8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴بسیج لس آنجلس
▪️کنسولگری اسرائیل در لس آنجلس/درود بر شرفتان/چه کار قشنگی
@basiratdashtebashim
🔴 اسناد ارتباط خوشگوار با کوکاکولای آمریکا منتشر شد
🔸موسسه نورقدس برای اولین بار اسنادی را منتشر کرده است که نشان میدهد این شرکت مواد اولیه (لایسنس) خود را با اجازه و هماهنگی کامل کوکاکولای آمریکا، از طریق نمایندگی ایرلند خریداری می کرده است.
🔸طبق سندی که موسسه نورقدس به نقل از نیویورک تایمز منتشر کرده است در حالی که مردم ایران از کمبود دارو بخاطر تحریم ها رنج می بردند، وزارت خزانه داری اوباما در سال ۲۰۱۱ به کوکاکولا اجازه می دهد با ایران تجارت کند و صراحتا اعلام می کند که مواد اولیه را از طریق نمایندگی ایرلند به خوشگوار مشهد ارائه می دهد.
🔸در سندی دیگر به نقل از وال استریت ژورنال سخنگوی کوکاکولا اعلام کرده برای دریافت ها و پرداخت ها با شرکت خوشگوار هیچ مشکلی وجود ندارد.
🔹صیادیان عضو هیئت مدیره شرکت خوشگوار تهران سال ۸۷ اعلام کرده بود: شركت خوشگوار هيچگونه ارتباطي با شركت كوكاكولا نداشته و وجهي نيز به آنها پرداخت نكرده است.
⭕️ لطفا در نشر این مطلب به هر شکل ممکن سهیم باشید.
🔴لطفا انقدر دست به دست تا به افراد ذیل برسه؛
✅ مدیران خوشگوار
✅وزارت صنایع
✅کسانیکه که میگویند ارتباطی ندارند
#فلسطین #طوفان_الاقصی #غزه
#مرگ_بر_اسرائیل
@basiratdashtebashim
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
⁉️بهتر نبود حماس بعد دستیابی به ضدهوایی عملیات میکرد؟
🎙مهدی طائب
#طوفان_الاقصی #فلسطین
#مرگ_بر_اسرائیل
@basiratdashtebashim
🇮🇷🇵🇸
مجموعه #عکسنوشت
✅ اقتدار مقاومت ( تحلیل حرکت مقتدرانه #یمن در توقیف کشتی اسرائیلی)
#طوفان_الاقصی #فلسطین
#مرگ_بر_اسرائیل
@basiratdashtebashim
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وعده سرزمین مقدس به یهود!
🔹 برای صهیونیستها پروژه از نیل تا فرات، یه پیشینه ایدئولوژیک داره. پیشینهای که ادعا میکنن در کتاب مقدسشون هم اومده. اصل قضیه چیه؟
@basiratdashtebashim