبال مطامع سیاسی دیگری هستند. اما این دلیل عدم برپایی دادگاه نیست.چه اینکه محاکمه حق شخصی آنان است. پس چرا نظام دادگاهی برای آنان برگزار نمی کند؟
1⃣ می دانیم که حصر در مقابل ادعای تقلب نبود، چه اینکه حصر یک سال و چند ماه بعد از انتخابات انجام گرفت. زمانی که امنیت کشور و ملت به خطر افتاد. بنابر این حصر به جرم "اقدام علیه امنیت ملی"کشور است.
درخواست محاکمه نیز پوششی است برای تکرار دوباره همان جرمی که در سال۸۸ مرتکب شدند. یعنی آوردن مردم به خیابان ها و برهم زدن امنیت ملت برای فشار بر نظام . البته اینبار برای تبرئه خودشان. اگر قرار باشد دادگاهی باعث چنین آشوبی شود، آیا بهتر نیست که تا مهیا شدن زمینه اش، برگزار نشود؟ حتی اگر حق فردی_محاکمه_ باشد باید قبول کرد که حق جمع_امنیت_بر حق فرد اولویت دارد.
2⃣اما چه زمینه ای باید فراهم شود. با یک مثال توضیح می دهم. رهبری با آنکه نسبت به مذاکرات هسته ای خوشبین نبودند ولی اجازه مذاکره دادند. چون در آن زمان بخشی زیادی از ملت و خواص و مسئولین به غیر قابل اعتماد بودن آمریکا باور نداشتند. در نهایت برجام با همه خسارتهایش یک دستاورد معنوی داشت؛ رشد فهم ملت از ماهیت استکبار. الان که ملت به این فهم رسیدند؛ رهبری اجازه هیچ گونه مذاکره با امریکا را نمی دهند.
در خصوص محاکمه محصورین نیز همین است. غباری که در فتنه بلند شد، هنوز به صورت کامل ننشَسته است. وقتی فهم مردم نسبت به فتنه بیشتر شد ، نه دی بوجود آمد و سپس حصر اتفاق افتاد، اگر این فهم کامل شود دادگاه نیز برگزار می شود. زمینه برگزاری دادگاه رشد فهم عمومی است نسبت به آنچه در سال ۸۸ رخ داد. از این منظر است که رهبری از همان ابتدای فتنه مثال عمار را زدند. به این معنی که باید روشنگری شود. اشتباه برداشت نشود، حصر به دستور رهبری نبود بلکه به حکم شورای امنیت ملی بود. اما مدل مدیریت رهبری می تواند به اینجا تعمیم داده شود.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔶مسئله خطرناک!
روزنامه «آفتاب یزد» در مطلبی نوشت: «این تندروها بودند که آرامش را از دولت روحانی سلب و بعد از تصویب برجام در مجلس نهم، ساز مخالفت و بداخلاقیهای سیاسیشان را علیه روحانی و ظریف کوکتر از قبل کردند تا بتوانند با سیاست تضعیف و سرکوب، رئیس دیپلماسی کشورمان را به عقبنشینی در برجام وادار ساخته و در نهایت پرونده برنامه جامع اقدام مشترک را ناتمام ببندند. این تندروها بودند که با منافع مخالفان در آمریکا همراستا شده و مواضع رئیسجمهور تندرو ایالات متحده را برای خروج از برجام تقویت کردند.» درباره اینکه جریان اصلاحات متأسفانه با وجود همه عهدشکنیها و خلف وعدههای آمریکا همچنان ترجیح میدهند از خروج غیر قانونی آمریکا از برجام و تعلل اروپا در تأمین خواستههای ایران و وظایفش در توافق جامع هستهای سخنی به میان نیاورند، سخن بسیار رفته است؛ اما آنچه اینجا مورد سؤال و نگرانی است، اصرار جریان اصلاحطلب برای وصل کردن همه مشکلات به رقیب سیاسی و غافل شدن از دشمن خارجی است، رویهای که به برجام منحصر نیست و در فتنه 88 نیز به جای آنکه نقش دولتهای خارجی و قرار گرفتنشان در جورچین دشمن را ببینند، سعی میکنند ماجرا را به مناظرات انتخاباتی تقلیل دهند، حتی در کمال حیرت تحلیلگرانی نزدیک به این طیف هستند که تحمیل جنگ هشت ساله از سوی دیکتاتور همسایه را نیز به اقداماتی از سوی ایران نسبت میدهند! فراتر از برجام و فتنه 88، مسئله خطرناک دقیقاً همین گرفتن نوک اتهام به سوی نیروهای کشور و غافل شدن از دشمن خارجی است که همه تلاش خود را برای دشمنی با نظام اسلامی به کار گرفته است؛ نگاهی که هم میتواند خطای محاسباتی ایجاد کند و هم توان تصمیمگیری اجتماعی را برای مقابله با توطئههای خارجی تضعیف کند.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir