eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸 🍀 🎥 ✅ موضوع: شاخص‌های انقلابی بودن 🍃🌻🍃 🌺 برگرفته از بیانات
3.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پای Fatf به گاندو باز شد/ Fatf یک معاهده استعماری ست 🔹 سکانس جالب سریال گاندو۲ درباره انگیزه غربی‌ها از رصد روابط تجاری و بانکی جهان
✅ ۱۲فروردین روز همه پرسی و انتخاب آگاهانه مردم مبارک 💯💯مردم صبور، عزیز، با فرهنگ و اصیل که در برابر تمام سختی ها پای کشور شان و انقلابشان ایستادند ❌💯نگذاریم جریان تحریفِ بی عزت وطن فروش و خائن، اصالت و عزّت را از مردم و نسل آینده ی ایران اسلامی عزیز، به واسطه فضای مجازیِ وِل بگیرد
4.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روز جمهوری اسلامی🇮🇷 🍃گزیده فرمایشات حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای رهبر حکیم انقلاب اسلامی به مناسبت ۱۲ فروردین🌸
به مناسبت ۱۲ فروردین 🔹نظام جمهوری اسلامی که برآمده از آرای ۹۸/۲ درصدی مردم و لبیک آنان به ندای حضرت امام خمینی (ره) در یک رفراندوم شکوهمند ۱۳۵۸ است، از معدود حکومت‌های تاریخ بشریت است که پِی‌ریزی و استقرار آن با اراده ملت و مشارکت و نقش‌آفرینی آنان به صورت صددرصد آزاد پدید آمده است. 🔹هوشمندی و هوشیاری در برابر نقشه‌های دشمن در ناامیدسازی مردم برای حضور و نقش آفرینی در آزمون‌های بزرگ پیش‌رو از جمله مشارکت حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری رسالت مهم امروز هر ایرانی است.
وال‌استریت‌ژورنال: دستور آغاز خروج برخی از نیروها و تجهیزات آمریکا از خاورمیانه را صادر کرد 🔹دستور آغاز خروج برخی از نیروها و تجهیزات از منطقه خلیج فارس در راستای بازاستقرار حضور نظامی آمریکا در منطقه و خاورمیانه صورت می‌گیرد. 🔹 سه سکوی پرتاب سامانه دفاع موشکی پاتریوت و برخی از تجهیزات از جمله یک ناو هواپیمابر را خارج می‌کند. انتقال این تجهیزات نظامی بدان معناست که احتمالا در طول زمان،‌ هزاران نظامی منطقه را ترک کنند. 🔹اواخر سال گذشته، تعداد نظامیان آمریکایی در منطقه به حدود ۵۰ هزار نفر رسیده که این تعداد در زمان اوج تنش میان دولت ترامپ و ایران در حدود دو سال پیش ۹۰ هزار نفر بود.
📌نقشه آمریکا از سفر نخست وزیر عراق به عربستان 🔸سفر آقای «مصطفی الکاظمی» به عربستان سعودی در چارچوب تلاش نخست وزیر عراق برای ایجاد رابطه بین عراق و کشورهای عرب منطقه، قابل تجزیه و تحلیل است؛ در گذشته هم، آقای «مصطفی الکاظمی» دیدارهایی با «عبدافتاح سیسی» رئیس جمهور مصر و «ملک عبدالله دوم» پادشاه اردن داشته است. به نظر می رسد آقای «مصطفی الکاظمی» اعتقاد دارد که عراق باید به دایره عربی خود بازگردد و یک نقش محوری در میان کشورهای منطقه ایفا کند. عراق به دلیل ساختار اجتماعی و همچنین عشایری و مذهبی در دو دایره متقاطع قرار دارد. نخست دایره مذهبی است، چراکه گرایش های مذهبی در عراق بسیار پررنگ است و گرایش اکثریت مردم عراق به یک مذهب مشخص است که هر دولتی باید این ملاحظات را داشته باشد که نباید خارج از این چارچوب حرکت کند؛ وجود مرجعیت قدرتمند در عراق و همچنین عشایر فرات میان کربلا ونجف نیز موجب می شود که هر دولتی در عراق باید ملاحظات مذهبی و روابط مربوط به کشورهای منطقه به ویژه ایران را مورد توجه قرار دهد.
آژانس: ایران غنی‌سازی با چهارمین آبشار نطنز را آغاز کرد 🔹رویترز به نقل از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: ایران روند غنی‌سازی اورانیوم با چهارمین آبشار از سانتریفیوژهای IR-۲m را در تاسیسات هسته‌ای نطنز آغاز کرده است.
لاوروف به تهران می‌آید 🔹سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر لاوروف وزیر امور خارجه روسیه به تهران در تاریخ ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ خبر داد. 🔹این سفر در چارچوب رایزنی‌های سیاسی وزرای امور خارجه ایران و فدراسیون روسیه و بنا به دعوت ظریف انجام خواهد شد.
🔴 دشمن در کمین است ❣مقام معظم رهبری: ❌💯 توجّه داشته باشید که دشمن -من که مدام تعبیر دشمن را بیان می‌کنم، یک عدّه‌ای ناراحت می‌شوند که چرا فلانی مدام می‌گوید دشمن بله، باید تأکید کرد تا مردم فراموش نکنند که دشمنشان در کمین است- به‌‌طور دائم دارد کار می‌کند برای اینکه جوان‌ها را مأیوس کند، منحرف کند، از راه باز بدارد؛ آنهایی را که معتقد نیستند غرق در فساد کند، و آنهایی را که معتقدند، منحرف و زاویه‌دارِ از خطّ انقلاب کند؛ دشمن دائم دارد برنامه‌ریزی می‌کند. ۹۹/۱۲/۲۵
📲 بیانات تازه‌ منتشرشده رهبر انقلاب درباره تولید محتوا در فضای مجازی
📌چرا در حضور ندارد؟! 🔸در پی برگزاری جلسه مجازی امروز کمیسیون برجام یک منبع بلندپایه آگاه به پرس تی وی گفت: جمهوری اسلامی ایران تا قبل از رفع کلیه تحریم‌ها هیچ گفتگویی با آمریکا چه با واسطه و چه بدون واسطه انجام نخواهد داد. این منبع بلندپایه تاکید کرد: همانطور که آمریکا بدون مذاکره از برجام خارج شد و تحریمها را بر ایران تحمیل کرد اکنون نیز بدون مذاکره باید همه تحریم‌ها را بردارد. این منبع بلندپایه با اشاره تلویحی به بیانیه امروز مسوول سیاست خارجی اروپا تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچ طرحی را که بر مبنای رفع گام به گام تحریم‌ها توسط آمریکا باشد نمی‌پذیرد. این منبع بلندپایه افزود: طبق دستورالعمل رهبری در سخنرانی ۸ ژانویه ۲۰۲۱، جمهوری اسلامی ایران تنها پس از برداشته شدن کلیه تحریم‌های آمریکا و راستی آزمایی آن به تعهدات برجامی باز خواهد گشت. به گفته این منبع بلندپایه بر اساس دستورالعمل غیر قابل تغییر رهبری، هرگونه نتیجه کمیسیون مشترک برجام که در آن ایده رفع گام به گام تحریم‌ها و یا مذاکره غیر مستقیم با آمریکا مبنا باشد قابل پذیرش نیست.