🔴 نظر امام خمینی درباره علت #فتنه انگیزی برخی افراد
امام خمینی(ره):
💢 آنهایی که از اول انقلاب میخواستند که یک مسائلی برای خودشان باشد، در انقلاب کاری نکرده بودند، لکن میخواستند بهرهبرداری کنند، و حتی مثلا رئیس جمهور بشوند، خب نشدند، بعدش شروع کردند به کارهایی که همه میدانید.
📅۱۹ فروردین ۱۳۶۰
#۹دی
#فتنه۸۸
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
💠 امام خامنه ای :
#بصیرت یعنی شناخت زمان، شناخت نیاز، شناخت اولویت، شناخت دشمن، شناخت دوست و شناخت هر وسیله ای که در مقابل دشمن باید به کار برد.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 چرا #نه_دی یک روز ملی است و چرا بزرگداشت آن لازم است؟‼️
1⃣ ۹ دی یک مناسبت حزبی نیست بلکه حقیقتا یک یوم الله ملی است. در روز ۹ دی، حامیان یک نامزد به خیابان نیامدند، بلکه مردم با ذائقههای متفاوت فکری و #سیاسی به خیابان آمدند و پاییندی همگان به قانون را مطالبه کردند.
2⃣ در ۹ دی مردم دیدند که #فتنه_گران پای خود را از حریم یک نامزد انتخاباتی فراتر گذاشتهاند و گام در مرحله براندازی و عقدهگشایی در برابر جمهوری اسلامی برداشتهاند و در این مسیر از هتک حرمت به قانون اساسی، جایگاه ولی فقیه، عاشورای حسینی و خدشه به منافع ملی، امنیت ملی و وحدت ملی ابا ندارند.
3⃣ در ۹ دی مردم هم چنگ و دندان و نیشخند دشمنان ایران اسلامی را از #فتنه_۸۸ میدیدند، هم تلاششان برای حمایت از فتنهگران با تحمیل تحریمها و فشارهای بیسابقه را و هم بیتفاوتی و بیخیالی فتنهگران و اصرارشان به طی مسیر خائنانه فتنه و دیگر نمیتوانستند بپذیرند این اقدام در جهت احقاق حق یا خدمت به مردم یا حتی خدمت به کسانی باشد که به ایشان رأی دادهاند.
4⃣ در #۹_دی مردم از ذائقههای سیاسی خود گذشتند و حول محور منافع ملی و قانون اساسی و بیرق امام حسین(ع) جمع شدند و این خروش پر شور باعث شد تا فتنهگران متوجه شوند که حنایشان دیگر حتی نزد حامیانشان رنگی ندارد و ساکتان #فتنه نیز بفهمند که دیگر مهی برای پرسه در آن وجود ندارد.
5⃣ آری! #حماسه_۹_دی نه تنها برای فتنهگرانی که با بیظرفیتی در برابر رأی مردم شورش کردند، پیامی قاطع داشت بلکه هشداری هم بود برای همه کسانی که در آینده بخواهند در برابر رأی مردم بایستند و از بدعت خطرناک #سران_فتنه تبعیت کنند.
6⃣ البته در کشور جریانات بیظرفیتی داریم که همواره به غیر از راه قانونی و صحیح، دوست دارند از گزینههای غیرقانونی و فتنهگرانه علیه حاکمیت و آرای مردم، در آنجا که به نفعشان نباشد، استفاده کنند و بدیهی است این جریانات میکوشند قباحت فتنه را بپوشانند و خیانت فتنهگران را یا در حد همان رقابت قبل از #انتخابات توجیه کنند!
7⃣ آری! امروز اگر چه ١٠ سال از فتنه ۸۸ گذشته است اما "٩ دی" به عنوان نماد روزی که همه مردم در حمایت از قانون اساسی، مقدسات، منافع ملی و امنیت ملی و وحدت ملی ایستادند، در تاریخ ماندگار شد، و بزرگداشت این یوم الله باعث میشود تا هیچ شخص و جریانی، دیگر به فکر شورش در برابر آرای مردم و قانون اساسی نباشد.
8⃣ ۹ دی روزی است که شورش عظیم فتنه گران علیه جمهوریت و اسلامیت نظام شکست خورد و شکست فتنه ۸۸ همانند تشکیل #جمهوری_اسلامی و در همان راستا امری فرخنده و مبارک است که اگر بزرگ داشته نشود چه بسا زحماتی که برای #انقلاب کشیده شده است و آثار و برکات آن را به راحتی فراموش کنیم و به حفظ آن اهتمام لازم را نداشته باشیم.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 صدای چکمههای دشمن!
حمله آمریکا به نیروهای حشدالشعبی، رخدادی نیست که در یک شب گذشته رخ داده باشد؛ بلکه این جنایت نتیجه اقدامات اجتماعی و سیاسی است که در طول سه ماه گذشته در عراق و شهرهای مذهبی و شیعهنشین و همچنین در سطح سیاسی شروع کرده است. آمریکا با راهبردهایی بسیار ساده و نه چندان پیچیده، ابتدا شیعیان عراق را علیه نخستوزیر و دولت بسیج کرد، شهرها را به ناامنی کشاند، نیروهای نظامی و حشدالشعبی را با جنگ روانی و شناختی مورد تهاجم قرار داد و در مرحله دوم دولت را به استعفا کشاند و با سواری گرفتن از برخی احزاب اجازه معرفی نخستوزیر جدید را نداد. در همین حال، با تحت فشار قرار گرفتن رئیسجمهور او را نیز به استعفا مجبور کرد واکنون مرحله سوم را در عراق شروع کرده که شامل حمله به زیرساختها، فعال شدن داعش و ایجاد ناامنی، هرج و مرج، کشتار، غارت و حمله سازمانیافته دولت آمریکا به حشدالشعبی است.
اقدامات آمریکا که بر پایههای جهل و بیبصیرتی عدهای از شیعیان عراق، گروههای سیاسی و سوءاستفاده جریان داعشِ شیعی حامی آمریکا مانند یمانیها، صرخیها و شیرازیها سوار شده است هنوز هم برای عراق برنامه دارد. داعش شکست خورده، بعثیون منفور و آمریکای رانده شده از عراق در دروازههای عراقی منتظر جان دادن آخرین نشانههای حکومت و ساختارهای رسمی کشور عراق هستند تا با ضربههای پیاپی وضعیتی بدتر از سوریه را برای آن ایجاد کنند.
امروز در ایران یومالله 9 دی و آغاز دهه بصیرت است، اهمیت گرامیداشت این روز برای آن است که در شرایط خطیر 10 سال ایران، جریانهای سیاسی وابسته به آمریکا خواهان ابطال انتخابات بودند. موج اول اعتراضات سیاسی و حمایت کودتاگران شروع شده بود، موج دوم ناامنی در برخی از شهرها هم در حال پا گذاشتن به فاز سوم بود که بصیرت انقلابی مردم سبب شد آمریکا و فرصتطلبان اجازه پیدا نکنند ساختارهای رسمی و انقلابی مورد هجمههای منافقین و داعشیهای وطنی قرار بگیرد و به شرایط امروز عراق دچار شود.
باید چنین روزی را گرامی داشت؛ چرا که سبب شد انقلاب اسلامی در منطقه و جهان به چنان قدرتی برسد که در آغاز گام دوم انقلاب قدرتهای برتر دنیا خواهان ائتلاف با آن باشند و این دستاورد کمی نیست که بصیرت برای ما به ارمغان آورده است؛ ملت ایران به هنگام یاری ولی خود در خواب نبود و چکمههای دشمن به رختخوابهایش باز نشد!
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 به موسوی گفتم اپوزیسیون دولت و مجلس باشید!
«محمدرضا باهنر» با اشاره به دیدار خود با «میرحسینموسوی» پس از انتخابات ریاستجمهوری سال ۸۸ گفت: موسوی گلایه میکرد که رئیس و اعضای ستاد را گرفتهاند! با توجه به سابقهای که از مهندس موسوی و خدمات خوبشان در دوران دفاع مقدس میشناختم، به ایشان گفتم شما از سال ۶۷ به بعد به مدت ۲۰ سال از عالم سیاست دور بودهاید و اکنون ۱۳ میلیون رأی آوردهاید و اگر مدبرانه کار کنید میتوانید دور بعد رئیسجمهور شده و حتی اپوزیسیون دولت و مجلس بشوید. من هم کمک میکنم که صداوسیما کرسی برای شما در نظر بگیرد و حرفتان را بزنید. به او گفتم همه اینها به شرطی است که اپوزیسیون دولت و مجلس باشید اگر اپوزسیون نظام بشوید و اسلامیت و جمهوریت نظام را زیر سؤال ببرید، ممکن نیست؛ اگر اپوزسیون نظام بشوید نظام کوتاه نمیآید و در بهترین حالت به سرنوشت نهضت آزادی دچار میشوید. وی با بیان اینکه به موسوی گفتیم اگر انتخابات دوباره برگزار شود و شما رأی نیاوردید چه؟ گفت: دوباره باید برگزار شود، اظهار داشت: هرچه راه پیش پای موسوی گذاشتیم قبول نکرد و حتی پیشنهاد دادیم ۱۰ درصد آرا را بررسی کنیم، اما او گفت: باید انتخابات دوباره برگزار شود و من هم برنده آن باشم؛ او گفت که من شورای نگهبان و داوری انتخابات را قبول ندارم که به او گفتم این موضوع را باید پیش از انتخابات اعلام میکردید.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
💎تبعات فتنه 88 به لحاظ اقتصادی چه بود؟
🔰 فتنه 88 باعث ضربه های اقتصادی متعددی به ملت ایران شد که برخی از آنها عبارتند از:
1️⃣.اعمال تحریم ها علیه اقتصاد ایران منجر به افزایش بیست درصد هزینه های مبادلاتی ما شد
2️⃣.فتنه 88 زمینه و بستر ساز تداوم تحریمهای بعدی علیه اقتصاد ایران گردید
3️⃣. فتنه 88 امنیت اقتصادی ایران را خدشه دار کرد
4️⃣.حجم سرمایه گذاری در ابعاد داخلی و خارجی به شدت کاهش یافت
5️⃣.فتنه 88 منجر به توقف رونق شد و سپس سیر نزولی به خود گرفت چه بسا این رونق در کوتاه مدت به صفر رسید
6️⃣.متاسفانه سیاستهای بی تدبیرانه دولت تدبیر وامید نتوانست موجب امنیت سرمایه گذاری در کشور شد؛ کما اینکه در لایحه بودجه 99 نیز شاهد هستیم سیاست گذاریها همچنان براساس همان تصورات متوهمانه است و دولت هیچ حرکت انقلابی در ساختار هزینه ها و درآمدها صورت نداده است.
7️⃣.فتنه88 عملا اقتصاد کشور و سفره و معیشت و قدرت خرید مردم را نشانه گرفت و دست آمریکا را برای توجیه تحریم های شدید اقتصادی ایران باز گذاشت.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
یک خاطره واقعی و انکار نشدنی از فتنه88
🔵 دو سه روز پس از برگزاری انتخابات، آقای علی عبدالعلیزاده که یکی از افراد شناختهشدهی حامی آقای موسوی بود، به دیدار یکی از مسئولین دفتر رهبر انقلاب میرود. وقتی از مسائل پیشآمده خیلی اظهار نگرانی و ناراحتی میکند و خواستار تلاش برای حلّوفصل مسائل میشود.
🔴 آن عضو دفتر آقا از او میپرسد شما بهعنوان کسی که استاندار و وزیر بودهاید، احتمال میدهید تقلّب شده باشد؟ او کمی درنگ میکند و پاسخ میدهد: نه. میپرسد: پس حرف حسابتان چیست؟
🔵 او میگوید من همهی این حرفها را قبول دارم ولی برایم این مسئله قابل حل نیست که در شبستر، رأی آقای موسوی شده دو هزار تا، رأی آقای احمدینژاد شده سه هزار تا؛ اصلاً باورکردنی است؟ او همچنین میگوید برخلاف دورههای قبل، آراء در حوزههای انتخابیّه شمرده نشده و نیز فرمهای شماره چند و چند تکمیل نشده است.
🔴 عضو دفتر رهبر انقلاب به او میگوید: اگر شما درمورد درستی نتایج اعلامشدهی انتخابات برای شبستر تردید دارید، حاضریم پس از کسب موافقت رهبر انقلاب و هماهنگی با نهادهای مسئول بهاتّفاق هم برویم همین شبستری که شما میگویید، شروع کنیم بازشماری، هر صندوقی که شما گفتید. اگر دیدیم آراء مخدوش بود، میرویم سراغ همهی صندوقهای شبستر؛ بعد میرویم سراغ صندوقهای استان آذربایجان شرقی، اگر دیدیم اشکال دارد، میرویم سراغ همهی صندوقها در سراسر کشور. امّا آیا قول میدهید پای نتیجهی این بررسی بایستید؟
🔵 بههرحال آراء شبستر از ستاد انتخابات کشور دریافت میشود. آقای موسوی در شبستر، سیونه هزار و خردهای رأی آورده بود و آقای احمدینژاد، سیوهفت هزار و خردهای. اصلاً دو هزار و سه هزار تا نبود؛ اضافه بر آنکه، رأی آقای موسوی هم بیشتر بود.
🔴 پس از بررسی مشخّص شد که اشکال دوّم و سوّم او نیز خلاف و نادرست بوده است. وقتی رهبر انقلاب از ادّعای طرحشده دربارهی شمارش آراء شبستر مطّلع میشوند اظهار میدارند: اِ! عجب! آقای موسوی هم در ملاقاتش با من همین حرف را زد؛ همین دو سه هزار را گفت.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 تحلیل انتخابات همسایه
سه مهرماه در افغانستان انتخابات ریاست جمهوری زیر سایه تهدیدات طالبان و تحریم انتخابات توسط این گروه برگزار گردید و پس از وقفه ای طولانی (قریب به۳ماه) نتایج آن توسط کمیسیون انتخابات اعلام شد.
🔹 میزان مشارکت در این انتخابات نیز حدود ۲۰ درصد بود و بر اساس نتایج اولیه اشرف غنی با ۹۲۳ هزار رای بیشترین آراء و پس از او عبدالله عبدالله با ۷۲۰ هزار رای قراردارد. با اعلام نتایج انتخابات عبدالله عبدالله نتایج انتخابات را ناشی از تقلب و تبانی کمیسیون انتخابات با اطرافیان اشرف غنی مردود دانست و اشرف غنی در این خصوص بیان داشت : «ما به قوانین پایبندیم و تا اعلام نتیجه انتخابات از سوی کمیسیون انتخابات صبر میکنیم.»
🔻 نتیجه نهایی انتخابات در افغانستان پس از بررسی شکایات معترضین حدود یک ماه دیگر اعلام خواهد شد. در خصوص این انتخابات چند نکته حائز اهمیت است.
1⃣ مشارکت پایین (۲۰ درصد) حکایت از نابسامانی سیاسی و مشکلات فراوان جامعه در حرکت به سمت مردمسالاری دارد که عمدتا ناشی از بی اعتمادی مردم به دولت و همچنین ساختار چند هویتی جامعه این کشور است؛
2⃣ عملکرد طالبان و کارشکنیهای این گروه در کنار منازعات حاکمان و جریان های سیاسی موجود در این کشور سد در راه تحقق دموکراسی در این کشور شده است.
3⃣ وجود دولت مقتدر و غیروابسته در تعارض با منافع آمریکاست. مداخلات خارجی به ویژه از سوی آمریکا موجب شده تا کنون حکومتی واقعی، قدرتمند و غیروابسته در این کشور تشکیل نشود.
4⃣ رفتار سیاسی و اجتماعی در افغانستان کماکان بر رویکردهای فروملی مانند عشیره ای و قبیلهای تکیه دارد تا عناصر ملی و وحدت آفرین، موضوعی که سبب شده است نه تنها مردم تمایل چندانی برای شرکت در انتخابات نداشته باشند، بلکه جریانهای سیاسی را نیز به سمت رفتارهایی در سطح فروملی ترغیب کرده است که زمینه مشکلات فراوان سیاسی برای این کشور شده است.
5⃣ با شکلگیری هر حکومتی در افغانستان سه چالش اساسی در سر راه آن وجود خواهد داشت:
🔹 تلاش برای برپایی حکومتی فراگیر
🔹 کاستن از دخالت کشورهای خارجی
🔹 پیشبرد فرآیند صلح
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔺چرا حشد شعبی مشخصا در منطقه قائم هدف حمله قرارگرفت؟
پس از بمباران پایگاه امریکایی «کی 1» در غرب کرکوک قابل پیش بینی بود که امریکا در مقام پاسخ برآید و گروه های نزدیک به کرکوک و دشت نینوا را هدف قرار دهد؛ نه اینکه در منطقه مرزی بین سوریه و عراق حمله ای انجام دهد. می توان تاکید کرد که حمله به تیپ 45 حشد شعبی در واکنش به بمباران پایگاه امریکایی «کی 1» نبوده بلکه اهداف دیگری را پس پرده اقدام اخیر امریکا وجود دارد:
🔺اول: امریکا از ابتدا مخالف حضور نیروهای حشد شعبی در قائم بود و این برای سومین بار است که مواضع آنها را هدف حمله خود قرار می دهد. قائم در بخش محاسبات راهبردی رژیم صهیونیستی اهمیت زیادی دارد و واشنگتن بر این باور است که این منطقه می تواند به حلقه رابط ایران و سوریه تبدیل شود و در عین حال پلی به سمت لبنان باشد. از همين روست که تلاش می کند تا مانع از هرگونه حضور نیروهای مسلح شیعه در این منطقه شود.
🔺دوم: قائم از لحاظ جغرافیایی نزدیک به پایگاه امریکایی عین الاسد قرار دارد و مشرف به مسیرهای حرکتی نیروهای امریکایی بین عراق و سوریه است. در نتیجه حضور حشد شعبی در این منطقه آزادی عمل و حرکت نیروهای امریکایی را محدود می کند و آنها در تیررس حشد شعبی قرار می دهد.
🔺سوم: قائم مجرای تنفسی گروه تروریستی داعش نیز به حساب می آید و از طریق قائم است که صدها نفر از عناصر این گروه به مناطقی در الانبار می روند؛ منطقه ای که حتی هواپیماهای عراقی هم اجازه پرواز بر فراز آن را ندارند. واشنگتن معمولان از این گروه ها به عنوان یک اهرم و کارت امنیتی به منظور باج خواهی از عراق استفاده می کند.
🔺چهارم: هدف قرارگرفتن تیپ 45 از این حیث اهمیت دارد که متعلق به گردان های حزب الله است؛ گروهی که از لحاظ تاکتیکی، تسلیحاتی و قدرت مانور، قوی ترین نیروی جنگی به حساب آید. قبل از این حمله حملات تحریک آمیز گسترده ای توسط ارتش الکترونیک سفارت امریکا علیه این گروه صورت گرفته بود و چند ساعت قبل از حمله نشت اطلاعات امنیتی امریکایی ها از طریق مزدوران عراقی آنها حاکی از وقوع این حمله بود.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🤝 با #مردم بمانید
💢امام خمینی(ره):
این استحکام دولت-ملت را هر کدام شما در محلتان عهدهدارش هستید، یعنی یک تکلیف شرعی-وجدانی است که شما نگذارید در هر جایی که هستید آن کسانی که در زیر نظر شما هست به مردم بدسلوکی کنند، بروید تو مردم، جدا نشوید از مردم.
📅 ۱۵ آذر ۱۳۵۹
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🏔 قلهها را فتح خواهید کرد
🔸 امام خامنهای:
در میدان سیاسی، فتنهی سال ۸۸ را جوانهای ما خواباندند...
توی صحنه بمانید عزیزان من! کشور مال شماست... در دورانی که شما به کمال سنی رسیدید، انشاءالله این قلهها را خواهید دید و برای ملت خودتان افتخار خواهید آفرید... ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 هرگاه سخن از #جنگ باشد؛ نام نحس آمریکا میدرخشد‼️
🔻نشریه نشنال اینترست در تحلیلی احتمال درگیری و جنگ را در سال ۲۰۲۰ در نقاط زیر بیش از سایر نقاط دانست.
1⃣ درگیری ایران با رژیم صهیونیستی: اختلاف عمیق ایران با رژیم صهیونیستی در حال حاضر این دو کشور را به جنگ های نیابتی و زد و خوردهای محدود کشانده است. احتمال درگیری مستقیم در آینده دور از انتظار نیست هرچند رژیم صهیونیستی دوست دارد کشور دیگری مانند عربستان وارد درگیری با ایران شود.
2⃣ ترکیه و آمریکا: اختلافات آمریکا و ترکیه در سوریه، حمایت #آمریکا از کردها و مخالفت ترکیه با آن، نا همسویی ترکیه با آمریکا در پیمان ناتو، به گروگان گرفته شدن پایگاه های نظامی آمریکایی در ترکیه با وجود داشتن بمب های اتم، حمایت آمریکا از کودتای ترکیه اختلافات بین آمریکا و ترکیه را عمیق کرده است.
3⃣ منطقه کشمیر : اختلافات سرزمینی و مذهبی پاکستان و هندوستان در کشمیر، قوانین تسویه نژادی نخست وزیر هندوستان این دو کشور را به درگیری رو در رو نزدیک کرده است. حمایت #آمریکا از هندوستان و چین از پاکستان اختلاف منطقه ای را به جهانی تبدیل خواهد کرد.
4⃣ کره شمالی: شروع مذاکرات آمریکا و کره شمالی امید آرامش را به این نقطه تزریق کرده بود. با خلف وعده #آمریکا شعله اختلافات بین این دو کشور برافروخته تر از گذشته شده است. ترامپ در آستانه انتخابات بین دو گزینه کوتاه آمدن در مقابل کره شمالی یا برخورد محدود و مستقیم مردد است.
5⃣ دریای چین جنوبی: اختلافات آمریکا با چین در ابعاد سیاسی و اقتصادی، حمایت #آمریکا از معترضان هنگ کنگی شکاف بین آمریکا و چین را روز به روز گسترده تر کرده است. این اختلافات احتمال جنگ را بین چین و آمریکا افزایش می دهد.
✅ جدا از میزان تحقق یا عدم وقوع احتمالات فوق ؛ نکته مهم تحلیلی در یادداشت فوق، حضور مستقیم یا غیر مستقیم آمریکا در همه این درگیری ها است.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 الآن دیگه وقت مذاکره است!
«علی بیگدلی» فعال سیاسی اصلاحطلب در مصاحبه با روزنامه «آرمان» با تأکید بر ضرورت مذاکره با آمریکا در پاسخ به این پرسش که «چه عواملی میتوانند سببساز موفقیت در حوزه سیاست خارجی شوند؟» گفته است: «آمریکا پیشتر خواستههای بیمنطق خود را مطرح کرده و گفته که از ایران چه میخواهد. به نظر من این روزها که اوضاع در سوریه، عراق، لبنان و یمن چندان خوب نیست، فرصت خوبی برای ما فراهم است که بتوانیم در برخی سیاستهای منطقهای تجدیدنظر کرده و شرایط را برای آغاز مسیر جدید و نتیجهمحور فراهم کنیم. وقتی در کانون نفوذ ما در منطقه مشکلات تا این اندازه جدی است و افکار عمومی آن کشورها ایران را به عنوان مقصر میشناسند، ما میتوانیم با به وجود آوردن تغییراتی در سیاستهایمان راه را باز کنیم.» جدای از این نکته که منطق این توصیه تا چه حد سست است، نکته جالب اینجاست که اگر رسانههای اصلاحطلب را در دوران ریاستجمهوری «دونالد ترامپ» در آمریکا مرور کنیم، با توصیهای جالب روبهرو خواهیم شد و آن، اینکه «الآن وقت مذاکره است»! این رسانهها در همان ماههای ابتدای حضور ترامپ و اظهارات ضد ایرانیاش اعلام کردند او فردی تاجرمسلک است و الآن وقت مذاکره با آمریکا و حل متناقضات برای همیشه است! چندی پس از خروج ترامپ از برجام و نمایش اختلاف اروپا و آمریکا باز این رسانهها اعلام کردند الآن وقت مذاکره است؛ چون آمریکا تنها مانده است. موضعگیریهایی که در مواقع متعدد دیگری نیز تکرار شد و این جریان به بهانههای گوناگون مذاکره را تجویز کرد! اما یکی از جالبترین این پیشنهادها پیوند زدن مذاکره به دو شرایط کاملاً متضاد در منطقه است. رسانههای اصلاحطلب پس از پیروزیهای گسترده محور مقاومت در منطقه نوشتند، حالا که دست برتر در منطقه را داریم وقت مذاکره با ترامپ است و در کمال تعجب حالا نیز که شرایط منطقه کمی تغییر کرده است و شاهد برخی ناآرامیها در منطقه هستیم، باز هم میگویند الآن وقت مذاکره است! موضوعی که نشان میدهد گویا مذاکره با آمریکا برای این جریان هدف است و اوضاع مختلف تنها وسیلهای برای توجیه تحقق آن!
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
#حدیث_روز
پیامبر خدا صلی الله علیه و آله
🔷هرگاه در حضور كسى از برادر مسلمانش غیبت شود و او بتواند ياريش دهد اما به يارى (دفاع از) او برنخيزد، خداوند در دنيا و آخرت تنهايش میگذارد.
من لا يحضره الفقيه،4/372
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔰اگر مسیح(ع) بود ما را نجات میداد
💢امام خمینی(ره):
من به شما آقای پاپ عرض میکنم که اگر عیسی مسیح امروز بود؛ کارتر را استیضاح میکرد. اگر عیسی #مسیح بود ما را از چنگال این دشمن خلق و دشمن بشر نجات میداد. و شما نماینده ایشان هستید، و شما باید همان کاری که مسیح میکند بکنید.
📅 ۱۹ آبان ۱۳۵۸
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🚩 وقتی الگو زینب است
❇️ امام خامنهای:
«اگر الگوی زن، زینب و فاطمهی زهرا سلامالله علیها باشند، کارش عبارت است از فهم درست، هوشیاری در درک موقعیتها و انتخاب بهترین کارها؛ ولو با فداکاری و ایستادن پای همه چیز.» ۷۰/۰۸/۲۲
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
#به_بهانه_میلاد
🔴 راز #زینب شدن ....
🔹ارزش و عظمت زینب کبری(س)، به خاطر موضع و حرکت عظیم انسانی و اسلامی او بر اساس تکلیف الهی است.
کار او، تصمیم او، نوع حرکت او، به او این طور عظمت بخشید. هر کس چنین کاری کند، ولو دختر امیرالمومنین(ع) هم نباشد، عظمت پیدا میکند.
🔹بخش عمده این عظمت از اینجاست که اولا موقعیت را شناخت، و ثانیا طبق هر موقعیت، یک انتخاب کرد. این انتخابها زینب را ساخت.
🔹قبل از حرکت به کربلا، بزرگانی مثل ابنعباس و ابنجعفر و چهرههای نامدار صدر اسلام، که ادعای فقاهت و شهامت و ریاست و آقازادگی و امثال اینها را داشتند، گیج شدند و نفهمیدند چکار باید بکنند. ولی زینب کبری گیج نشد و فهمید که باید این راه را برود و امام خود را تنها نگذارد، و رفت.
🔹در آن ساعتهای بحرانی که قویترین انسانها نمیتوانند بفهمند که چه باید بکنند، او فهمید و امام خود را پشتیبانی کرد.
🔹بعد از شهادت حسینبنعلی هم که دنیا ظلمانی شد و دلها و جانها و آفاق عالم تاریم گردید، این زنگ بزرگ یک نوری شد و درخشید... انسان احساس میکند زینب یک #حسین_دوم است در پوشش یک زن.
🔹زینب به جایی رسید که فقط بالاترین انسانهای تاریخ بشریت یعنی پیامبران می توانند به آنجا برسند.
📚 انسان ۲۵۰ ساله l مقام معظم رهبری
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
لایحه CFT چرا باید رد شود؟
🔹چرا مجمع تشخیص مصلحت نظام باید لایحه الحاق به CFT (کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم) را با قاطعیت رد کند؟
♦️استدلال در این باره متعدد است. اما یک پاسخ روشن وجود دارد: گردانندگان CFT اصلا اراده ای برای چنان مبارزه ای ندارند و برعکس رفتار می کنند.
🔹اگر چنین اراده ای بود، اکنون باید آمریکا، فرانسه، انگلیس، اسرائیل، عربستان و امارات، به عنوان بزرگ ترین حامیان و تامین کنندگان "سازمان منافقین، داعش، جبهه النصره، احرار الشام و بوکو حرام" مورد تحریم قرار می گرفتند، نه ایران که خط مقدم مبارزه با تروریسم و قاچاق مواد مخدر است.
♦️همین استدلال درباره خود FATF هم صادق است. دولت های آمریکا و کانادا و برخی کشورهای اروپایی که 76 درصد پولشویی های دنیا در قلمرو انجام می شود، معاف از تحریم هستند.
🔹آنها بر FATF حکومت می کنند و همان ها تشخیص می دهند که چه کسی در لیست سیاه یا سفید مبارزه با پولشویی، تامین مالی تروریسم و جرائم سازمان یافته باشد! دزدها برای راهزنی و شرارت و اخاذی بیشتر، اقدام با تاسیس پاتوقی با پوشش کلانتری کرده اند!
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
⚠️ اقتصاد ملی را به بازی نگیرید
⭕ وطن امروز: دولت آقای روحانی طی 6 سال گذشته، اقتصاد ملی را به معادلاتی خارج از مرزها و خارج از کنترل خود گره زده است؛ معادلاتی که حالا دولتیها هم به معکوس کار کردن آن معترفند. از این 6 سال، ما قریب 2 سال را فقط منتظر اروپاییها بودهایم تا ساز و کار مالی موسوم به اینستکس را راهاندازی کنند؛ کانالی که حالا رئیس بانک مرکزی میگوید فعلا فقط حرف است! اگر یادتان باشد، یک سال را هم در هول و ولای خروج یا ماندن ترامپ در برجام سر کردیم.
⭕ وقتی ولیالله سیف، رئیس سابق بانک مرکزی به تلویزیون بلومبرگ میگفت برجام تاکنون «تقریباً هیچ» دستاورد اقتصادی برای ایران نداشته، هنوز 9 ماه به روی کار آمدن ترامپ باقی مانده بود! محمدجواد ظریف اینگونه از بدعهدی دولتهای اوباما و ترامپ در کمیسیون مشترک برجام سخن گفت: ایالات متحده آنطور که در توافق هستهای مقرر شده، تحریمها را رفع نکرده و ما هنوز نمیتوانیم در انگلستان یک حساب بانکی باز کنیم!
⭕ گروگانگیری اقتصاد ایران توسط غرب میتواند توصیف بامسمایی برای 6 سال پیشین باشد. چندی پیش همین جا این وضعیت را به تلویزیونی تشبیه کردم که کنترل آن دست همسایه است و ما تنها مجبوریم کانالهای مورد علاقه او را تماشا کنیم! تمایل تمام نشدنی دولت برای ادامه این مسیر اشتباه، خواه ناخواه در 6 سال گذشته آن را در مقام تقابل با این گروگانگیری قرار نداده است. خبر ناگوارتر اما اینکه دولت ظاهرا همچنان از بن دندان معتقد به ادامه همین مسیر است، چنانکه سعی میکند تمام برنامههای خود را هم بر همین مبنا تدوین کند.
⭕ اعتراض گسترده اقتصاددانان موافق و منتقد دولت به لایحه بودجه 99 و بحثهای نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق طی روزهای گذشته، واقعیات تلخ دیگری در همین زمینه را برای افکار عمومی روشن کرد. ظاهرا دولت محترم بیش از آنکه ما تصور کردهایم به سفر ژاپن و آنچه آقای عراقچی «مذاکرات سنگین و فشرده با ژاپنیها» خوانده بود، دل بسته است.
⭕ حجتالاسلام «نصرالله پژمانفر» از اعضای کمیسیون تلفیق مجلس پیرامون سخنان «محمدباقر نوبخت» در جلسه بررسی بودجه در کمیسیون مذکور گفته است: «آقای نوبخت در این جلسه اعلام کرد ژاپنیها از ما دعوت کردهاند که شما پای میز مذاکره بیایید و حتی گفتهاند ما میتوانیم بالاتر از تحریمها را برای شما برداریم. آقای نوبخت میگفت حالا اگر 95 درصد این وعده دروغ باشد، احتمالا 5 درصد این تحریمها را میشود برداشت. 5 درصد هم نشد 2 درصد یا یک درصد احتمال دارد تحریم از بین برود!»
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🚨 رهبر انقلاب حمله آمریکا به حشدالشعبی عراق را بشدت محکوم کردند
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار پرستاران:
🔹 ملاحظه کنید [آمریکاییها] در عراق و سوریه چه میکنند. انتقام #داعش را از حشدالشعبی دارند میگیرند.
🔹 #حشدالشعبی چون داعش را –که اینها ساخته و پرداخته کرده بودند– زمینگیر و ازاله کرد، حالا دارند انتقام میگیرند.
👈 بنده و دولت و ملت ایران بشدت این جنایت آمریکا را محکوم میکنیم.
🏷 #دیدار_پرستاران
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🚨 پاسخ محکم رهبر انقلاب به تهمت و تهدید ترامپ در توئیتر
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار پرستاران:
🔹️ حالا نکتهی قابل توجه این است که وقتی از این حوادث برای آمریکاییها پیش میآید –ملاحظه میکنید در بغداد و سراسر عراق هیجان ضدآمریکایی چقدر است– باز آن جناب توییت کرده که ما این را از چشم ایران میبینیم و پاسخ ایران را خواهیم داد.
👈 اوّلاً غلط میکنید؛ ثانیاً منطقی باشید، که نیستید. مردم کشورهای این منطقه از آمریکا متنفرند. شما آمریکاییها در عراق و افغانستان جنایت کردید و آدم کشتید.
🔹️ مردم عراق و سوریه و افعانستان از آمریکاییها متنفرند و این تنفر یک جایی بیرون میزند.
🔹️ لازمهی حرکت سیاسی و امنیتی که آمریکا در منطقه میکند، همین نفرت است.
👈 جمهوری اسلامی اگر تصمیم بگیرد با کشوری معارضه و مبارزه کند، صریح این کار را میکند.
🔺️ ما به منافع و مصالح کشور و ملتمان پایبندیم؛ به عزت و پیشرفت و عظمت ملت ایران بشدت پایبندیم و هر کس اینها را تهدید کند، بدون هیچ ملاحظهای با او روبهرو میشویم و ضربهی خود را وارد میکنیم. ۹۸/۱۰/۱۱
🏷 #دیدار_پرستاران
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔰 سخننگاشت | حمله به حشدالشعبی را به شدت محکوم میکنیم
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار پرستاران:
🔹️ ملاحظه کنید [آمریکاییها] در عراق و سوریه چه میکنند. انتقام داعش را از حشدالشعبی دارند میگیرند. حشدالشعبی چون داعش را –که اینها ساخته و پرداخته کرده بودند– زمینگیر و ازاله کرد، حالا دارند انتقام میگیرند. بنده و دولت و ملت ایران بشدت این خباثت آمریکا را محکوم میکنیم. ۹۸/۱۰/۱۱
🏷 #دیدار_پرستاران
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔰 پاسداشت درخششهایی چون #۹دی بسیار لازم است
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار پرستاران:
🔹️ پاسداشت آزمونهای بزرگ یک ملت، یک مسئلهی اساسی است. کشورها و ملتها آزمونهایی سر راهشان قرار میگیرد و گاهی در آن خوب میدرخشند. برای ملت ما از پیروزی انقلاب تا الان، از این آزمونها و درخششها زیاد بوده؛ یکیاش ۹ دی ۸۸ که حضور ملت در کف خیابانها توانست یک توطئهی ریشهدار و مهم را خنثی کند. پاسداشت این بسیار لازم است. ۹۸/۱۰/۱۱
🏷 #دیدار_پرستاران
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔰 رهبر انقلاب در تحلیل حوادث آبانماه:
👈 مردم مطالباتی دارند؛ در اغلب موارد هم حق با مردم است
👈 اما مطالبات یک مسئله است و فتنهسازی دشمن کار دیگر
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار پرستاران:
🔹️ [دربارهی حوادث آبانماه] نکتهی بسیار مهمی وجود دارد که ملت ایران با بصیرتی که دارند، کاملاً توجه کردند که مردم مطالباتی دارند که در اغلب موارد هم حق با مردم است [اما] مطالبات مردم یک مسئله است، فتنهسازی از مطالبات یک مسئلهی دیگر است؛ دومی کار دشمن است.
🔹️ دوست وقتی میبیند ماشین در سربالایی کُند حرکت میکند، کمک میکند؛ دشمن وقتی دید ماشین حرکت نمیکند، باد لاستیک را هم خالی میکند. دشمنان ما دائم از اول انقلاب در حال این کارها بودند.
🔹️ در #آبان مردم مطالباتی داشتند؛ دشمن که افرادی را آماده کرده بود، از فرصت استفاده کرد و شروع به تخریب کرد.
🔹️ #بصیرت مردم اینجا بود که تا کار دشمن را دیدند، کنار کشیدند و فتنهگر تنها ماند. فتنهگر سعی میکند در میان مردم، خود را پنهان کند. بصیرت و #هوشیاری مردم، کار را خنثی کرد.
🔺️به نظر من آن کسانی که از مطالبات مردم سوءاستفاده میکنند غالباً کسانی هستند که با سرویسهای اطلاعاتی دشمن ارتباط دارند. آن کسانی که صورتشان را میبندند و به انبار بنزین و گندم حمله میکنند که آتش بزنند و در شهر، زیربناها را –چه متعلق به مردم، چه متعلق به دولت– تخریب میکنند، حالا بعضی شاید هیجانی این کارها را بکنند ولی گردانندگان با سرویسهای اطلاعاتی بیگانه مرتبطند. ۹۸/۱۰/۱۱
🏷 #دیدار_پرستاران
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir