eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
1.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت امام (علیه السلام) بر همگان مبارک🌸 🌺پنجم شعبان المعظم ، ولادت با سعادت حضرت علی بن الحسین السجاد ، امام زین العابدین علیه السلام مبارک باد🌺
🇮🇷 📝 ایران تصمیمی برای برنامه تسلیحاتی هسته‌ای ندارد ❄️🌹❄️ 🔻ویلیام برنز رئیس سازمان سیا: 🔹️تا جایی که می‌دانیم، اعتقادی نداریم که سران ایران تصمیمی برای از سرگیری برنامه تسلیحاتی که در پایان سال ۲۰۰۳ تعلیق کرده بودند، گرفته باشند. 🔺برنامه غنی‌سازی ایران بسیار پیشرفت کرده و اگر بخواهند فقط در عرض چند هفته می‌توانند به غنی‌سازی ۹۰ درصدی برسند و سامانه‌های موشکی نیز که قابلیت حمل سلاح اتمی را دارند، بسیار پیشرفت کرده‌ است.
🇮🇷 📝شهادت یک بسیجی در منطقه مرزی سراوان ❄️🌹❄️ 🔻روابط عمومی قرارگاه قدس جنوب شرق: 🔹بسیجی طاهر زمانی احمد محمود از رزمندگان قرارگاه عملیاتی شهید سجاد سراوان در حین انجام مأموریت در منطقه مرزی سراوان به شهادت رسید. 🔺پیکر مطهر این شهید والامقام برای تشییع و خاکسپاری به زادگاهش در شهرکرد منتقل شد.
@nyazmorabbee7897919_267.mp3
زمان: حجم: 6.03M
🦋﷽🦋 🍃🌸🌸مولودی ویژه ولادت امام سجاد(ع) 🦋نگاه کن به آسمون 📖مداح؛ سیدمجیدبنی فاطمه
📸دورهمی کومله در آلمان / به نام «زن، زندگی، آزادی» به کام تجزیه‌طلبان! 🔸عبدالله مهتدی سرکرده گروهک کومله در نشستی به نام «ژن، ژیان، ئازادی» در شهر بن آلمان با تعدادی دیگر از فعالان تجزیه‌طلب دورهم جمع شدند. 🔹نکته قابل توجه اینجاست که کل سخنرانانِ سمینار که به نام زنان بود، همگی مرد بودند. 🔸گروهک کومله و دموکرات کردستان که نقش اساسی در تحرکات ماه‌های گذشته در شهرهای مرزی کشور داشتند، تعارف را کنار گذاشته و پرچم اقلیم کردستان که نماد تجزیه‌طلبی است را در همه مراسم‌های خود استفاده می‌کنند. 🔹مهتدی در این نشست اعتراف کرد که بسیاری از آشوب‌ها و اغتشاشات در شهرهای کردنشین از سوی مرکز همکاری احزاب کردستان ساماندهی شده بود.
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیش پهلوی ▪️چرا می‌گوییم پهلوی‌ها دزد بودند؟ 🔹رضا پهلوی روزی که به قدرت رسید هیچ نداشت، اما بعد از مدت کوتاهی به یکی از بزرگترین ملاکان ایران تبدیل شد. طوری که مجبور شد برای مدیریت اموال و املاکش، اداره‌ای با چندین کارمند ایجاد کند.
💵کاهش ۶ هزار تومانی قیمت دلار 🔺تب خرید ارز فروکش کرد؟ 🔹از دقایقی قبل کاهش قیمت ارز در بازار آغاز شدت و همین‌امر باعث کاهش قیمت ها در سایر بازارها هم شده است. 🔹قیمت دلار که ساعتی قبل در پاساژ افشار به کانال ۶۱ هزار تومان هم‌نزدیک‌شده بود، وارد مدار نزولی شده است. 🔹هم اکنون قیمت دلار وارد کانال ۵۵ هزار تومان شده و فعالان بازار پیش بینی می کنند کاهش قیمت ارز ادامه داشته باشد. 🔹طی روزهای اخیر در نتیجه صدور برخی بخشنامه‌های ارزی از سوی بازارساز نوسانات قیمت ارز تشدید شده بود. 🔹اما بنظر میرسد با اصلاح این بخشنامه‌ها و آغاز معاملات در شبکه صرافی‌ها باید منتظر کاهش قیمت‌ها باشیم.