eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.8هزار ویدیو
532 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
«حیفا» فلج شد/ نقشه اماکن نظامی هدف قرار گرفته در اراضی اشغالی 🔹نقشه اماکن نظامی رژیم صهیونیستی که حزب الله لبنان آنها را هدف قرار داده است منتشر شد. 🔹رزمندگان لبنانی روز گذشته موفق شدند با شلیک چندین موشک فرودگاه نظامی راموت، فرودگاه نظامی مجیدو، مجموعه صنایع نظامی، مجتمع صنایع نیشر و کرمل و همچنین پایگاه نظامی دامون واقع در حیفای اشغالی را هدف قرار دهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰دفاع مقدس، جنگ سرتاپا افتخار 🔹رهبرمعظم انقلاب: دفاع مقدس، جنگِ سرتاپا افتخار است؛ از همان روزی که رژیم صدام به تهران حمله کرد و فرودگاه را زد، و تا روزی که امام قطعنامه را قبول کردند و تا بعد از آنکه صدام دوباره حمله کرد و باز مردم مبارز و مجاهد ما ریختند و تمام صحرای این منطقه را پُر کردند و جوانان بسیجی از سرتاسر کشور که نمایش عجیبی نشان دادند و عراق را در این نوبت دوم، مجبور به عقب‌نشینی کردند، سرتاسر این دوران، دوران افتخار است. ۱۳۸۵/۷/۲۹ 🏷
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 🎥 نشست مجازی 🍃🌹🍃 ✅ موضوع: ناگفته هایی از جنگ دیروز و جنگ امروز 🎙 مهمان برنامه: حجت الاسلام و المسلمین حسین طائب- رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه ⏰ زمان: سه شنبه سوم مهرماه- ساعت ۲۰:۰۰ ❌ در بستر کانال معیار در پیام رسان های ایتا و روبیکا👇👇👇 🆔 rubika.ir/meyar_pb
🔰حزب‌الله رسما وارد نبرد شد 🔹با اعلامیه ای که در کانال اعلام الحربی وابسته به حزب الله منتشر شد، مقاومت لبنان جنگ به صورت رسمی علیه رژیم صهیونیستی را آغاز کرد. در واقع حزب الله در طول ۷۲ ساعت گذشته تلاش کرد با شلیک‌های متمادی و متعدد به داخل سرزمین‌های اشغالی متجاوزان مستعمره نشین را از جنگ باز داشته و مانع از بروز یک جنگ تمام عیار شود، اما با توجه به اظهار نظرها مواضع سرکرده‌های باند مخوف حاکم بر سرزمین‌های اشغالی، حزب الله چهارراه در شروع جنگ دیده است. 🔹با این تفاصیل، باید شاهد تغییر کامل رویکردهای نظامی حزب الله در ساعت‌های آینده و حملات دقیق و سنگین مقاومت لبنان علیه مواضع رژیم موقت صهیونیستی باشیم. باید دید در رویکرد تازه حزب الله چه اتفاقاتی روی می‌دهد و برنامه فرماندهی حزب الله برای مجازات رژیم اشغالگر چیست.
2.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دبیرکل سازمان ملل: خطر جنگ‌ جهانی وجود دارد 🔹‌‌باید همۀ کشورها برای اجرای منشور سازمان ملل تلاش کنند.
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روزمان را با آغاز کنیم | ترتیل صفحه ۴۶۴ قرآن کریم و آیات ۴۸ تا ۵۶ سوره مبارکه زمر 🌺 امام صادق (ع) می‌فرمایند: «قِراءَةُ القُرآنِ فِی المُصحَفِ تُخَفِّفُ العَذابَ عَنِ الوالِدَینِ وَ لَو کانا کافِرَینِ» خواندن قرآن از روی آن، عذاب را از والدین سبک می‌سازد ؛ اگر چه آن دو کافر باشند. (اصول کافی ۲/۶۱۳) 🎙استاد: پرهیزگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 هم‌اکنون؛ آغاز دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت با رهبرمعظم انقلاب 🔹در پنجمین روز از هفته دفاع مقدس، جمعی از پیشکسوتان و فعالان عرصه جهاد و مقاومت صبح امرز چهارشنبه ۴ مهر ۱۴۰۳ با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دیدار خواهند کرد. 🔹بیانات رهبرمعظم انقلاب در این برنامه از ساعت ۱۰:۱۵ صبح به صورت زنده و مستقیم از رسانه‌های KHAMENEI.IR ، Leader.ir و شبکه‌ی یک سیما پخش خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای مدظله‌العالی: گزارش حادثۀ جنگ را ۲ گونه می‌توان بیان کرد. 🔹گزارش توصیفی که گزارش شکلیِ جنگ می‌باشد و گزارش تبیینی که مهم‌تر است و باطن و روح جبهه را برای ما روشن می‌کند. جوان امروز نیاز به اطلاعات دارد.