🔴وحید جلیلی: دقایقی قبل از صداوسیما جلسه سران قوا بمباران شد!
🔹قائم مقام رئیس صدا و سیما:اینها دوشنبه پیش یک ساعت قبل از زدن صداوسیما جلسه سران قوا را زدند که الحمدلله به شکل معجزه آسایی نجات پیدا کردند.
🔹️ولی تا چند ساعت ترامپ وحشی فکر میکرد رئیس جمهور و رئیس مجلس و رئیس قوه قضائیه از بین رفتهاند.
🔹️ترامپ می گوید ایران میخواست قلدری کند، خوب چه غلطی توانستی بکنی؟ توکه تا هفته پیش میخواستی رئیس جمهور ما را بکشی چه شد که فهمیدی خرت کرده اند؟
🔴کشف محموله سلاحهای آمریکایی در سیستان و بلوچستان
🔹دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان: در ۴۸ ساعت گذشته اقدامی ضربتی با تلاش شبانهروزی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات محموله بزرگ سلاح و مهمات آمریکایی که توسط عوامل خودفروخته وارد کشور شده بود، کشف و ضبط شد.
🔹افراد خود فروخته با کمک عناصررژیم صهیونی قصد شرارت در جنوب شرق کشور را داشتند که با کمک مردم واداره کل اطلاعات استان این محموله سلاح و مهمات آمریکایی شناسایی و متهمان دستگیر شدند.
🔹 دشمن آمریکایی صهیونی قصدداشت تا امنیتی را که با کمک اقشارمختلف مردم برای توسعه استان بوجود آمده برهم زند که با همراهی مردم به نتیجه نرسید.
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دستگیری گروهی از عوامل موساد در تهران و کشف انواع سلاح
@basiratdashtebashim
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حضور سردار قاآنی فرمانده قدس سپاه پاسداران در تجمع عصر امروز در میدان انقلاب.
🔴پیامک باورنکردنی دبیرکل ناتو به ترامپ و تبریک بابت حمله به ایران
🔹️ مارک روته (دبیرکل هلندی ناتو) با ارسال پیامکی به ترامپ از او به خاطر تصمیمش برای حمله به تأسیسات هستهای ایران تشکر کرد.
@basiratdashtebashim
🔴افزایش شمار شهدای حادثه تروریستی آستانه اشرفیه
🔹معاون سیاسی استانداری گیلان: شمار شهدای حمله جنایتکارانه بامداد امروز رژیم صهیونیستی به منطقه مسکونی در مرکز شهر آستانه اشرفیه در مجموع به ۱۶ نفر رسید.
15.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗯شنود میشویم...
❌️انتشار برای نخستین بار
⚠️ اخطار جدی شهید حاجی زاده
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
@basiratdashtebashim
4.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت غمانگیز زاکانی از دفن مادر و فرزندش در یک قبر
🔴تشکر مهران غفوریان از نیروهای مسلح ایران
🔹این بازیگر سینما و تلویزیون در صفحه اجتماعی خود آورده: درورد بر شرف، شجاعت و غیرت نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران عزیزمون و مردم فداکار، مهربون، همدل و باغیرت ایران
@basiratdashtebashim
♦️پیکر مطهر فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی شنبه تشییع میشود
روابطعمومی سپاه:
🔹مراسم ملی تشییع پیکر این شهدای بزرگوار به همراه دیگر فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ در تهران از مقابل درب دانشگاه تهران به سمت میدان آزادی از ساعت ۸ صبح با حضور آحاد مردم شریف و قدر شناس ایران اسلامی برگزار خواهد شد.
🔹مراسم تشییع پیکر سردار سرافراز سپاه اسلام سپهبد پاسدار شهید حسین سلامی و سردار سرتیپ پاسدار شهید حاج مسعود شانهای مسئول دفتر ایشان پنج شنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۹ صبح در زادگاهشان گلپایگان برگزار می گردد.
@basiratdashtebashim
♦️سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: جزئیات طرح تعلیق همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی در کمیسیون امنیت ملی تصویب شد.
@basiratdashtebashim